• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

uzakdan dünyalı hoşgeldin cnmmm
nasıl gidiyoo diyett
hoşbuldukk canımm diyet güzel gidiyor bozmadım olumunekankayizsmile seninde güzel gidiyor bana öyle geldiii olumunekankayizsmile
hoşgeldin. peki öyle olsun,kaldığın yerden devam şeker. vereliniortak
.
saol kaptaaan :kedi: seni seviyorumm ve öpüyorummopuyorumnanaktan
tanışalım canım:3:

sen eski üyelerdensin sanırım. ben de 1 hafta kadar önce dahil oldum. 27 yaşındayım, evli-mutlu-çocukluyumkaydirigubbakcemile3 artı kiloluyum, demet akalın'ın aksine:lepi: kilolar evlilik sonrası ve hamilelik sonrası geldi. uzun bir zamandır da serdim tabi, onun da etkisi büyük:smiley-cool: takıma katıldığımda 81.8 kiloydum, en son cuma tartıldım. 100 gr vermişim:1ninca: boy da 1.66 canım. kendimle ilgili aşırı bilgiye boğdum seni sanırım:)

sen de kendinden bahseder misin, diğer arkadaşlar biliyordur herhalde ama ben o kadar geçmişi okumadım:1rolleyes:

neyneyse memnun oldummm bilgiler süpeer evli mutlu çocukluuu kaydirigubbakcemile3 aramıza hoş geldinnn ben Aslı 84 doğumluyum bekarım annemle birlikte yaşıyorum yıllardır zayıflamaya çalışıyorum ama artık bu sorunu halletmem lazım biraz sağlık sorunlarım var zayıflarsam bunların çoğunu aşmış olucam burayı çok seviyorum buraya yediklerimi felan yazınca kendimi daha fazla diet yapmaya zorluyorum kaydirigubbakcemile3 başlarda kilo vermek zor oluyor ama sonra düzene giriyor hiç takma kafana bak vermişsin bile 100gr. olumunekankayizsmile uff bak bana eskiyi hatırlatttın bazen ne kadar çabalasanda hiç bişe veremiyorsun takılıp kalıyorsun ama sabredince yine vermeye başlıyorsun ne sinir bozucu haftalar geçirmiştim sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

ay ev cok berbat çokta uykum var kızdan yapamıyomda uyusun başlayayım diyorum dün yapmadım buğünn yığıldıı çamaşırlar bulaşık süpürge yemek yapılcak ayy ne bu kadınların çilesi hiç bitmiyoo hiçç

bugün sabah yürüyüşümü yaptım bir saat,
kahvaltım klasik kahvaltı ve bir ceviz
ara, 20 tane küçük yeşil üzüm kaydirigubbakcemile3
kızlar bugün gün varr ve ben dieti bozmayacağım sizlere söz veriyorummm kaydirigubbakcemile3 umarım salata yapmıştır nurşencim opuyorumnanaktan ben sıkı sıkı diet yapıyorum die onlarda salatalar felan yapmaya başladılar alıştırdım onlarıı kaydirigubbakcemile5
aradan önce bir bardak yeşil çayımı içtim
ve yemeklerden öncede zayıflama çayımı içiyorum bol çaylı günler yaşıyorum yahuuu kaydirigubbakcemile3
gelince yine giricem netee hepinizi opuyorumnanaktan

kızlar bugün gün varr ve ben dieti bozmayacağım sizlere söz veriyorummm kaydirigubbakcemile3 umarım salata yapmıştır nurşencim opuyorumnanaktan ben sıkı sıkı diet yapıyorum die onlarda salatalar felan yapmaya başladılar alıştırdım onlarıı kaydirigubbakcemile5
ve yemeklerden öncede zayıflama çayımı içiyorum bol çaylı günler yaşıyorum yahuuu kaydirigubbakcemile3

bende şu yeşil çayı günde 2 bardağa bi çıkabilsem süper oalcak faakt içemiyom:1no2:

sisgo
sevmiyomusun cnm yeşil cayı bende cok sevmiyom ama 3gündür 2kupa içiyorum bakalım faydası olcakmıı
aslı cnm yeme sakın günde gece uyuyamamsın sonraa kilon nasıl verdin mi cnmm

bende şu yeşil çayı günde 2 bardağa bi çıkabilsem süper oalcak faakt içemiyom:1no2:
şişgo evet bende sevmiyordum ama alıştım artık başlarda arkadaşlar tarçınlı denememi önermişti sonralarda ona bile gerek kalmadı alıştım :içelim:

sisgo
sevmiyomusun cnm yeşil cayı bende cok sevmiyom ama 3gündür 2kupa içiyorum bakalım faydası olcakmıı
aslı cnm yeme sakın günde gece uyuyamamsın sonraa kilon nasıl verdin mi cnmm

evet ya ben artık çok takıyorum galiba kafama, sabah yürüyüşe gitcem die gece 3de iki gecedir uyanıp duruyorum kaydirigubbakcemile3 bakıyorum saat 3, daha uyu deyip yatıyorumm kaydirigubbakcemile3
kilo veriyorum yarım kilo daha gitti işte opuyorumnanaktan artık onu cumaya geçiririz çizelgeyee zemuszemus

Son düzenleme:
Kızlar ya bugün işyeri çok yoğundu yazamadım şimdide herkes yemeğini yiyior ben daha yeni işimi bitirdim bi kaç kez oturdum yazdım ama kapatıp çıkmak zorunda kaldım.

Kahvaltımı yazayım hemen size iki dilim ekmek kk peynir 1 domates 1 salatalık 5 zeytin 1 litre su ve yeşilçay 11 de de 2 diyet bisküvi şimdide salata ve bir dilim ekmek yicem inşallah rahat verirlerse bana da yazarım gün için de yine bir yoğunluğu ataltym

merhaba kızlar artık bende sizinle beraberim.bu gurup işini acayip tuttum umarım sizinle dahada hırslanır diyetimi sürdürebilirim. ben melike,yada baye 10 kilo kadar vermem gerek,bu bende doğum sonrası gitmeyen.oğlum 3 yaşında ama ben hala bu 10kiloyla başbaşayım. sanırım cuma günü kilo bildiriyormuşuz,umarım cumaya kadar biraz veririm...

günaydınnn
adcımm bizde uyumadık sabaha kadar allahtan eteş yoktuu ama burnumuz tıkandığı için devamlıuyandı 10dk bi en son ayaklarımda sallarken bende uyumuşummm
gecmiş olsun cnmm tekrardannn
kızlar bende akşam bozmadım diyetiii
sabah 1dilim ekmekk 1parca kaşar
10gibi komsuya kahveye gittik güne başladık bkalım her hafta olcakk:))
türk kahvesi ve küçüçük bir brovni en miniklerindenn
birazdanda yeşil cayımı içeceğimm tarrtı sabah beni sevindirdii inş devam ederimm:))
ufaklık uyuduğunda yat dinlen hayatım. bırak işi gücü. ne güzel bak senin en azından o fırsatın var,kıymetini bil arkadaşım. :çok üzgünüm:
evet ya haklısınız ama dedimya geeçn hafta aksiliklerle doluydu.
artık düzenli paylaşımda bulunucam.eyvahedigeldismile
tamam canım. a.s
kızlar öğlen mercimek çorbası ve 4 kaşık z.barbunya yedim.
afiyet olsun,ekmek yok sanırım. harika.
saol kaptaaan :kedi: seni seviyorumm ve öpüyorummopuyorumnanaktan
:kedi:

