Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

şişgo ,hulk canlarım afiyet olsun.

hulk canım sen dış seslere aldırış etme, belki bugün veremeyebilirsin ama birzaman sonra vermeye başlıcaksın.yeterki sen diyetini bırakma,kilo verdiğin zaman suratlarında oluşacak şaşkın ifadeyi düşünerek mutlu ol canım. senden ricam sakın ama sakın kimsenin seni olumsuz etkilemesine izin verme. onların duymak istediklerini söyle ve çenelerini kapat,dahada söylemezler söylerlerse yine duymak istedikleri şeyi söyle mutlu et zzavallıcıkları. alsanaalsanasmile
ay kusura bakma bir insanın motivasyonunu şaka yolu ile olsada düşüren insanlara gıcık oluyorum.

kızlar bende varım ya şu göbeğimden ve basenlerimden bi kurtulabilsem

canım hoşgeldin. kusurabakmazsan birşey sorucam,bu sıralar o kadar çok kişiye davet mesajı gönderiyorumki sanada gönderdimmi,göndermediysende önemli değil zaten sadece meraktan sordum. eğer bizle olmak istersen yerimiz var hayatım. yalnız 1 hafta deneme süren var paylaşımın güzel olursa listemize giriyorsun. hergün düzenli olarak yediklerini yaptığın aktivitelerini anlatmanı istiyoruz.hatta canının istediği herşeyi yazabilirsin.
konu şu: sen ne kadar arkadaşların yazdıklarına yorumlar yazarsan,onlarda okadar sana yazarlar ve böylelikle motivasyon sağlanır.
motivasyon+azim=kilo kaybı

hadi bize kendini tanıt, yaş,boy,kilo,hedef kilonuda yazarsan sevinirim. kaydirigubbakcemile5

hoşbuldum
yok bana davet gelmedi kendim geldim
tabi anlatırım yanlız haftasonları giremiyorum hafta içi girer anlatırım
yaşım 24
boy:1.55 ti sanırım
kiloyu tartılıp söylesem en son 53 tüm şuan emin değilim yarın kilomu ve boyumu kesin bildiririm
ama hedef kilom 48- 50 arası boyum çok uzun değil çünkü

amanıııın ne çok kilon varmııış. canım sen zaten ideal kilondasın, iradelimisindir peki yani şu kadar zamanda verebilirim diyebilirmisin.

ya onlara bozulduğumu belli etmiyorum tabiki ama çok oturuyo içime dıştan böle boşa kürek çekiyo gibi mi görünüyorum diye of bir kilo aşşağıya insem o kadar mutlu olucam ki çok dert ettim şu iki gündür kendime bugün ya...

amanıııın ne çok kilon varmııış. canım sen zaten ideal kilondasın, iradelimisindir peki yani şu kadar zamanda verebilirim diyebilirmisin.

hııııım tamam ozaman hayatım öyle desene,sende bendensin. ilk fırsatta boy ölçünü ve kilonu bekliyorum canım. kaydirigubbakcemile5

hiç kilo problemim olmadı hayatım da hep yerdim hiç kilo almazdım ve yemeğe acayip alıştım umarım irademe sahip çıkarım:çok üzgünüm:
doğumdan sonra çok fazla aldım ve almaya devam ediyorum genelde göbek ve basenler hiç bir kıyafetim olmuyor 36bedendim 40a çıktım
yarın söylerim kesin kilomu canım

hulk böyle çabuk motivasyonunu bozmamalısın.ben sizin gruba katıldım katılalı bi hevesliyimki sorma gitsin.inanın bunda hepinizin rolü çok büyük.yediklerinize bakıyorum maşallah çok iradelisiniz,hepiniz süpersiniz.inan arada sırıtmamak için elimi paso yiyeceklerden çekiyorum,çok ciddi söylüyorum tek başıma diyet yapsam çokttaaan diyeti bozmuştum.lütfen motivasyon kaynaklarımın moralini kimselerin bozmasına izin vermeyin:) ben inanıyorum yarın kilon azalmış olacak,hem sen benden daha iyi biliyorsundur bazen vücut direnir,pes etmemek lazım.

