cnm ben 55 olsam yeter sonra 52 hedeff:) doğum öncesi kilom 55di
:) durum belli, daha çoookk uğraşmam lazım benimama siz daha yakınsınız hedefinize
Hoşgeldinnnnn :)
Ben de daha çok yeniyim :)
Ama asıl yoğun olduğu saatlerde buranın giremiyorum.
Bir de yaza doğru daha mı yoğun oluyor buralar ki :)
Kışın saklayabiliyoruz diye
Sen istediğin kiloya inip mi bıraktın?
Neler yaptın?
Var mı tavsiyelerin ben çok yeniyim de
canım inşallah sancısızolur adet dönemin.bende ağrı kesicialdım ama ilerleyen saatlerde tekrar alıcam sanırım.
bende üzüldüm,tahmin etmediğim,bilmediğim birşeydi.
ayrıca takım arkadaşlarım,paylaşım alanınada özürlerimi yazdım.
burayada yazmak görevim.
sizleri bilmediğim bir konuda yanlışlık yaparak boş yere heveslendirdiğim için hepinizden ayrı ayrı özürdilerim. :çok üzgünüm:
ad cnm o zaman ayrılmamayımm yazabildiğim kadar yazarım yinee
yediklerimi yazayımm
sabah yarım domates,2 parca peynir,2dilim ekmekk 1yumurtaa
öğlen 2köfte,1dilim ekmek,sehriye salatasıı havuçlu dere otlu yoğurtluu:)))
akşam yemedimama cnmbişey istemiyoo eşim yokk
yerşemde atıştırmalık
birazdan yeşil cayımı içeceğim gecen hafta cok faydasını gördümmm tavsiye ederim bu arada hafta sonu yarım kilo almışımm(( telafi ederim ama cumaya kadar 5li rakamları göreceğimmm inş
kaptaan bende vermek istiyorum bu hafta kilo amaa bugün yine bozdumm alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile ya bana cezamı versen acaba ne böyle olmuyoo kaydirigubbakcemile bugün biraz kötü bi gündüü misafir vardı ve gözleme yaptık eyvahedigeldismile uuff ve bende yedimm alsanaalsanasmile bugün yediklerimi yazmiim ben zavallı canının istediğini yiyen aciz biriyim alsanaalsanasmile ya sabah süper başlıyor gün yürüyüş yapıyorum hatta dün bozdum die bugün 2 saat yürüyüş yaptım sabah ayaklarım sızladı valla kaydirigubbakcemile ama bişey oluyo sonra ben bozuyorum, oysaki evde yemekte vardı keşke ondan yeseydim o gözlemenin yerine, sabah klasik bi kahvaltı yaptım, onun dışında bir gözleme ve biraz un helvası yedim tabi fındıklı ve yağlıydıı akannehir akannehirakannehirneysee yarın çok daha fazla yürüyeceğim bunu telafi etmem lazım olumunekankayizsmile
bu arada yarın bide doktora gitcem cumartesi bir kediyi severken elime tırmık attı kanadı felan hamile bir kediydi huysuzdu birazda, ya kuduz mikrobu varsa die korku sardı içimi yarın gideyim bi kan tahlili yaptırayım böylece içim rahat eder yoktur bişey inş.
bu arada yarın bide doktora gitcem cumartesi bir kediyi severken elime tırmık attı kanadı felan hamile bir kediydi huysuzdu birazda, ya kuduz mikrobu varsa die korku sardı içimi yarın gideyim bi kan tahlili yaptırayım böylece içim rahat eder yoktur bişey inş.
yok hayatım aslında senliik bir durum yok. ben öyle bir kural olduğunu bilmiyordum,bakmakta aklıma gelmedi.ilk defa bu durumla karşılaştım. amaböyle kabul etmeleri tuhafıma gitti. neyse vardır herşeyde bir hikmet derler.
canım geçmişolsun,inşallah hayırlısı ile atlatırsınız.
paylaşım önemli ama mazeretin vardı canım. bu haftadan itibaren bol paylaşımla devam edersen sevinirim. senden bir ricam olacak. biz seninle özelden yazışarak takıma geldin. canım, http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15608307#post15608307 buraya girip, kendini ve kilo alma hikayeni anlatan,bir yazı yazarmısın.bende akabinde hemen seni davet edicem.
kurallar gereği böyle olması gerekiyormuş. aslında böyle yapılması gerektiğini biliyordum ama zorunlu olduğunu bilmiyordum.
kaptaan bende vermek istiyorum bu hafta kilo amaa bugün yine bozdumm alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile ya bana cezamı versen acaba ne böyle olmuyoo kaydirigubbakcemile bugün biraz kötü bi gündüü misafir vardı ve gözleme yaptık eyvahedigeldismile uuff ve bende yedimm alsanaalsanasmile bugün yediklerimi yazmiim ben zavallı canının istediğini yiyen aciz biriyim alsanaalsanasmile ya sabah süper başlıyor gün yürüyüş yapıyorum hatta dün bozdum die bugün 2 saat yürüyüş yaptım sabah ayaklarım sızladı valla kaydirigubbakcemile ama bişey oluyo sonra ben bozuyorum, oysaki evde yemekte vardı keşke ondan yeseydim o gözlemenin yerine, sabah klasik bi kahvaltı yaptım, onun dışında bir gözleme ve biraz un helvası yedim tabi fındıklı ve yağlıydıı akannehir akannehirakannehirneysee yarın çok daha fazla yürüyeceğim bunu telafi etmem lazım olumunekankayizsmile
birinci olamamışız olsun takmayın kafaya sizler hepiniz benim birincimsinizz kızlaaaaar kaydirigubbakcemile3 ama bizde birinci olacaz buna eminim olumunekankayizsmile
elacım güsel beslenmişsin tebriklerkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?