Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olabilir ama dayanmıyom ne yapayım hergün tartılıyom.şişgocnm hergün tartılmaa
tepki vermiştir belkii ne kadarvermiştin kiloo
slm kızlar beni davet ettiğiniz için çok teşekkür ederim....
ben bir haftadır yediklerime ve içtiklerime dikkat ediyorum.... ve sonuççç :lepi: 79 dan 77,5 a düştüm çok mutluyum alkisalkisalkis aferin bana :)
şişgocnm hergün tartılmaa
tepki vermiştir belkii ne kadarvermiştin kiloo
eskiden benimde bu kadar yoğundu adet dönemlerim. şimdi çok şükür okadar değil. ağrısı,siniri amanın... seni anlayabiliyorum canım. tatlı konusuna ne yapsakki. :uhm: bence minik minikde olsa birşeyler atıştır hayatım. Allah korusun tatlı patlaması olmasın sonra.Ben adet döneminin bütün belirtilerini yaşarım çok gerekmiş gibi, sinirden yanıma yaklaştırmam kimseyin şişkinlik olur ağrım çok olur yani iğrenç geççer bir haftam anlıycan tatlı da içlerinden en kolayıydı yiyodum rahatlıodum ama onu da yapamaıorum yapmamam lazım yani :))
rahat bırak psikolojini hayatım. cumadan cumaya tartıl en iyisi.kızlar şu an ara öğün oalrak elma yiyorum.geçen cumadan beri iyi vermişim kilo fakat
2 gündür tartılıyom hep aynı kilom bi gram bile gitmemiş.
cumaya kadar tartı güldürecek ama inşalah hatırı sayılır şekilde güldürür.
çocuk olunca daha bir zor herşey hayatım. bende öyleydim ama malesef ruhen vebedenen çok yoruluyoruz.günaydınn canlarr
bende ayılmmak için kahvemi içtim kahvaltı cnm istemiyoo
sadece hafta sonları yanlız kahvaltıı yapmıyorumm
kız olmadan hep kalkardım eşime şimdi 10dk bile uyusam kar görüyomm
eşimde saolsunn bişey demiyoo cünküü oda gece kalkıyoo kafa kalkmıyooo sabah
inşş başlarım erken kalkmayaa kahvaltıyaa özledimm haftasonları güzek geciyoo
valla ben faydası var diye biliyorum canım. bol ter atıp inceliyorsun.evet adet döneminde insan tatlı istiyor çok.
kızlar bişey sorcam sauna eşofmanlarını denedinizmi yürüyüşe çıkıyorum ben hergün mutlaka onu giyip çıksam daha etkili olurmu ki
bu çok güzel bir fikir hulkum dene canım,iyi gelebilir.ben oyle oldugunda bır bardak salep yapıyorumuzerıne bol tarcın ohhhhh mıs gıbı sutlaç yerıne ben zayıfken gunde 1 kg baklava yerdım 50 kgydım
bırde bunu dene heme kolorısı daha dusuk ve besleyıcı
günaydın. tam dedimki çok güzel kapatmış akşamı,bisküviyi gördüm. hemide geç saatte yemişsin. erken saatte yeseydin telafisi olurdu ama geç yedin. ondaki kaloriler yerleşti iyice vücuduna. geç saatlerde kaçamaklardan kaç hayatım. afiyet olsun.Günaydın kızlarr,
Akşam yemeğini ıspanak ve bir dilim ekmekle atlattım spora gittim zaten çıkıp yürüyerek gidip yürüyerek geliyorum gittim baya da ter attım eve geldim yatmama yakın tuttu bir tatlı krizi annem de çayı demlemiş bisküvide koymuş bir tane alıyım dedim bir paket bitti ((( Ya adet olcağım zaman çok kötü oluyorum ben böyle ama bu ilk ve son kaçamaktı baya da büyük oldu zaten bi daha olmucak söz...
