• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

şişgo hayırlı olsun cnm yeni derken kaç ay olduu
yemek dışarda yiyeceksen abartmadan yesen güzel ben dışarda sasırıyomm onu bunu deerken fena oluyoo dün ve buğün iyiiydim inş bu hafta verebilirimm yeşil cayı içmeye başladımm bidekepek ekmeğe dönsem iyi olcak beyz ekmek yiyorumm:((((

Merhaba kızlar,

Bugün ikinci yeşilçayımı içiyorum 2 litre suyumu içtim öğlen sadece salata ve ayran yedim akşam da sadece salata yemeyi planlıyorum bu hafta vericem inşallah aralarda 3 tane diyet bisküvi ve de şeftali yedim çok değildir inşallah yediğim her lokma da vicdan azabı duymaya başladım ya

sabah: 1 kk peynir, 4 zeytin, domates-salatalık ve 1 dilim ekmek

spor vardı ara öğün yapamadım.

öğle: zeytinyağlı barbunya ve 1 bardak ayran

ara: 1 elma, 3 ceviz, 1 taneden biraz fala belki uno çıtır kıtır ve yarım haşlanmış mısır (hepsini aynı anda yemedim, akşam yemeğine kadarlık sürede atıştırdım) ve 2 bardak şekersiz çay

akşam: bol salata, ton balıklı

birazdan yeşil çay

kızlaaarr ben geldimmmm yeni yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişsinizz kızlaarr a.s.
kaptann çok afedersin ben giremedim yani 4 gün felan giremedim fırsat bulup ama sonrada site tadilattaydı ondan giremedim neyseki düzelmiş forum sempatiksalakcinni
atmadın demi beni guruptann :sinifsinif: halaa bu guruptaysam bugün yediklerimi yaziim mii yerimseniben
ayrıca cuma günü geldim kilomu yazmaya ama bozuktu sitee giremedim :kedi:bilmiyorumkismile

sabah: yarım litre su
öğlene doğru: 2 yeşil elma
öğleden sonra: 1 paket eti crax çubuk kraker
akşama doğru 4 paket çaykur yeşil çay
akşam: sebzeli tavuk
şimdi..: yaban mersini ve yeşil çay

hafif hissediyorum :)sositososito

selam kızlar.

kötü bir gün geçiriyorum. oğlum 2 gündür ateşli, uyku uyumadım desem yeridir. bugünde iş yerinde yoğunum.çok fazla gelemeyebilirim haberiniz olsun.hani merak etmeyin diye, iki arada onca işimin ve sıkıntımın arasında gelip yazayım dedim. sanırım 2 dk alıyor. uğramaya çalışırım. öpüldünüz.

asumancım geçmiş olsun canım... umarım şimdi oğlun ve sen iyisindir...

bugün yediklerim: sabah iki dilim kızarmış ekmek, bir k.k. peynir, salatalık domates, ( klasik kahvaltım işte :) ) ara: bir yudum simit
öğle: iki tane köfte,
ara: bir şeftali bir erik
akşam: iki kepçe çorba, üç kaşık taze fasulye,
ara. üç dilim kavun

buraya yazmadığım günler dahil hergün sabah akşam birer saat yürüyüş yaptım yeşil çayıda içmeye çalıştım

bu günde 2 saat yürüyüşümü yaptım ve üç gündür yemeklerden yarım saat önce bi zayıflama çayı içiyorum işe yararsa yazarım adını yerimseniben çok deneyipte kilo veren varmış 15 gün kullanımlı bi çay zaten demleme felan olumunekankayizsmile

coco merhabaa ben aslı ve acil zayıflamaya çalışıyorum sempatiksalakcinni biz tanışmadık daha istersen tanışalım sonuçta hedefimiz zayıflamak ortak noktamız çookk sengözlerimebaksanab bugün yediklerine bakıncaaa evet hafif hissetmen çok normal değilmii bugün birşey yememişsiinn... ayrıca 5 yeşil çay çok olmuş gibi, doktorlar 3 ten fazla önermiyorlar eyvahedigeldismile
kızlar henüz akşam menüme karar vermedim ama akşam dışarda olcam umarım salata ve çorbayla geçiştirebilirim akşamı
mrb şişgo kaydirigubbakcemile3 kız bu nick nee bizz zafıflamak için burdayız şişgomu dedirtcen kendineee :utangac: şaka yapıyorum tabikiii güsel olmuşş bir nevi kendini cezalandırmışsın kaydirigubbakcemile3 aramıza hoş geldinn ben eski sayılırım adım aslı seninkini de öğrenirsem memnun oluşuruz kaydirigubbakcemile3
akşam yemeğim
1kase corba
kabak salatası yoğurtlu sarımsaklıı
şimdide türk kahvesii kocacığımın elerindenn:)))
tatlım naberr özledim sizii? akşam yemeğin süpper olmuş afiyet olsun kahvendeee kaydirigubbakcemile3
sabah: 1 kk peynir, 4 zeytin, domates-salatalık ve 1 dilim ekmek

spor vardı ara öğün yapamadım.

