Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bayecim sanırım sabahda börekde yemiştin.anlaşılan annenin getirdiklerini yavaş yavaş tüketiyorsun canım. bence onlardan biraz komşuya falan dağıt şeker, yoksa bitesiye kadar birkaç yüz gr gelecek sana.
yeşil çayın gerçekten güzel faydaları var.birkere sindirime iyi geliyor. muhakkak tüket iiçtikçe alışıyor insan.
spora başlaman çok güzel olmuş.epey faydasını görürsün canım.tabi bırakmazsan. kaydirigubbakcemile5
bende mekiğe başlıcam bu akşam inşallah
bizim burda güzel spor merkezi yok
ben açgözlü,pis boğazlı,koca göbekli iradesiz buyüzdende istediğim kıyafetleri giyemeyen bir şişkoyum.kilo olacağını bildiğim halde yedim ve 800 gr kadar kilo aldım..
bu hafta 2.takımın yüzkarasıyım..:çok üzgünüm:
Elma sirkeli ballı limonlu suyumu içtim.
Kahvaltımı yaptım.
1 kk peynir
domates
1 dilim kepekli ekmek
yumurta
3-5 tanecik de patates kızartmasındaN yedim ..
aklımda kalmış hayatım. ama zaten telafi etmişsin.maşallah kaptanında gözünden hiçbirşey kaçmıyor,1 dilim börek kaçamağı hemen tespit edildi. tamam suçluyum ama napayım dayanamadım bu hafta kaçamak olmayacak,söz.
ya burda spor merkezi var ama benimde bebiş var ya ondan gidemiyorum.ama yürüyüşe başladım,haftada en az 3-4 gün yürümeyi planlıyorum.spor saatleri sabit olduğu için çocuk problem oluyor ama yürüyüş saati bana bağlı. eşim,komşu,annem ufaklığı birilerine satıp atcam kendimi yollaradelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
günaydın canım. evet hafta sonu öyleoluyor hayatım,herkes dinlenmede. hafif kahvaltın afiyet olsun hayatım. formula7 yi ben kullanmadım ama inşallh faydasını görürsün. aç karnına suyubende içemem malesef gerçekten kötü oluyor.günaydın kızlar.sanırım bugün pek kimseler olmayacak.genellikle haftasonu sakin geçiyormuş. neyse ben sabah kahvaltımı yazayım:
1 dilim kepekli ekmek
1salatalık
1 domates
2 kk kadar peynir(napayım peynir olunca dayanamıyorum,sınırları zorluyorum:))
buarada aranızda formula7 kullanan varmı? ben dün aldım,umarım işe yarar. bu sabah kullanmaya başladım sabah ve akşam yemeklerinden 10dk önce bol suyla alınıyor. bu hafta birazda su içme miktarımı arttırmayı planlıyorum.ya nedense öyle 3 lt su içmek bana işkence geliyor,aç olunca insana suyun tadı bile kötü geliyor sankidelikafadulden
afiyet olsuuunn. ben görmedim kızartma falan. zemuszemus kaydirigubbakcemile5Elma sirkeli ballı limonlu suyumu içtim.
Kahvaltımı yaptım.
1 kk peynir
domates
1 dilim kepekli ekmek
yumurta
3-5 tanecik de patates kızartmasındaN yedim ..
yok hayatım ne uyuması,iş yerinegeç geldim. patronlar gelmemişti benarkadaşla laklak yaptım. ayrıca paylaşımın için teşekkürler canım. ama şu varki hiçbirzaman öyle alışveriş delisi olamadım,indirim zamanında benim asla param olmaz. zaten küçük ilçedeyim,istesemde okadar yerimiz yok çeşitli mağaza olacak. var ama kendime hitap eden dükkanı biliyorum direk oraya giderim normal zamanda. akannehirOoo Hafta sonu ya herkes keyif yepıyor uyuyor değil mi:)
değilsin be hayatım. iyi olduğğun günlerde oldu.verirsin 800 grmı yeterki iste. ayrıca çıplak gacıyı kaldırmışsın sevindim. kaydirigubbakcemile3ben açgözlü,pis boğazlı,koca göbekli iradesiz buyüzdende istediğim kıyafetleri giyemeyen bir şişkoyum.kilo olacağını bildiğim halde yedim ve 800 gr kadar kilo aldım..
