Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Elma sirkeli ballı limonlu suyumu içtim.
Kahvaltımı yaptım.
1 kk peynir
domates
1 dilim kepekli ekmek
yumurta
3-5 tanecik de patates kızartmasındaN yedim ..

günaydın kızlar.sanırım bugün pek kimseler olmayacak.genellikle haftasonu sakin geçiyormuş. neyse ben sabah kahvaltımı yazayım:
1 dilim kepekli ekmek
1salatalık
1 domates
2 kk kadar peynir(napayım peynir olunca dayanamıyorum,sınırları zorluyorum:))

buarada aranızda formula7 kullanan varmı? ben dün aldım,umarım işe yarar. bu sabah kullanmaya başladım sabah ve akşam yemeklerinden 10dk önce bol suyla alınıyor. bu hafta birazda su içme miktarımı arttırmayı planlıyorum.ya nedense öyle 3 lt su içmek bana işkence geliyor,aç olunca insana suyun tadı bile kötü geliyor sankidelikafadulden

maşallah kaptanında gözünden hiçbirşey kaçmıyor,1 dilim börek kaçamağı hemen tespit edildi. tamam suçluyum ama napayım dayanamadım bu hafta kaçamak olmayacak,söz.

bende mekiğe başlıcam bu akşam inşallah
bizim burda güzel spor merkezi yok

ya burda spor merkezi var ama benimde bebiş var ya ondan gidemiyorum.ama yürüyüşe başladım,haftada en az 3-4 gün yürümeyi planlıyorum.spor saatleri sabit olduğu için çocuk problem oluyor ama yürüyüş saati bana bağlı. eşim,komşu,annem ufaklığı birilerine satıp atcam kendimi yollaradelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

oooo bu hafta cezalısın galiba.sağlık olsun önümüzdeki hafta daha iyi geçer umarım.

Kahvaltımı yaptım.
1 kk peynir
domates
1 dilim kepekli ekmek
yumurta

minicik kaçamaklı bir kahvaltı olmuş.ama onu saymazsan çok iyi:lepi:

aklımda kalmış hayatım. ama zaten telafi etmişsin.
yürüyüş yapmaya başşlama olayın gerçekten harika,senin adına sevindim canım.bu arada ismindenmidir anlamadım ama bayecim yaşın kaçtı,sen hep gözümde okuyan üni.öğrencisi falan olarak canlandırdım. bebiş falan yazınca ne oluyor dedim kendi kendime,hiç dikkat etmemişim hayatım. bu arada çocuk kaç yaşında ?
günaydın canım. evet hafta sonu öyleoluyor hayatım,herkes dinlenmede. hafif kahvaltın afiyet olsun hayatım. formula7 yi ben kullanmadım ama inşallh faydasını görürsün. aç karnına suyubende içemem malesef gerçekten kötü oluyor.
Kahvaltımı yaptım.
1 kk peynir
domates
1 dilim kepekli ekmek
yumurta
afiyet olsuuunn. ben görmedim kızartma falan. zemuszemus kaydirigubbakcemile5
Ooo Hafta sonu ya herkes keyif yepıyor uyuyor değil mi:)
yok hayatım ne uyuması,iş yerinegeç geldim. patronlar gelmemişti benarkadaşla laklak yaptım. ayrıca paylaşımın için teşekkürler canım. ama şu varki hiçbirzaman öyle alışveriş delisi olamadım,indirim zamanında benim asla param olmaz. zaten küçük ilçedeyim,istesemde okadar yerimiz yok çeşitli mağaza olacak. var ama kendime hitap eden dükkanı biliyorum direk oraya giderim normal zamanda. akannehir
değilsin be hayatım. iyi olduğğun günlerde oldu.verirsin 800 grmı yeterki iste. ayrıca çıplak gacıyı kaldırmışsın sevindim. kaydirigubbakcemile3

