bayeciğime yürekten katılıyorum hulkum, alkisalkisalkis sen bizi dinle canım.sıkma sakın kendini,kimsenin seni üzmesinede izin verme. olumunekankayizsmilehulk böyle çabuk motivasyonunu bozmamalısın.ben sizin gruba katıldım katılalı bi hevesliyimki sorma gitsin.inanın bunda hepinizin rolü çok büyük.yediklerinize bakıyorum maşallah çok iradelisiniz,hepiniz süpersiniz.inan arada sırıtmamak için elimi paso yiyeceklerden çekiyorum,çok ciddi söylüyorum tek başıma diyet yapsam çokttaaan diyeti bozmuştum.lütfen motivasyon kaynaklarımın moralini kimselerin bozmasına izin vermeyin:) ben inanıyorum yarın kilon azalmış olacak,hem sen benden daha iyi biliyorsundur bazen vücut direnir,pes etmemek lazım.
canım aslında iyi gibi,ama burnu tıkanık,birşey yemek istemiyor,boğazlarda dolu,ama dışarıdan bakarsan iyi,oynuyor koşuyor,gülüyor,ne oluyorsa akşam oluyor.zaten beni o halleri yanılttı hep ama birdaha düşmem bu tongaya,hasta olduğunda köçek gibi oynasada doğru dr a gidecek. çok sağol hayatım.ad nasıl oldu bebeğin,kıyamam ben ona.ilaçlarını düzenli kullanırsan 2 güne bişeyi kalmaz inşallah.anneler güçlü olmak zorundalar,hem iş hem ev,hem bebiş.Allah yardımcın olsun.
kaydirigubbakcemile3kaptanımm merhabaa opuyorumnanaktan çok zor günler geçiriyorsun ama hepsi geçecek yakında inş. yerimseniben bu hafta dieti takma kafana boşver şimdi kilolardan daha önemli sorunlar var oğlun düzelsin sende toparlarsın yerimseniben diyetisyene gitmek için motive edin demişsin ama bence gitme burda süper motive oluyor insan yahuu :lepi: yinede sana iyi geleceğini düşünüyorsun hiç zaman kaybetme en kısa zamanda git olumunekankayizsmile
hulk canım sen takma kimseyi kafaya ama şişman psikolojisi nedir ben iyi biliyorum sizlerin çoğu evlendikten ve çocuk sahiib olduktan sonra kilolar almışsınız ama ben çocuklupumdan beri kiloluyum kaydirigubbakcemile3 öyle aşırı yiyen biri de hiçbir zaman değildim, hormonal bir sorunda yoktu hepsini araştırdık sadece vücudum yağ depolamaya çok meraklıkaydirigubbakcemile3 sonuçta evdeki herkesle aynı şeyleri yiyordum ve ben hep şişgoydum diğerleride normalden biraz fazlave en sonunda 93 kiloya kadar çıkmıştım mafoldumben aynalara küsmüş kendinden nefret eden biriydim... yıllardır diyet yapıyorum ama dayanamayıp bozuyorum hep böyle oldu, mesela ben kendimi dartıda hiç 66 görmemişimdir kaydirigubbakcemile3 ama şimdi 60 ve belkide daha aşağıda görebileceğime o kadar çok inanıyorum ki ve bunu en kısa zamanda başarıcam olumunekankayizsmile çevremdekilerden bende çabuk etkilenirim ve neredeyse artık hiç kimse benim zafıylayamayacağımı düşünüyor kaydirigubbakcemile3 ama ben artık o düşünceden sıyrıldım ve biliyorum ki bir gün tamda istediğim gibi olucam artık bana ne derlerse desinler etkilenmiyorum hatta duymuyorum bile biliyorsun cevap verirsen hemde onların istedikleri gibi cevaplar verirsen bunu söylemekten hiç vazgeçmezler kaydirigubbakcemile oo zaman ne yapıcaz ben kendimden eminim çokta lülüüüü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bugünkü listemi hiç yazmayayım ben kızlar baya karıştı,ara öğün ana öğün kalmadı.ama hala kararlı bir şekilde diyetimi çok bozmadan devam ediyorum.yalnız tek aklımı karıştıran umarım şu griple içilen çay gibi ilaçlar varya, tylol hot'ların içinde fazla şeker yoktur.:uhm:
hulk böyle çabuk motivasyonunu bozmamalısın.ben sizin gruba katıldım katılalı bi hevesliyimki sorma gitsin.inanın bunda hepinizin rolü çok büyük.yediklerinize bakıyorum maşallah çok iradelisiniz,hepiniz süpersiniz.inan arada sırıtmamak için elimi paso yiyeceklerden çekiyorum,çok ciddi söylüyorum tek başıma diyet yapsam çokttaaan diyeti bozmuştum.lütfen motivasyon kaynaklarımın moralini kimselerin bozmasına izin vermeyin:) ben inanıyorum yarın kilon azalmış olacak,hem sen benden daha iyi biliyorsundur bazen vücut direnir,pes etmemek lazım.
