Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam uzun zaman oldu kızlar...
neler oldu geçmişi okuyamadım önemli bi değişiklik varsa anlatırsınız artık :)) ayy iice tembel oldum

ben neler yaptım
ablam geldi enişte adayımız geldi ben bu hafta hep alışverişteydim
çok gezdim çok yoruldum aralarda da yedim ama yinede 1 kilo vermişim

bugün misafirlerimi gönderdim ama c.tesi yüzük var memleketime gideceğim
yani hala bi düzene giremedim kızlar
bugün sabah dr. vardı çok canım sıkıldı ama şimdi bunu anlatmak istemiyorum
akşamda diyetisyenim var ( 65tl olan dytsyen 100 olmuş ( eğer kredi kartı kullanılırsa 120 olmuş çok canım sıkıldı ayda 240 tl diyetisyene veremeyiz çnk bacağımın dr. her ay 300tl veriyorum
çok moralim bozuk..her ikisi de sağlık ama sanırım diyetisyeni bırakacağım ( kararsızım akşam eşim beni de götürecek gibi...
sizler nasılsınız canlarım?

ne yiyorum kızımın yarım kalan cubuk krekerinii
ad cumaya süpriz yapabilirim cnmmm:)))
afiyet olsun,ara öğün olarakmı yiyosun şekerim.
koşuşturmacalar kraliçesi dosba gelmiş. hoşgeldin canımın için.yine bozuk çala çala geldin.anladığım kadarıyla bacak olayın sıkıntılı ki inşallah yanılıyorumdur. ama hayatım çok ayak üstü kaldın,dikkat etmedin. neyse ki koşturmacanın zor kısımlarını atlattın sayılır.gerçi memlekette devam eder ama en azından senin evde değil. bacağım ağrıyor de otur aşağı. ayrıca kusura bakma bilmiyorlarmı bacağının sıkıntılı olduğunu ama sen heşeye atlaya atlaya gidersen onlar ne yapsın. işin şakası seni anlıyorum hayatım.inan aynı şeyleri bende yapardım,ama kabul et doğru konuştum. olumunekankayizsmile
bu diyetisyen ne yapmış öyle yaa. baktı rağbet var fiyatlar tavanmı olsun dediki. bence bu konuda sıkma kendini hayatım.tamam birinin kontrolü olunca iyi oluyor haklısın.ama biz istemeyince başbakana da hesap versek gene kilo veremeyiz. e sen zaten iyice diyetisyen oldun,yakında sana da büro açmak gerekir bu bilgiyle. azim işinide bize bırak biz bol azim veririz sana. hemide bedava. verdiğin kiloyuda ayrıca tebrik ederim. a.s.

sorma adcım ben olsam işleri 3 değil 1 hafta sürer sonuçta ankarayı çok ii bilmiyorlar
yardım etmeden olmuyo ( ama dediğin gibi tatlı telaş hepsi...zevkle yapıyorum bu arada sorun bacağımda değil canım başka bi dr. gittim :)) diyeceksin dr.'dan çıkmıyorsun ki hangisi diye :))
Allah sağlık versin ama ben de sağlık sorunlarından çok yoruldum
nooldu bana anlamıyorum
inanki sağlığa o kadar çok para harcamaya başladım ki artık ruh sağlığım bozulacak :)) işin şakası ama parasızda bu işler yürümüyor (

ah kurban olurum ben sana. çok haklısın canım,para olmayınca olmuyor malesef. canım paramız yok ama moralimiz olmıcak değil ya. biliyorsun psikoloji herşeyin dermanı derler,gerçektende öyle. sen bu koşturmacalarda eğlenmene bak,diğer sıkıntıları at kenara şimdilik,ama hiçbir rahatsızlığınıda ihmal etme. yeni çıkan rahatsızlığın ne bilmiyorum ama inşallah onunda üstesinden gelirisn hayatım. dualarım seninledir.

grip başladıysa ateş düşer inşallah canım. demek ki grip virüsü rahatsız etti çocuğu bu kadar. gerçi gripken de senin için çok kolay olmayacak belki ama bana en zor gelen ateş oluyor. tekrar geçmiş olsun.

