• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın canlar.
inşallah herkesler iyidir. bende iyiyim çok şükür.
dün doğum günü kaçamağı yaptım.yarım dilim pasta yedim.aslında yarım dilimde sayılmaz,oğlumun yemediğini yedim desem daha doğru olur. akşam yemeğinde yine oğlumun yemediği 3 tatlı kaşığı ekmekli çorba,2 yemek kaşığı kadarda pilav üstü barbunya. ekmek başka yok. su olayını abartamadım. bakalım bugün işyerinde içmeye çalışıcam.en azından 1 lt yi garantiye alayım. eve gidince içemesemde en az 1 lt içtim derim.
bu sabahda kilasik kahvaltı yaptım,1 dilim ekmekle. kendimde gereksiz şişlik hissediyorum,rahatsız edici. bu hafta çok çabalamam lazım,haftaya kadar 3 kilo gidecek başka yolu yok kızlar,inşallah güzel sonuçlar alabilirim. buralardayım geçmişe bakıyorum.öpüldünüz.

kılzar gunaydın sabah 9 gıbı bı lokma ekmek 1 tane yumurtalı sucuk yedım sımdı bır arkadas kahvaltıya cagırıoo krep varmıs 1 krep yemeyı dusunuyorum oglenımeyve ıle gecıstırmeyı akşamada salata
bu cuma 72 kg olmak zorundayım

günaydın canlar.
inşallah herkesler iyidir. bende iyiyim çok şükür.
dün doğum günü kaçamağı yaptım.yarım dilim pasta yedim.aslında yarım dilimde sayılmaz,oğlumun yemediğini yedim desem daha doğru olur. akşam yemeğinde yine oğlumun yemediği 3 tatlı kaşığı ekmekli çorba,2 yemek kaşığı kadarda pilav üstü barbunya. ekmek başka yok. su olayını abartamadım. bakalım bugün işyerinde içmeye çalışıcam.en azından 1 lt yi garantiye alayım. eve gidince içemesemde en az 1 lt içtim derim.
bu sabahda kilasik kahvaltı yaptım,1 dilim ekmekle. kendimde gereksiz şişlik hissediyorum,rahatsız edici. bu hafta çok çabalamam lazım,haftaya kadar 3 kilo gidecek başka yolu yok kızlar,inşallah güzel sonuçlar alabilirim. buralardayım geçmişe bakıyorum.öpüldünüz.

ad tatlım bıyandan kılo vermenı ıstıyorum bır yandanda
ıstemıyorum hedefıne az kalmıs bu demekkı buradan gıdeceksın
ıs kaptanda bıtıyor kaptan kımseye cvp yazmazsa bu takımda paylasım azalır kı 7. takım boyle.......
lutfen bı yere gıtme ve bu sebepten dolayı kacamak yapabılırsın :(

haınce oldu ama :olmaz::olmaz::olmaz::olmaz::olmaz::1hug:

günaydın kardeş takımıcğım hepinize sağlıklı güzel bir gün dilerim. çok öpüyorum .

adcim dün görmemişim canım takıma yazmışsın ama ben hastalıktan ne kafamı kaldırabildim nede iş yoğnluğundan takıma girebildim . Doğum gününü kutlu olsun biraz gecikmeli oldu canım güzel bir buket çiçek geldimi acaba gelmediyse hemen ben vereyim . a.s. Şeniz nice sağlıklı huzurlu mutlu yıllara canım ailen ve sevdiklerinle birlikte inşallah .

neyneysecim takımımıza uğramışsın geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederim . çok kötü bir şey bu hastalık grip diyip geçmemek lazımmış kafam kazan gibi ne kadar ilaç içtiysem fayda etmedi geçer inşallah birde çalışmak zorunda olunca daha kötü oluyor hayırlısı artık . kahve içmeyede bekleriz canım herzaman çok öpüyorum :2: pardon grip bulaştırmayayım .kaydirigubbakcemile3

günaydın ferihancım.