bu hafta 2.takımın yüzkarasıyım..:çok üzgünüm:
evet hayatım çok şükür biz birinci olduk.ayy anca girebildimmm
neee bizmi birinci olduuuuuuuuuuuuuk ve neyneysemi bireysel birinciiiii
vaaaaaaaay harikaaa alkisalkisalkis
öptüm kızlarrr süpersiniizzzz olumunekankayizsmile
yediklerimi yazmıcam bayanssulusmile kızmak yok bugün böyle kaptan tamam mıı olumunekankayizsmile tamam tamam normal di herşey ama sıcacık bir dilim ekmeğin üzerine tereyağ sürdümm :kedi::kedi:
inşallah canım.hayırlı olsun.üzerinde eskisin.Bu arada bugün alışveriş yaptım. Bir kaç beğendiğim şeyin küçük bedenini aldım :) KArarlıyım o da motive etsin daha çok kilo vermem de diye :)
çooook güzel afiyet olsuuuun.Bugün öğle yemeği yemeye fırsat bulamadım .
Bir şekersiz türk kahvesi
Bir şekersiz çay
Bir bardak meyve suyu içtim.
Akşam yemeğinde de bir kase çorba
2-3 kaşık taze fasülye
Az da yoğurt yedim ..
NAsıl sizce menüm?
sende harikasınhayatı,bu azimle istediğin kiloya geleceksin diye düşünüyorum. paylaşımların gayet iyi,haftaya listedesin.Teşekkür ederim elimden geleni yapacağım bakalım. Bugün o kadar çok yürüdük ki spor gibi oldu sanırım ... 55e falan düşeyim istiyorum ama bakalım ...
Kızlar harikasınız ... Tebrik ederim ...
Umarım haftaya bizde oluruz o listede :)
iyiyim hayatım sağol,asıl sen nasılsın.birgittin daha uğramadın. spora gidiyordun en son. nasıl verebildinmi kilo. arada uğra muhakkak. kendine dikkat et hayatım. olumunekankayizsmileevet evet beni gördün :))kaydirigubbakcemile3 bu arada nasılsın canım? bu8 hafta birinci olunmuş çoook mutlu oldum,bütün arkadaşları eski bir üye olarak tebrik ediyorum,azim ve mutluluk başarıya ulaştıracaktır inş. herkesi :))):hooray:
uzatma lütfen,büyük azimle yeni diyete başladın. bizle olmanı isteriz.opuyorumnanaktançok saol canım başüstüne...
aslında kalmayacaktım ama istanbuldan teyzemlerde gelince planlarım değişti...
ama çok uzatmam sanırım görüşürüz
ıyım canım se nasılsın masallah yaa oyo kılo vermıssın benım bebıs 7 aylık oldu 9 ay +7 16 aydır ayrıyız :)
aklımda kalmış hayatım. ama zaten telafi etmişsin.
yürüyüş yapmaya başşlama olayın gerçekten harika,senin adına sevindim canım.bu arada ismindenmidir anlamadım ama bayecim yaşın kaçtı,sen hep gözümde okuyan üni.öğrencisi falan olarak canlandırdım. bebiş falan yazınca ne oluyor dedim kendi kendime,hiç dikkat etmemişim hayatım. bu arada çocuk kaç yaşında ?
öğünlerin gayet kararlı hulkum tebrik ederim canım,valla çok iyi gidiyorsun afiyet olsun.Merhaba kızlarr ben bugün öğlene kadar kurstaydım o yüzden geç geldim.
Dün akşam patlıcan yemeği ve yoğurt yedim 3 - 4 kaşık yemek te 4 kaşıktı.
Sabah da iki dilim ekmekle yağsız tost yaptım kaşarla,
arada 2 tane diyet bisküvi yedim
İşyerine geldim 4 kaşık zeytinyağlı türlüm den yedim vee suyumu içiyorum bi ara da yeşilçayımı içerim ara öğün olarak da yeşil elma yemeyi planlıorum... :))
canım merhaba,iyiyiz hayatım hemide çok iyiyiz. gönlümüz sizinde iyi olmanızdan yana. azmimiz devam edecek ferihancım inşallah, hep beraber kurtulacağız kilolardan dilerim. güzel dileklerin için çok sağol arkadaşım. birbirimizden desteğimizi asla ihmal etmeyelim. herşey gönlünüzc olsun dilerim hayatım. çok çok sağol. a.s.merhaba kardeş takımcığım nasılısınız takımıınız epey hareketlenmiş ne güzel sizin neşeniz hareketiniz bizede yansıyor emin olabilirsiniz hepinizi öpüyorum güzel bir haftasonu geçirmenizi dilerim . Bu arada birinci olmuşsunuz tebrik ederim çok sevindim . bireyselde neyneyse birinci olmuş onuda çok tebrik ediyorum . işte azmin zaferi budur . hepinizi çok öpüyorum .
