• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım ,idare ederiz tabi hayatım ne demek. ayrıca seni görmekten mutluluk duyarım canım benim. inşallah gelirsiniz. çok çok öpüyorum,hayırlı yolcululklar,herkese çok çok selam. opuyorumnanaktan

çok saol canım başüstüne...
aslında kalmayacaktım ama istanbuldan teyzemlerde gelince planlarım değişti...
ama çok uzatmam sanırım görüşürüz

Ayy süperr :))) Devamı da gelir inşallahh:))a.s.
inşallah canım inşallah. opuyorumnanaktan
kaptanım ve tüm takım arkadaşlarım hepinizi kutluyorum a.s.
yeni gelenler bizi de gaza getirdi...çok mutluyum hep beraber bu şekilde devam etmek umudyla ve mezun olmak dileğiyle....sizi seviyorum 13.takım :))
kesinlikle yeni gelen arkadaşlarımızlar beraber çok güzel sonuçlar alacağız inşallah canım. amiiiiin. opuyorumnanaktan 13.takımda seni seviyor dosbam benim.
tebrkler kızlar =)

teşekkürler canım. a.s.

kızlar artık çıkmak zorundayım. hepinizi çok öpüyorum yarın artık benim için farklı olacak.yeni başlangıç yapıyorum. kendinize iyi bakın.yarın görüşürüz.

a.s. :1hug:

birara MELANKOLİYİ gördüm sanki. :uhm:
opuyorumnanaktan

evet evet beni gördün :))kaydirigubbakcemile3 bu arada nasılsın canım? bu8 hafta birinci olunmuş çoook mutlu oldum,bütün arkadaşları eski bir üye olarak tebrik ediyorum,azim ve mutluluk başarıya ulaştıracaktır inş. herkesi :))):hooray:

canım nerde oturuyorsun hangisini düşünüyorsun
ben balgattayım
dikmen ve bahçelideki bana yakın sayılır...eğer yüzme falan düşünüyorsan ahmetler hanımlar lokalini tavsiye ederim
geçen sene yıllık 80 idi ama bu sene artmıştır fiyatı... üye olunuyor bildiğim kadarıyla...ve haftada sana bi kaç gün söylüyorlar ona göre gidiyosun... ben bi ara düşünmüştüm ama havuz olmayınca vazgeçtim
eğer sen gidersen bizi de bilgilendir...hem üye olmadan 1 gün misafir olmak istediğini sölersen kabul ediyorlar...bi de bildiğim kadarıyla üyelikler yılbaşında oluyor yani şimdi yer bulamayabilirsin

Ben beytepe kampüsündeyim. Eryaman veya bahçelievleri düşündüm ama çankayada da varmış havuz. Ya istiyorum spor açısından falan çok iyi olur diye. Bu sene 100 olmuş ama dediğin gibi acaba şimdi alırlar mı? Teşekkür ederim cevabın için. Gidersem sizinle de paylaşırım tabiki ..

aslıcım sende iyiki bizimlesin,iyiki varsın canım.çok teşekkürediyorum.
sabah onca yağmura rağmen yürümekten vazgeçmemişsin ya,tebrik ediyorum seni. yağmurlu havada uyumak gerçekten çokhoş. napçen erkeği hayatım,olmasın bizbize yeteriz.

hulk,anlaştık ozaman canım. seni üzenlere aldırış etme onlar konuşsun dursun. yakında ne kadar yanıldıklarını anlayacaklar. herzaman seninleyiz.

baye canım 1 hafta deneme süremiz var.bugün değil ama haftaya paylaşımların böyle olursa kesin listedesin hayatım. ayrıca 900 gr vermişsin harikasın :lepi:

dosbacım keyfine bak hayatım.haftaya dönüş yaparsın işlerinde kolay gelsin.
diyetisyen baskısı işe yarıyor,o yüzden diyorum gideyim diye ama ..... neyse zayıflatacak seni hadi bakalım inşallah. 2 hafta izinliydin canım,800 gr vermişsin tebrik ederim.
altın gibi bir kahvaltı yapmıştın yine.afiyet olsuuuun.