evet hayatım çok şükür biz birinci olduk.
afiyet olsun hayatım,sen onu yakmışsındır şimdiye kadar. ödül olmuş ne güzel.kaydirigubbakcemile5
Bu arada bugün alışveriş yaptım. Bir kaç beğendiğim şeyin küçük bedenini aldım :) KArarlıyım o da motive etsin daha çok kilo vermem de diye :)
inşallah canım.hayırlı olsun.üzerinde eskisin.
çooook güzel afiyet olsuuuun.
sende harikasınhayatı,bu azimle istediğin kiloya geleceksin diye düşünüyorum. paylaşımların gayet iyi,haftaya listedesin.
iyiyim hayatım sağol,asıl sen nasılsın.birgittin daha uğramadın. spora gidiyordun en son. nasıl verebildinmi kilo. arada uğra muhakkak. kendine dikkat et hayatım. olumunekankayizsmile
çok saol canım başüstüne...
aslında kalmayacaktım ama istanbuldan teyzemlerde gelince planlarım değişti...
ama çok uzatmam sanırım görüşürüz
uzatma lütfen,büyük azimle yeni diyete başladın. bizle olmanı isteriz.opuyorumnanaktan
ıyım canım se nasılsın masallah yaa oyo kılo vermıssın benım bebıs 7 aylık oldu 9 ay +7 16 aydır ayrıyız :)

canım tırtılım tekrar hoşgeldin. bebişini güle büyüt hayatım,arada resimleerini paylaş bakayım.canımyaa kızmıydı erkekmiydi. sen nasıl kaç kilo aldın.muhakkak anlat dinlicem sabırsızlıkla. ayrıca canım şuan yerimiz yok görünüyor ama sen gel bizle devam et.2 arkadaştan ümitli değilim,cumaya hemen sokarım listeye paylaşımların bizlerle iyi olursa. opuyorumnanaktan

turkbayragiCUMA ZAYIFLAMA YARISMASI 176. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLARturkbayragi
(24 EYLÜL-1 EKİM)

1. a.s.
13.TAKIM ( 1.40 % )

2.a.s.
9.TAKIM ( 1.01 % )

3.a.s.
4.TAKIM ( % 0,95 )​

CUMA ZAYIFLAMA YARISMASI 176. ETAP BİREYSELDE DERECEYE GİRENLER
(1 EKİM - 8 EKİM)

etap birincisi :hooray: a.s. Şeniz
neyneyse ( 81.7 / 79.3 / 2.4 / 2.94 %)13 .TAKIM

etap ikincisi a.s. Şeniz
rana.able(75.8/73.9/1.9/%2.51) 7.TAKIM

etap üçüncüsü a.s. Şeniz
safinaz84 ( 65,7 / 64 / 1,7 / % 2,5 ) 6.TAKIM​

Merhaba kızlarr ben bugün öğlene kadar kurstaydım o yüzden geç geldim.

Dün akşam patlıcan yemeği ve yoğurt yedim 3 - 4 kaşık yemek te 4 kaşıktı.

Sabah da iki dilim ekmekle yağsız tost yaptım kaşarla,

arada 2 tane diyet bisküvi yedim

İşyerine geldim 4 kaşık zeytinyağlı türlüm den yedim vee suyumu içiyorum bi ara da yeşilçayımı içerim ara öğün olarak da yeşil elma yemeyi planlıorum... :))

merhaba kardeş takımcığım nasılısınız takımıınız epey hareketlenmiş ne güzel sizin neşeniz hareketiniz bizede yansıyor emin olabilirsiniz hepinizi öpüyorum güzel bir haftasonu geçirmenizi dilerim . Bu arada birinci olmuşsunuz tebrik ederim çok sevindim . bireyselde neyneyse birinci olmuş onuda çok tebrik ediyorum . işte azmin zaferi budur . hepinizi çok öpüyorum .

ben 29 yaşındayım,oğlumda 3 yaşında.nerdeee öğrencilik eskide kaldı,çok güzel günlerdi. şimdide üniversite mezunu işsizler gurubuna dahilim.aslında ğretmenim ama atamam olmadı tabi.ücretli çalıştım biara,dersane falanda çok yorucu hem ev hem dersane çok zor olacaktı.sonra evlilik bebek değince ev hanımı oldum çıktım anlayacağın.babamın bi işyeri var arada oraya takılıp ona yardım ediyorum.
bugün öğle servis tabağında tavuk döner
1 dilim ekmek
1 bardak ayran ve salata yedim
şimdi yeşil çay hazırlayacağım kendime,arada da 1 elma yerim heralde