Kahvaltımı yazıyım 1 domates, 1 dilim peynir, 5 zeytin, maydonoz yedim suyumu içiyorum şimdide...
günaydın. ufaklık nerde annesi,onunla kahvaltı yapsan. a.sgünaydın canlar,bugün biraz geç uyandım,eşime kahvaltı hazırlayamadım, onun için bende hala kahvaltımı yapmadım.ya tek başına kahvaltı yapmak ne sıkıcı,yalnız domates,salatalık yesende karşında biri olunca daha zevkli oluyor:)
amanın,olamaz. of yaa... çok geçmişolsun canım.dilerim hafif atlatır.günaydınlar kızlar. benim oğlan da grip kervanına katılıyor inşallah hafif atlatırız.
günaydın.güzel bir başlangıç olmuş. kapanışta güzel olur ümidiyle canım.Günaydınn kızlarr
Kalktım elma sirkeli ballı suyumu içtim
Peynirli tostumu yedim( Kepekli ve light peynir )
Gündüz pek okuyamıyorum ben
Size iyi günler
günaydın. ani misafir,ani kilo demektir. farkında olmadan birkaçyüz gram gelir demektir hayatım,inşallah öyle olmamıştır. ama bakiiim...oooo spor olayı tamammış.tebrik ederiim...günaydın kızlarr
dün akşam yemeğini ani misafir gelişinden dolayı geçiştirmek zorunda kaldım aparatif bişeyler yedim
sabah 1 bardak limonlu çay
peynir zeytin biraz reçel ve 2 dilim ekmek
domates salata
dün akşam yürüyüşede çıktım misafirler gidince ve biraz mekik çektim
aslında onlarda muhabbet daha koyudur hayatım. farkında olmadan yapıyorlardır. :teselli:ayyyy kızlarr sıze bayılıyorum
dedı kodu gıbı olmasın ama 7. takımda malesef kendım yazıyorum kendım okuyorum muhabbet kendı etrafında donuyor dahılolamıyorsun once takım olmak lazım kı motıvasyon olsun ama yok
buda benı uzuyor
neyse ben barı aradbır eskı takımım olan buraya gelem bari :)
vay vay vay çantaya bak. aman pardon, öğünlere bak. maşallah. su olayına az diyorsan benimki ne oluyorki. hiç içmiyoruuumm. kafamçokkarıştı ama tebrikederim canım.günaydın kızlar.
dün yediklerimi yazayım hemen
sabah klasik kahvaltı
ara yok malasef
öğlen çorba+ elma ve 3 kaşık taze fasulye
ara bir armut
akşam yoğurt çorbası ve 2 tane salatalık
ve 2 litre su
su az oldu dün çünkü ben genelde 3 litre içiyom.
isteyince neden olmasın. kaydirigubbakcemile5offf şu uğur böcüğünün 55 üzerine geldiğini görebilcekmiyim acaba (8
afiyet olsun canım. su olayından bende dertliyim. bi şekilde alışmamız lazım.ben az önce kahvaltımı yaptım hastayım canım pek bişey istemedi
2 dilim ekmekle biraz bal yedim şimdide kahve içiyorum
benim sorunum su arkadaşlar hiç içmesem aklıma gelmiyorya
valla hayatım,yediklerin az ama karbonhidratlı olmuş kanımca,ama lezzetlii. :))) yarım saat yürüyüşle birazı gitmiştir belki. ama yanında eşin olmasaydı iyi olurmuş. sen onu bir daha alma hayatım yanına.kızlar bugün babama yardıma gittiğim onun için pek yazamadım. kahvaltımı yazmıştım galiba
öğlen: yarım patatesli gözleme, çay
ara:1 etimek, çay, 1 küçük kare bitter çikolata
akşam ızgara tavuklu salata,su, 1 çatal pilav
gece: 1 mandalina, nar yedim
akşamda eşimle yarım saat kadar yürüdük.aslında gündüz kendim 1 saat yürüyorum ama eşim yarım saatte sıkıldıdelikafadulden.inşallah bu hafta yürüyüşü 4 güne çıkarmak istiyorum,geçen hafta 3te kalmıştım.