eski bir masal,boy maşallah, kilo az, ideal kilondan 2 kg fazlasın. azimle devam edersen yakın zamanda mezun ederiz seni. elma sirkesini duydum birkaç kere denedim,sabah aç karnına ılık suya 1 yemek kaşığı katıyorsun,ben öyle yaptım ama birkaçgünden sonra yapamadım canım. netten de bakabilirsin.birçok alternatif yazıyor sanırım. azmindendolayı tebrik ederim,harikasın.umarım annen bozulmamıştır.

elacım,çok geçmişolsun canım, dilerim dahada kötüleşmezsin.kendini sıcak tut canım. aayrıca ne insanlar varya. sonuçta sen hastasın,izinveriyorlar diye niye sorun yaparlar anlamıyorum,onlar insan değil sanki. hiçmi hasta olmuyorlar. cık cık kızdım bak şimdi.

beyazbulut hoşgeldiin. motivasyon diyet yolculuğunda gerçekten çok önemli,inşallah sende bizlerle beraber bu yolculuktan memnun kalarak kilolarını vereceksin.canım. biliyorsun 1 hafta deneme süren var. istersen bize kendini kısaca tanıt,yaş,boy,kilo,hedef kilonuda yazarsan sevinirim hayatım.

şişgocum 600 gr gitmiş tebrik ederim canım,ama paylaşımlarının biraz daha fazla olmasını rica edebilirmiyim hayatım. a.s

Teşekkür ederim elimden geleni yapacağım bakalım. Bugün o kadar çok yürüdük ki spor gibi oldu sanırım ... 55e falan düşeyim istiyorum ama bakalım ...
13 .TAKIM 176. ETAP

Ad1 ( 56.7 / 56.7 / 0.00 / 0.00 %)
Dosba ( 69.5 / 68.7 / 0.3 / 0.43 %) eski üye geri döndü. asıl verdiği kilo 800 gr. kilosu 3 haftaya bölündü çıkan sonuç 0.267 dir. yukarı yuvarlama yapılarak 0.3 olarak yazıldı.
ela26yeni ( 61.8 / 60.5 / 1.3 / 2.10 %)
Hulk ( 81.0 / 79.6 / 1.4 /1.73 %) yeni üye
neyneyse ( 81.7 / 79.3 / 2.4 / 2.94 %)
şişgo ( 64.1 / 63.5 / 0.6 / 0.94 %) yeni üye
Uzaktandunyalı ( 72.0 / 70.5 / 0.8 / 1.11 %) eski üye geri döndü. asıl verdiği kilo 1.5 kg dır. kilosu 2 haftaya bölündü.çıkan sonuç 0.75 dir. yukarı yuvarlama yapılarak 0.8 olarak yazıldı.

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 486.8 / 478.8 / 6.80 / 1.40 %)

Kızlar harikasınız ... Tebrik ederim ...

kızlar listemizin durumu mükemmel. kilo veren tümarkadaşları tebrik ediyorum. ben aranızda sırıtmışım ama haftaya görün siz beni.
bu listede aslında nadid ve burçinin de olması gerekiyordu ama ikisindende ses yok. nadide birkaçgün içinde umarım gelir.

baye,eskibir masal, nihan ve beyaz bulut canlarım paylaşımlarınız devam ederse haftaya listedesiniz.
işte ozaman çok kalabalık ve güzel bir liste olcak diye ümid ediyorum. harikasınız.

Umarım haftaya bizde oluruz o listede :)

Bugün öğle yemeği yemeye fırsat bulamadım .
Bir şekersiz türk kahvesi
Bir şekersiz çay
Bir bardak meyve suyu içtim.
Akşam yemeğinde de bir kase çorba
2-3 kaşık taze fasülye
Az da yoğurt yedim ..
NAsıl sizce menüm?