arapçayı bende istemişimdir ama nasip olmadı.inşallah birgün olur. işlerinde kolay gelsin canım.

ya başka işlerden hala bu arapça ile ilgilenemedim. bu bakacağım yer biraz uzak. yakında bir yere telefon açacaktım, koşturup duruyorum. neyse, nasipse olur.

ben de memnun oldum canım. 100 gr'ı çok takmadım kafaya zaten. kilo veremesem de veya az da versem bu boğazıma bir dizgin vurmanın zamanı geldi. homini de gırtlak nereye kadar:)

gayet hafif olmuş, gün öncesi yediklerin. günü de kurtarırsan bence problem yokkaydirigubbakcemile5

hoşgeldin melike. 10 kilo çok değil verirsin emin ola.s

yaw bugün sırtım özellikle de böreklerimin olduğu kısım çok ağrıyor. hiç böyle ağrım olmadı. acaba diyorum gece falan mı üşüttüm. canım sıkıldı yaw.

öyle tahmin ediyorum ama yanıltmasa bari. gerçekten ateş olayı çok zor. hele gece çıkarda farkedemem diye ödüm patlar. o yüzden hastalığı boyunca hep yanımda olur. gecede uyku falan kalmıyor zaten.
canım üşütmüşsün sen. gece üstünü açtıysan farkında olmadan kapmışsındır. sıcak havlu koy hayatım.ayaklarınıda sıcak tutmaya çalış. geçmişolsun canım. :teselli:

kızlar biraz çalışıcam çıkmadan gelirim tekrar öpüyorum.
bu arada bu sabah kahvaltıda sandviç ekmeğine tost yedim.
öğlen 1 tabak pırasa 1 dilim ekmek.
az önce 1 fincan şekersiz nescafe.
işten çıkmadan önce öğle yemeğimde gelen,1 porsiyon salata ve 200gr yoğurt.
evdeki menüde hemen yazayım ve uyacağıma söz veriyorum.
2 kaşık patatesli tavuk sote. 2 kaşık makarna ve salata.

elacım sürprizini bekliyorum balım. inşallah istediğin gibi olur.

Son düzenleme:

bu arada dün 75.2 idim bugün 74.8 geldim.
1 gündür diyetteyim
su mu kaybettim acaba???

geçmişi kurcalerken gördüm bu yazılarını.cevap yazdımmı hatırlamıyorum ama bana yazmadım gibi geldi. canım çok geçmişolsun. Allah beterinden korusun dilerim.
ilk 3 günden sonra kg verilmeye başlanıyor canım,ondan öncekiler su diye biliyorum. dikkatli gidersen kilolar gitmeye başlar inşallah.
bu arada inşallah sıkıntı yoktur.gelmeyince merak ettim ne yalan söyliyim.

Merhaba kızlar
Çok yoğun bir gündü kocaman bir toplantı atlattım annemi doktora götürdüm geldim ve öğlen salata yedim suyumu içiorum şimdide :)

canım sağol yaa. ben de gece oğlan ağlayınca yanına gidiyorum ve onun yanında ve çoğunlukla yerde uyuyakalıyorum. soğuyan havalarla beraber etkilendim herhalde. önerilerini uygulayacağım inşallah.

patatesli tavuk soteye bayılırımmalkisalkisalkis afiyetler olsun. dengeli bir beslenme bence. hiç de kaçak yok, inşallah akşam da olmaz.

iyi çalışmalar canım.

ben menumu gece yazıyorum ve kimse yorumlamıyor kızlar. parça parça yazınca yorumlarınızı okuyabiliyordum. ben de akşamki yiyeceklerimi tahmin ederek şimdiden gireyim bari.

kahvaltı öncesi ballı limonlu ılık su.

