• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok yazılmış bugün hepsini okuyamadım ama
Sabah elma sirkeli ballı suyumu içtim
Bir bardakta süt
Şimdilik onunlayım
akşam misafirliğim çok ii geçti
memnun kaldılar
bugün ablamın gelinlik provasına gideceğim
düğün hazırlıkları yetişmediği için bayramdan sonraya kalacakmış sanırım hayırlısı bende rahatladım
çok telaşlı geçiyor günlerim

O kadar hazırlandın güzel geçtiğine çok sevindim.

çarşamba kayseriye perşembe ve cuma sanırım ereğliye gideceğim
pazar tekrar yozgat-çorum yapacağım
kızlar tek parça halinde kalırım dimi...
insanlar kışın evlenerek atraksiyon arıyo sanırım :))) yaz bitti maşallah düğün bitmedi

Kolay gelsin
İyi yolculuklar işin zor gibi

günaydınn
ben geldimm hafta sonu bakamadımm
dün o kadar cok gezmişizki hala bacaklarım ağrıyoo
dün neler yedim yazayım mı acaba
sabah güzel bir kahvaltıı
öğlen 1dilim pizaa patates 2 parca tavuk
akşm ekmek almayı unutmuşuz sigara böreği sardım 4tane sigara böreğii domates
Afiyett olsun :)

canım menüm şöyleydi
çorba (tavuk suyu)
fırında güveç (sebzeleri kızartma idi) üzeri bol kaşarlı, tam bi kalori bombası :))
pilav(tereyağlı) baget (bi tek bu masumdu )
su böreği (yemedim)
yaprak sarma :((
salata yoğurt turşu gazlı içecekler
üzerine baklava (yemedim)
sonrada meyve (1 muz yedim sadece )

Ohh ohh maşallah harikasın
Genelde öyle sanki çocuklar
Benim kardeşimde küçük
Hemen hasta oluveriyor

çok mınıkler benımoglum 7 aylık ufacık
sımdı kahvaltı ıstıo mesala dedl dedl del del del dıo hihoyyyt

Maşallah ya tam sevmeliktir yerim ben onu ...
günaydııın.

hepinizin iyi olmasını diliyorum.bende iyiyim ama 2 gündür uyku problemi çekiyorum. zonguldağa gittim geldim.yengeyle tanıştım. 19 yaşında gençmi genç,körpemi körpe bi kızımız. oturduk konuştuk,zor bir hayat içinden gelmiş bildiğimbu. tam olark tanıyamadım tabi aradan biraz zaman geçmesi lazım. sessiz bi insan ama şanslı bir insan ona sahip çıkabilecek insanların içine geldi. umarım herşey güzel olur,abimle bir ömür mutlu mesut yaşarlar. umarım bizleri üzmez. ne bileyim böyle işte. annemle babam çok heyecanlı. hemen benimsemişler. babam herşey tam olsun diyor. bizde bu kadar heveslimiydi bilmiyorum. haftaya tekrar zonguldaktayım,alışveriş ozaman yapılacak. bu hafta davetiyeler basılacak.sanki kızı birkaç senedir tanıyoruz gibi hareket ediyoruz. inşallah bizi üzmez,imşallah. ama ne yalan söyliyim bende heyecanlıyım. yanlarında olmak abimin evlenecek olması benide heyecanlandırıyor.
aman ne çok yazdım. neyse kızlar hafta sonu yediklerime dikkat etmedim.abartılı yemekte yemedim açıkçası. bakalım bu hafta nasıl olacak. abimin düğününde 55 kg olmak istiyorum.hadi hayırlısı diyorum.

Olursun olursun inşallah o zamana kadar
İyi yorulmuşsun ama değmiş anlaşılan
Mutluluklar ..
kızlar, bugün asumanın doğum günüymüş. kardeş takıma yazmış. ben de gelip hemen size bildireyim dedim:))

asuman, burdan da yazayım: doğum günün kutlu olsun.a.s.a.s. terazi burcusun demek, öyle mi?

Mutlu yaşlar iyi seneler ..

Şimdi de bir adet elma yedim.
Bugün böyle geçsin.
Hala geçmedi üstümdeki sıkkınlık ama Allahtan bugünkü dersimin teki iptal oldu

canlar bugün çok verimli olamadım kusura bakmayın yarın telafi ederim inşallah söz.
öğle yemeğim bir tabak nohut(sebze yoktu)1 dilim ekmek.
ara 1 saat sonra 1 porsiyon salata.
şimdi çıkıyorum eve gidince 1 lt su içmeye çalışıcam,hiç yoktan iiyidir.hepiniizi öpüyorum iyi akşamlar.

