cnm güzel beslenmişsin sporda süperr daha ne diyimm cnmm akşamada hafif atlatırsın inşşbeen bugün sabah spora yetişmem gerektiği için 1 dilim ekmek ve 4 zeytinle biraz da peynir yedim.
spor sonrası 1 elma yedim.
eve geldim 1 elma daha yedim:))
öğlen ki saat 3 sularıydı mantar sote ve yoğurtlu kırmızı biber salatası yedim biraz ekmekle.
durum şimdilik budur.
cnm takma kafana regle dönemi zor geciyooo ama tut kendinii bikaçgün zaten onunda şişliği vardırr akşamada salatayla atlatt derimmm menü güzell top kek olmamaışşyok hayatım,inan hem iş stresi hem,şu birinciliğin gidiş stresi,hemde adet durumum herşey üstüste vaziyette. hemen yazıyorum yediklerimi.
sabah kahvaltı yok,tatlandırıcılı kahve
öğleye doğru ıhlamur.
öğle yemeği( saat 14.00 civarı) 1 tabak pırasa,1 porsiyon salata (havuç,turp,marul,mor lahana)
tatlı yemicem dedim ama olmadı canlar,1 tane topkek yedim,ama ne yalan söyliyeyim yeryemez kendime geldim. birazdan 200 gr yoğrt yicem. (inşallah) akşam daha belli değil ama, sanırım karnabahar yiceğim. ekmekyok.
cnm dikkat et sirkeli suya ben bi ara rahazsızlandımm mideyi etkiliyoo bir zaman sonraaMerhaba ...
Sabah kahvaltı fırsatım olmadı..
Ama elma sirkeli ballı suyumu içtim
Öğle yemeğinde sebzeli çorba ve birazcık patlıcan yemeği yedim o kadar.
Akşamları fazla yemiyorum zaten bakarım bakalım ne yiyeceğim.
iyi sporlar cnmmbol boll ver kilolarıııMerhaba kızlar,
öğlen yemeğinden beri su içtim bi de iki tane sunta diyet bisküviden :)) bugün elma getirmiştim aslında ama yiyemedim canım istemiyor benim de adetim yaklaşıyor aslında daha fazla aç olmam gerek ama hayret valla :)) akşama da ne yerim bilmiyorum spora gidiyorum bugün hafif bişiler atıştırır giderim hemen görüşmek üzere....
sağlık olsun cnmm inşş bu hafta bizde verilcek kilo cokkk kaydirigubbakcemile2bu arada tekrar yazayım.
176.ETAP BİRİNCİSİ DEĞİLİZ ARKADAŞLAR.
inşallah bu hafta giden birinciliğimizi alabiliriz.
azim dolu,enerji dolu,sağlıklı kilo vermeler dilerim.
telefi et meyveyii diyene bakk hiç yemeyen bennn:lepi:sırnaşık şeymerhaba hulk. afiyet olsun canım.diyet psikolojisisarmış sanırım iyice seni. :))) ne güzel.ben bugün meyveyi unuttum ama akşama telafi ederim sanırım. akşamı rahat atlatırsam harika olur gerçekten.
tamma kaptanımmmvereliniortakelacım, durumunu belirttin canım,zaten 1-2 hafta sürecekmiş.izne ayrılma derim. cuma gelir kilonu söylersin. dosbada aynı durumda,oda izinli değil. fırsat buldukça yazarsın. 1-2 hafta sorun olmaz diye düşünüyorum.
haftaya birinci oluruz inşallah canım.
olur cnm arada dalgınsınn anladım ben seniiisırnaşık şeyielacım sen 1hafta yazıyorsun,ben 1-2 hafta diyorum,ne durumdyım anlayın.
birazdançıkacağım canlar,kaçamaksız abartısız akşam yemeği diliyorum. bu hafta kilo vermek istiyorum hemdeçoook.
erirler yok olurlar o yağlar inşşşş bendede kaldı doğum sonrası özellikle göbek ve cevresiiiidelikafaduldenmafoldumbenBen de cumaya kadar tartılmayacağım bekliyorum cumayı ..
Şimdi de bir elma yedim.