kahvaltı, 4 zeytin, 1 kk peynir ve salatalık + 1 dilim ekmek

ara, 1 galeta ve 1 elma

öğle yemeği hazır olmadığı için 1 kk'dan biraz fazla peynir ve üzüm

gecikmiş öğle: somon balığı fırınlanmış ve fırınlanmış kabak halkaları

muhtemelen 1 ara öğünüm daha olur, mavi yeşil diyet atıştırmalıklarından aldım, onu düşünüyorum

akşam da bir klasik: salata + yeşil çay

ben aslında ev hanımıyım. babamın işyeri var bazen ona yardıma gidiyorum ama hergün değil.ben iş bulamadığım için çok sıkılınca oraya takılıyorum bi minik oğlum var 3 yaşında.hayatım boyunca hiç kilo problemim olmadı desem yeridir ama bu hamilelik ve doğum tüm dengelerimi değiştirdi.1.66 boyum 67.7 kilom.hedefimde doğumöncesi kilom olan 57e tekrar dönmek. buarada biraz grip olmuşum,ilaç alıp uyudum.ondan ancak kendimi tanıtabiliyorum,ilk günden geç kalmalar başladı:). bugün ne yediklerimi yazayım:
sabah :1 dilim kepekli ekmek,salatalık,domates,1 bardak yarım küp şekerli çay
öğle : 2 dilim kepekli ekmek, 1 tabak etli taze fasülye, yoğurt
ikindi : 1 kocaman elma
sabahla öğle arası 1 bardak yeşil çay,şimdide yeşil çay yapıyorum kendime onu içeceğim. yalnız çok zorlanıyorum bunu içerken,tarçın falan koydum yinede çok kötü.sizce1 çay kaşığı ballamı tatlandırayım yoksa yarım şekerlemi?
buarada inanılmaz et düşkünü yemek yemeğe bayılan bi eşim var,ben hep gün boyu diyet yapıyorum ama akşam onla sofraya oturunca yada dışarı çıkınca diyet falan kalmıyor bunu napcam bilmiyorum...

öyle tahmin ediyorum ama yanıltmasa bari. gerçekten ateş olayı çok zor. hele gece çıkarda farkedemem diye ödüm patlar. o yüzden hastalığı boyunca hep yanımda olur. gecede uyku falan kalmıyor zaten.

canım geçmiş olsun bebişin hasta galiba.sadece gripten ateş olmaz kesin bi yerlerde ki muhtemelen boğazda enfeksiyon vardır.doktora götürmüşsündür heralde. inşallah yarına iyileşti haberini duyarız.

Merhaba kızlar
Çok yoğun bir gündü kocaman bir toplantı atlattım annemi doktora götürdüm geldim ve öğlen salata yedim suyumu içiorum şimdide :)
amanın,hayırdrı hayatım.kötübirşey yoktur inşallah.
afiyet olsun.
yerim ben onu yaa. canım benim. ozaman soğuğu öyle aldın canımsen. öneriler inşallah işe yarar,biz genelde öyle yapıyoruz. aradada olsa işe yarıyor. sanırım şiddetine göre değişiyor.
ah canım gel beraber yiyelimdicem aama olmicekki. 1 kaşığını senin için yiyeyim ben.
inşallah kaçırmam akşamı böyle atlatırsam inan çok mutlu olurum.
haklısın hayatım. ama genelde okuduğumda herhangi birkaçamağına denk gelmedim sanırım. ssomon balığı ve kabak halkaları pek fiyakalı geldi bana.anladım sende marifetli hatunsun. cokacimcoook daha neler çıkar senden Allah bilir.
akşam yemeğinden sonra çok acıkmazsın dimi hayatıım. az görünüyor. ama ara öğün yaparsın boşver yedik ne oldu sanki. şimdiden afiyet olsun sana canım.
canım tekrar hoşgeldin. önemli 2 kuralı okudun diye düşünüyorum. genel kuralları burada yarın paylaşırım. bayecim normalde 1 hafa deneme süremiz var ama paylaşımın iyi olursa bu hafta alabiliriz seni listeye. bu arada geçmişolsun,mevsim değişti salgın başladı. ufaklığa geçmmesini diliyorum. Ayrıca prensini Allah bağışlasın canım. öğünlerin iyi olmuş.tebrikederim. yeşilçayını tatlandırman iyi olur bal kullanabilirsin bildiğim kadarıyla.
akşam yemeklerine bol salata ve kendini şartlandırarak otur hayatım.önce salatanı yersen iştahın biraz olsun azalır diye düşünüyorum.
canım geçmiş olsun bebişin hasta galiba.sadece gripten ateş olmaz kesin bi yerlerde ki muhtemelen boğazda enfeksiyon vardır.doktora götürmüşsündür heralde. inşallah yarına iyileşti haberini duyarız.

