Bana uyku için önerebileceğiniz şeyler var mı?
uyumak ıstıyorsan papatya cayı
ıstemıyorsan kahve cola
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana uyku için önerebileceğiniz şeyler var mı?
günaydın kızlar,
yağışlı uyandık bugün ama hava çok güzel bence. üşütmeyen bir hava var, temiz.
masalcım, rezene çayı yapabilirsin kendine uyumak için.
kahvaltılarını yapanlara da afiyet olsun.
günaydın
canım sen nerdesin... aslında tüm türkiye yağışlı sanırım
günaydın kızlar.umarım iyisinizdir. ben biraz sıkıntılıyım.
kayınvalide rahatsız, dün gece bağırtılarına yukarı çıktık.elim ayağım birbirine girdi. eşim ve kaynım hemen acile getirdi,oğlum uyuyduğu için ben gidemedim.meğer gıda zehirlenmesiymiş. ne yedi nasıl oldu bilmiyorum, tam konuşamadım eşimle,uyku sersemi halimle birşey anlayamadım zaten. yatak açtık hemen yattı uyudu. bende gidip uyumuşum. gece çocuğuma bile bakamadım. şimdide eve gitmem lazım,iş yerindeyim,sabah acil işleri olduğu için patron ofisi sen aç dedi.geldim erkenden patronlar henüz yok,onlar gelince eve gitmem lazım.kayınvalide yatıyor,oğlumla ilgilenemez zaten mümkün değil. kayınpeder bakar dicem ama neyse birşey demeyeyim. umarım izin verirlerde eve gidebilirim vermeselerde gidicem canım sıkılmasın istiyorum sadece. neyse gelişmeleri yazarım öpüyorum.
nur sen yokken bende geldım
8mart oglumun dogum gunune kadar 60 kg (hamıle kaldıgım kg)ınmem lazım
daha sonrada tabıkı eskı kılom olan 52-53 e ınmek ıstıyorum en son tartıldıgımda 72.8 kg
evet burası cok motıve edıyor
paylasımı bol bılıyorsun kı kaptan sana er yada gec cvp verıyor herkesı yanıtlıyor
tabı dosbayı da unutmam lazım
eskıbır masal ın hakkını yememk lazım :teytey::sm_cool:
kayınvalide rahatsız, dün gece bağırtılarına yukarı çıktık.elim ayağım birbirine girdi. eşim ve kaynım hemen acile getirdi,oğlum uyuyduğu için ben gidemedim.meğer gıda zehirlenmesiymiş. ne yedi nasıl oldu bilmiyorum, tam konuşamadım eşimle,uyku sersemi halimle birşey anlayamadım zaten. yatak açtık hemen yattı uyudu. bende gidip uyumuşum. gece çocuğuma bile bakamadım. şimdide eve gitmem lazım,iş yerindeyim,sabah acil işleri olduğu için patron ofisi sen aç dedi.geldim erkenden patronlar henüz yok,onlar gelince eve gitmem lazım.kayınvalide yatıyor,oğlumla ilgilenemez zaten mümkün değil. kayınpeder bakar dicem ama neyse birşey demeyeyim. umarım izin verirlerde eve gidebilirim vermeselerde gidicem canım sıkılmasın istiyorum sadece. neyse gelişmeleri yazarım öpüyorum.
günaydın kızlar
dün akşam yediklerim
1 kase çorba
4 kaşık kıymalı mantar sote(az yağlı)
2 kaşık pilav
sabah
1 kase çorba
1dilim ekmek
ankarada çok fazla yağış var bizde yola çıkacaz bakalım ö.sonra
valiz hazırlayacağım ama önce kahvaltı :))
baskülde bugün yüzüm birazcık olsun güldü...
haftaya inş. çok daha iyi olur