nihan hoşgeldin canım,bende gurupta yeniyim.hepimize kolay gelsin

ad nasıl oldu bebeğin,kıyamam ben ona.ilaçlarını düzenli kullanırsan 2 güne bişeyi kalmaz inşallah.anneler güçlü olmak zorundalar,hem iş hem ev,hem bebiş.Allah yardımcın olsun.

hulkum benim canım arkadaşım.bak daha geçen hafta 5.takımdan yani kardeş takımımızki,hepiniz arada oraya uğrama özgürlüğüne sahipsiniz yani onlarla aynı takımız gibi birşey,işte 5.takım kaptanım ferihanıcığım kh diyeti yaptı, yediklerine dikkat etti ama veremedi olmadı. demek istediğim şuki bazen vücut ne kadar sıkarsak sıkalım almıyor belirli biryere geliyor ondan sonra hooop başlıyor vermeye tabi dikkat edersen. vücudunu alıştırmak belki 1 hafta belki 2 hafta sürecek belkide biraz daha fazla ama sen bozmadan gidersen,inan bir yerden sonra senle inatlaşmayı bırakıp vermeye başlıcak. ayrıca beynin psikolojin pozitif olmadığı sürecede veremezsin bunu hiçbirzaman unutma.bunu hangi prof. e sorarsan sor aksini iddaa ederse bende asuman değilim arkadaşım. gebelikten bile beynin yumurtalıklara emir vermediği sürece hamile kalamzsın,şimdi millet kafaya takmaktan hamilelik olayını hamile kalamıyor,herkes tüp bebeğe saldırıyor ama kimi vücut onu bile kabul etmiyor..benim 2 gebeliğimide vucüdüm tehlike olarak gördüğü için kabul etmedi,düşük yaptım. nerden nereye geldim ya. örnek olsun diye yazdım hayatım. demek istediğimi anladın sen. psikoloji süper olmalı. sen hergün zayıflıyormuş edasıyla şıkır şıkır ol hayatım. asla pes etme,bukonu yüzünden zaten stres yapıyorsun birde onları takma lütfen.hadi toparla kendini. sen buişi başaracaksızn arkadaşım o kadar.(yoruldum yaw)

canım benim kaç yıllıl evlisin. bebiş kaç yaşında (sorgu meleğiyim ben)
bende 54 ile hamile kalmıştım.1.55 boyundayım.50 olmak istiyorum ama ilk 54 e gelsem süper olacak. bendede göbek ve birazda basen var onları spor yapmadan eritemeyiz hayatım.bakalım spor konusunda istekliyim,spora yazılmak istiyorum ama maddiyat konusunda çekiniyorum ama gitmesemde olmıcak hergün üzülüyorum.nasıl olacak bilmiyorum valla. bakalım. belkide bahar ayında yazılırım,kışın zor olur diye. ama imkanın varsa muhakkak spora yazıl derim canım.

Merhaba Herkese .. Ben yeniyim aranızda ... Cumadan itibaren mi yapmalıyım kilo bildirimini?
merhabalar aramıza hoşgeldin masal a.s. sorularını arkadaşlar cevaplamış bide ben cevaplamiim kaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar bayanlar :))
melankoli merhabalar a.s.
günaydın yada tünaydın baye a.s. çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşirsin umarım :Saruboceq:
işte bayanlar budur..iradeli ve de güçlü:):):):lepi::lepi::lepi:
ecenur merhabalar a.s. aramıza hoşgeldinnn olumunekankayizsmile
günaydın yada tünaydın dosbam a.s. evet maşallah ne muhabbetli ve kalabalık bir gurup olduk aman nazar değmesin :lepi: listeye devam et sen bakalım biraz zaman geçsin doktorun bi bildiği vardır hemen moralini bozma canım yerimseniben kahvaltın mmmm süpermiş kaydirigubbakcemile3 ben ne zaman reçel yicem acaba kaydirigubbakcemile3
kaptanımm merhabaa opuyorumnanaktan çok zor günler geçiriyorsun ama hepsi geçecek yakında inş. yerimseniben bu hafta dieti takma kafana boşver şimdi kilolardan daha önemli sorunlar var oğlun düzelsin sende toparlarsın yerimseniben diyetisyene gitmek için motive edin demişsin ama bence gitme burda süper motive oluyor insan yahuu :lepi: yinede sana iyi geleceğini düşünüyorsun hiç zaman kaybetme en kısa zamanda git olumunekankayizsmile
nihan merhabaa hoşgeldinna.s. tamda doğru yerdesin ve o sevmediğin fazlalıklar burda birbirimizle yazışırken hop die gidiverecek, biraz sabur ve güçlü bir irade olumunekankayizsmilegerekli tek şey bu bence :lepi:

