• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba kızlar bugn geç geldim kurs filan derken anca attım kendimi eve kahvaltılık gevrek yedim sabah acelem vardı 12 de de 1.5 dilim ekmekle 2 tane çeçil peynir 1 domates 5 tane de zeytin yedim ara öğün yapmadım henüz ama bir meyve yerim akşama da ıspanak kavurma yarın sabah görüşürz kızlarr pc benim değil kardeşimden dolayı çok gelemiyorum pazar günleri beni mazur görün...

Arkadaşlar, merhaba..
Edit tuşu kalkması sebebiyle eski listeleri düzenleyemediğim için, "Cuma zayıflama yarışması nedir? / Karar defteri" isimli başlığa, aşağıdaki bilgileri içeren bir güncelleme mesajı ekledim.

1- Cuma listelerini hazırlama programı
2- Takım liderleri listesi
3- Kardeş takım listesi

İlgili konularda olabilecek her türlü değişiklik, yeni bir güncelleme mesajı ile bildirilecek ve bu da bir önceki mesajın geçerliğini kaybettirecektir.

O nedenle; ilgili konuları takip edebilmek için sözkonusu başlığın son güncelleme mesajına bakmanız gerekecektir. Örneğin şu andaki güncel durum başlığın son mesajında (9 no.lu mesaj) yer almaktadır.
Değişiklik olunca başlığa 10 no.lu mesaj olarak ilgili içerik eklenecektir.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15598051#post15598051

Sağlıklı zayıflamalar dilerim. a.s.

merhabalar kızlar,

balıkesir-bursa derken akşam üzeri geldim. epey bir yorgunum. ama güzel vakit geçirdim, yalnız çook soğuktu hava ve epey üşüdük. inşallah ilerleyen günlerde ne oğluş ne de ben hastalanmayız.

bu arada 1. olmuşuz. çok sevindim. bütün takıma tebrikler.

Bu arada size bir şey soracağım Ankarada oturanlar.. Hanımlar Lokali hakkında bir bilginiz var mıdır acaba?

Ben elvankenntekine gidiyorum. haftada 3 gün spor için. pilates var, fitness var ve de aerobik- step var bizimkinde. yalnız hanımlar lokaline göre değişen dans vs de olabiliyor. genelde yüzme hanımlar lokalinden bağımsız bir şey oluyor. ona ayrıca üye olunuyor diye biliyorum ben. ayrıca bu aylarda artık üyelik almazlar. çünkü ocak ayında üyelikler yenilenecek. ancak misafir üye olabilirsin. onun için kendine yakın olan bir tanesine gidip görüşmen lazım. ben memnunum. özel bir yere gitsem maddi olarak daha çok yük olur. yalnız sen eğer üniversitedeysen okulunda yok mu spor salonu?

kızlar 176.etap takımlar arası birincisini açıklamaktan mutluluk duyarım.

karşınızda

13. TAKIIIIIIIIIIMMMMMM :hooray: :hooray::nazar: :nazar: :nazar:

VEEEE bireysel birincimiiiiizzz medaar-ı iftarımııızzzz NEYNEYSEEEEEEEEEE.. :hooray: :dance: a.s. :nazar:

kızlar bu çok güzel bir tablo. en son ben ilk başkan olduğumda birinci olmuştuk. şimdi hem birinci olduk hem bireysel birinciside bizim takımdan oldu. vallahi billahi çok mutluyum. haftaya inşallah dahada güzel olacak. bende mücadelemi vericem. :teytey: :teytey: :teytey:
tüm arkadaşlarıma çok ama çok teşekkürederim.

ben de bütün çaban için sana teşekkür ederim asumancım. birincilik devamlı olur inşallah.

süperrrrr
1. oldukk bütün arkadaşları ve özellikle neyseneyse tebrikler cnmmmmmmmzemuszemus:lepi:hihoyyythihoyyythihoyyyt

ayy anca girebildimmm
neee bizmi birinci olduuuuuuuuuuuuuk ve neyneysemi bireysel birinciiiii
vaaaaaaaay harikaaa alkisalkisalkis
öptüm kızlarrr süpersiniizzzz olumunekankayizsmile
yediklerimi yazmıcam bayanssulusmile kızmak yok bugün böyle kaptan tamam mıı olumunekankayizsmile tamam tamam normal di herşey ama sıcacık bir dilim ekmeğin üzerine tereyağ sürdümm :kedi::kedi::utangac:

senden de bekliyoruz bir birincilik artık:) ama o tereyağıyla kesinlikle olmaz, unut onu bakiyim:)

merhaba kardeş takımcığım nasılısınız takımıınız epey hareketlenmiş ne güzel sizin neşeniz hareketiniz bizede yansıyor emin olabilirsiniz hepinizi öpüyorum güzel bir haftasonu geçirmenizi dilerim . Bu arada birinci olmuşsunuz tebrik ederim çok sevindim . bireyselde neyneyse birinci olmuş onuda çok tebrik ediyorum . işte azmin zaferi budur . hepinizi çok öpüyorum .

teşekkürler ferihancım.

