hoşbuldukk canımm diyet güzel gidiyor bozmadım olumunekankayizsmile seninde güzel gidiyor bana öyle geldiii olumunekankayizsmileuzakdan dünyalı hoşgeldin cnmmm
nasıl gidiyoo diyett
saol kaptaaan :kedi: seni seviyorumm ve öpüyorummopuyorumnanaktanhoşgeldin. peki öyle olsun,kaldığın yerden devam şeker. vereliniortak
.
tanışalım canım
sen eski üyelerdensin sanırım. ben de 1 hafta kadar önce dahil oldum. 27 yaşındayım, evli-mutlu-çocukluyumkaydirigubbakcemile3 artı kiloluyum, demet akalın'ın aksine:lepi: kilolar evlilik sonrası ve hamilelik sonrası geldi. uzun bir zamandır da serdim tabi, onun da etkisi büyük:smiley-cool: takıma katıldığımda 81.8 kiloydum, en son cuma tartıldım. 100 gr vermişim:1ninca: boy da 1.66 canım. kendimle ilgili aşırı bilgiye boğdum seni sanırım:)
sen de kendinden bahseder misin, diğer arkadaşlar biliyordur herhalde ama ben o kadar geçmişi okumadım:1rolleyes:
neyneyse memnun oldummm bilgiler süpeer evli mutlu çocukluuu kaydirigubbakcemile3 aramıza hoş geldinnn ben Aslı 84 doğumluyum bekarım annemle birlikte yaşıyorum yıllardır zayıflamaya çalışıyorum ama artık bu sorunu halletmem lazım biraz sağlık sorunlarım var zayıflarsam bunların çoğunu aşmış olucam burayı çok seviyorum buraya yediklerimi felan yazınca kendimi daha fazla diet yapmaya zorluyorum kaydirigubbakcemile3 başlarda kilo vermek zor oluyor ama sonra düzene giriyor hiç takma kafana bak vermişsin bile 100gr. olumunekankayizsmile uff bak bana eskiyi hatırlatttın bazen ne kadar çabalasanda hiç bişe veremiyorsun takılıp kalıyorsun ama sabredince yine vermeye başlıyorsun ne sinir bozucu haftalar geçirmiştim sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3