Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bayeciğime yürekten katılıyorum hulkum, alkisalkisalkis sen bizi dinle canım.sıkma sakın kendini,kimsenin seni üzmesinede izin verme. olumunekankayizsmile
ad nasıl oldu bebeğin,kıyamam ben ona.ilaçlarını düzenli kullanırsan 2 güne bişeyi kalmaz inşallah.anneler güçlü olmak zorundalar,hem iş hem ev,hem bebiş.Allah yardımcın olsun.
canım aslında iyi gibi,ama burnu tıkanık,birşey yemek istemiyor,boğazlarda dolu,ama dışarıdan bakarsan iyi,oynuyor koşuyor,gülüyor,ne oluyorsa akşam oluyor.zaten beni o halleri yanılttı hep ama birdaha düşmem bu tongaya,hasta olduğunda köçek gibi oynasada doğru dr a gidecek. çok sağol hayatım.

sorma hayatım yaa. aynen öyle inanın cumartesinden beri toplasanız her gece 3 saat uyuyorumdur. ama rabbim okadar büyükki,sabahları çok kötü kalkarım diyordum aksine çok iyiyim. 15 dk.yarım satte bir uyanıyor ağlıyor ateşi çıkıyor. hiç aralıksız bekliyorum başında. o iyi olsun yeter. inşallah bu sefer ben yıkılmam.
bu haftayı böyle atlattım ama haftaya bomba gibi olucam inşallah. olmak zorundayım.(tabi bir aksilik çıkmazsa)

alkisalkisalkis alıkşlar sana gelsin canım alkisalkisalkis

bayecim bilgim yok ama tatlandırıcı felandır onlar ayrıca sağlığın için içiyorsun üzme ondaki şeker için kendinii olumunekankayizsmile

hoşbuldum neyneyse

evet tatlandırıcı vardır içindekiler kısmında yazar bayecim

Canım motivasyonu bozduğum diyeti bıraktığımdan filan demedim zaten çok bunaldım birden motive ihtiyacı duydum yüreklendirmenize ihtiyacım vardı fazlasıyla oldu o da zaten teşekkür ederim.

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s. bütün bu çiçekler sana süpersin alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

baye bu grip salgını herkezde var galiba geçen haftalarda bende öyleydim mide bulantısıda vardı inş çabuk atlatırsın

teşekkür ederim nihan

Ya ben de senle aynı durumdayım diyebilirim :)) Bazen öyle oluyor ki acıkmaya korkuyorum çevrendekiler yuh artık daha mı yiyorsun der gibi bakıyorlar çünkü ama ben artık aldırmadan dakka başı ara öğünüm çayım suyum kaçırmıyorum tıkadım kulaklarımı valla pazartesi günleri de işten çıkıp spora gidicem vercem ben bu kiloları artık bıktımm hep birlikte verelim inşallahhhh:))))

kızlar hepinize teşekkür ederim sizlerle olduğum için çok mutluyumm a.s. bu çüçekler hepiniz içiinn a.s.a.s. yalnız başıma diyet yaparken hiç bu kadar hırslı olmadım burda benimle aynı şey için çabalayan kızlar görmek beni mutlu ediyoo yaww opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evveett huuulllk kısakananlar çatlasınn

Son düzenleme:

evet herkesin ortak amacının olması birbirini anlaması çok güzel ben şimdi böle sıkıntılıyken siz olmasanız kime anlatacaktım mesela teşekküür ederimm canım arkadaşlarımm :))))

sabah ne kadar erkenden yazmaya başlıyorsunuz ben size yetişemiyorum kaydirigubbakcemile3
bugün hava karanlık soğuk ve yağmurluydu yinede inat ettim çıktım yürümek için 20 dk yürüyebildim ıslandım baya, daha yürüsem hasta olacağım die korktum kaydirigubbakcemile3
eve gelincede ahh bi uyudum bi uyudum derlerya yağmurlu havada uyumak ayrı bir güzeldir aynen öyle oldu kaydirigubbakcemile3
kahvaltım: iki ince dilim ve bir k.k. peynir ve salça sürülerek yapılmış tost, salatalık domates
ara: bir porsiyon üzüm, bir erik
sonra yağmur dindi bende fırsat bu deyip çıktım yürüyüşe 1 saat 20 dk yürüdüm akşama artık yürümem zaten 2 yi geçe girdim eve
öğle: küçük bir kase keten tohumlu yoğurt ve iki köfte
bir bardak yeşil çayıda içtim yerimseniben