Canım görürsün tabii, neden görmeyesin. Ben ilk başladığımda obezdim. Fazla kilolu kategorisine geçtiğim gün nasıl sevinmiştim. Hepimiz istedigimiz kiloya inicez inşallah.

inşallah canım.

Ben elvankenntekine gidiyorum. haftada 3 gün spor için. pilates var, fitness var ve de aerobik- step var bizimkinde. yalnız hanımlar lokaline göre değişen dans vs de olabiliyor. genelde yüzme hanımlar lokalinden bağımsız bir şey oluyor. ona ayrıca üye olunuyor diye biliyorum ben. ayrıca bu aylarda artık üyelik almazlar. çünkü ocak ayında üyelikler yenilenecek. ancak misafir üye olabilirsin. onun için kendine yakın olan bir tanesine gidip görüşmen lazım. ben memnunum. özel bir yere gitsem maddi olarak daha çok yük olur. yalnız sen eğer üniversitedeysen okulunda yok mu spor salonu?

Telefonla sordum ama üyelik almaya devam ettiğini söylüyor ..
Evet üniversitedeyim ama araştırdığım kadarıyla zaten bizim kampüste pek yok
Diğer kampüste aşırı dolu oluyormuş.
O yüzden düşünüyorum.
Memnun musun peki? NAsıl oluyor belli günler mi?

Elvankent misafir kabul ediyor diye biliyorum ama telefonda sana olur diyorlarsa sorun yok. Benim anlamadığım sen beytepe mi oturuyorsun? yoksa beytepede mi okulun? hacettepede değil misin? soru bombardımanı gibi oldu ama anlamadım yani:)) hacettepe aylık 25 tl diye biliyorum fitness. kalabalık konusunu bilemiyorum tabi. elvankent lokal bu aralar epey sakin. malum okullar falan açılınca katılım biraz azalıyor ama yakında artar.

Okulum beytepe de hacettepedeyim.. Ben sorunca sıhıyede var demişlerdi ama kulaktan duyma acaba tam bilmeyen birinden mi öğrendim .:S Sen nereden öğrendin ? Bir de misafir nasıl oluyor? Kafam karıştı bak şimdi

Benim kardeşim gitmeyi düşünüyor da ordan biliyorum. Koca beytepe kampüsünde olmama ihtimali yok canım. İstersen okuldaki bir görevliye falan sor.

Misafir üyeler zannediyorum haftada 1 kez geliyor ama ben de emin değilim. Ben hep üyeydim o yüzden tam bilmiyorum. Yarın sorabilirim senin için. Yarın seansım var. Sana gelince yazarım inşallah.

Ben şimdilik kaçar, iyi geceler canım.

Teşekkür ederim sorarsan çok iyi olur ben de burayı bir araştırayım bakalım . HAtta kardeşine de sorarsan sevinirim :) İyi geceler ..

Bu arada öğlen yine kaçamak yaptım ben
Ama kardeşim ısrar edince dayanamadım.
O yüzden akşam bir şey yemedim
Şimdi elma sirkeli ballı suyumu da içeceğim

kesin herkes uyumuştur tatlı uykular güzeller ;)
bugün nete girmeye hiç fırsat bulamadım evde bile değildim zzaten ama yarın buralardayım inş.
sabah bir buçuk saat yürüyüş yaptım kahvaltım çok güzel diyettti ama sonra biraz kaçamak oldu gün içinde :(((( offf yarın toplamam lazım :((( yarın çok fazla yürüyüceğim ve bugünkü cezamı zavallı ayaklarım çekecek :D öptüm hepiniziii görüşürüz yarın...:3:

günaydın kızlar hafta sonu giremimiyom nete anca hafta içi sizlereyim daha hiç eçmişi ve ne yaptığınınzı okuyamadım.
benim haftasonu gayet güzel geçti
2 gündede hiç kaçamak yapmadım.
dün yediklerim
sabah yumarta peynir 1 dilim ekmek ve domates salatalık
ara 1 elma
saat 17 de de çorba + 6 tane z. yaprak sarma hepsi bu kadar 3 litrede su

günaydın kızlar
hafta sonu yediklerimi yazıyorummm

Cuma akşamı:
1 tabak mantar yemeği az yağlı tavuklu
1 dilim ekmek

Yemekten 1 saat sonrada meyve

Cumartesi:
Sabah limonlu ılık su aç karnına
Yarım yumurta
2 dilim ekmek
Zeytin peynir birazda reçel

Cumartesi öğle 1 kase çorba ve 1 dilim ekmek
Ara öğünde mandalina ve elma

Akşam yemeğine
1 kase çorba
Fırında tavuk (1 baget) ve biraz patates

Pazar günü:
Sabah bir kase çorba
1 dilim ekmek

Ara öğün elma yedim
Akşam yemeğine yine tavuk

Bu sabah: işe geç kaldığım için sadece şekersiz süt içebildim
Oda zaten tok tutuyor iştahım kaçtı
Bu arada 300 gram vermişim

Günaydın kızlarr, İyi haftalar herkese, güzel bir hafta geçiririz inşallah :))

Kahvaltımı yazayım size hemen, 2 dilim çavdar ekmeği, 1 domates, 1 dilim peynir, 5 zeytin şimdide suyumu içiyorum.Gün içinde görüşürüz yine işlerimi bir toparlayayım.

