afiyet olsun.ara olarak 1 muz yedim
şimdi bi yeşil çay yapayım diyorum
öğlene ne yiyeceğimi düşünmedim daha doğrusu ne hazırlıyacam bilmiorum
canım inşallah keyfin yerine gelir. ama yapabilirim drsen prensesle biraz oyunlar oyna belki rahatlatır seni.günaydın kızlar sabah kalktık kahvaltı duş aldımm oturuyorum hiçbirsey yapasım yokk hava cok kötü
öğlen arkdaşa gideceğizz hiçte cnm istemiyoo kız durmuyoo uyur inş orda
sabah kahvaltım 1dilim ekmek zeytin peynirr
günaydın. afiyet olsun güzel bir beslenme olmuş canım.Günaydın kızlarr..
Akşam yediklerimi yazayım hemen çorba içtim küçük bir kase, salata yedim bolca,1 dilim de ekmek yedim ordan spora gittim.
Sabahta klasik kahvaltı ekmeği 1 dilim yedim sadece, suyumu içiyorum şimdide...
amin canım evet bende istiyorum
dr. falan şimdilik uğraşıyoruz hakkımızdan hayırlısı olsun inş.
hadi bakalım,güzel haberlerinizi alırız inşallah.sende mi bekliyorsun bebiş canım bende şu mantar tedavimi atlatayım başlıcaz inş Allah isteyen herkeze versin
kaydirigubbakcemile3ad tatlım bıyandan kılo vermenı ıstıyorum bır yandanda
ıstemıyorum hedefıne az kalmıs bu demekkı buradan gıdeceksın
ıs kaptanda bıtıyor kaptan kımseye cvp yazmazsa bu takımda paylasım azalır kı 7. takım boyle.......
lutfen bı yere gıtme ve bu sebepten dolayı kacamak yapabılırsın
haınce oldu ama lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz::1hug:
canım şimdi benmi gitmeyeyim yoksa kaptanmı gitmesin anlamadım. hani ben gidersem başka kaptanınız olur. tabi benim gibi olurmu onu bilemem. -tatlicadiarzu- ama sen gitme dersen merak etme hayatım,mezun olsamda kaptanlığa devam edebilirim,tabi sizlerde isterseniz. hihoyyyt
canım hoş geldin. evet yoğunsun farkındayım hayatım. inşallah hayırlısı ile işlerini halledersin.ayrıca tekrar geçmişolsun canım hala düzelemedin.günaydın kardeş takımıcğım hepinize sağlıklı güzel bir gün dilerim. çok öpüyorum .
adcim dün görmemişim canım takıma yazmışsın ama ben hastalıktan ne kafamı kaldırabildim nede iş yoğnluğundan takıma girebildim . Doğum gününü kutlu olsun biraz gecikmeli oldu canım güzel bir buket çiçek geldimi acaba gelmediyse hemen ben vereyim . a.s. Şeniz nice sağlıklı huzurlu mutlu yıllara canım ailen ve sevdiklerinle birlikte inşallah .
neyneysecim takımımıza uğramışsın geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederim . çok kötü bir şey bu hastalık grip diyip geçmemek lazımmış kafam kazan gibi ne kadar ilaç içtiysem fayda etmedi geçer inşallah birde çalışmak zorunda olunca daha kötü oluyor hayırlısı artık . kahve içmeyede bekleriz canım herzaman çok öpüyorum :2: pardon grip bulaştırmayayım .kaydirigubbakcemile3
güzel dileklerin ve çiçeğin için teşekkürederim arkadaşım. opuyorumnanaktan dün akşam geç saatlerde elime bir buket çiçek aldım ama ondan önce tüm takım arkadaşlarımdan gönlüme çiçekler aldım, sağolsunlar. canım arakadaşlarım benim. Şeniz