• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çarşamba kayseriye perşembe ve cuma sanırım ereğliye gideceğim
pazar tekrar yozgat-çorum yapacağım
kızlar tek parça halinde kalırım dimi...
insanlar kışın evlenerek atraksiyon arıyo sanırım :))) yaz bitti maşallah düğün bitmedi
dosbaa koş koş kooş kaydirigubbakcemile3 bende anlamıyorum nie kışın düğünler oluyo kaydirigubbakcemile3
canım menüm şöyleydi
çorba (tavuk suyu)
fırında güveç (sebzeleri kızartma idi) üzeri bol kaşarlı, tam bi kalori bombası :))
pilav(tereyağlı) baget (bi tek bu masumdu )
su böreği (yemedim)
yaprak sarma :((
salata yoğurt turşu gazlı içecekler
üzerine baklava (yemedim)
sonrada meyve (1 muz yedim sadece )
süpermişsiiinn alkisalkisalkis bizde sana yemeğe gelek kaydirigubbakcemile3
dosbacım böyle ev sahibine herkez gitmeyi çok ister valla:1:
bak nihande istiyo artık bizi davet ederisn kaydirigubbakcemile3
Genelde öyle sanki çocuklar
Benim kardeşimde küçük
Hemen hasta oluveriyor

çok mınıkler benımoglum 7 aylık ufacık
sımdı kahvaltı ıstıo mesala dedl dedl del del del dıo hihoyyyt
dombili çok tatlııı dedl dedl del del deeel :emir_bebek:
günaydııın.

hepinizin iyi olmasını diliyorum.bende iyiyim ama 2 gündür uyku problemi çekiyorum. zonguldağa gittim geldim.yengeyle tanıştım. 19 yaşında gençmi genç,körpemi körpe bi kızımız. oturduk konuştuk,zor bir hayat içinden gelmiş bildiğimbu. tam olark tanıyamadım tabi aradan biraz zaman geçmesi lazım. sessiz bi insan ama şanslı bir insan ona sahip çıkabilecek insanların içine geldi. umarım herşey güzel olur,abimle bir ömür mutlu mesut yaşarlar. umarım bizleri üzmez. ne bileyim böyle işte. annemle babam çok heyecanlı. hemen benimsemişler. babam herşey tam olsun diyor. bizde bu kadar heveslimiydi bilmiyorum. haftaya tekrar zonguldaktayım,alışveriş ozaman yapılacak. bu hafta davetiyeler basılacak.sanki kızı birkaç senedir tanıyoruz gibi hareket ediyoruz. inşallah bizi üzmez,imşallah. ama ne yalan söyliyim bende heyecanlıyım. yanlarında olmak abimin evlenecek olması benide heyecanlandırıyor.
aman ne çok yazdım. neyse kızlar hafta sonu yediklerime dikkat etmedim.abartılı yemekte yemedim açıkçası. bakalım bu hafta nasıl olacak. abimin düğününde 55 kg olmak istiyorum.hadi hayırlısı diyorum.
canım Allah tamamına erdirsin çok güzel gelinlede tanışmışsınız umarım ileride çok çok daha iyi anlaşırsınız olumunekankayizsmile bunlar heyecanlı günler ama çok güzeldir abim evlenirken bizde öyle heycanlanmıştık olumunekankayizsmile
günaydın kızlar,bugünde benim hiç havam yok.kötü bi haftasonu geçirdim.ayrıntıya girmeyeceğim ama hala çok gergin ve mutsuzum. bunu bahanemi ediyorum bilmem ama tüm hafta sonu yedim desem yeridir.sabahta hiç kalkam istemedi canım,birazönce uyandım.şimdi kahvaltımı yapıyorum.
sunta diyet bisküvi 3 tane,1kk beyaz peynir,yeşil çay
sonra yine yazarım,şimdilik buralardayım
geçmiş olsun baye umarım artık iyisindir, hafta sonu diyetsiz geçmiş ama artık düzene girersin dimi kaydirigubbakcemile5
aslıcım hoşgeldin cnmm eşim olmayınca npayım makarna yiyeyim dedim kızda seviyoo
işin cokmuştu bizde gelelim yarınn güzel mamalar varsazemuszemus
beslenmeden de güzel cnm öğün atlamamya clışş cnmm
bakalım işe yarar inş cnm haplar ben karşıyım biraz hapa aklinialirimsmile
ne güzel kızınla yemişsiniz işte makarnaları opuyorumnanaktan yarın sizde gelin kızlaar ahh ahh neler var bari bütün gurup bozarızda bari içimiz rahatlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 haplara bende karşıyım aslında ama kardeşim alırken hadi bende deneyim dedim sempatiksalakcinni şu zayıflama uğruna ölüp gitmem umarım bi gün kafamçokkarıştı

Ohh afiyet olsun ..
Spagettiyi çok severim aslında ..
Saçıma da bakım yaptım
Kalkayım bakalım bir duş alıp az yürümeye çıkarım belki
Önce buraya uğrarım tabi ...

