canım ,idare ederiz tabi hayatım ne demek. ayrıca seni görmekten mutluluk duyarım canım benim. inşallah gelirsiniz. çok çok öpüyorum,hayırlı yolcululklar,herkese çok çok selam. opuyorumnanaktan
inşallah canım inşallah. opuyorumnanaktanAyy süperr :))) Devamı da gelir inşallahh:))a.s.
kesinlikle yeni gelen arkadaşlarımızlar beraber çok güzel sonuçlar alacağız inşallah canım. amiiiiin. opuyorumnanaktan 13.takımda seni seviyor dosbam benim.kaptanım ve tüm takım arkadaşlarım hepinizi kutluyorum a.s.
yeni gelenler bizi de gaza getirdi...çok mutluyum hep beraber bu şekilde devam etmek umudyla ve mezun olmak dileğiyle....sizi seviyorum 13.takım :))
tebrkler kızlar =)
tırtıl canım hoşgeldin... nasılsın
ıyım canım se nasılsın masallah yaa oyo kılo vermıssın benım bebıs 7 aylık oldu 9 ay +7 16 aydır ayrıyız :)
birara MELANKOLİYİ gördüm sanki. :uhm:
opuyorumnanaktan
evet evet beni gördün :))kaydirigubbakcemile3 bu arada nasılsın canım? bu8 hafta birinci olunmuş çoook mutlu oldum,bütün arkadaşları eski bir üye olarak tebrik ediyorum,azim ve mutluluk başarıya ulaştıracaktır inş. herkesi :))):hooray:
canım nerde oturuyorsun hangisini düşünüyorsun
ben balgattayım
dikmen ve bahçelideki bana yakın sayılır...eğer yüzme falan düşünüyorsan ahmetler hanımlar lokalini tavsiye ederim
geçen sene yıllık 80 idi ama bu sene artmıştır fiyatı... üye olunuyor bildiğim kadarıyla...ve haftada sana bi kaç gün söylüyorlar ona göre gidiyosun... ben bi ara düşünmüştüm ama havuz olmayınca vazgeçtim
eğer sen gidersen bizi de bilgilendir...hem üye olmadan 1 gün misafir olmak istediğini sölersen kabul ediyorlar...bi de bildiğim kadarıyla üyelikler yılbaşında oluyor yani şimdi yer bulamayabilirsin
aslıcım sende iyiki bizimlesin,iyiki varsın canım.çok teşekkürediyorum.
sabah onca yağmura rağmen yürümekten vazgeçmemişsin ya,tebrik ediyorum seni. yağmurlu havada uyumak gerçekten çokhoş. napçen erkeği hayatım,olmasın bizbize yeteriz.
hulk,anlaştık ozaman canım. seni üzenlere aldırış etme onlar konuşsun dursun. yakında ne kadar yanıldıklarını anlayacaklar. herzaman seninleyiz.
baye canım 1 hafta deneme süremiz var.bugün değil ama haftaya paylaşımların böyle olursa kesin listedesin hayatım. ayrıca 900 gr vermişsin harikasın :lepi:
dosbacım keyfine bak hayatım.haftaya dönüş yaparsın işlerinde kolay gelsin.
diyetisyen baskısı işe yarıyor,o yüzden diyorum gideyim diye ama ..... neyse zayıflatacak seni hadi bakalım inşallah. 2 hafta izinliydin canım,800 gr vermişsin tebrik ederim.
altın gibi bir kahvaltı yapmıştın yine.afiyet olsuuuun.
eski bir masal,boy maşallah, kilo az, ideal kilondan 2 kg fazlasın. azimle devam edersen yakın zamanda mezun ederiz seni. elma sirkesini duydum birkaç kere denedim,sabah aç karnına ılık suya 1 yemek kaşığı katıyorsun,ben öyle yaptım ama birkaçgünden sonra yapamadım canım. netten de bakabilirsin.birçok alternatif yazıyor sanırım. azmindendolayı tebrik ederim,harikasın.umarım annen bozulmamıştır.
elacım,çok geçmişolsun canım, dilerim dahada kötüleşmezsin.kendini sıcak tut canım. aayrıca ne insanlar varya. sonuçta sen hastasın,izinveriyorlar diye niye sorun yaparlar anlamıyorum,onlar insan değil sanki. hiçmi hasta olmuyorlar. cık cık kızdım bak şimdi.
beyazbulut hoşgeldiin. motivasyon diyet yolculuğunda gerçekten çok önemli,inşallah sende bizlerle beraber bu yolculuktan memnun kalarak kilolarını vereceksin.canım. biliyorsun 1 hafta deneme süren var. istersen bize kendini kısaca tanıt,yaş,boy,kilo,hedef kilonuda yazarsan sevinirim hayatım.