Bilmiyorum ayın etkilerine inanıyor musunuz ama ...
Ekimin 23ünden sonraki 15 günde daha hızlı kilo verilirmiş.
Ay küçülen fazda odluğu için.
Saç uzatma yöntemlerinde Aycangülün bir topiği var oradan edindiğim bilgilere göre

cnm kaçamağın k bar olsun ama azcıcık olsunn
bende makarna yapayımm değişik sos bilen varmı genelde salcalı üstünede peynir koyarımm ben cok severim dee
masalcım ilk senden duyuyorum eşim yokya yokken 2kilo versemm sok olsa diyorumm:))

Verirsin sen verirsin
Zaten sadece göbek var ki birazcık
Onun içinde bol bol mekik çekebilirsin
Kızını oturt dizlerine sen de çek mekiğini onba da oyun olsun

Kaç yaşındaydın sen ?
Gençsin sanırım aslında bu yaşlarda zor olmaz derler ama kilo vermek.
Benim de keyfim yerine gelmezse zor veririm bu hafta

Ohh afiyet olsun ..
Spagettiyi çok severim aslında ..
Saçıma da bakım yaptım
Kalkayım bakalım bir duş alıp az yürümeye çıkarım belki
Önce buraya uğrarım tabi ...

kızlaar konu makarnamııı ? kaydirigubbakcemile3 bugün teyzemlerde vardıı yememek için direndim burdada makarna muhabbetini görüncee şaşırdım yemem mi gerekiyormuş nee laelaelaelaelae
yarın bende gün var bütün arkadaşlarım gelcek sabahtan beri koşuşturma bende fazla abartıyorum sanırım işleriii bitmedi gittiii alsanaalsanasmile
sizler ne güzel yine muhabbetler etmişsiniz oof ya ben bugünde katılamadım size bilmiyorumkismile
bugün yediklerim :
kahvaltı: bir dilim ekmek, bir k.k. peynir, ve bir bardak yeşil çay
ara : bir elma
öğle: bişey yiyemedim malesef :gitme: evde değildim
akşam: bir kepçe çorba, iki kaşık bamya yemeği, bir kaşık pilav yedim
gecede bir bardak süt içmeyi planlıyorumopuyorumnanaktan
bugün bol su içtim ve ayrıca bu zayıflama kapsulleri işe yarıcak mı ne :uhm: çok hareketi bağırsaklara sahibim artık kaydirigubbakcemile3 bugün bir buçuk saatlik yürüyüş yaptım ve ayrıca evde temizlik felanda vardı çok güzel bir gün bayanssulusmile umarım yarın arkadaşlarım için yaptığım o nefis tatlardan yemem kaydirigubbakcemile5

aslıcım hoşgeldin cnmm eşim olmayınca npayım makarna yiyeyim dedim kızda seviyoo
işin cokmuştu bizde gelelim yarınn güzel mamalar varsazemuszemus
beslenmeden de güzel cnm öğün atlamamya clışş cnmm
bakalım işe yarar inş cnm haplar ben karşıyım biraz hapa aklinialirimsmile

cnm ben 86yımm 24 hiç kilolu olmamıştım kızkenn 54 kiloya gelin oldum 1ay sonra hamile kaldım cnmm
elacım sende benim gibi olmuşsun.evlenmeden önce hiç kilo sorunum olmamıştı.55-56 kiloydum hep.evlendim kısa süre sonra hamile kaldım ve doğumdan sonra gitmeyen kilolarım oldu:sinifsinif: elacım hamileyken çok kilo aldınmı sen?
kızlaar konu makarnamııı ? kaydirigubbakcemile3 bugün teyzemlerde vardıı yememek için direndim burdada makarna muhabbetini görüncee şaşırdım yemem mi gerekiyormuş nee laelaelaelaelae
yarın bende gün var bütün arkadaşlarım gelcek sabahtan beri koşuşturma bende fazla abartıyorum sanırım işleriii bitmedi gittiii alsanaalsanasmile
sizler ne güzel yine muhabbetler etmişsiniz oof ya ben bugünde katılamadım size bilmiyorumkismile
bugün yediklerim :
kahvaltı: bir dilim ekmek, bir k.k. peynir, ve bir bardak yeşil çay
ara : bir elma
öğle: bişey yiyemedim malesef :gitme: evde değildim
akşam: bir kepçe çorba, iki kaşık bamya yemeği, bir kaşık pilav yedim
gecede bir bardak süt içmeyi planlıyorumopuyorumnanaktan
bugün bol su içtim ve ayrıca bu zayıflama kapsulleri işe yarıcak mı ne :uhm: çok hareketi bağırsaklara sahibim artık kaydirigubbakcemile3 bugün bir buçuk saatlik yürüyüş yaptım ve ayrıca evde temizlik felanda vardı çok güzel bir gün bayanssulusmile umarım yarın arkadaşlarım için yaptığım o nefis tatlardan yemem kaydirigubbakcemile5

canım ben kullanamıyorum tabletleri.hep unutuyorum nedense,yemekten sonra aklıma geliyor. bi alıyorum bi utuyorum böylede bi işe yaramaz galibabilmiyorumkismile arkadaşlarına ne yaptın güzellik?

Back