dün takımınıza uğradım, evet:) ne zamandır niyetleniyordum:) vakit buldukça uğrarım canım, kahvenizi de içerim merak etmeolumunekankayizsmile

tekrar geçmiş olsun sana canım. ilaçsız pek geçmez o. grip basit gözüküyor ama fena vuruyor.

kaydirigubbakcemile5 tatlım su ıc 3 bardak bak gececktır

su ile aram yok çaya devam ettim
ama ara yapmadan önce 3 bardak içemesemde 2 bardak içmeyi deneyceğim hatırlattığın için teşekkür ederim

kız hamilemisin yoksa bende bi hamileyken oldu yiyordum yarım saat sonra kurt gibi acıkıyordum:1: şaka bi yana meyve yemeyi dene canım

yok canım bu ay hamile kalma ihtimalim çok düşüktü :((
sadece benimki pisboğazlılık :((
meyveyi düşündüm ama kahvaltıdan en az 1.5saat sonra demişti diyetisyen bu nedenle canım zamanın geçmesini bekledim
yoksa öğlene daha çok acıkacaktım

sende mi bekliyorsun bebiş canım bende şu mantar tedavimi atlatayım başlıcaz inş Allah isteyen herkeze versin

Günaydın kızlarr..

Akşam yediklerimi yazayım hemen çorba içtim küçük bir kase, salata yedim bolca,1 dilim de ekmek yedim ordan spora gittim.

Sabahta klasik kahvaltı ekmeği 1 dilim yedim sadece, suyumu içiyorum şimdide...

günaydın kızlar sabah kalktık kahvaltı duş aldımm oturuyorum hiçbirsey yapasım yokk hava cok kötü
öğlen arkdaşa gideceğizz hiçte cnm istemiyoo kız durmuyoo uyur inş orda
sabah kahvaltım 1dilim ekmek zeytin peynirr

Günaydın kızlarr..

Akşam yediklerimi yazayım hemen çorba içtim küçük bir kase, salata yedim bolca,1 dilim de ekmek yedim ordan spora gittim.

Sabahta klasik kahvaltı ekmeği 1 dilim yedim sadece, suyumu içiyorum şimdide...

günaydın kızlar sabah kalktık kahvaltı duş aldımm oturuyorum hiçbirsey yapasım yokk hava cok kötü
öğlen arkdaşa gideceğizz hiçte cnm istemiyoo kız durmuyoo uyur inş orda
sabah kahvaltım 1dilim ekmek zeytin peynirr

afiyet olsun kızlar

ara olarak 1 muz yedim
şimdi bi yeşil çay yapayım diyorum
öğlene ne yiyeceğimi düşünmedim daha doğrusu ne hazırlıyacam bilmiorum

dombili, seninde hedef tarihin var hayatım. epeyde zamanın var. herhafta 500 gr versen ayda 2 kilo,5 ayda 10 kg yapar,bence yapabilirsin hayatım.sen zaten azimli bir insansın başaracağına inanıyorum.

bayecim,güzel dileklerin için çooook teşekkürediyorum hayatım. a.s. ayrıca seni çok iyi anlıyorum,ama yapman gereken belli.eşin gelmeden önce çok az yemek ye, o gelincede nebileyim salata yada 1 kase çorba yada yemek ne varsa 2kaşık ondan ye ekmeksiz. yani illa eşlik etmen gerekiyorrsa. gerekmiyorsa,ona hazırla yesin yemeğini kalksın. ayrıca 700-800 gr öyle azımsanacak bi rakam değil,keşke bende öyle verebilsem amaolmuyor canım,haline şükret,moralini dahada bozarsan mazallah o gramlardanda olursun. yapma böyle hayatım. :teselli:

rabiacım,çok teşekkürederiim. a.s. bakıyorumda dosbamın yoğurtlarına başlamıışsın ,ben hala başlıcam. bu arada poğaçalarını hala bitirememişsin . sende benim gibi atmaya kıyamayanlardansın anlaşılan. bittimi bari hayatım.
dün gittim kardeş takıma yaazdım doğum günüm diye,sonra aklıma geldi dedim takımıma yazmadım onca şeyi anlattım onu söylemedim. geldim yazdım ama acil iş çıkınca gönderemeden kapttım. sizler doğum günümü kutlayınca,yazmışım burayada diye seviniyorum. meğer sen söylemişsin kızlara çok teşekkürederim canım.inan yoğunluktan dün karmakarışıktım.

