• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

önemli değil neslihancım,haklısın canım. bana eski kaptanımız açıkladı değişti biliyordum ama kimsede böyle bir yöntem görmeyince acaba yanlışmı biliyorum dedim. ilk defa karşılaştım. tecrübe olmayınca bildiği yetmiyor insana. :))) yinede çok teşekkürederim yardımların için.

ay inşş birinci oluruzz :))
ben fena yemek yaptımm akşama napcam bakalımmm
sabah 1tane tostt ekmeğindenn
öğlen 2dolma 2kaşık yoğurt
akşam yazarımm ama yaptıklarımı yazyımmm
mantar corbasıı,yaprak sarma,bibe dolması,fırın patates sosluu ,kekkkk

inşallah canım.
yalnız senin giden kilolar geri gelmez inşallah. ne yapmışsın sen hatun döktürmüşsün yemekleri. birinciliğimizi kutlayacaksın sanırım. :)) kaydirigubbakcemile3

neyse canım benim. öğlen dolma yemişsin sanırım dolma biberdi o sarma değildi. ozaman akşama dolma biber yeme bacım. :1no2:
akşam sadece 1 kepçe mantar çorbası,5 ad sarma ve 2 kaşık patates ye.
kek olayını sana bırakıyorum . :olmaz:

kızlar hastayım diye spor yapmıyordum ama bugün ufak bi başlangıç yapayım dedim,şimdi yürüyüşe çıkıyorum.tahminen 40-45dk yürüyeceğim. buarada öğle 1 küçük börek,1 elma yedim. yürüyüşten gelincede ara yaparım.ya yeşil çayım bitmiş 2 gündür hiç içemedim.yeşil çaydan ciddi etki gören varmı aranızda,yoksa zorla içiyorum,kendime işkence yapmayayım:)

kızlar hastayım diye spor yapmıyordum ama bugün ufak bi başlangıç yapayım dedim,şimdi yürüyüşe çıkıyorum.tahminen 40-45dk yürüyeceğim. buarada öğle 1 küçük börek,1 elma yedim. yürüyüşten gelincede ara yaparım.ya yeşil çayım bitmiş 2 gündür hiç içemedim.yeşil çaydan ciddi etki gören varmı aranızda,yoksa zorla içiyorum,kendime işkence yapmayayım:)

bayecim sanırım sabahda börekde yemiştin.anlaşılan annenin getirdiklerini yavaş yavaş tüketiyorsun canım. bence onlardan biraz komşuya falan dağıt şeker, yoksa bitesiye kadar birkaç yüz gr gelecek sana.
yeşil çayın gerçekten güzel faydaları var.birkere sindirime iyi geliyor. muhakkak tüket iiçtikçe alışıyor insan.
spora başlaman çok güzel olmuş.epey faydasını görürsün canım.tabi bırakmazsan. kaydirigubbakcemile5

biber dolması yedimm cnmm
öyle yapayımm kaptanımmm :)))

afiyetolsun canıım.
harikasın hayatım. işte bu. yalnız ekmek olayına hiç girme malum sarma ve patates var ekmek fazla gelir,bol meyve vee yeşil çayla taçlandır ziyafetini şekeriim. a.s.

kızlar işte çok yoğunum bu aralar hiç giremiyom.
bugün yediklerimi yazayım
sabak kliasik kahvaltı(2 etimek bi dilim peynir yeşil çay ve bir salatalık
ara 1,5 ceviz
öğlen çorba+ yoğurt
ara elma
2 saat sonra 1 grisin
akşam menüm daha belli değil.
öpüyom hepinizi görüşürüz.

canlar ben çıkıyorum ben buraya işyerimden girdiğim için haftasonları açamıyorum kk yı evimde net yok
eğer annemlere gidersem yazarım yine öpüldünüz iyi haftasonları

canlar ben çıkıyorum ben buraya işyerimden girdiğim için haftasonları açamıyorum kk yı evimde net yok
eğer annemlere gidersem yazarım yine öpüldünüz iyi haftasonları

tamam canım kendine iyi bak. sendebenim gibi hafta içi acısını çıkartırsın yokluğunun. kaydirigubbakcemile5

kızlar 176.etap takımlar arası birincisini açıklamaktan mutluluk duyarım.