masal ne bakımı yaptın saçına.kendince bi karışım mı yoksa bakım maskesi falanmı? ayyy keşke bende yürümeye çıkabilsem.antepte bu saatte tek başına bi bayan yürümeye çıkamaz malesef, e tabi eşimde izin vermez. mafoldumben

cnm ben 86yımm 24 hiç kilolu olmamıştım kızkenn 54 kiloya gelin oldum 1ay sonra hamile kaldım cnmm
Güzel bir kzıın olmuş buna rağmen şimdi bile fazla bir şeyin yok ki ..
1-2 aya yine aynı kilona gelirsin ne olacak ...
oh ne güzel ne yaptın cnmm sacınaa
çık cnm soğuk deilse ne okuyodunn cnmaklinialirimsmile

Saçıma sinemake badem yağı ve bemiks karışımı yaptım.
2-3 saat durdu heralde yıkadım şimdi cici oldum :)
Saçım da uzasın istiyorum bu arada

kızlaar konu makarnamııı ? kaydirigubbakcemile3 bugün teyzemlerde vardıı yememek için direndim burdada makarna muhabbetini görüncee şaşırdım yemem mi gerekiyormuş nee laelaelaelaelae
yarın bende gün var bütün arkadaşlarım gelcek sabahtan beri koşuşturma bende fazla abartıyorum sanırım işleriii bitmedi gittiii alsanaalsanasmile
sizler ne güzel yine muhabbetler etmişsiniz oof ya ben bugünde katılamadım size bilmiyorumkismile
bugün yediklerim :
kahvaltı: bir dilim ekmek, bir k.k. peynir, ve bir bardak yeşil çay
ara : bir elma
öğle: bişey yiyemedim malesef :gitme: evde değildim
akşam: bir kepçe çorba, iki kaşık bamya yemeği, bir kaşık pilav yedim
gecede bir bardak süt içmeyi planlıyorumopuyorumnanaktan
bugün bol su içtim ve ayrıca bu zayıflama kapsulleri işe yarıcak mı ne :uhm: çok hareketi bağırsaklara sahibim artık kaydirigubbakcemile3 bugün bir buçuk saatlik yürüyüş yaptım ve ayrıca evde temizlik felanda vardı çok güzel bir gün bayanssulusmile umarım yarın arkadaşlarım için yaptığım o nefis tatlardan yemem kaydirigubbakcemile5

Maşallah hiç kaçamaksız bir gün olmuş.
Makarna aslında haşlanmış makarna olsa sorun olur mu acaba.

masal ne bakımı yaptın saçına.kendince bi karışım mı yoksa bakım maskesi falanmı? ayyy keşke bende yürümeye çıkabilsem.antepte bu saatte tek başına bi bayan yürümeye çıkamaz malesef, e tabi eşimde izin vermez. mafoldumben

Yazdım canım . Kk'nın saç uzatma yöntemlerini takip ediyorum genelde
Off valla hiç çıkasım gelmedi
Yarın sabah erken kalkacağım
Çıkarım biraz yürürüm daha fazla spor yapacak gibi değilim ama belli de olmaz.

Bu arada bu ilaçlardan çok sağlık problemleri yaşayan var.
İlaç kullanmasan da irade ile versen yavaş yavaş daha iyi olmaz mı

bayecim bu gece revaniyi yaptık yarın da su böreği, bol yeşillikli patates salatası ( sadece ben bunu yerim ), mantarlı ve bol harçlı pizzaaa kaydirigubbakcemile3 herkes diyet yaptığı için tatlıyı bir çeşite indirdik zemuszemus

ben ne haldeyim bilmiom
öğlen provaya gittik
sonrada mecburen yemeğe gittk
köfte ayran salata yedim ama içim rahat etmedi yanımdakiler tatlı yedi ben yemedim inş. kaçamak olmamıştır ekmeklerini yemedim
aralarımı yapamadım
ayyy çok sinir oldum akşamda eşime eşlik edip 3-4 kaşık çorba içtim
şimdi de yeşil çayımı içiyorum
bu diyet olayında hiç bu kadar düzensiz olmamıştım
çok kaçamakj yaptığım olmuştur ama diyete uymak isteyipte uyamadım hiç olmamıştı

elacım sende benim gibi olmuşsun.evlenmeden önce hiç kilo sorunum olmamıştı.55-56 kiloydum hep.evlendim kısa süre sonra hamile kaldım ve doğumdan sonra gitmeyen kilolarım oldu:sinifsinif: elacım hamileyken çok kilo aldınmı sen?