dr. gitmedik canım.eldekilerle idare ediyoruz. yapılacak birşey yok ilaç alıcaz ordanda. evde var zaten. ama dediğin doğru grip boğazlarından geldi bu akşam durumuna bakıcam kötüyse hemen hastaneye gideriz zaten çok sağol canım.

bu arada ben çıkıyorum.hepinize iyi akşamlar canlar öpüldünü.z

Yok çok şükür kötü bişey de grip olmuş ama işe gidemedi biz de gittik en azından bi ilaç filan yazdırdık muayene oldu.
Sizin bebiş nasıl oldu inşallah iyileşmiştir annesi :))
Akşam yemeğimi yazıyım çorba, 4 kaşık bulgur pilavı ve cacık ekmek yok bu kadar bugün sporada yazıldım haftaya pazartesi başlıyorum bakalım etki eder umarım iyi akşamlar kızlarr :)))

kızlaar ben geldimm ne çok paylşımlı bir gurup olduuk maşallah maşalllahh kaydirigubbakcemile3
bugün süperdiii günde sadece bir kase salata yedimmm
ara yoktu malesef eve geldim yürüyüşümü yaptım sonrada akşam yemeğimi yedim akşam: 3 kaşık sebze yemeği ve 2 tane ızgara köfte, yarım su bardağı ayran
gece ytmadan bir saat önce bir bardak süt içerim yerimseniben
şimdi ikinci yeşil çayımı içiyorum bugün güzeldi :lepi:

baye hoşgeldinn, verirsin canım on kiloyu hem zaten çocuk olmadanda yokmuş sende kilo felan onlar daha kolay verilir olumunekankayizsmile
slm dosbaam hoşgeldin sen ne hareketli bir hayata sahipsin sempatiksalakcinni düzene girersin ama yakında hem vermişsin işte bir kilo olumunekankayizsmile
dosbam doktorlar biraz açık konuşurlar ama üzme kendini herşeyin bir dermanı vardır, bu aralar koşuşturma çoktu sende bacağını fazla zorladın sanırım senağlama diyetisyenide çok kafana takma sağlıklı beslenmek zaten sende alışkanlık olmuş bunu arada bir diyetisyene giderekte halledebilirsin olumunekankayizsmile
yaw bugün sırtım özellikle de böreklerimin olduğu kısım çok ağrıyor. hiç böyle ağrım olmadı. acaba diyorum gece falan mı üşüttüm. canım sıkıldı yaw.
neyneyse evet havalar birden bozdu helede geceleri baya soğuk oluyor gece felan üşütmüş olabilirsin, umarım şimdi iyisindir, sıkma canınııı olumunekankayizsmile

kaptan süper geçmiş günün :lepi: söz verince bozamıyorum bende bu söz verme olayı hoşuma gidiyor kaydirigubbakcemile3 eminim sözünü tutmuşsunduur bu günüde dietle geçirdik gurupça hiç kimse kaçamak yapmamışşş olumunekankayizsmile herkesi tebrik ediyorum harikasınız kızlarr kaydirigubbakcemile2

kızlar bu hafta birinci oalaım artık sonuncu oluyoruz hadi bira hareket hadi kısın boğazları bakalımmm cıtır olcaz cıtırrrrr

ben menümü yaazıyımm
sabah 1dilim ekmek 1parca kaşar
ara türk kahvesi küççük browni
öğlen mercimek corbaası yarım dilim ekmek
yeşil cay cubuk kreaker kızımın yarımıı
akşam 1kk kadar tavuk gögsü haşlama
1kase şehriye corbası tavukluu rokaa
yeşil cayımı içtimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…