Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa, Kayseriye de mi gideceksin ne güzel, ben orda okudum keşke gidebilsem yine benim yerime de gez gittiğinde...
ne o kız leyleği havada mı gordun :)
uykum varrrr
kahvaltımı yazyım
1dilim ekmek domates,peynir zeytin,yumurta
hulkcum arkadaşında kayserideydi dimi??
tamam senin yerine de gezerim
öğle yemeğim sulu köfte 1kaşık yoğurtt
canım cok tatlı istiyoo tarçınlı süt demiştiniz yaptım içiyorumm
özellikle un hellvası aşeriyom mu nekaydirigubbakcemile3
regle belirtileri tipik ama hamileikle aynı gibi demiieyvahedigeldismileAfiyet olsun canım da sen de aşerme filan ne iş :))
afiyetolsun benimde mantar var bende ne yapsam diyodumm mantar sote yapayımmkızlar yemeğimi yedim, mantar sote ve ayran ve bir dilim ekmek :))
cnmm inş deildirr cok erken seneye düşünüyoruzzkız ela sabah bulantıları canın bişeyler istiyo teyzemi oluyoruz acaba:ecrin_bebek:
selam kızlar öğlen eve gidemedim işlerden yetişemedim işyerimde evime baya uzak burda yemek zorunda kaldım
yarım peynirli tost
bide ayran:çok üzgünüm:
akşama dikkat edicem artık canlarım
benimde kahve falımda akşam baktı arkadaş dalgasına bebek göründü ama inanmamak lazım tabi günah
canım bence oglen gayet ıdeal onemlıolan saglıklı vermek ketunırı olan vucudun yapıtaslarını erıten dıyet zaten kotu 2 saatte bır mutlaka bıseyler yemek gerekır 1000 kalorının altındakı dıyetlerde yag oranı degıl kas dan goturuyor gozlerımız cokuyor morarıyo
evet cok gunah hatta
fal baktıranın 40 gun namazı kabul olmaz dıye bılyorum yanı okadar gunah baktırma
bu arada benım bebıs dua ıle oldu
seyyıdet nefıse hz ruhuna eger bebıs olursa 1 koyun kesecegım dersen veya yasın okuyacagım dersen mubereklerı vesıle edılerek yapılan dua kabul oluyoo