şişgocum geçmiş olsun hayatım,hiç üzülme belli olmaz belki bu durumda bile şaşırtabilirsin bizii,ne kadar az yemişsin öyle. ayrıca veremesen bile üzülmek yok,yüksek moral lazım bize,yoksa gitmiyor kilolar.

dosbacım, çoook teşekkürediyorum. a.s.
hayatım düğün telaşesinde çok zor hayatım,düzenli gitmek,listene uyamasan bile kaçamaksız az öğünler yaparsan bence sorunolmaz .
canım,dediğin gibi çekiniyor kızımız zamanla alışacak,evet yaş farkları çok 13 yaş var aralarında. onlar için sorun yok,ama bizde birşey diyemiyoruz. hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok hayatım.

masalcım,çok teşekkürederiiimmm.a.s.
canım,diyet ilacını cesaret edipte kullanamadım. korkuyorum, kullanmakta istemiyorum,ilaca falan gerek yok sadece biraz dikkat,biraz spor hepsi bu. çok fazla etkili olacaklarını düşünmüyorum.saç bakım topiğine bende bakayım,eski sağlıklı saçlarımı istiyorum belki bana uygun birşeyler vardır.

aslıcım,çok teşekkürederiiiiim. a.s.yinemisafirler yine bol kalorili menüler. ne bereketli ailesiniz öyle.Allah'tan irade sahibi insansında yaptıklarınızdan en masumolanını yiyorsun. yoksa obezdin sanırım.gerçi ben kesin olurdum yaa tutamazdım kendimi.
canım inşallah dediğin gibi olur ve gelinimizle anlaşabiliriz. ay eğer imkan olursa düğün resminden koyarım buraya.

elacım, teşekkürediyorum hayatım,sağolasın a.s. haklısın canım dün öyle oldu. ama iş yerindeyim yapmam gereken işlerim var. gelip yazıyorum ama siz birde bana sorun. inana ne sıkıntılarla yazıyorum.burda olmak hoşuma gidiyor,bırakamıyorumda. ama aralarda işimide yapmak zorundayım. olumunekankayizsmile ayrıca güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.

nihan canım çok teşekkürediyorum. a.s. 30 yaş bitti hayatım. canım bebek düşünüyoruz yazmışsın hakkınızda hayırlısı olsun canım.kaç yıllık evliydiniz.

hulk çok teşekkürederim hayatım. a.s. canım,adet sancısını doğal yöntemlerlede giderebiliyorsun,bunun için netten kısa bir araştırma yapman yeterli. benim adet sancılarım evlendikten sonra kesildi. :kedi:

asumancım, dün yoğun olduğun belliydi canım zaten. önemli değil canım, senin önceliğin işin tabiiki. fırsat buldukça buraya da yetişiyorsun ve çabaladığını görmemek mümkün değil canım. grubu aktif tutuyorsun, daha ne olsuna.s.

adcım diyet konusunda çok zorlanmaya başladım canım
aslında amaç yemek yemek değil yani canım istediği için değil ama elimde olmayan şartlardan dolayı düzenim bozuldu...
hergünüm farklı geçmeye başladı
mesela dün prova uzun sürdü orda ara yapmak aklıma gelmedi çıktık acıktık yemeğe gittik en ideal şeyi yemeye çalıştım
sonraki arayı yapacak zamanım olmadı önce alışveriş yaptık sonrada trafiğe kaldık bu arada yiyemedim
akşam ablamı gönderdim yemek saati hergünkinden 2 saat geç oldu
yani aslında diyet yapmak istiyorum ama yapamıyorum :((

Back