Bu arada bugün alışveriş yaptım. Bir kaç beğendiğim şeyin küçük bedenini aldım :) KArarlıyım o da motive etsin daha çok kilo vermem de diye :)

ayy anca girebildimmm
neee bizmi birinci olduuuuuuuuuuuuuk ve neyneysemi bireysel birinciiiii
vaaaaaaaay harikaaa alkisalkisalkis
öptüm kızlarrr süpersiniizzzz olumunekankayizsmile
yediklerimi yazmıcam bayanssulusmile kızmak yok bugün böyle kaptan tamam mıı olumunekankayizsmile tamam tamam normal di herşey ama sıcacık bir dilim ekmeğin üzerine tereyağ sürdümm :kedi::kedi::utangac:

ayy anca girebildimmm
yediklerimi yazmıcam bayanssulusmile kızmak yok bugün böyle kaptan tamam mıı olumunekankayizsmile tamam tamam normal di herşey ama sıcacık bir dilim ekmeğin üzerine tereyağ sürdümm :kedi::kedi::utangac:

Neden hep kilo aldıran şeyler güzel oluyor ki? Afiyet olsun ohh ... Ama daha dikkat edersin yarın artık

ayy anca girebildimmm

canım ne kadarda verdın bu kılonu
cızelgede 10 kg dıyor ,
spor yapıyor musun

Birleşik Krallık’ta yapılan bir araştırmaya göre, kadınlar alışveriş yaparken 385 kalori yakıyor ve haftada ortalama 2,5 saatlerini bu iş için harcıyorlar.
Ülkenin popüler Debenhams mağazaları tarafından yaptırılan ve 2 bin deneğin katıldığı araştırmaya göre, indirimi yakalamak için alışverişte yılda toplam 250 kilometreye yakın yol kateden kadınların yarısından biraz fazlası, bir alışveriş gününden sonra kendilerini spor salonunda egzersiz yapmaktan daha yorgun hissettiklerini belirtiyor.

İngiliz basınında yer alan araştırmaya göre, kadınların alışveriş sırasında ortalama 4,7 km yol katetmelerine ve mağazaları taramak için haftada 2,5 saat harcamalarına karşın, erkekler ortalama 2,4 km yol katediyor ve haftada 50 dakika sarf ediyor.

Kadınlar alışveriş sırasında doktorlar tarafından tavsiye edilen günlük 10 bin adımın dörtte üçüne yakınını yerine getirerek, 7 bin 305 adım atıyor.

Araştırmaya katılan 10 kadından 9′u, büyük bir alışveriş için eşofman veya rahat ayakkabılar giydiğini açıklarken, üçte ikisi bunu geçerli bir sportif egzersiz olarak görmediğini belirtiyor.

Denek kadınların üçte biri haftada bir kez “ciddi” alışveriş yaptığını, 10 kadından 8′i de arkadaşlarıyla gittiğinde daha uzun alışveriş yaptığını ve daha çok gezdiğini kabul ediyor. Kadınların yüzde 45′i de ara ve mola vermeden “yıkılana dek alışveriş” yaptığını söylüyor.

Araştırmanın verilerine göre, haftada iki kez alışveriş yapan kadınların, ayda 2 kiloya yakın kilo kaybetmelerini sağlayacak kadar “egzersiz” yapmış gibi olacakları hesaplanıyor.

Düşük kalorili bir tatlı üreticisi tarafından bu konuda yapılan bir başka araştırmada da uzmanlar kadınların rafları taradıkları her beş dakikada beş kalori, yılda yaklaşık 48 bin kalori yaktıklarını hesap ediyorlar. Bunun günlük 1940 kalori alımı tavsiye edilen kadınların 25 gününe bedel olduğu belirtiliyor.

3 bin kişinin katıldığı bu araştırmada da kadınlar, ayda 11 kez alışverişe çıktıklarını ve yaklaşık 13 saat harcadıklarını açıklıyorlar.