ben 29 yaşındayım,oğlumda 3 yaşında.nerdeee öğrencilik eskide kaldı,çok güzel günlerdi. şimdide üniversite mezunu işsizler gurubuna dahilim.aslında ğretmenim ama atamam olmadı tabi.ücretli çalıştım biara,dersane falanda çok yorucu hem ev hem dersane çok zor olacaktı.sonra evlilik bebek değince ev hanımı oldum çıktım anlayacağın.babamın bi işyeri var arada oraya takılıp ona yardım ediyorum.
bugün öğle servis tabağında tavuk döner
1 dilim ekmek
1 bardak ayran ve salata yedim
şimdi yeşil çay hazırlayacağım kendime,arada da 1 elma yerim heralde
merhaba taylar,
paşalar gibi fazla kilolu çıkmışım. normali de görürüz inşallah.
toylor canım yaa seni çok özlemişim geri dön geri dön :))
kesinlikleee yeterki isteyelim... bak taylor bize önümzde örnek maşallah. her zaman takdir ediyorum kendisini.. azmini.. bizde yapabiliriz :))
merhaba taylor,umarım iyisindir canım. birazcık kilo almışsın aman dikkat et gerisi gelmesin,gerçi sen yeterki iste hemen başarıyorsun.. bu seferde başarmanı dilerim canım.
gemiyi en son kaptan terkeder ama ben sorumluluklarına saygı duymayı bilen biri olarak son gramıma kadar burdayım. mücadeleye devam.
:roflol::roflol: az kaçamak demek,çok hoş olmuş ya. ben açıkça söyleyeyim kaçamak işini yarına bırakıyorum,büyük bi aile yemeği olacakta.ozamana kadar diyete devamsırnaşık şeymaşallah paşaya. Allah bağışlasın hayatım. aslında yeni gelenlerden birine yazdım bu konuyla ilgili galiba sendin ama hatırlayamadım canım,kusura bakma.kafa kalmadı kaç gündür,biliyorsun oğluş hastydı uykusuzluk falan,doğru düzgün yediklerimi bile yazmadım hoş pek birşeyde yemedim ama faydalı şeylerde yemedim. neyse evlilik ve çocuk olunca planlar değişiyor malesef hayatım,ama mesleğini almışsın eline,oğlun biraz daha büyüyünce yada kendini hazır hissedince bence ihmal etme çalış hayatım.onca sene boşuna okumadın sanırım.bal gibi meslek vallainşallah istediklerin olur canım.
bu arada canlar ben birazdan çıkacağım.hepinizi öpüyorum,güzel bir hafta sonu diliyorum,az kaçamak yapın emi. kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
canım öğle yemeğini kaçırma bence hafifte olsa bişeler ye.ben öğle yemeğince akşam resmen yemeklere saldırıyorumsırnaşık şey doymak nedir bilmiyorum.Arada bir elma yedim
Akşam yemeği olarak da çorba salata yoğurt :)
öğlen yine yiyemedim bir şey ...
Kızlar 63.1 kiloyu görünce yeniden diyetisyene başladım. Siz bilmiyorsunuz tabii, arada diyetisyeni bıraktım. Sağlık sorunlarım vardı, bir de bununla uğraşmayayım dedim. Sonra da çok iştahım vardı, stresliydim çok fazla yedim. Neyse zararından neresinden dönersem kardır deyip tekrar diyetisyene gitmeye başladım. İnşallah önce çizelge kiloma düşüp sonra da daha da altına inerim hayırlısıyla.
Hala çok koşturduğum için takıma dönemiyorum. Zaten zamanım olsaydı da bu kiloda dönmek istemezdim. İnşallah en kısa zamanda dönebilirim. Bu arada yeni arkadaşlarımız hoşgeldiniz.
Öpüyorum hepinizi.