buarada birinciliğimizde gitmiş,neyse sağlık olsun,belki bu hafta yeniden bririnci oluruz
eminim herkes çoktan uyumuştur,bende yatayım artık,iyigeceler...
sorma canım,biraz karmaşık.birde hiç dikkatli okuma ihtiyacı duymamıştım açıkçası, eski kaptanımız bilmem gerekenleri söyledi gitti. ama akıllandım,karar defterini kopyaladım fırsat buldukça okurum artık.canım, özür dilemene gerek yok. sağlık olsun. kurallar biraz karmaşık geldi bana da. gayet normal hata yapman. motivasyonumuz bozulmasın yeter ki.
canım problem yaşamana üzüldüm.inşallah atlatabilmişsindir. aldığın kiloları farkedip tekrar mücadele vermeye çalışman ben çok önemli ve spora başlayarak sağlam bir adım atmışsın hayatım. tebrikederim.yok canım yaaa nerde keşke öle bıraksaydım,bazı problemlerim vardı o yüzden bıraktım,üstüne üstelikte verdiğim kadarının fazlasını aldım ( ama şimdi yine toparlanma dönemindeyim ufak ufak başladım kontrolü elime almaya,mesela tekrar spora başladım :))
aslıcım,ne yaptın sen. takımın azim örneğinin yaptığına bak. anladığım kadarıyla sen gözlemede 1 ad le sınırlı kalmadın. neyse olan olmuş artık. bu hafta kilo vermek istiyorsan bundan sonrasında çok dikkatli beslenmen gerekiyor hayatım biliyorsun zaten. ama iradeni bir yere kapat ve hafta sonuna biraz birşeyler ver gulüm. bencede bacaklara dikkat çok asılma derim. yediklerine dikkat et hayatım yoksa yürüyüşlerini normal yapsanda olur. çok fazla hırpalama kendini hayatım,ya zaten senin sıkıntın bacağında değilmiydi hatun. sen ne ameliyatı olacaktın,sanırım bacakla ilgili birşeydi. bak şimdi iyiden iyiye bozucan kendini.kaptaan bende vermek istiyorum bu hafta kilo amaa bugün yine bozdumm alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile ya bana cezamı versen acaba ne böyle olmuyoo kaydirigubbakcemile bugün biraz kötü bi gündüü misafir vardı ve gözleme yaptık eyvahedigeldismile uuff ve bende yedimm alsanaalsanasmile bugün yediklerimi yazmiim ben zavallı canının istediğini yiyen aciz biriyim alsanaalsanasmile ya sabah süper başlıyor gün yürüyüş yapıyorum hatta dün bozdum die bugün 2 saat yürüyüş yaptım sabah ayaklarım sızladı valla kaydirigubbakcemile ama bişey oluyo sonra ben bozuyorum, oysaki evde yemekte vardı keşke ondan yeseydim o gözlemenin yerine, sabah klasik bi kahvaltı yaptım, onun dışında bir gözleme ve biraz un helvası yedim tabi fındıklı ve yağlıydıı akannehir akannehirakannehirneysee yarın çok daha fazla yürüyeceğim bunu telafi etmem lazım olumunekankayizsmile
birinci olamamışız olsun takmayın kafaya sizler hepiniz benim birincimsinizz kızlaaaaar kaydirigubbakcemile3 ama bizde birinci olacaz buna eminim olumunekankayizsmile
bu arada yarın bide doktora gitcem cumartesi bir kediyi severken elime tırmık attı kanadı felan hamile bir kediydi huysuzdu birazda, ya kuduz mikrobu varsa die korku sardı içimi yarın gideyim bi kan tahlili yaptırayım böylece içim rahat eder yoktur bişey inş.