Araştırmacılar, 3 saatlik bir alışverişin 495 kalorilik bir Big Mac hamburgeri, iki saatlik alışverişin de 283 kalorilik kremalı bir kahveyi yakabileceğini hesaplıyorlar.

masalcım evet canım bi daha bozmak yok bu hafta :D
canım ne kadarda verdın bu kılonu
cızelgede 10 kg dıyor ,
spor yapıyor musun
daha on değil 9 buçuk :) dombili hoşgeldin :3: görmemiştim daha önce seni yenisin galiba olumunekankayizsmile sıkı bir diyet ve spor yapmaya 11/06/2010 tarihinde başladım yada bundan bir hafta öncedir çizelgemde öyle kayıtlı olumunekankayizsmile spor olarak bir aydır sabah akşam yürüyorum birer saat, bir aydan önce sadece sabahları yürüyordum kaydirigubbakcemile2

masalcım bugün öğleni hep sıvı tüketerek geçirmişsin
çok hafif olmuş afiyet olsun
dünyalı canım sende harikasın

kızlar 176.etap takımlar arası birincisini açıklamaktan mutluluk duyarım.

karşınızda

13. TAKIIIIIIIIIIMMMMMM :hooray: :hooray::nazar: :nazar: :nazar:

VEEEE bireysel birincimiiiiizzz medaar-ı iftarımııızzzz NEYNEYSEEEEEEEEEE.. :hooray: :dance: a.s. :nazar:

kızlar bu çok güzel bir tablo. en son ben ilk başkan olduğumda birinci olmuştuk. şimdi hem birinci olduk hem bireysel birinciside bizim takımdan oldu. vallahi billahi çok mutluyum. haftaya inşallah dahada güzel olacak. bende mücadelemi vericem. :teytey: :teytey: :teytey:
tüm arkadaşlarıma çok ama çok teşekkürederim.

tebrik ediyorum sizi arkadaşlar,gerçekten bunu hakettiniz,herkes listesini bozmadan,tam motivasyon diyete devam etti.süpersiniz...

kaptanım ve tüm takım arkadaşlarım hepinizi kutluyorum a.s.
yeni gelenler bizi de gaza getirdi...çok mutluyum hep beraber bu şekilde devam etmek umudyla ve mezun olmak dileğiyle....sizi seviyorum 13.takım :))
evet ya bu hafta bizde dahil olur çok daha iyi sonuçlar alırız, umarım hepberaber mezun oluruzsırnaşık şey

Bugün öğle yemeği yemeye fırsat bulamadım .
Bir şekersiz türk kahvesi
Bir şekersiz çay
Bir bardak meyve suyu içtim.
Akşam yemeğinde de bir kase çorba
2-3 kaşık taze fasülye
Az da yoğurt yedim ..
NAsıl sizce menüm?

harikasın canımçok hafif bir program olmuş,bol sıvı,az kalori... tebrikleralkisalkisalkis

Bu arada bugün alışveriş yaptım. Bir kaç beğendiğim şeyin küçük bedenini aldım :) KArarlıyım o da motive etsin daha çok kilo vermem de diye :)

ya bende hamilelik öncesi kıyafetlerimden çıkarayım,1 kot 1 elbise.dolabın en görünür yerine asayım.belki bende motive olurum,iyi fikiryerimseniben

ayy anca girebildimmm

sırnaşık şeysırnaşık şey acı itiraflar... bugün hepiniz güzel bi ödül hakettiniz,birinciliği 1 dili tereyağlı ekmekle kutlamışsın çokmu?sırnaşık şey neyse artık yarın telafi edersin sende.

ben açgözlü,pis boğazlı,koca göbekli iradesiz buyüzdende istediğim kıyafetleri giyemeyen bir şişkoyum.kilo olacağını bildiğim halde yedim ve 800 gr kadar kilo aldım..

bu hafta 2.takımın yüzkarasıyım..:çok üzgünüm:

Bu gece topic hareketli :)
Dışarıda olunca aklıma yemek bile gelmiyor :)
Şimdi de elma sirkeli ballı limonlu suyumu içtimmm ..

Back