• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar,

yağışlı uyandık bugün ama hava çok güzel bence. üşütmeyen bir hava var, temiz.

masalcım, rezene çayı yapabilirsin kendine uyumak için.

kahvaltılarını yapanlara da afiyet olsun.

günaydın kızlar,

yağışlı uyandık bugün ama hava çok güzel bence. üşütmeyen bir hava var, temiz.

masalcım, rezene çayı yapabilirsin kendine uyumak için.

kahvaltılarını yapanlara da afiyet olsun.

günaydın
canım sen nerdesin... aslında tüm türkiye yağışlı sanırım

günaydın şekerlerr
ben dünn giremedimm kızlar gezdik akşamada kızdan vakit olmadıı
herkes iyidir inş cok yazmışsınız bakamadımm vaktim olursa bakacağımm
dün neler yedim yazayım
kahvaltı klasikk
öğlen 1tane kçük börek,2 catal etimek tatlısı ,birazda patates salatasıı
akşam 1dilim ekmek 3kaşık ciğerr

Son düzenleme:
günaydın kızlar.umarım iyisinizdir. ben biraz sıkıntılıyım.
kayınvalide rahatsız, dün gece bağırtılarına yukarı çıktık.elim ayağım birbirine girdi. eşim ve kaynım hemen acile getirdi,oğlum uyuyduğu için ben gidemedim.meğer gıda zehirlenmesiymiş. ne yedi nasıl oldu bilmiyorum, tam konuşamadım eşimle,uyku sersemi halimle birşey anlayamadım zaten. yatak açtık hemen yattı uyudu. bende gidip uyumuşum. gece çocuğuma bile bakamadım. şimdide eve gitmem lazım,iş yerindeyim,sabah acil işleri olduğu için patron ofisi sen aç dedi.geldim erkenden patronlar henüz yok,onlar gelince eve gitmem lazım.kayınvalide yatıyor,oğlumla ilgilenemez zaten mümkün değil. kayınpeder bakar dicem ama neyse birşey demeyeyim. umarım izin verirlerde eve gidebilirim vermeselerde gidicem canım sıkılmasın istiyorum sadece. neyse gelişmeleri yazarım öpüyorum.

kayınvalide rahatsız, dün gece bağırtılarına yukarı çıktık.elim ayağım birbirine girdi. eşim ve kaynım hemen acile getirdi,oğlum uyuyduğu için ben gidemedim.meğer gıda zehirlenmesiymiş. ne yedi nasıl oldu bilmiyorum, tam konuşamadım eşimle,uyku sersemi halimle birşey anlayamadım zaten. yatak açtık hemen yattı uyudu. bende gidip uyumuşum. gece çocuğuma bile bakamadım. şimdide eve gitmem lazım,iş yerindeyim,sabah acil işleri olduğu için patron ofisi sen aç dedi.geldim erkenden patronlar henüz yok,onlar gelince eve gitmem lazım.kayınvalide yatıyor,oğlumla ilgilenemez zaten mümkün değil. kayınpeder bakar dicem ama neyse birşey demeyeyim. umarım izin verirlerde eve gidebilirim vermeselerde gidicem canım sıkılmasın istiyorum sadece. neyse gelişmeleri yazarım öpüyorum.

gecmiş olsun canım

nur sen yokken bende geldım
8mart oglumun dogum gunune kadar 60 kg (hamıle kaldıgım kg)ınmem lazım
daha sonrada tabıkı eskı kılom olan 52-53 e ınmek ıstıyorum en son tartıldıgımda 72.8 kg
evet burası cok motıve edıyor
paylasımı bol bılıyorsun kı kaptan sana er yada gec cvp verıyor herkesı yanıtlıyor
tabı dosbayı da unutmam lazım
eskıbır masal ın hakkını yememk lazım :teytey::sm_cool:

Sende hoşgeldin canım aramıza inşallah verirsin ben hamile kaldığım kilonun altına bile inmiştim
bizim takımımız süperdir canım

Günaydın canım
çok geçmiş olsun inş çabuk toparlar kendini
burda olmadığına göre izin alabilmişin ...

günaydın kızlar.bugün eşim erken çıktı,işleri varmış,ona hazırlamayınca bende henüz kahvaltı yapmadım. burda hava güzel.biraz bulutlu ama yağmur yok.ankara hep yağışlı olur zaten,bilmezmiyim. ya siz ankaradan bahsettikçe öğrencilik zamanlarım aklıma geliyor,çok özledim oraları.
ad canım geçmiş olsun,gıda zehirlenmesnden toparlanıp iyileşmesi bikaç gün sürer,inşallah işyerinde aksilik çıkmazda seninde moralin bozulmaz.
ben kalkıp kendime kahvaltı hazırlayayım bari.

Kızlar akşam
küçük bi porsiyon patates yemeği ve 1 kaşık yoğurt yedim
meyve olarakda 1 adet portakal ve mandalina

dün 3 litrede su içtim
daha kahvaltı yapmadım
yapınca yazarım şekerler

Günaydın kızlar, Geçmiş olsun, ad inşallah çabuk toparlanır ve izin alabildin umarım...

Dün akşam mantarlı tavuk sote yedim 4-5 kaşık bir dilim de ekmek bir tane de baklava :)) duramadım napıyım bi tane yedim.

Sabahta klasik kahvaltımı yaptım suyumu içiyorum kızlar şimdide...

geçmiş olsun canım. inşallah sıkıntısız bir şekilde izin alabilmişsindir. Allah yardımcınız olsun.

ankarada çok fazla yağış var bizde yola çıkacaz bakalım ö.sonra
valiz hazırlayacağım ama önce kahvaltı :))
baskülde bugün yüzüm birazcık olsun güldü...
haftaya inş. çok daha iyi olur

Canım hayırlı yolculuklar...
Haftaya da daha da yüzün güler inşallah...

Back