• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi geceler kızlar,

bugün yediklerim:

kahvaltı: 4 zeytin, 1 kk peynir, marul ve bayat ötesi poğaça
ara: 1 elma, 1 ceviz
öğle: karnabahar + naneli, biberli yoğurt
ikindi: 1 köfte
ara: 1 mandalina, 1 mavi yeşil mısır pirinç patlağı
akşam: 1 mandalina + ton balıklı salata

birazdan yeşil çay var.

Gece oldu benim yine uykum yok.
Off off ..
Ne oalcak bu halim.
Yarın sabah çıkacağım ama yürürüm heralde sadece

günaydın kızlar malesef regl oldum bu hafta benden hayır yok anlaşılan
dün yedikklerim
saaabah klasik kahvaltı
ara yok
öğlen çorba+ cacık
ara yarım galete
akşam elma+mandalina
ara yarım şeftali ve yarım muz.

günaydın kızlar

dün akşamki yemeğim
4 inegöl köfte
salata
2 dilim ekmek

ara öğün olarak yarım armut yarım elma

kahvaltı
1 kase çorba
yarım dilim ekmek

günaydın kızlar.öncelikle ben dün pek sayfaya bakamamıştım sabah okuyabildim.kaptanımızın dün doğumgünüymüş. nice yıllara canım,doğum günün kutlu olsun.Rabbim eşinle,bebişinle ve tüm sevdiklerinle uzun,sağlıklı bi ömür yaşatsın inşallah.a.s.a.s.a.s.
sabah canım kahvaltı istemedi,hala haftasonundaki moral bozukluğu devam ediyor. bende yeşil çay içtim,şimdi bi fincan daha içicem.
buraya yakın sayılabilecek spor salonu var.haftada 3 günmüş galiba,eğitmen eşliğinde aerobik,fitness yaptırıyorlarmış. gidip onla bi konuşayım diyorum, ufaklığı naparım nasıl giderim hiç bilmiyorum ama zorunlu olursa acaba bende şartları zorlarmıyım diye düşünüyorum.gerçekten gram gram kilo vermek istemiyorum,haftada 1-2 kilo gitse razıyım. 700gr -800gr sabrımı bitiriyor.mafoldumben

günaydın kızlar malesef regl oldum bu hafta benden hayır yok anlaşılan
dün yedikklerim
saaabah klasik kahvaltı
ara yok
öğlen çorba+ cacık
ara yarım galete
akşam elma+mandalina
ara yarım şeftali ve yarım muz.
canım dünkü programın harikaymış,hatta çok hafif.baksana tüm geceyi meyveyle geçirmişsin.üzülme geçen haftada çoğumuz senle aynı durumdaydık ve pek kilo veremedik. napacaksın bayanların dertleri bitermi?bu da bence her ay bi işkence ama yapacak bişe yokmafoldumben
günaydın kızlar

dün akşamki yemeğim
4 inegöl köfte
salata
2 dilim ekmek

ara öğün olarak yarım armut yarım elma

kahvaltı
1 kase çorba
yarım dilim ekmek

çok güzel öğünler olmuş,tebrikleralkisalkisalkis

sağol bayecim
canım üzülme vercez kilolaları yavaş yavaş bianda 1.2 kilo verip hemen almaktansa yavaş yavaş gider kilolar inş

uyuyakalmışım :((eşime kahvaltı hazırlıyamadım
kendim de hala uyanamadım
çayımı demledim bi duş alayım sonra kahvaltı yapcam
buralardayım canlarım

günaydıııınnnn a.s.
günaydın canım.
sağol bayecim
canım üzülme vercez kilolaları yavaş yavaş bianda 1.2 kilo verip hemen almaktansa yavaş yavaş gider kilolar inş

ya nihan her sabah çok güzel diyete başlıyorum ama gece eşim gelipte sofraya oturunca işler değişiyor.her gün sonunda diyet bozulurmu yaaa. her sabah,öğlen yediklerimi yazıyorum ama akşamı utanıyorum yazamıyorum:kedi: e öyle oluncada gramla kilo verebiliyorum,hoş bunada şükür,bence bu hafta böyle devam edersem hiç veremeyeceğim galiba.kızıyorum kendime ama akşam sofraya oturunca yine kaçırıyorum. düşün içliköfte,alinazik,dolma,patlıcan kebabı... akşam eşim böyle yemekler istiyor bende yemeden duramıyorum.kızlar bişeler yapmam lazım ama neeee?mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

bayecim, yemeyeceksin:) başka yapabileceğin bir şey yok. dayanamıyorsan da sadece 1 çeşit ve çok az miktar yiyebilirsin.

günaydın canım.

ya nihan her sabah çok güzel diyete başlıyorum ama gece eşim gelipte sofraya oturunca işler değişiyor.her gün sonunda diyet bozulurmu yaaa. her sabah,öğlen yediklerimi yazıyorum ama akşamı utanıyorum yazamıyorum:kedi: e öyle oluncada gramla kilo verebiliyorum,hoş bunada şükür,bence bu hafta böyle devam edersem hiç veremeyeceğim galiba.kızıyorum kendime ama akşam sofraya oturunca yine kaçırıyorum. düşün içliköfte,alinazik,dolma,patlıcan kebabı... akşam eşim böyle yemekler istiyor bende yemeden duramıyorum.kızlar bişeler yapmam lazım ama neeee?mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

canım benim ya üzülme eşin gelmeden biraz yesen iştahın kaçsa ve o yemeklerden de nefsini köreltecek kadar tatsan yavaş yavaş böyle uzaklaşırsın belki birdende bırakamazsın insanız sonuçta canın isticek, nefsine işkencede edemezsin günah, ama çok ta yememeye çalış
eşinde çok ağır yemeklerle besleniyor onun içinde iyi değil aslında

Back