canım ben kullanamıyorum tabletleri.hep unutuyorum nedense,yemekten sonra aklıma geliyor. bi alıyorum bi utuyorum böylede bi işe yaramaz galibabilmiyorumkismile arkadaşlarına ne yaptın güzellik?
cnm ben hep aynıydım kilo problemim olmadı doğum sonrasına kadar aslında 7aya kadar normaldi ailemin yanına gittim annem azcık almışsın bebek küçük doğar diye tıktılar resmen son 2 ayda cok kilo aldımm 16kiloo aldım cnmm eki kiloma 5kilo kaldıı işte şimdi oda yağ sanırımm

dosbaa koş koş kooş kaydirigubbakcemile3 bende anlamıyorum nie kışın düğünler oluyo kaydirigubbakcemile3

süpermişsiiinn alkisalkisalkis bizde sana yemeğe gelek kaydirigubbakcemile3

bak nihande istiyo artık bizi davet ederisn kaydirigubbakcemile3

dombili çok tatlııı dedl dedl del del deeel :emir_bebek:

canım Allah tamamına erdirsin çok güzel gelinlede tanışmışsınız umarım ileride çok çok daha iyi anlaşırsınız olumunekankayizsmile bunlar heyecanlı günler ama çok güzeldir abim evlenirken bizde öyle heycanlanmıştık olumunekankayizsmile

geçmiş olsun baye umarım artık iyisindir, hafta sonu diyetsiz geçmiş ama artık düzene girersin dimi kaydirigubbakcemile5

ne güzel kızınla yemişsiniz işte makarnaları opuyorumnanaktan yarın sizde gelin kızlaar ahh ahh neler var bari bütün gurup bozarızda bari içimiz rahatlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 haplara bende karşıyım aslında ama kardeşim alırken hadi bende deneyim dedim sempatiksalakcinni şu zayıflama uğruna ölüp gitmem umarım bi gün kafamçokkarıştı
evet kızım yedi 1tabak nerdeysee bende hayretler içerisindeyimm maşşalahhh:nazar:
cnmm bizde yarın bebek görmeye gitcez bakalımmkaydirigubbakcemile4
dene bakalımm sağlığına zarar vermeden cnmmbilmiyorumkismile

Güzel bir kzıın olmuş buna rağmen şimdi bile fazla bir şeyin yok ki ..
1-2 aya yine aynı kilona gelirsin ne olacak ...

Saçıma sinemake badem yağı ve bemiks karışımı yaptım.
2-3 saat durdu heralde yıkadım şimdi cici oldum :)
Saçım da uzasın istiyorum bu arada

Maşallah hiç kaçamaksız bir gün olmuş.
Makarna aslında haşlanmış makarna olsa sorun olur mu acaba.
evet cnm az kaldıı bakalımm
benimde saçım zor uzar
güle güle kirlennbayanssulusmile

bayecim bu gece revaniyi yaptık yarın da su böreği, bol yeşillikli patates salatası ( sadece ben bunu yerim ), mantarlı ve bol harçlı pizzaaa kaydirigubbakcemile3 herkes diyet yaptığı için tatlıyı bir çeşite indirdik zemuszemus
cnm menü üzelmişş
şimdi bu diyettesiniz diyemii
keske sütlü tatlı yapsaydınncokacimcoook
pizza bayılırımcokacimcoook

ben ne haldeyim bilmiom
öğlen provaya gittik
sonrada mecburen yemeğe gittk
köfte ayran salata yedim ama içim rahat etmedi yanımdakiler tatlı yedi ben yemedim inş. kaçamak olmamıştır ekmeklerini yemedim
aralarımı yapamadım
ayyy çok sinir oldum akşamda eşime eşlik edip 3-4 kaşık çorba içtim
şimdi de yeşil çayımı içiyorum
bu diyet olayında hiç bu kadar düzensiz olmamıştım
çok kaçamakj yaptığım olmuştur ama diyete uymak isteyipte uyamadım hiç olmamıştı
dosbam bu koşturmada normaldir cnm az yediysen sorun yok köfte kaç taneydi miktar göremedimm corbada iyi olmuşşş

kızlar herkese merhaba
dun aksamıncezası vardı
sabah;yok
ara!/5 sımıt
ogle:yok
ara1/4 arası kasarlı sımıt sekersız cay
aksam[ 3 yk barbunya 1 dılım ekmek

az noncede 1mandalına ve3 dılımekmege surulmus sarelle :(
COLOR="Black"]
[/COLOR]

kızlar herkese merhaba
dun aksamıncezası vardı
sabah;yok
ara!/5 sımıt
ogle:yok
ara1/4 arası kasarlı sımıt sekersız cay
aksam[ 3 yk barbunya 1 dılım ekmek

az noncede 1mandalına ve3 dılımekmege surulmus sarelle :(
COLOR="Black"]
[/COLOR]

Afiyet olsun ..
Oğlun da ne tatlı öyle kollara uyuyuşa bak ...

bu dıyet menunuz mu?
bence yemege dokun sebze yemegı
ben bana geldıklerınde sebze yemegı yapacagım ıspanak +makarna
hem saglıklı hemde dıyetı bozmuyor vede kolay
herkes kılolarından sıkayetcı ama tatlılar hamur işleri olmuyoooo

Back