Akşam yemeği yiyemeyeceğim sanırım çok tok hissediyorum kendimi
Ya süt ya yoğurt yerim protein alayım da
Yağlar gidecek diye kaslar gitmesin
ad cnm o zaman ayrılmamayımm yazabildiğim kadar yazarım yinee
yediklerimi yazayımm
sabah yarım domates,2 parca peynir,2dilim ekmekk 1yumurtaa
öğlen 2köfte,1dilim ekmek,sehriye salatasıı havuçlu dere otlu yoğurtluu:)))
akşam yemedimama cnmbişey istemiyoo eşim yokk
yerşemde atıştırmalık
birazdan yeşil cayımı içeceğim gecen hafta cok faydasını gördümmm tavsiye ederim bu arada hafta sonu yarım kilo almışımm(( telafi ederim ama cumaya kadar 5li rakamları göreceğimmm inş
Çok dengeli çok güzel beslenmişsin ne güzel.
Yeşil çayı ne zamandan beri içiyorsun?
Faydasını nasıl görüyorsun .
Ben de şimdi ilk bardağımı içiyorum da.
Umarım ben de cumaya görürürüm 5li rakamları diyorum ama haftaya kalır heralde benimkisi ...
cnm bende ilk zamanlar poşet kullanıyodumm amaarkdaşlar bunu önerdi gercekte tadı bile farklı bitene kadar içç sonra alırsınn içebildiğin kadar iç 5bardağa kadar yolu var ödemi atıyo ve yağ yakıyoo cnmm sen kaç kiloydunnnkaydirigubbakcemile210 günde ciddi bir etki gördün yani.
Ben poşet çaylardan almıştım bugün.
Demleme mi kullanmalıyım ki?
Yoksa bitene kadar bunu içeyim mi?
şimdi başladım ilk bardakla.
Günde 2 bardak içmeyi düşünüyorum
Ayrıca maşallah 36 bedenlere girmeye başladıysan :)
kaptaan bende vermek istiyorum bu hafta kilo amaa bugün yine bozdumm alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile ya bana cezamı versen acaba ne böyle olmuyoo kaydirigubbakcemile bugün biraz kötü bi gündüü misafir vardı ve gözleme yaptık eyvahedigeldismile uuff ve bende yedimm alsanaalsanasmile bugün yediklerimi yazmiim ben zavallı canının istediğini yiyen aciz biriyim alsanaalsanasmile ya sabah süper başlıyor gün yürüyüş yapıyorum hatta dün bozdum die bugün 2 saat yürüyüş yaptım sabah ayaklarım sızladı valla kaydirigubbakcemile ama bişey oluyo sonra ben bozuyorum, oysaki evde yemekte vardı keşke ondan yeseydim o gözlemenin yerine, sabah klasik bi kahvaltı yaptım, onun dışında bir gözleme ve biraz un helvası yedim tabi fındıklı ve yağlıydıı akannehir akannehirakannehirneysee yarın çok daha fazla yürüyeceğim bunu telafi etmem lazım olumunekankayizsmileelacım sen 1hafta yazıyorsun,ben 1-2 hafta diyorum,ne durumdyım anlayın.
birazdançıkacağım canlar,kaçamaksız abartısız akşam yemeği diliyorum. bu hafta kilo vermek istiyorum hemdeçoook.
elacım güsel beslenmişsin tebriklerkaydirigubbakcemile5ad cnm o zaman ayrılmamayımm yazabildiğim kadar yazarım yinee
yediklerimi yazayımm
sabah yarım domates,2 parca peynir,2dilim ekmekk 1yumurtaa
öğlen 2köfte,1dilim ekmek,sehriye salatasıı havuçlu dere otlu yoğurtluu:)))
akşam yemedimama cnmbişey istemiyoo eşim yokk
yerşemde atıştırmalık
birazdan yeşil cayımı içeceğim gecen hafta cok faydasını gördümmm tavsiye ederim bu arada hafta sonu yarım kilo almışımm(( telafi ederim ama cumaya kadar 5li rakamları göreceğimmm inş
neden cnmm nerende yoğun kilolarr
Sorunlar basenlerimde. ÜSt tarafımdan gayet memnunum ama basenler ve hafif yan taraflarımda var
Spora başlayacağım işte başka türlü olmayacak
YArın başlıyorum.
Biraz yediklerime dikkat biraz sporla inşallah 2 ayda hallederim diye umuyorum ben de.
Sen kaç olmak istiyorsun
Canım ona sormuştum ama sen ne durumdasın? Ben yeniyim hatta deneme haftam bu o yüzden pek tnaımıyorum henüz sizleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?