Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de cumaya kadar tartılmayacağım bekliyorum cumayı ..
Şimdi de bir elma yedim.
Akşam yemeği yiyemeyeceğim sanırım çok tok hissediyorum kendimi
Ya süt ya yoğurt yerim protein alayım da
Yağlar gidecek diye kaslar gitmesin

ad cnm o zaman ayrılmamayımm yazabildiğim kadar yazarım yinee
yediklerimi yazayımm
sabah yarım domates,2 parca peynir,2dilim ekmekk 1yumurtaa
öğlen 2köfte,1dilim ekmek,sehriye salatasıı havuçlu dere otlu yoğurtluu:)))
akşam yemedimama cnmbişey istemiyoo eşim yokk
yerşemde atıştırmalık
birazdan yeşil cayımı içeceğim gecen hafta cok faydasını gördümmm tavsiye ederim bu arada hafta sonu yarım kilo almışımm (( telafi ederim ama cumaya kadar 5li rakamları göreceğimmm inş

cnm güzel beslenmişsin sporda süperr daha ne diyimm cnmm akşamada hafif atlatırsın inşş

cnm takma kafana regle dönemi zor geciyooo ama tut kendinii bikaçgün zaten onunda şişliği vardırr akşamada salatayla atlatt derimmm menü güzell top kek olmamaışş((

cnm dikkat et sirkeli suya ben bi ara rahazsızlandımm mideyi etkiliyoo bir zaman sonraa
az yersin umarım akşamdaa::))

iyi sporlar cnmmbol boll ver kilolarııı

bu arada tekrar yazayım.

176.ETAP BİRİNCİSİ DEĞİLİZ ARKADAŞLAR.

inşallah bu hafta giden birinciliğimizi alabiliriz.

azim dolu,enerji dolu,sağlıklı kilo vermeler dilerim.
sağlık olsun cnmm inşş bu hafta bizde verilcek kilo cokkk kaydirigubbakcemile2

merhaba hulk. afiyet olsun canım.diyet psikolojisisarmış sanırım iyice seni. :))) ne güzel.ben bugün meyveyi unuttum ama akşama telafi ederim sanırım. akşamı rahat atlatırsam harika olur gerçekten.
telefi et meyveyii diyene bakk hiç yemeyen bennn:lepi:sırnaşık şey

tamma kaptanımmmvereliniortak

elacım sen 1hafta yazıyorsun,ben 1-2 hafta diyorum,ne durumdyım anlayın.

birazdançıkacağım canlar,kaçamaksız abartısız akşam yemeği diliyorum. bu hafta kilo vermek istiyorum hemdeçoook.
olur cnm arada dalgınsınn anladım ben seniiisırnaşık şeyi
inş vercez hepbirlikte 1.olcazz kıskananlar catlaşınnn:sm_cool::hooray::hooray::hooray:

erirler yok olurlar o yağlar inşşşş bendede kaldı doğum sonrası özellikle göbek ve cevresiiiidelikafaduldenmafoldumben

Çok dengeli çok güzel beslenmişsin ne güzel.
Yeşil çayı ne zamandan beri içiyorsun?
Faydasını nasıl görüyorsun .
Ben de şimdi ilk bardağımı içiyorum da.
Umarım ben de cumaya görürürüm 5li rakamları diyorum ama haftaya kalır heralde benimkisi ...

Benim midem de gastrit artı reflü var aslında ama sirkeli su hiç rahatsız etmedi nedense :S
Zaten kötü olduğu anda bırakırım.
Mide ağrısı dayanılmaz bir şey.
Teşekkür ederim öneri için.

cnmm yeşil cayıı düzenli içmek önemli bide nasıll içiosunn ben teneke kutuda olan caykurun yeşil cayını içiyorumm 1tatlı kaşı katıp bekletiyorumm ılık içiyorum sekersiz 3fincan en az poşetler iyi deil diyolarr
bende buğün eskii kotlarımın içine girdimm :)))
36bedenlerin bazılarınada giriyorum ama bazılarıı düğme kapanmıyoo((
ben 10gündür düzenli içiyomm hafta sonuu kaldıı buğün yine başladımm

