Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi geceler kızlar.
canım dünkü programın harikaymış,hatta çok hafif.baksana tüm geceyi meyveyle geçirmişsin.üzülme geçen haftada çoğumuz senle aynı durumdaydık ve pek kilo veremedik. napacaksın bayanların dertleri bitermi?bu da bence her ay bi işkence ama yapacak bişe yokmafoldumbengünaydın kızlar malesef regl oldum bu hafta benden hayır yok anlaşılan
dün yedikklerim
saaabah klasik kahvaltı
ara yok
öğlen çorba+ cacık
ara yarım galete
akşam elma+mandalina
ara yarım şeftali ve yarım muz.
günaydın kızlar
dün akşamki yemeğim
4 inegöl köfte
salata
2 dilim ekmek
ara öğün olarak yarım armut yarım elma
kahvaltı
1 kase çorba
yarım dilim ekmek
günaydın canım.günaydıııınnnn a.s.
sağol bayecim
canım üzülme vercez kilolaları yavaş yavaş bianda 1.2 kilo verip hemen almaktansa yavaş yavaş gider kilolar inş
günaydın canım.
ya nihan her sabah çok güzel diyete başlıyorum ama gece eşim gelipte sofraya oturunca işler değişiyor.her gün sonunda diyet bozulurmu yaaa. her sabah,öğlen yediklerimi yazıyorum ama akşamı utanıyorum yazamıyorum:kedi: e öyle oluncada gramla kilo verebiliyorum,hoş bunada şükür,bence bu hafta böyle devam edersem hiç veremeyeceğim galiba.kızıyorum kendime ama akşam sofraya oturunca yine kaçırıyorum. düşün içliköfte,alinazik,dolma,patlıcan kebabı... akşam eşim böyle yemekler istiyor bende yemeden duramıyorum.kızlar bişeler yapmam lazım ama neeee?mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ne vardı 8 martta?
Olursun rahat ya kaç ay var daha ...
neden kuzum 6 mart