öğünlerin gayet kararlı hulkum tebrik ederim canım,valla çok iyi gidiyorsun afiyet olsun.
canım merhaba,iyiyiz hayatım hemide çok iyiyiz. gönlümüz sizinde iyi olmanızdan yana. azmimiz devam edecek ferihancım inşallah, hep beraber kurtulacağız kilolardan dilerim. güzel dileklerin için çok sağol arkadaşım. birbirimizden desteğimizi asla ihmal etmeyelim. herşey gönlünüzc olsun dilerim hayatım. çok çok sağol. a.s.

maşallah paşaya. Allah bağışlasın hayatım. aslında yeni gelenlerden birine yazdım bu konuyla ilgili galiba sendin ama hatırlayamadım canım,kusura bakma.kafa kalmadı kaç gündür,biliyorsun oğluş hastydı uykusuzluk falan,doğru düzgün yediklerimi bile yazmadım hoş pek birşeyde yemedim ama faydalı şeylerde yemedim. neyse evlilik ve çocuk olunca planlar değişiyor malesef hayatım,ama mesleğini almışsın eline,oğlun biraz daha büyüyünce yada kendini hazır hissedince bence ihmal etme çalış hayatım.onca sene boşuna okumadın sanırım.bal gibi meslek vallainşallah istediklerin olur canım.

bu arada canlar ben birazdan çıkacağım.hepinizi öpüyorum,güzel bir hafta sonu diliyorum,az kaçamak yapın emi. kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

Arada bir elma yedim
Akşam yemeği olarak da çorba salata yoğurt :)

öğlen yine yiyemedim bir şey ...

Son düzenleme:
merhaba taylar,

paşalar gibi fazla kilolu çıkmışım. normali de görürüz inşallah.

Canım görürsün tabii, neden görmeyesin. Ben ilk başladığımda obezdim. Fazla kilolu kategorisine geçtiğim gün nasıl sevinmiştim. Hepimiz istedigimiz kiloya inicez inşallah.

toylor canım yaa seni çok özlemişim geri dön geri dön :))

Ben de seni çok özlemişim canım. Konuşamadık o gün. İnşallah dönebilirim en kısa zamanda. Çok koşturuyorum. İnşallah işlerimi çabucak hallederim.

kesinlikleee yeterki isteyelim... bak taylor bize önümzde örnek maşallah. her zaman takdir ediyorum kendisini.. azmini.. bizde yapabiliriz :))

Gerçekten de azmedince oluyor. Birkaç hafta azimli olmayı bıraktım hooop kaç kilo aldım. Hep azmetmek lazım. Kendini bırakınca da kısa sürede toparlanmak lazım :)

Ah canım birazcık değil daha da aldım. Birazdan ayrıntılı yazarım. Ama tekrar azmettim adcığım, inşallah başarırım.

Sana maşallah canım. Takımı uzun süreli bıraktığını hiç hatırlamıyorum. Çok azimlisin. Son gramları da verip mezun olucaz inşallah :)

Kızlar 63.1 kiloyu görünce yeniden diyetisyene başladım. Siz bilmiyorsunuz tabii, arada diyetisyeni bıraktım. Sağlık sorunlarım vardı, bir de bununla uğraşmayayım dedim. Sonra da çok iştahım vardı, stresliydim çok fazla yedim. Neyse zararından neresinden dönersem kardır deyip tekrar diyetisyene gitmeye başladım. İnşallah önce çizelge kiloma düşüp sonra da daha da altına inerim hayırlısıyla.

Hala çok koşturduğum için takıma dönemiyorum. Zaten zamanım olsaydı da bu kiloda dönmek istemezdim. İnşallah en kısa zamanda dönebilirim. Bu arada yeni arkadaşlarımız hoşgeldiniz.