karşınızda

13. TAKIIIIIIIIIIMMMMMM :hooray: :hooray::nazar: :nazar: :nazar:

VEEEE bireysel birincimiiiiizzz medaar-ı iftarımııızzzz NEYNEYSEEEEEEEEEE.. :hooray: :dance: a.s. :nazar:

kızlar bu çok güzel bir tablo. en son ben ilk başkan olduğumda birinci olmuştuk. şimdi hem birinci olduk hem bireysel birinciside bizim takımdan oldu. vallahi billahi çok mutluyum. haftaya inşallah dahada güzel olacak. bende mücadelemi vericem. :teytey: :teytey: :teytey:
tüm arkadaşlarıma çok ama çok teşekkürederim.

Son düzenleme:
elacım beğendim canım tamamdır.

yalnız senin gösterdiğin azme diyecek söz bulamıyorum hayatım beni gerçekten çok şaşırttın.

aslında neyneyseden isticektim sadece ama sendende 1 haftalık kilo vermen hakkında yazı alabilirmiyiz hayatım. neler yaptınız,nasıl verdiniz. bize örnek olmasını istediğiniz önemli bir notunuz varmı,ne tavsiye edersiniz. yazın birşeyler işte.

kızlar 176.etap takımlar arası birincisini açıklamaktan mutluluk duyarım.

karşınızda

13. TAKIIIIIIIIIIMMMMMM :hooray: :hooray::nazar: :nazar: :nazar:

VEEEE bireysel birincimiiiiizzz medaar-ı iftarımııızzzz NEYNEYSEEEEEEEEEE.. :hooray: :dance: a.s. :nazar:

kızlar bu çok güzel bir tablo. en son ben ilk başkan olduğumda birinci olmuştuk. şimdi hem birinci olduk hem bireysel birinciside bizim takımdan oldu. vallahi billahi çok mutluyum. haftaya inşallah dahada güzel olacak. bende mücadelemi vericem. :teytey: :teytey: :teytey:
tüm arkadaşlarıma çok ama çok teşekkürederim.

Ayy süperr :))) Devamı da gelir inşallahh:))a.s.

kaptanım ve tüm takım arkadaşlarım hepinizi kutluyorum a.s.
yeni gelenler bizi de gaza getirdi...çok mutluyum hep beraber bu şekilde devam etmek umudyla ve mezun olmak dileğiyle....sizi seviyorum 13.takım :))

kızlar ablamın elbisesini aldım çok yoruldum yarın yola çıkıyorum sanırım biraz kalırım...
paylaşımım azalsada bildirim için gelmeye çalışacağım beni nolur bu ara idare ediver kaptanım... bu kadar motivasyon artmışken ayrı kalmayı bende istemiyorum
yakın zamanda ereğliye geleceğim gibi :)) bilmiyorum fırsat olur mu zonguldak'a yolum düşer mi ama seninle tanışmak istiyorum

kızlar ablamın elbisesini aldım çok yoruldum yarın yola çıkıyorum sanırım biraz kalırım...
paylaşımım azalsada bildirim için gelmeye çalışacağım beni nolur bu ara idare ediver kaptanım... bu kadar motivasyon artmışken ayrı kalmayı bende istemiyorum
yakın zamanda ereğliye geleceğim gibi :)) bilmiyorum fırsat olur mu zonguldak'a yolum düşer mi ama seninle tanışmak istiyorum

canım ,idare ederiz tabi hayatım ne demek. ayrıca seni görmekten mutluluk duyarım canım benim. inşallah gelirsiniz. çok çok öpüyorum,hayırlı yolcululklar,herkese çok çok selam. opuyorumnanaktan

Back