tamam hayatım. afiyet olsun canım. şehriye salatasını vede pilavını birgün denicem ama ne zaman bilemiyorum. yaparsam hepsini yerim diye korkuyorum. :)))ad cnm o zaman ayrılmamayımm yazabildiğim kadar yazarım yinee
yediklerimi yazayımm
sabah yarım domates,2 parca peynir,2dilim ekmekk 1yumurtaa
öğlen 2köfte,1dilim ekmek,sehriye salatasıı havuçlu dere otlu yoğurtluu:)))
akşam yemedimama cnmbişey istemiyoo eşim yokk
yerşemde atıştırmalık
birazdan yeşil cayımı içeceğim gecen hafta cok faydasını gördümmm tavsiye ederim bu arada hafta sonu yarım kilo almışımm (( telafi ederim ama cumaya kadar 5li rakamları göreceğimmm inş
cnm takma kafana regle dönemi zor geciyooo ama tut kendinii bikaçgün zaten onunda şişliği vardırr akşamada salatayla atlatt derimmm menü güzell top kek olmamaışş((
sağlık olsun cnmm inşş bu hafta bizde verilcek kilo cokkk kaydirigubbakcemile2
telefi et meyveyii diyene bakk hiç yemeyen bennn:lepi:sırnaşık şey
tamma kaptanımmmvereliniortak
olur cnm arada dalgınsınn anladım ben seniiisırnaşık şeyi
inş vercez hepbirlikte 1.olcazz kıskananlar catlaşınnn:sm_cool::hooray::hooray::hooray:
erirler yok olurlar o yağlar inşşşş bendede kaldı doğum sonrası özellikle göbek ve cevresiiiidelikafaduldenmafoldumben
aslıcım,ne yaptın sen. takımın azim örneğinin yaptığına bak. anladığım kadarıyla sen gözlemede 1 ad le sınırlı kalmadın. neyse olan olmuş artık. bu hafta kilo vermek istiyorsan bundan sonrasında çok dikkatli beslenmen gerekiyor hayatım biliyorsun zaten. ama iradeni bir yere kapat ve hafta sonuna biraz birşeyler ver gulüm. bencede bacaklara dikkat çok asılma derim. yediklerine dikkat et hayatım yoksa yürüyüşlerini normal yapsanda olur. çok fazla hırpalama kendini hayatım,ya zaten senin sıkıntın bacağında değilmiydi hatun. sen ne ameliyatı olacaktın,sanırım bacakla ilgili birşeydi. bak şimdi iyiden iyiye bozucan kendini.
slm kızlar beni davet ettiğiniz için çok teşekkür ederim....
ben bir haftadır yediklerime ve içtiklerime dikkat ediyorum.... ve sonuççç :lepi: 79 dan 77,5 a düştüm çok mutluyum alkisalkisalkis aferin bana :)
amanın,olamaz. of yaa... çok geçmişolsun canım.dilerim hafif atlatır.
tamam hayatım. afiyet olsun canım. şehriye salatasını vede pilavını birgün denicem ama ne zaman bilemiyorum. yaparsam hepsini yerim diye korkuyorum. :)))
canım afiyet olsun. çok güzel beslenmişsin. ancak poğaça 1 ad miydi. :))ayrıca atmasyon çorba çok vitaminli görünüyor. cokacimcoookşimdiye kadar ne yedim yazayım, sonra artık halıları sermem lazım. yerle buz gibi..