10 günde ciddi bir etki gördün yani.
Ben poşet çaylardan almıştım bugün.
Demleme mi kullanmalıyım ki?
Yoksa bitene kadar bunu içeyim mi?
şimdi başladım ilk bardakla.
Günde 2 bardak içmeyi düşünüyorum
Ayrıca maşallah 36 bedenlere girmeye başladıysan :)

Son düzenleme:
cnm bende ilk zamanlar poşet kullanıyodumm amaarkdaşlar bunu önerdi gercekte tadı bile farklı bitene kadar içç sonra alırsınn içebildiğin kadar iç 5bardağa kadar yolu var ödemi atıyo ve yağ yakıyoo cnmm sen kaç kiloydunnnkaydirigubbakcemile2

Zararı olmaz mı fazlasının?
Bir ara fazlası metabolizmayı tembelliğe alıştırıyor diye duymuştum ama.
62.3 gelmiştim cuma günü ben de.
Boyun kaç senin?

elacım sen 1hafta yazıyorsun,ben 1-2 hafta diyorum,ne durumdyım anlayın.

birazdançıkacağım canlar,kaçamaksız abartısız akşam yemeği diliyorum. bu hafta kilo vermek istiyorum hemdeçoook.
kaptaan bende vermek istiyorum bu hafta kilo amaa bugün yine bozdumm alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile ya bana cezamı versen acaba ne böyle olmuyoo kaydirigubbakcemile bugün biraz kötü bi gündüü misafir vardı ve gözleme yaptık eyvahedigeldismile uuff ve bende yedimm alsanaalsanasmile bugün yediklerimi yazmiim ben zavallı canının istediğini yiyen aciz biriyim alsanaalsanasmile ya sabah süper başlıyor gün yürüyüş yapıyorum hatta dün bozdum die bugün 2 saat yürüyüş yaptım sabah ayaklarım sızladı valla kaydirigubbakcemile ama bişey oluyo sonra ben bozuyorum, oysaki evde yemekte vardı keşke ondan yeseydim o gözlemenin yerine, sabah klasik bi kahvaltı yaptım, onun dışında bir gözleme ve biraz un helvası yedim tabi fındıklı ve yağlıydıı akannehir akannehirakannehirneysee yarın çok daha fazla yürüyeceğim bunu telafi etmem lazım olumunekankayizsmile
birinci olamamışız olsun takmayın kafaya sizler hepiniz benim birincimsinizz kızlaaaaar kaydirigubbakcemile3 ama bizde birinci olacaz buna eminim olumunekankayizsmile
elacım güsel beslenmişsin tebriklerkaydirigubbakcemile5

bu arada yarın bide doktora gitcem cumartesi bir kediyi severken elime tırmık attı kanadı felan hamile bir kediydi huysuzdu birazda, ya kuduz mikrobu varsa die korku sardı içimi yarın gideyim bi kan tahlili yaptırayım böylece içim rahat eder yoktur bişey inş.

Son düzenleme:
Sorunlar basenlerimde. ÜSt tarafımdan gayet memnunum ama basenler ve hafif yan taraflarımda var

masalcım canım takmaa o kadar hem sende yok gibi fazlalık o basenlerde eminim sana çok yakışıyordur gözüne fazlalık gibi görünen yerinide yürüyüş yaparak felan biraz şekillendirirsin olumunekankayizsmile

Spora başlayacağım işte başka türlü olmayacak
YArın başlıyorum.
Biraz yediklerime dikkat biraz sporla inşallah 2 ayda hallederim diye umuyorum ben de.
Sen kaç olmak istiyorsun

Canım ona sormuştum ama sen ne durumdasın? Ben yeniyim hatta deneme haftam bu o yüzden pek tnaımıyorum henüz sizleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…