Öpüyorum hepinizi.

Son düzenleme:
1 ela 22.2
2 ad 23.3
3 şişgo 23.9
4 Dosba 25.2
5 Uzaktandunyalı 27.5
6 Hulk 27.9
7 neyneyse 28.8

18.5'tan az olursa: Zayıf
18.5-24.9 arası: Normal
25-29.9 arası: Fazla kilolu
30-39.9 arası: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez

BMI listesinde rekor hala 20.7 ile nadid'e ait. Ben 52 kiloya düşünce 20.6 BMI değeriyle o rekoru kıracağım inşallah :) Tabii benden önce başka biri yapmazsa :)

Son düzenleme:
:roflol::roflol: az kaçamak demek,çok hoş olmuş ya. ben açıkça söyleyeyim kaçamak işini yarına bırakıyorum,büyük bi aile yemeği olacakta.ozamana kadar diyete devamsırnaşık şey

Arada bir elma yedim
Akşam yemeği olarak da çorba salata yoğurt :)

öğlen yine yiyemedim bir şey ...
canım öğle yemeğini kaçırma bence hafifte olsa bişeler ye.ben öğle yemeğince akşam resmen yemeklere saldırıyorumsırnaşık şey doymak nedir bilmiyorum.

taylor verdiğin kiloyu görünce hayranlıkla kalakaldım.tebrik ederim gerçekten süper bi irede ve kararlılığa sahipsin.tekrar yeni aldığın kilolarıda rahatlıkla verirsin inşallah,nerden nereye gelmişsin çünkü.nekadar zamanda verdin kilolarını,merak ettim?

Fırsatım olmadı ki öğlen yemeğe . Ama hiç açta hissetmiyorum kendimi . Gece de bir eşyler içerim artık bir şey yemem ..

mrblarr geçmişe bakamadım arkadaşlar artık sonra bakarımm
bugün güzel başladı yürüdüm, kahvaltım: bir dilim kızarmış ekmek, bir k.k.k. peyniri, salatalık domates iki ceviz,
ara : yoktu
öğle: bir simit ve yanında domates yeşillik,
ara: yeşil çay ve bir mandalin
akşam: bir dilim kepekli ekmek, 3 kaşık patlıcan yemeği
gecede annem şekersiz muhallebi yapmış onu yicem
öpüldünüz güzelleerr.. bugün yorgunum çıkıyorum beni bağışlayın sonra yine görüşrüüzz.... opuyorumnanaktan

http://www.kadinlarkulubu.com/mutluluktan-uctugunuz-haberler/395374-sozumuzun-yarisini-tuttuk-3.html

Merhabalar arkadaşlar.... bundan bir kaç hafta önce hatırlarsanız burada eti yarışması için link verip sizden oy istemiştim.. bu yarışmalardan 5 tanesini kazandık ve kazanan her bir üyemiz ben de dahilim bu arkadaşlara, payımıza düşen hediye çekleri ile dün alışverişimizi yaptık... aldığımız her ürünü yaşlı amca ve teyzelerimize göre seçtik şallar, kazaklar, hırkalar.... kıyafetler beymenden alındı... tek tek paketlenecek ve 6 kasım tarihinde darülaceze ziyaretinde bulunulacak hediyeler dağıtılacak... bu etkinliğimize katılmak isteyen arkadaşlarımızı aramızda görmek bizi mutlu edecektir hediyeler hepimizin dağıtabileceği kadar fazladır... gelmek isteyenler gönüllerinden ne koparsa (hamur işi ) alabilir veya kendi elleri ile hazırlayabilir maksat sevindirmek gönül almak... bize katılmak isteyen arkadaşlarımız olursa çok sevineceğiz opuyorumnanaktan

Konuyu verdiğim linkten takip edebilir bize katılabilirsiniz...

Son düzenleme:
Günaydın ...
Dün gece ne bulduysam içtim :) Abartmış olabilirim
Sabahta elma sirkeli ballı limonlu suyumu içtim.
KAhvaltıda da sadece peynirli tost yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…