Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rica ederim nedemek:1hug:
beni alıp başka takıma atmazlar dimi
ben burayı çok sevdim:1rolleyes:
canım ellerine sağlık,çok teşekkürederim. aynı sayfadan teşekkürlerine cevaplar yazabilirsin.
been bugün sabah spora yetişmem gerektiği için 1 dilim ekmek ve 4 zeytinle biraz da peynir yedim.
spor sonrası 1 elma yedim.
eve geldim 1 elma daha yedim:))
öğlen ki saat 3 sularıydı mantar sote ve yoğurtlu kırmızı biber salatası yedim biraz ekmekle.
durum şimdilik budur.
eski bir masal,
senin için lokale sordum ve artık yeni üyelik kabul etmediklerini söylediler. misafir üye olabilirmişsin. misafir üyeler haftada 1 kez yararlanabiliyor. ve istenilen evraklar da sana daha önce bahsettiklerim. hacettepe işini kardeşime bir ara sorarım.
yok hayatım,inan hem iş stresi hem,şu birinciliğin gidiş stresi,hemde adet durumum herşey üstüste vaziyette. hemen yazıyorum yediklerimi.
sabah kahvaltı yok,tatlandırıcılı kahve
öğleye doğru ıhlamur.
öğle yemeği( saat 14.00 civarı) 1 tabak pırasa,1 porsiyon salata (havuç,turp,marul,mor lahana)
tatlı yemicem dedim ama olmadı canlar,1 tane topkek yedim,ama ne yalan söyliyeyim yeryemez kendime geldim. birazdan 200 gr yoğrt yicem. (inşallah) akşam daha belli değil ama, sanırım karnabahar yiceğim. ekmekyok.
canım inan tarçını çok sevemedim, k-bar gözlerim aradı ama yoktu,en hafif kek oldu. aslında k-bar vardı ama kalmamış sanıırım. bu seferlik beni affedin canlar. çok fazla demogoji yapmak istemiyorum ama inanın kötü bir gün geçiriyorum.
Merhaba kızlar,
öğlen yemeğinden beri su içtim bi de iki tane sunta diyet bisküviden :)) bugün elma getirmiştim aslında ama yiyemedim canım istemiyor benim de adetim yaklaşıyor aslında daha fazla aç olmam gerek ama hayret valla :)) akşama da ne yerim bilmiyorum spora gidiyorum bugün hafif bişiler atıştırır giderim hemen görüşmek üzere....
Sadece öneri olsun diyeydi zaten yoksa ne olacak olur öyle arada kaçamaklar :)
Spor ve diyet sanki adet dönemi sendromlarını azaltıyor gibi hissettim ama bilemeyeceğim yine de ..
merhaba hulk. afiyet olsun canım.diyet psikolojisisarmış sanırım iyice seni. :))) ne güzel.ben bugün meyveyi unuttum ama akşama telafi ederim sanırım. akşamı rahat atlatırsam harika olur gerçekten.
Birinciliğimizin gittiğine üzüldüm ama kısmet inşallah bu hafta oluruz.
Çok da sıkma kendini bak sonra benim gibi psikolojin bozulur :))) Akşama da napcam bakalım yazarım yine...