kahvaltı öncesi: ballı, limonlu su
kahvaltı: çok az yağda yumurta, peynir, birkaç zeytin(saymayı unuttum) ve kendi yaptığım poğaça. poğaçayı gayet açıklayabilirim:) ekmek yerine yedim ve zaten az yağla yaparım ben ve pastane poğaçası porsiyonunun yarısı ancadır:)
ara öğün olamadı, hastaneye gitme işleri yüzünden
öğle: yoğurtlu kırmızı biber salatası ve 1 kase mercimekli, kabaklı, tavuklu içine ne bulduysam o atılmış atmasyon çorba:))
canım tekrar çok geçmiş olsun,hayısrlısı ile iyileşsin kuzucuğum. kıyamam ona.hoşgeldinvereliniortak geçen hafta iyi kilo vermişsin, bu haftaki kilo verme birincimiz sen olursun inşallah:lepi:
biraz önce doktordan geldik canım. tabiki gribal enfeksiyon. şurup ve damla verdi. düzenli kullanırsak ilerlemez inşallah. sabah o kadar huysuzdu ki:2:
şehriyenin pilavı da çok güzel olurcokacimcoook ama kilo yapar o hep karbonhidrat:)
tamam gözleme işi senin dediğin gibi olsun .afiyet olsun canım. ama yürüyüş konusunda çok zormalama artık kendini. tamam yürüde öyle bacaklarını ağrıtacak kadar değil hayatım. bu işin yaşlılığıda var kız. alsanaalsanasmile neyse,sen kendine dikkat et yediklerinede dikkat et,yeter gulüm. yapacağını biliyorum,çok güzel gidiyorsun,lütfen bozma bunu. kim ne derse desin ne yerse yesin bozma. :1hug:ahh kaptan çok haklısın mafoldumben tamam bugün toparlamaya başladım bilee ayrıca sabah kan tersi yaparlar belki die birşey yememiştim ama yapmadılar 5 kez iğne vurupcam yaramaz kedicik yüzünden sempatiksalakcinni eve geldim saat 1 olmuştu ve üç kaşık bulgur pilavı ve bir kaşık barbunya ve turşu yedim, olumunekankayizsmile
asumancum tamam bir tane gözleme değildi ama normalde gözleme bir yufkadan yapılır biz yarım yufkadan yapınca ikitanesi bir tane oluyo kaydirigubbakcemile3 ben bile kendime inanamıyorum neden böyle yiyorum ki :2: acaba şu zayıflamak için içtiğim çay iştahımımı açıyor acaba eyvahedigeldismile ayrıca zayıflattığı felanda yok birşe olmuyor yakında bırakıcam onu kaydirigubbakcemile2 bugün bir buçuk saat yürüyüş yaptım kaydirigubbakcemile5 evet kasımda ayağıma takılan platinler alıncak gerçi artık onları hissetmiyorum bile ama yinede alınınca daha iyi olcak olumunekankayizsmile bugün diyeti bozmucam kaptan sözz opuyorumnanaktan
afiyet olsuuun. bencede telafi edeceksin hayatım. alkisalkisalkisKızlar öğlen yemeğimi yedim, karnıbahahar üzerine yoğurt ve minik minik iki dilim çavdar ekmeği yedim akşama da aynı şekilde atlatırım da dünkü bisküviyi telafi ederim inş.
canım gruba yazdım zalımı ne der bılmıyorum:)
asumancım, evet 1 adetle sınırlı kaldı canım:) hatta onun sonuna doğru bile acaba yarısını mı yeseydim durumu oluştu:)
canım, tatlıları sütlü tatlı yapmaya çalış. kalorisi düşer. ve börek vs için de yağı azalt derim. sonuçta pasta böreği daha hafif hale getirebiliriz diye düşünüyorum ben.
oğluş için dileklerine de teşekkür ederim. inşallah iyileşir.
Çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyi olur oğlun.günaydınlar kızlar. benim oğlan da grip kervanına katılıyor inşallah hafif atlatırız.
Günaydın kızlarr,
Akşam yemeğini ıspanak ve bir dilim ekmekle atlattım spora gittim zaten çıkıp yürüyerek gidip yürüyerek geliyorum gittim baya da ter attım eve geldim yatmama yakın tuttu bir tatlı krizi annem de çayı demlemiş bisküvide koymuş bir tane alıyım dedim bir paket bitti ((( Ya adet olcağım zaman çok kötü oluyorum ben böyle ama bu ilk ve son kaçamaktı baya da büyük oldu zaten bi daha olmucak söz...
Kahvaltımı yazıyım 1 domates, 1 dilim peynir, 5 zeytin, maydonoz yedim suyumu içiyorum şimdide...
kızlar şu an ara öğün oalrak elma yiyorum.geçen cumadan beri iyi vermişim kilo fakat
2 gündür tartılıyom hep aynı kilom bi gram bile gitmemiş.
cumaya kadar tartı güldürecek ama inşalah hatırı sayılır şekilde güldürür.
öğle yemeğimm
1kase mercimek corbasıı 1dilim ekmekk