• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

cnmm yeşil cayıı düzenli içmek önemli bide nasıll içiosunn ben teneke kutuda olan caykurun yeşil cayını içiyorumm 1tatlı kaşı katıp bekletiyorumm ılık içiyorum sekersiz 3fincan en az poşetler iyi deil diyolarr
bende buğün eskii kotlarımın içine girdimm :)))
36bedenlerin bazılarınada giriyorum ama bazılarıı düğme kapanmıyoo:(((
ben 10gündür düzenli içiyomm hafta sonuu kaldıı buğün yine başladımm

yeşil çay farkettirdimi gerçekten bendede var o teneke kutulardan
hiç açılmamış elim gitmiyor nedense günde 3 fincenmı içmek gerekiyor
işe yaraması için

günaydın kızlar.
dün yediklerimi yazayım hemen
sabah klasik kahvaltı
ara yok malasef
öğlen çorba+ elma ve 3 kaşık taze fasulye
ara bir armut
akşam yoğurt çorbası ve 2 tane salatalık
ve 2 litre su
su az oldu dün çünkü ben genelde 3 litre içiyom.

ayyyy kızlarr sıze bayılıyorum
dedı kodu gıbı olmasın ama 7. takımda malesef kendım yazıyorum kendım okuyorum muhabbet kendı etrafında donuyor dahılolamıyorsun once takım olmak lazım kı motıvasyon olsun ama yok :(
buda benı uzuyor
neyse ben barı aradbır eskı takımım olan buraya gelem bari :)

günaydın kızlarr

dün akşam yemeğini ani misafir gelişinden dolayı geçiştirmek zorunda kaldım aparatif bişeyler yedim

sabah 1 bardak limonlu çay
peynir zeytin biraz reçel ve 2 dilim ekmek
domates salata

dün akşam yürüyüşede çıktım misafirler gidince ve biraz mekik çektim

Günaydınn kızlarr
Kalktım elma sirkeli ballı suyumu içtim
Peynirli tostumu yedim( Kepekli ve light peynir)
Gündüz pek okuyamıyorum ben
Size iyi günler

günaydın canlar,bugün biraz geç uyandım,eşime kahvaltı hazırlayamadım, onun için bende hala kahvaltımı yapmadım.ya tek başına kahvaltı yapmak ne sıkıcı,yalnız domates,salatalık yesende karşında biri olunca daha zevkli oluyor:)

Günaydın kızlarr,
Akşam yemeğini ıspanak ve bir dilim ekmekle atlattım spora gittim zaten çıkıp yürüyerek gidip yürüyerek geliyorum gittim baya da ter attım eve geldim yatmama yakın tuttu bir tatlı krizi annem de çayı demlemiş bisküvide koymuş bir tane alıyım dedim bir paket bitti :(((( Ya adet olcağım zaman çok kötü oluyorum ben böyle ama bu ilk ve son kaçamaktı baya da büyük oldu zaten bi daha olmucak söz...

Kahvaltımı yazıyım 1 domates, 1 dilim peynir, 5 zeytin, maydonoz yedim suyumu içiyorum şimdide...

Günaydın kızlarr,
Akşam yemeğini ıspanak ve bir dilim ekmekle atlattım spora gittim zaten çıkıp yürüyerek gidip yürüyerek geliyorum gittim baya da ter attım eve geldim yatmama yakın tuttu bir tatlı krizi annem de çayı demlemiş bisküvide koymuş bir tane alıyım dedim bir paket bitti :(((( Ya adet olcağım zaman çok kötü oluyorum ben böyle ama bu ilk ve son kaçamaktı baya da büyük oldu zaten bi daha olmucak söz...

Kahvaltımı yazıyım 1 domates, 1 dilim peynir, 5 zeytin, maydonoz yedim suyumu içiyorum şimdide...

canım adet dönemi gayet normalmiş tatlıya dayanak zor olurmuş ama bende hiç öle olmaz aksine o dönemlerde tatlı en sevmediğim şey dir.

Günaydın kızlarr,

ben oyle oldugunda bır bardak salep yapıyorumuzerıne bol tarcın ohhhhh mıs gıbı sutlaç yerıne ben zayıfken gunde 1 kg baklava yerdım 50 kgydım
bırde bunu dene heme kolorısı daha dusuk ve besleyıcı

Günaydın kızlarr,

evet adet döneminde insan tatlı istiyor çok.

kızlar bişey sorcam sauna eşofmanlarını denedinizmi yürüyüşe çıkıyorum ben hergün mutlaka onu giyip çıksam daha etkili olurmu ki

günaydınn canlarr
bende ayılmmak için kahvemi içtim kahvaltı cnm istemiyoo
sadece hafta sonları yanlız kahvaltıı yapmıyorumm
kız olmadan hep kalkardım eşime şimdi 10dk bile uyusam kar görüyomm
eşimde saolsunn bişey demiyoo cünküü oda gece kalkıyoo kafa kalkmıyooo sabah
inşş başlarım erken kalkmayaa kahvaltıyaa özledimm haftasonları güzek geciyoo

kızlar şu an ara öğün oalrak elma yiyorum.geçen cumadan beri iyi vermişim kilo fakat
2 gündür tartılıyom hep aynı kilom bi gram bile gitmemiş.
cumaya kadar tartı güldürecek ama inşalah hatırı sayılır şekilde güldürür.

ben oyle oldugunda bır bardak salep yapıyorumuzerıne bol tarcın ohhhhh mıs gıbı sutlaç yerıne ben zayıfken gunde 1 kg baklava yerdım 50 kgydım
bırde bunu dene heme kolorısı daha dusuk ve besleyıcı

Tamam bi de onu deneyim valla dün geceden beri vicdan azabı çekiyorum :((

Tatlıyı zaten normalde de çok severim dayanamam ama adet zamanı da daha da zor oluyor.

Tavsiyeni mutlaka denerim teşekkür ederim canım...

canım adet dönemi gayet normalmiş tatlıya dayanak zor olurmuş ama bende hiç öle olmaz aksine o dönemlerde tatlı en sevmediğim şey dir.

Ben adet döneminin bütün belirtilerini yaşarım çok gerekmiş gibi, sinirden yanıma yaklaştırmam kimseyin şişkinlik olur ağrım çok olur yani iğrenç geççer bir haftam anlıycan tatlı da içlerinden en kolayıydı yiyodum rahatlıodum ama onu da yapamaıorum yapmamam lazım yani :))

kızlar kilo vermem neden durmuş olabilir acaba 2 gündür gram gitmedi.
eğer yediklerimi dahada azaltırsam açlıktan ölürüm.
bi yerde yanlış yapıyom ama nerdebilmiyorumkismile

Back