ay ev cok berbat çokta uykum var kızdan yapamıyomda uyusun başlayayım diyorum dün yapmadım buğünn yığıldıı çamaşırlar bulaşık süpürge yemek yapılcak ayy ne bu kadınların çilesi hiç bitmiyoo hiçç
yat kız aşağıya ne evi ne berbatı. daha geçen hafta yaladın yuttun,temizdir ev temizdir. yat dinlen emineee delikafadulden
afiyet olsun canım.aslı geri döndü,kim tutar seni. bozmayacağına adım gibi eminim. o kadder.
öğle yemeğimm
1kase mercimek corba yarım dilim ekmekk
yeşil cayımı içtimmm şimdii uykum varrrrr
afiyet olsun.gayet ölçülü olmuş.
pek sevmiyom ama mecburen içcez artık.
bende pek sevmiyorum ama iç hayatım iç. faydası var.
ay kızımacorba yapcam ne yapsam ki hergün bıktım ne yapcam derdindenn
dün mercimek önceki günde yoğurt corbasıı yaptımm
yemek seçme huyu varmı bacım.yoksa şehriye çorbası tavuk suyuna yada sade suyla. benim oğlum çok seçer en sevdiği mercimektir bende içine ne bulursam katarım,bazen brokoli,bazen ıspanak,kemik suyu falan.onun haricinde havuç patates ve sarmısak fixtir zaten.
cumayı sabırsızlıkla bekliyom bakalım ne oalcak.
verdiğimi biliyom ama bakalım ne kadar gösterecek tartı
inşallah istediğin sonucu alırsın,alamazsanda sıkıntı yok,yılmadan devam.
Kızlar ya bugün işyeri çok yoğundu yazamadım şimdide herkes yemeğini yiyior ben daha yeni işimi bitirdim bi kaç kez oturdum yazdım ama kapatıp çıkmak zorunda kaldım.

Kahvaltımı yazayım hemen size iki dilim ekmek kk peynir 1 domates 1 salatalık 5 zeytin 1 litre su ve yeşilçay 11 de de 2 diyet bisküvi şimdide salata ve bir dilim ekmek yicem inşallah rahat verirlerse bana da yazarım gün için de yine bir yoğunluğu ataltym

canım oluyor bazen öyle anlayabiliyorum iş yeri halleri. hafif öğünler olmuş,gayet güzel gidiyorsun tebrik ederim afiyet olsun.

ad cnmm sorma ya 3gündür ellemiyom görsen saolsun kızdan heryeri dahattı
temiz olurmu cocuklu ev hiççç
bende uğraşıyom iştee hergün aynıı
tavuk suyuna sehriye yapayımm barii yemek nadir secmez yanii

merhaba kızlar artık bende sizinle beraberim.bu gurup işini acayip tuttum umarım sizinle dahada hırslanır diyetimi sürdürebilirim. ben melike,yada baye 10 kilo kadar vermem gerek,bu bende doğum sonrası gitmeyen.oğlum 3 yaşında ama ben hala bu 10kiloyla başbaşayım. sanırım cuma günü kilo bildiriyormuşuz,umarım cumaya kadar biraz veririm...

bayecim hoşgeldin canım.sefalar getirdin.
canım hemen sana en önemli 2 kuralımızı bildirmek istiyorum.
1. kural: bol paylaşım yapman. bize yediğini içtiğini,yaptığın aktivitilerini,yaptığın hatalarını hepsini yaz. bizlerin yazdıklarınada fikirlerini belirtmeden geçme ki muhabbet ortamı olsun. illaki işlerinin yoğun olduğu günler zamanlar olacaktır. gelemiceksen muhakkak belirt canım.
2. kural: cuma günü en geç saat 11.30 a kadar kilo bildirimi yapmandır.

canım istersen bize şimdi kendini tanıt. kilon,boyun,yaşın,hedefin nedir, nasıl kilo aldın. hadi anlat hayatım,iyi dinleyiciyizdir gerçekten.
olumunekankayizsmile

ad cnmm sorma ya 3gündür ellemiyom görsen saolsun kızdan heryeri dahattı
temiz olurmu cocuklu ev hiççç
bende uğraşıyom iştee hergün aynıı
tavuk suyuna sehriye yapayımm barii yemek nadir secmez yanii

kız olur temiz olur ama dağınık olur. ben biliyorum seni çiçek gibidir evin. etraftaki 2-3 eşyayla kirli görüyon sen onu. aman uğraş uğraş bitmez zaten hayatım.
yemek seçmeyen çocuk. maşallah hemde en kocamanından. :nazar:
hadi dinlen canım,iyi uykular.

Back