dombili, seninde hedef tarihin var hayatım. epeyde zamanın var. herhafta 500 gr versen ayda 2 kilo,5 ayda 10 kg yapar,bence yapabilirsin hayatım.sen zaten azimli bir insansın başaracağına inanıyorum.
bayecim,güzel dileklerin için çooook teşekkürediyorum hayatım. a.s. ayrıca seni çok iyi anlıyorum,ama yapman gereken belli.eşin gelmeden önce çok az yemek ye, o gelincede nebileyim salata yada 1 kase çorba yada yemek ne varsa 2kaşık ondan ye ekmeksiz. yani illa eşlik etmen gerekiyorrsa. gerekmiyorsa,ona hazırla yesin yemeğini kalksın. ayrıca 700-800 gr öyle azımsanacak bi rakam değil,keşke bende öyle verebilsem amaolmuyor canım,haline şükret,moralini dahada bozarsan mazallah o gramlardanda olursun. yapma böyle hayatım. :teselli:
rabiacım,çok teşekkürederiim. a.s. bakıyorumda dosbamın yoğurtlarına başlamıışsın ,ben hala başlıcam. bu arada poğaçalarını hala bitirememişsin . sende benim gibi atmaya kıyamayanlardansın anlaşılan. bittimi bari hayatım.
dün gittim kardeş takıma yaazdım doğum günüm diye,sonra aklıma geldi dedim takımıma yazmadım onca şeyi anlattım onu söylemedim. geldim yazdım ama acil iş çıkınca gönderemeden kapttım. sizler doğum günümü kutlayınca,yazmışım burayada diye seviniyorum. meğer sen söylemişsin kızlara çok teşekkürederim canım.inan yoğunluktan dün karmakarışıktım.
şişgocum geçmiş olsun hayatım,hiç üzülme belli olmaz belki bu durumda bile şaşırtabilirsin bizii,ne kadar az yemişsin öyle. ayrıca veremesen bile üzülmek yok,yüksek moral lazım bize,yoksa gitmiyor kilolar.
dosbacım, çoook teşekkürediyorum. a.s.
hayatım düğün telaşesinde çok zor hayatım,düzenli gitmek,listene uyamasan bile kaçamaksız az öğünler yaparsan bence sorunolmaz .
canım,dediğin gibi çekiniyor kızımız zamanla alışacak,evet yaş farkları çok 13 yaş var aralarında. onlar için sorun yok,ama bizde birşey diyemiyoruz. hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok hayatım.
masalcım,çok teşekkürederiiimmm.a.s.
canım,diyet ilacını cesaret edipte kullanamadım. korkuyorum, kullanmakta istemiyorum,ilaca falan gerek yok sadece biraz dikkat,biraz spor hepsi bu. çok fazla etkili olacaklarını düşünmüyorum.saç bakım topiğine bende bakayım,eski sağlıklı saçlarımı istiyorum belki bana uygun birşeyler vardır.
aslıcım,çok teşekkürederiiiiim. a.s.yinemisafirler yine bol kalorili menüler. ne bereketli ailesiniz öyle.Allah'tan irade sahibi insansında yaptıklarınızdan en masumolanını yiyorsun. yoksa obezdin sanırım.gerçi ben kesin olurdum yaa tutamazdım kendimi.
canım inşallah dediğin gibi olur ve gelinimizle anlaşabiliriz. ay eğer imkan olursa düğün resminden koyarım buraya.
elacım, teşekkürediyorum hayatım,sağolasın a.s. haklısın canım dün öyle oldu. ama iş yerindeyim yapmam gereken işlerim var. gelip yazıyorum ama siz birde bana sorun. inana ne sıkıntılarla yazıyorum.burda olmak hoşuma gidiyor,bırakamıyorumda. ama aralarda işimide yapmak zorundayım. olumunekankayizsmile ayrıca güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.
nihan canım çok teşekkürediyorum. a.s. 30 yaş bitti hayatım. canım bebek düşünüyoruz yazmışsın hakkınızda hayırlısı olsun canım.kaç yıllık evliydiniz.
hulk çok teşekkürederim hayatım. a.s. canım,adet sancısını doğal yöntemlerlede giderebiliyorsun,bunun için netten kısa bir araştırma yapman yeterli. benim adet sancılarım evlendikten sonra kesildi. :kedi: