kızlar bende varım ya şu göbeğimden ve basenlerimden bi kurtulabilsem
hoşbuldum
yok bana davet gelmedi kendim geldim
tabi anlatırım yanlız haftasonları giremiyorum hafta içi girer anlatırım
yaşım 24
boy:1.55 ti sanırım
kiloyu tartılıp söylesem en son 53 tüm şuan emin değilim yarın kilomu ve boyumu kesin bildiririm
ama hedef kilom 48- 50 arası boyum çok uzun değil çünkü
en son 53tü dedim ama baya bir kilo aldım 60a gelmişimdir
şişgo ,hulk canlarım afiyet olsun.
hulk canım sen dış seslere aldırış etme, belki bugün veremeyebilirsin ama birzaman sonra vermeye başlıcaksın.yeterki sen diyetini bırakma,kilo verdiğin zaman suratlarında oluşacak şaşkın ifadeyi düşünerek mutlu ol canım. senden ricam sakın ama sakın kimsenin seni olumsuz etkilemesine izin verme. onların duymak istediklerini söyle ve çenelerini kapat,dahada söylemezler söylerlerse yine duymak istedikleri şeyi söyle mutlu et zzavallıcıkları. alsanaalsanasmile
ay kusura bakma bir insanın motivasyonunu şaka yolu ile olsada düşüren insanlara gıcık oluyorum.
amanıııın ne çok kilon varmııış. canım sen zaten ideal kilondasın, iradelimisindir peki yani şu kadar zamanda verebilirim diyebilirmisin.
hııııım tamam ozaman hayatım öyle desene,sende bendensin. ilk fırsatta boy ölçünü ve kilonu bekliyorum canım. kaydirigubbakcemile5
ya onlara bozulduğumu belli etmiyorum tabiki ama çok oturuyo içime dıştan böle boşa kürek çekiyo gibi mi görünüyorum diye of bir kilo aşşağıya insem o kadar mutlu olucam ki çok dert ettim şu iki gündür kendime bugün ya...
hoşbuldum
yok bana davet gelmedi kendim geldim
tabi anlatırım yanlız haftasonları giremiyorum hafta içi girer anlatırım
yaşım 24
boy:1.55 ti sanırım
kiloyu tartılıp söylesem en son 53 tüm şuan emin değilim yarın kilomu ve boyumu kesin bildiririm
ama hedef kilom 48- 50 arası boyum çok uzun değil çünkü
günaydın kızlar,puslu bir güne yine yorgun uyandım. oğlum gece uyutmadı. kötüyüm,uykusuzum ve iş yerimdeyim. çalışmaktan nefret ediyorum.oğlumun yanında olmak istiyorum ama olamıyorum. katlanmak zorundayım sadece.
bende bu hafta diyet falan yoktu kızlar sabah tartıldım 200 gr fazla çıkıyorum.sanırım bunun sebebi uykusuzluk olsa gerek.yada adet dönemime girdim ondan olabilir diyorum. bilmiyorum bakalımyarın ne olacak. şimdilik buralardayım. öpüldünüz.
ya onlara bozulduğumu belli etmiyorum tabiki ama çok oturuyo içime dıştan böle boşa kürek çekiyo gibi mi görünüyorum diye of bir kilo aşşağıya insem o kadar mutlu olucam ki çok dert ettim şu iki gündür kendime bugün ya...
hiç kilo problemim olmadı hayatım da hep yerdim hiç kilo almazdım ve yemeğe acayip alıştım umarım irademe sahip çıkarım:çok üzgünüm:
doğumdan sonra çok fazla aldım ve almaya devam ediyorum genelde göbek ve basenler hiç bir kıyafetim olmuyor 36bedendim 40a çıktım
yarın söylerim kesin kilomu canım
nihan hoşgeldin canım,bende gurupta yeniyim.hepimize kolay gelsin
.
merhabalar aramıza hoşgeldin masal a.s. sorularını arkadaşlar cevaplamış bide ben cevaplamiim kaydirigubbakcemile3Merhaba Herkese .. Ben yeniyim aranızda ... Cumadan itibaren mi yapmalıyım kilo bildirimini?
melankoli merhabalar a.s.iyi akşamlar bayanlar :))
günaydın yada tünaydın baye a.s. çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşirsin umarım :Saruboceq:günaydın kızlar.2 gündür biraz grip gibiydim,dün sabah size yazdıktan sonra çok kötü oldum.ateşim yükseldi,boğazım çok fena.oğlumla bile ilgilenemeyecek durumdayım.onun için anneme gittim,onlar ufaklıkla ilgilenirken ben biraz dinlendim ama hala çok fenayım,sanki ilaçlar etki etmiyor gibi. bugün yine anneme giderim heralde,çünkü bebişime bile bakamıyorum.fırsat bulursam ordan size yazarım.
buarada annem diyet falan dinlemedi beni çorba ve meyve kıskacına aldı,habire yedirmeye çalıştı,bakalım bugün nasıl geçecek.hepinizi öpüyorum,görüşmek üzere...
ecenur merhabalar a.s. aramıza hoşgeldinnn olumunekankayizsmileişte bayanlar budur..iradeli ve de güçlü:):):):lepi::lepi::lepi:
günaydın yada tünaydın dosbam a.s. evet maşallah ne muhabbetli ve kalabalık bir gurup olduk aman nazar değmesin :lepi: listeye devam et sen bakalım biraz zaman geçsin doktorun bi bildiği vardır hemen moralini bozma canım yerimseniben kahvaltın mmmm süpermiş kaydirigubbakcemile3 ben ne zaman reçel yicem acaba kaydirigubbakcemile3günaydıııınnnn a.s.
ooo maşallah takım ne kadar da hareketlenmişçok hoşuma gitti bu durum
bende diyet listeme uydum ama düne göre kilo almış görünüyorum hemde listemin hiç dışına çıkmadım( neyse haftaya belli olur şimdi çok telaş etmeyeyim
sabah 7 altın çilek 1 bardak su 10dk ara
1dilim peynir
3 zeytin
1tk reçel
domates-2dilim kepek ekmek
bugün günüm var ama yemekli önemli olan sadece tatlıya hayır diyebilmek
kaptanımm merhabaa opuyorumnanaktan çok zor günler geçiriyorsun ama hepsi geçecek yakında inş. yerimseniben bu hafta dieti takma kafana boşver şimdi kilolardan daha önemli sorunlar var oğlun düzelsin sende toparlarsın yerimseniben diyetisyene gitmek için motive edin demişsin ama bence gitme burda süper motive oluyor insan yahuu :lepi: yinede sana iyi geleceğini düşünüyorsun hiç zaman kaybetme en kısa zamanda git olumunekankayizsmilegünaydın kızlar,puslu bir güne yine yorgun uyandım. oğlum gece uyutmadı. kötüyüm,uykusuzum ve iş yerimdeyim. çalışmaktan nefret ediyorum.oğlumun yanında olmak istiyorum ama olamıyorum. katlanmak zorundayım sadece.
bende bu hafta diyet falan yoktu kızlar sabah tartıldım 200 gr fazla çıkıyorum.sanırım bunun sebebi uykusuzluk olsa gerek.yada adet dönemime girdim ondan olabilir diyorum. bilmiyorum bakalımyarın ne olacak. şimdilik buralardayım. öpüldünüz.
nihan merhabaa hoşgeldinna.s. tamda doğru yerdesin ve o sevmediğin fazlalıklar burda birbirimizle yazışırken hop die gidiverecek, biraz sabur ve güçlü bir irade olumunekankayizsmilegerekli tek şey bu bence :lepi:kızlar bende varım ya şu göbeğimden ve basenlerimden bi kurtulabilsem
günaydın yada tünaydın baye a.s. çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşirsin umarım :Saruboceq:
:
neyneyse canım çok teşekkürederim. antibiyotiksiz olmuyor malesf haklısın.dün akşam zorda olsa başladık.bizimki yemek yemeği reddediyor. boğazlarından dolayı.iyice yıprandı yavrum.çok üzülüyorum ama bekliyoruz iyileşmesini. döner durumunu malesef kurtaramadım. inan düşünemedim bile. :çok üzgünüm: akşam güzel uyumuşsunn sahi ufaklık nerdee. :uhm: bu arada kerevizin yeşil kısımlarınımı yiyorsun hayatım,yoksa kendisinimi vede haşlıyormusun. bugün spor günü kolay gelsin. amanın sen ne yaptın bacım 2.400gr vermişsin.süpper çok güzel bir haber tebrik ederiiim... :lepi: opuyorumnanaktana.s.
birara MELANKOLİYİ gördüm sanki. :uhm:
kızlar bende varım ya şu göbeğimden ve basenlerimden bi kurtulabilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?