şişgocum 600 gr gitmiş tebrik ederim canım,ama paylaşımlarının biraz daha fazla olmasını rica edebilirmiyim hayatım. a.s
13 .TAKIM 176. ETAP
Ad1 ( 56.7 / 56.7 / 0.00 / 0.00 %)
Dosba ( 69.5 / 68.7 / 0.3 / 0.43 %) eski üye geri döndü. asıl verdiği kilo 800 gr. kilosu 3 haftaya bölündü çıkan sonuç 0.267 dir. yukarı yuvarlama yapılarak 0.3 olarak yazıldı.
ela26yeni ( 61.8 / 60.5 / 1.3 / 2.10 %)
Hulk ( 81.0 / 79.6 / 1.4 /1.73 %) yeni üye
neyneyse ( 81.7 / 79.3 / 2.4 / 2.94 %)
şişgo ( 64.1 / 63.5 / 0.6 / 0.94 %) yeni üye
Uzaktandunyalı ( 72.0 / 70.5 / 0.8 / 1.11 %) eski üye geri döndü. asıl verdiği kilo 1.5 kg dır. kilosu 2 haftaya bölündü.çıkan sonuç 0.75 dir. yukarı yuvarlama yapılarak 0.8 olarak yazıldı.
13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 486.8 / 478.8 / 6.80 / 1.40 %)
kızlar listemizin durumu mükemmel. kilo veren tümarkadaşları tebrik ediyorum. ben aranızda sırıtmışım ama haftaya görün siz beni.
bu listede aslında nadid ve burçinin de olması gerekiyordu ama ikisindende ses yok. nadide birkaçgün içinde umarım gelir.
baye,eskibir masal, nihan ve beyaz bulut canlarım paylaşımlarınız devam ederse haftaya listedesiniz.
işte ozaman çok kalabalık ve güzel bir liste olcak diye ümid ediyorum. harikasınız.
ayy anca girebildimmm
neee bizmi birinci olduuuuuuuuuuuuuk ve neyneysemi bireysel birinciiiii
vaaaaaaaay harikaaa alkisalkisalkis
öptüm kızlarrr süpersiniizzzz olumunekankayizsmile
yediklerimi yazmıcam bayanssulusmile kızmak yok bugün böyle kaptan tamam mıı olumunekankayizsmile tamam tamam normal di herşey ama sıcacık bir dilim ekmeğin üzerine tereyağ sürdümm :kedi::kedi:
ayy anca girebildimmm
yediklerimi yazmıcam bayanssulusmile kızmak yok bugün böyle kaptan tamam mıı olumunekankayizsmile tamam tamam normal di herşey ama sıcacık bir dilim ekmeğin üzerine tereyağ sürdümm :kedi::kedi:
daha on değil 9 buçuk :) dombili hoşgeldincanım ne kadarda verdın bu kılonu
cızelgede 10 kg dıyor ,
spor yapıyor musun
kızlar 176.etap takımlar arası birincisini açıklamaktan mutluluk duyarım.
karşınızda
13. TAKIIIIIIIIIIMMMMMM :hooray: :hooray:
VEEEE bireysel birincimiiiiizzz medaar-ı iftarımııızzzz NEYNEYSEEEEEEEEEE.. :hooray: :dance: a.s.
kızlar bu çok güzel bir tablo. en son ben ilk başkan olduğumda birinci olmuştuk. şimdi hem birinci olduk hem bireysel birinciside bizim takımdan oldu. vallahi billahi çok mutluyum. haftaya inşallah dahada güzel olacak. bende mücadelemi vericem. :teytey: :teytey: :teytey: tüm arkadaşlarıma çok ama çok teşekkürederim.
evet ya bu hafta bizde dahil olur çok daha iyi sonuçlar alırız, umarım hepberaber mezun oluruzsırnaşık şeykaptanım ve tüm takım arkadaşlarım hepinizi kutluyorum a.s.
yeni gelenler bizi de gaza getirdi...çok mutluyum hep beraber bu şekilde devam etmek umudyla ve mezun olmak dileğiyle....sizi seviyorum 13.takım :))
Bugün öğle yemeği yemeye fırsat bulamadım .
Bir şekersiz türk kahvesi
Bir şekersiz çay
Bir bardak meyve suyu içtim.
Akşam yemeğinde de bir kase çorba
2-3 kaşık taze fasülye
Az da yoğurt yedim ..
NAsıl sizce menüm?
Bu arada bugün alışveriş yaptım. Bir kaç beğendiğim şeyin küçük bedenini aldım :) KArarlıyım o da motive etsin daha çok kilo vermem de diye :)
ayy anca girebildimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?