hulk canım sen takma kimseyi kafaya ama şişman psikolojisi nedir ben iyi biliyorum sizlerin çoğu evlendikten ve çocuk sahiib olduktan sonra kilolar almışsınız ama ben çocuklupumdan beri kiloluyum kaydirigubbakcemile3 öyle aşırı yiyen biri de hiçbir zaman değildim, hormonal bir sorunda yoktu hepsini araştırdık sadece vücudum yağ depolamaya çok meraklıkaydirigubbakcemile3 sonuçta evdeki herkesle aynı şeyleri yiyordum ve ben hep şişgoydum diğerleride normalden biraz fazlave en sonunda 93 kiloya kadar çıkmıştım mafoldumben aynalara küsmüş kendinden nefret eden biriydim... yıllardır diyet yapıyorum ama dayanamayıp bozuyorum hep böyle oldu, mesela ben kendimi dartıda hiç 66 görmemişimdir kaydirigubbakcemile3 ama şimdi 60 ve belkide daha aşağıda görebileceğime o kadar çok inanıyorum ki ve bunu en kısa zamanda başarıcam olumunekankayizsmile çevremdekilerden bende çabuk etkilenirim ve neredeyse artık hiç kimse benim zafıylayamayacağımı düşünüyor kaydirigubbakcemile3 ama ben artık o düşünceden sıyrıldım ve biliyorum ki bir gün tamda istediğim gibi olucam artık bana ne derlerse desinler etkilenmiyorum hatta duymuyorum bile biliyorsun cevap verirsen hemde onların istedikleri gibi cevaplar verirsen bunu söylemekten hiç vazgeçmezler kaydirigubbakcemile oo zaman ne yapıcaz ben kendimden eminim çokta lülüüüü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
baye bu grip salgını herkezde var galiba geçen haftalarda bende öyleydim mide bulantısıda vardı inş çabuk atlatırsın
hulkum benim canım arkadaşım.bak daha geçen hafta 5.takımdan yani kardeş takımımızki,hepiniz arada oraya uğrama özgürlüğüne sahipsiniz yani onlarla aynı takımız gibi birşey,işte 5.takım kaptanım ferihanıcığım kh diyeti yaptı, yediklerine dikkat etti ama veremedi olmadı. demek istediğim şuki bazen vücut ne kadar sıkarsak sıkalım almıyor belirli biryere geliyor ondan sonra hooop başlıyor vermeye tabi dikkat edersen. vücudunu alıştırmak belki 1 hafta belki 2 hafta sürecek belkide biraz daha fazla ama sen bozmadan gidersen,inan bir yerden sonra senle inatlaşmayı bırakıp vermeye başlıcak. ayrıca beynin psikolojin pozitif olmadığı sürecede veremezsin bunu hiçbirzaman unutma.bunu hangi prof. e sorarsan sor aksini iddaa ederse bende asuman değilim arkadaşım. gebelikten bile beynin yumurtalıklara emir vermediği sürece hamile kalamzsın,şimdi millet kafaya takmaktan hamilelik olayını hamile kalamıyor,herkes tüp bebeğe saldırıyor ama kimi vücut onu bile kabul etmiyor..benim 2 gebeliğimide vucüdüm tehlike olarak gördüğü için kabul etmedi,düşük yaptım. nerden nereye geldim ya. örnek olsun diye yazdım hayatım. demek istediğimi anladın sen. psikoloji süper olmalı. sen hergün zayıflıyormuş edasıyla şıkır şıkır ol hayatım. asla pes etme,bukonu yüzünden zaten stres yapıyorsun birde onları takma lütfen.hadi toparla kendini. sen buişi başaracaksızn arkadaşım o kadar.(yoruldum yaw)
şu açıklama yüreğime su serpti ya valla :)))) bozmam da diyeti vazgeçmem de söz kaptanım :)))) sen bu kadar cesaretlendirdikten sonra mümkün değil yani...
