ay inşş birinci oluruzz :))
ben fena yemek yaptımm akşama napcam bakalımmm
sabah 1tane tostt ekmeğindenn
öğlen 2dolma 2kaşık yoğurt
akşam yazarımm ama yaptıklarımı yazyımmm
mantar corbasıı,yaprak sarma,bibe dolması,fırın patates sosluu ,kekkkk
kızlar hastayım diye spor yapmıyordum ama bugün ufak bi başlangıç yapayım dedim,şimdi yürüyüşe çıkıyorum.tahminen 40-45dk yürüyeceğim. buarada öğle 1 küçük börek,1 elma yedim. yürüyüşten gelincede ara yaparım.ya yeşil çayım bitmiş 2 gündür hiç içemedim.yeşil çaydan ciddi etki gören varmı aranızda,yoksa zorla içiyorum,kendime işkence yapmayayım:)
biber dolması yedimm cnmm
öyle yapayımm kaptanımmm :)))
canlar ben çıkıyorum ben buraya işyerimden girdiğim için haftasonları açamıyorum kk yı evimde net yok
eğer annemlere gidersem yazarım yine öpüldünüz iyi haftasonları
kızlar 176.etap takımlar arası birincisini açıklamaktan mutluluk duyarım.
karşınızda
13. TAKIIIIIIIIIIMMMMMM :hooray: :hooray:
VEEEE bireysel birincimiiiiizzz medaar-ı iftarımııızzzz NEYNEYSEEEEEEEEEE.. :hooray: :dance: a.s.
kızlar bu çok güzel bir tablo. en son ben ilk başkan olduğumda birinci olmuştuk. şimdi hem birinci olduk hem bireysel birinciside bizim takımdan oldu. vallahi billahi çok mutluyum. haftaya inşallah dahada güzel olacak. bende mücadelemi vericem. :teytey: :teytey: :teytey: tüm arkadaşlarıma çok ama çok teşekkürederim.
kızlar ablamın elbisesini aldım çok yoruldum yarın yola çıkıyorum sanırım biraz kalırım...
paylaşımım azalsada bildirim için gelmeye çalışacağım beni nolur bu ara idare ediver kaptanım... bu kadar motivasyon artmışken ayrı kalmayı bende istemiyorum
yakın zamanda ereğliye geleceğim gibi :)) bilmiyorum fırsat olur mu zonguldak'a yolum düşer mi ama seninle tanışmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?