baye bu grip salgını herkezde var galiba geçen haftalarda bende öyleydim mide bulantısıda vardı inş çabuk atlatırsın

bugünkü listemi hiç yazmayayım ben kızlar baya karıştı,ara öğün ana öğün kalmadı.ama hala kararlı bir şekilde diyetimi çok bozmadan devam ediyorum.yalnız tek aklımı karıştıran umarım şu griple içilen çay gibi ilaçlar varya, tylol hot'ların içinde fazla şeker yoktur.:uhm:

hulk canım sen takma kimseyi kafaya ama şişman psikolojisi nedir ben iyi biliyorum sizlerin çoğu evlendikten ve çocuk sahiib olduktan sonra kilolar almışsınız ama ben çocuklupumdan beri kiloluyum kaydirigubbakcemile3 öyle aşırı yiyen biri de hiçbir zaman değildim, hormonal bir sorunda yoktu hepsini araştırdık sadece vücudum yağ depolamaya çok meraklıkaydirigubbakcemile3 sonuçta evdeki herkesle aynı şeyleri yiyordum ve ben hep şişgoydum diğerleride normalden biraz fazla ve en sonunda 93 kiloya kadar çıkmıştım mafoldumben aynalara küsmüş kendinden nefret eden biriydim... yıllardır diyet yapıyorum ama dayanamayıp bozuyorum hep böyle oldu, mesela ben kendimi dartıda hiç 66 görmemişimdir kaydirigubbakcemile3 ama şimdi 60 ve belkide daha aşağıda görebileceğime o kadar çok inanıyorum ki ve bunu en kısa zamanda başarıcam olumunekankayizsmile çevremdekilerden bende çabuk etkilenirim ve neredeyse artık hiç kimse benim zafıylayamayacağımı düşünüyor kaydirigubbakcemile3 ama ben artık o düşünceden sıyrıldım ve biliyorum ki bir gün tamda istediğim gibi olucam artık bana ne derlerse desinler etkilenmiyorum hatta duymuyorum bile biliyorsun cevap verirsen hemde onların istedikleri gibi cevaplar verirsen bunu söylemekten hiç vazgeçmezler kaydirigubbakcemile oo zaman ne yapıcaz ben kendimden eminim çokta lülüüüü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yemek yemedikleri zaman o kadar kötü oluyor ki canım. fiziksel yorgunluğun öte bu duruma üzülmen seni çok yıpratıyordur. sabır canım, inşallah antibiyotik birkaç gün içinde etkisini göstermeye başlar. tekrar geçmiş olsun minik paşaya.

canım zaten o ufaklığı uyutacam diye uyuyakalmışım. kerata beni uykuya yatırıyor da kendi anca uyuyabiliyor. bu çocuk milleti bu kadar enerjiyi nerden buluyor anlasam:sm_confused:

canım kerevizin her bir yerini yiyorum:) ben çok severim kerevizi. hele o kokusu ellerime sinsin moralimi bile düzeltebilira.s kereviz salatasında kerevizin kök kısmını kullanıyorum. haşlama falan yok. direk dış kabuğu soyup, rendeliyorum. ben sarımsak da atıyorum 1 diş ve bolca yoğurt. tuz vs tamamen sana kalmış. mayonez de atılabiliyor ama diyetteyiz:)

2400'e ben de çook mutlu oldum:) sabreden derviş modundayım:)) inşallah böyle devam ederim. sporu da yaptım. 4 kişi olduğumuz için seans yapamadık, aletlerle çalıştık. iyiydi, çok şükür.

hoşgeldin nihan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…