dosbaa koş koş kooş kaydirigubbakcemile3 bende anlamıyorum nie kışın düğünler oluyo kaydirigubbakcemile3çarşamba kayseriye perşembe ve cuma sanırım ereğliye gideceğim
pazar tekrar yozgat-çorum yapacağım
kızlar tek parça halinde kalırım dimi...
insanlar kışın evlenerek atraksiyon arıyo sanırım :))) yaz bitti maşallah düğün bitmedi
süpermişsiiinn alkisalkisalkis bizde sana yemeğe gelek kaydirigubbakcemile3canım menüm şöyleydi
çorba (tavuk suyu)
fırında güveç (sebzeleri kızartma idi) üzeri bol kaşarlı, tam bi kalori bombası :))
pilav(tereyağlı) baget (bi tek bu masumdu )
su böreği (yemedim)
yaprak sarma (
salata yoğurt turşu gazlı içecekler
üzerine baklava (yemedim)
sonrada meyve (1 muz yedim sadece )
bak nihande istiyo artık bizi davet ederisn kaydirigubbakcemile3dosbacım böyle ev sahibine herkez gitmeyi çok ister valla
dombili çok tatlııı dedl dedl del del deeelGenelde öyle sanki çocuklar
Benim kardeşimde küçük
Hemen hasta oluveriyor
çok mınıkler benımoglum 7 aylık ufacık
sımdı kahvaltı ıstıo mesala dedl dedl del del del dıo hihoyyyt
canım Allah tamamına erdirsin çok güzel gelinlede tanışmışsınız umarım ileride çok çok daha iyi anlaşırsınız olumunekankayizsmile bunlar heyecanlı günler ama çok güzeldir abim evlenirken bizde öyle heycanlanmıştık olumunekankayizsmilegünaydııın.
hepinizin iyi olmasını diliyorum.bende iyiyim ama 2 gündür uyku problemi çekiyorum. zonguldağa gittim geldim.yengeyle tanıştım. 19 yaşında gençmi genç,körpemi körpe bi kızımız. oturduk konuştuk,zor bir hayat içinden gelmiş bildiğimbu. tam olark tanıyamadım tabi aradan biraz zaman geçmesi lazım. sessiz bi insan ama şanslı bir insan ona sahip çıkabilecek insanların içine geldi. umarım herşey güzel olur,abimle bir ömür mutlu mesut yaşarlar. umarım bizleri üzmez. ne bileyim böyle işte. annemle babam çok heyecanlı. hemen benimsemişler. babam herşey tam olsun diyor. bizde bu kadar heveslimiydi bilmiyorum. haftaya tekrar zonguldaktayım,alışveriş ozaman yapılacak. bu hafta davetiyeler basılacak.sanki kızı birkaç senedir tanıyoruz gibi hareket ediyoruz. inşallah bizi üzmez,imşallah. ama ne yalan söyliyim bende heyecanlıyım. yanlarında olmak abimin evlenecek olması benide heyecanlandırıyor.
aman ne çok yazdım. neyse kızlar hafta sonu yediklerime dikkat etmedim.abartılı yemekte yemedim açıkçası. bakalım bu hafta nasıl olacak. abimin düğününde 55 kg olmak istiyorum.hadi hayırlısı diyorum.
geçmiş olsun baye umarım artık iyisindir, hafta sonu diyetsiz geçmiş ama artık düzene girersin dimi kaydirigubbakcemile5günaydın kızlar,bugünde benim hiç havam yok.kötü bi haftasonu geçirdim.ayrıntıya girmeyeceğim ama hala çok gergin ve mutsuzum. bunu bahanemi ediyorum bilmem ama tüm hafta sonu yedim desem yeridir.sabahta hiç kalkam istemedi canım,birazönce uyandım.şimdi kahvaltımı yapıyorum.
sunta diyet bisküvi 3 tane,1kk beyaz peynir,yeşil çay
sonra yine yazarım,şimdilik buralardayım
ne güzel kızınla yemişsiniz işte makarnaları opuyorumnanaktan yarın sizde gelin kızlaar ahh ahh neler var bari bütün gurup bozarızda bari içimiz rahatlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 haplara bende karşıyım aslında ama kardeşim alırken hadi bende deneyim dedim sempatiksalakcinni şu zayıflama uğruna ölüp gitmem umarım bi gün kafamçokkarıştıaslıcım hoşgeldin cnmm eşim olmayınca npayım makarna yiyeyim dedim kızda seviyoo
işin cokmuştu bizde gelelim yarınn güzel mamalar varsazemuszemus
beslenmeden de güzel cnm öğün atlamamya clışş cnmm
bakalım işe yarar inş cnm haplar ben karşıyım biraz hapa aklinialirimsmile