- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- 423
cnmm yeşil cayıı düzenli içmek önemli bide nasıll içiosunn ben teneke kutuda olan caykurun yeşil cayını içiyorumm 1tatlı kaşı katıp bekletiyorumm ılık içiyorum sekersiz 3fincan en az poşetler iyi deil diyolarr
bende buğün eskii kotlarımın içine girdimm :)))
36bedenlerin bazılarınada giriyorum ama bazılarıı düğme kapanmıyoo((
ben 10gündür düzenli içiyomm hafta sonuu kaldıı buğün yine başladımm
günaydınlar kızlar. benim oğlan da grip kervanına katılıyorinşallah hafif atlatırız.
Günaydın kızlarr,
Akşam yemeğini ıspanak ve bir dilim ekmekle atlattım spora gittim zaten çıkıp yürüyerek gidip yürüyerek geliyorum gittim baya da ter attım eve geldim yatmama yakın tuttu bir tatlı krizi annem de çayı demlemiş bisküvide koymuş bir tane alıyım dedim bir paket bitti((( Ya adet olcağım zaman çok kötü oluyorum ben böyle ama bu ilk ve son kaçamaktı baya da büyük oldu zaten bi daha olmucak söz...
Kahvaltımı yazıyım 1 domates, 1 dilim peynir, 5 zeytin, maydonoz yedim suyumu içiyorum şimdide...
Günaydın kızlarr,
Akşam yemeğini ıspanak ve bir dilim ekmekle atlattım spora gittim zaten çıkıp yürüyerek gidip yürüyerek geliyorum gittim baya da ter attım eve geldim yatmama yakın tuttu bir tatlı krizi annem de çayı demlemiş bisküvide koymuş bir tane alıyım dedim bir paket bitti((( Ya adet olcağım zaman çok kötü oluyorum ben böyle ama bu ilk ve son kaçamaktı baya da büyük oldu zaten bi daha olmucak söz...
Kahvaltımı yazıyım 1 domates, 1 dilim peynir, 5 zeytin, maydonoz yedim suyumu içiyorum şimdide...
Günaydın kızlarr,
ben oyle oldugunda bır bardak salep yapıyorumuzerıne bol tarcın ohhhhh mıs gıbı sutlaç yerıne ben zayıfken gunde 1 kg baklava yerdım 50 kgydım
bırde bunu dene heme kolorısı daha dusuk ve besleyıcı
canım adet dönemi gayet normalmiş tatlıya dayanak zor olurmuş ama bende hiç öle olmaz aksine o dönemlerde tatlı en sevmediğim şey dir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?