Son düzenleme:

kesinlikle öyle. hem hasta,hem uykusuz,hemde aç,iyileşme süresi dahada gecikiyor. herannenin yaşadığı sıkıntılar işte hayatım.geçicek inşallah geçesiye kadar ben aradan çıkarmıyım bilmiyorum. çok sağol canım.
zaten öyle oluyorlar,senin uykun olur onlar cin kesilir,seni uyutur kendi uyumaz. çok sıpalar çook. Şeniz iki senedir dünyada,daha yorulmaya fırsatı olmadı hayatım.nezamanki matematiğe başlar ozman yorulurlar. kaydirigubbakcemile3
kerevizi sevmen gerçekten çok hoş.ben hiç çiğ tüketmedim ama çorbasına bayılırım ama eşim sevmiyor diye yapmıyorum malesef.
valla inşallah 2.400 lerin devamı gelir canım ki ben geleceğine inanıyorum. azmine hayran kaldım.lütfen bozulmasın. :Saruboceq:

kızlar ben biraz çalışayım valla işten atılacam bu gidişle.

bu arada yarın kilo bildirim günü. saat 11.30 akadar kilolarınızı bildirin lütfen.
hulk canım sen zaten listeye girmeye hak kazandın.
aslıcım nadidcim,izilerinizi kaldırdım yarın listedesiniz.
şişgocum sende listede olabilirsin ama paylaşımda kopukluklar oluyor gibi yanılıyormuyum canım.
masalcım,19 yaşındasın,63 kilodasın,boyunu ve hedefinide belirtirsen sevinirim canım. hatta kendini kısaca tanıtmanı bekliyoruz. a.s

peki ben nerdeyim listede varmıyım:uhm::1shok::uhm:

vee akşam yemeğimide yedim
akşam: ızgarada pişirilmiş 3 biber, 1 domates, ve 7-8 hamsi
gecede meyva yerim bir porsiyon
şimdi sakinlemiş gurub akşam gelmeye çalışırım kızlaar bay baay
bu arada niye hiç zayıflamaya çalışan erkek yoook burda yahu bu tek bizim derdimiz mi

selam kızlar...
aslında takımdan ayrı kalmak beni üzüyor ( kaptanımda bilir ya günü ben açar hatta ben kapatırdım ama şu aralar çok yoğunum...elimden geldiğince sizlerle olmak istiyorum
yeni gelen herkes hoşgelmiş sefa getirmiş...
bana gelince bugün yediklerim
yarım kase çorba
1 en fazla 2 yk pilav
3parça tavuk
2tane mercimek köfte çok severim hiç yemeyecektim ama insanlar diyetteyim deyince daha da ısrar ediyor...aslında gittiğim yerlerde çok sölemem ama bu defa bildiler (

hiç ekmek yemedim
tatlıya gelince süt tatlısı vardı sadece 2 tatlı kaşığı yedim
umarım bi zararı olmaz çnk bu defa yine çok azimliyim 100lira verince kendime geldim :)))
üzerine de az şekerli türk kahvesi içtim

akşam telafi etmek için 1 kase çorba içtim
şimdi de yeşil çayımı içeceğim

benden bugünlük bu kadar
adcım yarın bildirim yapar mıyım bilmiyorum canım çnk haftasonu yokum...ablamın yüzüğü var :))
sabah elbisesini almaya gitcem bakalım giremezsem yine izinli geç ben tatlım kusura bakma...

Merhaba herkese ...
O zaman ben yarın kilomu söyleyerek başlamış oluyorum bir haftaya değil mi?
170 boyundayım (aslında 169.5 çıkıyorum)
63 kiloyum ama yarın sabah tekrar tartılıp tam kilo vereyim
19 yaşındayım
55 kiloya falan inmek istiyorum.
Karar verince yaparım inanıyorum
Bugün sabah söylemiştim bir peynirli tost yedim
Öğlen bir tane burger
Arada meyve suyu içtim
Biraz geç oldu ama eve ancak geldim
Bir tabak çorba içeceğim ..

merhaba... canım boyun uzunmuş avantajlısın
kilonda çok değil azimliymişsin hemen verirsin inanıyorum
canım hemen bi şeyi belirtmek isterim ki ara öğün yapmıyorsun bu çok önemli sağlıklı kilo vermek için... öğrencisin sanırım bu nedenle dışarda yemek zor oluyordur eminim evden çıkmadan yanına meyve falan alabilirsin
tekrar aramıza hoşgeldin a.s.

Hoşbuldum kaydirigubbakcemile3
Evet boyumdan memnunum ama aslında 3-4 cm daha uzasam çok iyi olacak.
Evet biliyorum ara öğün yapmalıyım ama özellikle bugün hiç fırsatım olmadı
Yoksa en azından meyve falan yiyorum
Bir de elma sirkesini deneyenler var mı acaba grubumuzda ben de başlamak istiyorum da ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…