1 ela 22.2
2 ad 23.3
3 şişgo 23.9
4 Dosba 25.2
5 Uzaktandunyalı 27.5
6 Hulk 27.9
7 neyneyse 28.8

18.5'tan az olursa: Zayıf
18.5-24.9 arası: Normal
25-29.9 arası: Fazla kilolu
30-39.9 arası: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez
ne yani şimdi ben normal kilolumuyummmCADIARZU
kızlar 176.etap takımlar arası birincisini açıklamaktan mutluluk duyarım.

karşınızda

13. TAKIIIIIIIIIIMMMMMM :hooray: :hooray::nazar: :nazar: :nazar:

VEEEE bireysel birincimiiiiizzz medaar-ı iftarımııızzzz NEYNEYSEEEEEEEEEE.. :hooray: :dance: a.s. :nazar:

kızlar bu çok güzel bir tablo. en son ben ilk başkan olduğumda birinci olmuştuk. şimdi hem birinci olduk hem bireysel birinciside bizim takımdan oldu. vallahi billahi çok mutluyum. haftaya inşallah dahada güzel olacak. bende mücadelemi vericem. :teytey: :teytey: :teytey:
tüm arkadaşlarıma çok ama çok teşekkürederim.

tebrikler darısı bu haftada bizim başımıza:Saruboceq:

kızlar yaptığım aktiviteleri yazmayı yine unuttum
cuma akşamı 45dk yürüyüş
cumartesi sabahı mekik
akşamı 1 saat yürüyüş
pazar akşamı 1,5 saat yürüyüş ve mekik

günaydııın canlar.

inşallah herkesler iyidir,bende iyiyim çokşükür,sadece bu sabah adet oldum,biraz onun sıkıntısı var.
hafta sonu sanırım adet olacağım içindi çikolata kaçamağım oldu. yediklerimede dikkat edemedim ama saat 5den sonrada birşey yemedim. bugünden itibaren diyetteyim canlar. bu adet halimle zor olacak ama biryerden başlamam lazımyoksa kendimden korkmaya başladım. ne diyeti diye sormayın,bilmiyorum ama şeker kesinlikle olmasın istiyorum. ekmek olmasın. vede azıcık ve sık yiyeyim. (daha ne kaldı geriye ) :)))
bugün henüz kahvaltımı yapmadım,sanırım yapmıcamda aç değilim zaten yapmak istesemde etrafımda pek sağlıklı alternatifim yok.şuan şekersiz kahve içiyorum.ama tatlandırıcılı kahve,yeni çıkanlardan.
öğle yemeğinede sebze varsa yerim,salata ile beraber. yine çorba ve ekmek yok. hadi bakalım,Bismillahirrahmanirrahiym deyip başladık.İnşallah da gerisi gelir.
buralarda olucam,ara ara geçmişe bakarım.

herkese kolay gelsiiin.

günaydııın canlar.

inşallah herkesler iyidir,bende iyiyim çokşükür,sadece bu sabah adet oldum,biraz onun sıkıntısı var.
hafta sonu sanırım adet olacağım içindi çikolata kaçamağım oldu. yediklerimede dikkat edemedim ama saat 5den sonrada birşey yemedim. bugünden itibaren diyetteyim canlar. bu adet halimle zor olacak ama biryerden başlamam lazımyoksa kendimden korkmaya başladım. ne diyeti diye sormayın,bilmiyorum ama şeker kesinlikle olmasın istiyorum. ekmek olmasın. vede azıcık ve sık yiyeyim. (daha ne kaldı geriye ) :)))
bugün henüz kahvaltımı yapmadım,sanırım yapmıcamda aç değilim zaten yapmak istesemde etrafımda pek sağlıklı alternatifim yok.şuan şekersiz kahve içiyorum.ama tatlandırıcılı kahve,yeni çıkanlardan.
öğle yemeğinede sebze varsa yerim,salata ile beraber. yine çorba ve ekmek yok. hadi bakalım,Bismillahirrahmanirrahiym deyip başladık.İnşallah da gerisi gelir.
buralarda olucam,ara ara geçmişe bakarım.

herkese kolay gelsiiin.

adetliyken daha iştahın olmaz ama bu zamanlarda insanın canı çok tatlı istiyor Allah kolaylık versin kaptan inş. gerisi gelir..

Back