Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

cnm ben 55 olsam yeter sonra 52 hedeff:) doğum öncesi kilom 55di

Hemen hemen aynı durumdayız. İnşallah sağlıklı bir şekilde başarırız.

:) durum belli, daha çoookk uğraşmam lazım benim ama siz daha yakınsınız hedefinize

Eminim bu takımlarla zor olmayacak bunu başarmak. Ama ciddi anlamda motive ediyor burası. Gece biraz boşalıyor burası ama bu akşam iyi gibiyiz :)

Şimdi de sütümü içiyorum, bugün protein almadım hiç.
Uyumadan öncede elma sirkeli ballı suyumu içince de bugün bitmiş olacak.

Ben de çok severim peyniri aslında sabah zamanım olunca mutlaka kahvaltımda olur.
Dikkat etmiyor olsam neler yiyeceğim de :)

Ben de daha çok yeniyim :)
Ama asıl yoğun olduğu saatlerde buranın giremiyorum.
Bir de yaza doğru daha mı yoğun oluyor buralar ki :)
Kışın saklayabiliyoruz diye

Ben de daha çok yeniyim :)
Ama asıl yoğun olduğu saatlerde buranın giremiyorum.
Bir de yaza doğru daha mı yoğun oluyor buralar ki :)
Kışın saklayabiliyoruz diye

bence kışın daha yoğun oluyor,yazın tatil programları oluyor :)) bende bakamıyorum akşam fırsatım oluyor,genelde de akşam pek kimse olmuyor fisfisfis

Sen istediğin kiloya inip mi bıraktın?
Neler yaptın?
Var mı tavsiyelerin ben çok yeniyim de

yok canım yaaa nerde keşke öle bıraksaydım,bazı problemlerim vardı o yüzden bıraktım,üstüne üstelikte verdiğim kadarının fazlasını aldım ( ama şimdi yine toparlanma dönemindeyim ufak ufak başladım kontrolü elime almaya,mesela tekrar spora başladım :))

Spor çok güzel ya
İnşallah ben de başlayacağım yarın
BAşlıyorum diyorum 2 gün yapıyorum gelmiyor sonrası.
Spor derken ne yapıyorsun?

canım, özür dilemene gerek yok. sağlık olsun. kurallar biraz karmaşık geldi bana da. gayet normal hata yapman. motivasyonumuz bozulmasın yeter ki.

şehriye salatası kulağa çook hoş geliyor:) afiyetler olsun. akşam atıştırmalıkları abartma istersen:)

yaw hayvan sevmeni anladım da öğyle bilmediğin hayvanı niye seviyorsun? yarın muhakkak git ve bir test yaptır. geçmiş olsun bu arada.

vee ayaklarına işkence etmeyi bırak. midenin suçunu niye ayağın çekiyor? o iradene hemen sahip çıkıyorsun. dün 1 bugün 2 bakıyorum kaçamaklar hemen başladı. lütfen "hayır" diyebilmeyi öğren. yoksa kilodan daha çok çekersin/çekeriz.

aman canım böyle durumlar ihmale gelmez,hem belki tetanoz aşısıda yapabilirler, muhakkak bi doktora git.sağlıkocağınada gidebilirsin,hastaneye gidersende intaniye(enfeksiyon hastalıkları uzmanı) sana yardımcı olacaktır.

kızlar bugün babama yardıma gittiğim onun için pek yazamadım. kahvaltımı yazmıştım galiba
öğlen: yarım patatesli gözleme, çay
ara:1 etimek, çay, 1 küçük kare bitter çikolata
akşam ızgara tavuklu salata,su, 1 çatal pilav
gece: 1 mandalina, nar yedim

akşamda eşimle yarım saat kadar yürüdük.aslında gündüz kendim 1 saat yürüyorum ama eşim yarım saatte sıkıldıdelikafadulden.inşallah bu hafta yürüyüşü 4 güne çıkarmak istiyorum,geçen hafta 3te kalmıştım.
buarada birinciliğimizde gitmiş,neyse sağlık olsun,belki bu hafta yeniden bririnci oluruz
eminim herkes çoktan uyumuştur,bende yatayım artık,iyigeceler...

tamam canım yazdım inşallah bundan sonra aksilik çıkmazda bende
burda motive olurum sıkıldım artık sürekli bozulan diyetlerden :delphin
:

ben az önce kahvaltımı yaptım hastayım canım pek bişey istemedi
2 dilim ekmekle biraz bal yedim şimdide kahve içiyorum
benim sorunum su arkadaşlar hiç içmesem aklıma gelmiyorya

sende benim gibisin okurken benmi yazdım acaba dedim
benimde sabah gayet güzel başlıyor sonra bozuluyor
sonraki vijdan azabını ve kendime olna sinirimi anlatmaya gerek yok sanırım
çok kızıyorum kendime beceremiyorum diye halbuki bizim diğerlerinden bir eksiğimiz yokki
onlar yapabiliyorsa bizde yapabiliriz değilmi :delphin
:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…