kızlar hepinize teşekkür ederim sizlerle olduğum için çok mutluyumm a.s. bu çüçekler hepiniz içiinn a.s.a.s. yalnız başıma diyet yaparken hiç bu kadar hırslı olmadım burda benimle aynı şey için çabalayan kızlar görmek beni mutlu ediyoo yaww opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evveett huuulllk kısakananlar çatlasınn
yemek yemedikleri zaman o kadar kötü oluyor ki canım. fiziksel yorgunluğun öte bu duruma üzülmen seni çok yıpratıyordur. sabır canım, inşallah antibiyotik birkaç gün içinde etkisini göstermeye başlar. tekrar geçmiş olsun minik paşaya.
canım zaten o ufaklığı uyutacam diye uyuyakalmışım. kerata beni uykuya yatırıyor da kendi anca uyuyabiliyor. bu çocuk milleti bu kadar enerjiyi nerden buluyor anlasam:sm_confused:
canım kerevizin her bir yerini yiyorum:) ben çok severim kerevizi. hele o kokusu ellerime sinsin moralimi bile düzeltebilira.s kereviz salatasında kerevizin kök kısmını kullanıyorum. haşlama falan yok. direk dış kabuğu soyup, rendeliyorum. ben sarımsak da atıyorum 1 diş ve bolca yoğurt. tuz vs tamamen sana kalmış. mayonez de atılabiliyor ama diyetteyiz:)
2400'e ben de çook mutlu oldum:) sabreden derviş modundayım:)) inşallah böyle devam ederim. sporu da yaptım. 4 kişi olduğumuz için seans yapamadık, aletlerle çalıştık. iyiydi, çok şükür.
bu arada yarın kilo bildirim günü. saat 11.30 akadar kilolarınızı bildirin lütfen.
hulk canım sen zaten listeye girmeye hak kazandın.
aslıcım nadidcim,izilerinizi kaldırdım yarın listedesiniz.
şişgocum sende listede olabilirsin ama paylaşımda kopukluklar oluyor gibi yanılıyormuyum canım.
masalcım,19 yaşındasın,63 kilodasın,boyunu ve hedefinide belirtirsen sevinirim canım. hatta kendini kısaca tanıtmanı bekliyoruz. a.s
Merhaba herkese ...
O zaman ben yarın kilomu söyleyerek başlamış oluyorum bir haftaya değil mi?
170 boyundayım (aslında 169.5 çıkıyorum)
63 kiloyum ama yarın sabah tekrar tartılıp tam kilo vereyim
19 yaşındayım
55 kiloya falan inmek istiyorum.
Karar verince yaparım inanıyorum
Bugün sabah söylemiştim bir peynirli tost yedim
Öğlen bir tane burger
Arada meyve suyu içtim
Biraz geç oldu ama eve ancak geldim
Bir tabak çorba içeceğim ..
merhaba... canım boyun uzunmuş avantajlısın
kilonda çok değil azimliymişsin hemen verirsin inanıyorum
canım hemen bi şeyi belirtmek isterim ki ara öğün yapmıyorsun bu çok önemli sağlıklı kilo vermek için... öğrencisin sanırım bu nedenle dışarda yemek zor oluyordur eminim evden çıkmadan yanına meyve falan alabilirsin
tekrar aramıza hoşgeldin a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?