öğle: zeytinyağlı barbunya ve 1 bardak ayran

ara: 1 elma, 3 ceviz, 1 taneden biraz fala belki uno çıtır kıtır ve yarım haşlanmış mısır (hepsini aynı anda yemedim, akşam yemeğine kadarlık sürede atıştırdım) ve 2 bardak şekersiz çay

akşam: bol salata, ton balıklı

birazdan yeşil çay
slm neyneyse günün güsel geçmiş tebrikleerolumunekankayizsmile neyneyse seninlede tanışalımmı?zemuszemus

slm neyneyse günün güsel geçmiş tebrikleerolumunekankayizsmile neyneyse seninlede tanışalımmı?zemuszemus

tanışalım canım:3:

sen eski üyelerdensin sanırım. ben de 1 hafta kadar önce dahil oldum. 27 yaşındayım, evli-mutlu-çocukluyumkaydirigubbakcemile3 artı kiloluyum, demet akalın'ın aksine:lepi: kilolar evlilik sonrası ve hamilelik sonrası geldi. uzun bir zamandır da serdim tabi, onun da etkisi büyük:smiley-cool: takıma katıldığımda 81.8 kiloydum, en son cuma tartıldım. 100 gr vermişim:1ninca: boy da 1.66 canım. kendimle ilgili aşırı bilgiye boğdum seni sanırım:)

sen de kendinden bahseder misin, diğer arkadaşlar biliyordur herhalde ama ben o kadar geçmişi okumadım:1rolleyes:

merhabalar coco,

tamam hafif hissediyorsun ama bu yeterli bir diyet mi? kaç yaşındasın bilmiyorum ama her insanın günlük belirli bir kalori ihtiyacı var. ayrıca sen bu diyeti bundan sonraki yaşantında devam ettirebilecek misin? belki böyle kilo verirsin ama geri almak da kaçınılmaz olabilir. benim şahsi görüşüm böyle. belki yakında bir düğün vs var ve onun için uğraşıyorsundur, bilmiyorum. ama bana yetersiz geldi.

günaydın sultanlar.

inşallah herkes iyidir,biz aynıyız. oğlum dün gecede ateşliydi. yine uyku yok sabaha kadar uyu kalk uyukalk yaptım.feda olsun uykularım yavruma. zaten yanımda yatıyor, zoru çok yavrumun grip oldu,bugün yarın ateşi düzelir diye düşünüyorum. buralarda olucam hepinizi öpüyorum.

kızlaaarr ben geldimmmm yeni yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişsinizz kızlaarr a.s.
kaptann çok afedersin ben giremedim yani 4 gün felan giremedim fırsat bulup ama sonrada site tadilattaydı ondan giremedim neyseki düzelmiş forum sempatiksalakcinni
atmadın demi beni guruptann :sinifsinif: halaa bu guruptaysam bugün yediklerimi yaziim mii yerimseniben
ayrıca cuma günü geldim kilomu yazmaya ama bozuktu sitee giremedim :kedi:bilmiyorumkismile
hoşgeldin. peki öyle olsun,kaldığın yerden devam şeker. vereliniortak
şişgo cnm şimdi kaç kilosun bende 61.800 düm cuma bende ayın 20sine kadar en azından 56 olmak istiyom benimde imkansız gibi nişan tarihimiz 3 bitip 4giriyoruzz:)) kendime hedef koydum bu hafta 5li rakamları görsem yetecekk
ad cnmm yorumluk gercekten hayatı cok etkiliyo uykusuzlukta inş atlatırsın bu durumuuu oğluda iyleşir inş biran önce
Geçmiş olsun çok çabulk iyi olur inşallah...
geçmiş olsun canım. ateşin ne zor olduğunu bilirim. inşallah bugün düşer canım. muhtemelen birden bire soğuyan havaların etkisi olmuştur. doktor aksini söylemediyse..
gecmiş olsun cnm benim kızda gece hiç uyummadıı buğünde öyle hasta ateşte varda azz
inş cabuk gecerr hava değişimiii
çok geçmiş olsun canım.
bu arada cuma sonuçları ne oldu yaa beni takımdan atmadınız demiiiCADIARZU
celudar .!.:
geçmiş olsun kızlar yaa havalar birden soğuyunca hasta oldular demek :( inşallah kısa zamanda toparlarlar
çok teşekkrüedrim kızlar. hala toparlanamadı,sonunda grip oldu yavrum. rabia aynen öyle oldu sanırım canım. dr gitmedik,ateşi sebepsiz devam etseydi,dün akşam acile gidecektik ama grip olduğunu görünce gitmedik. evdeki ilaçlarıyla devam ediyoruz.
elacım senin fıstık nasıl oldu inşallah iyidir.geçmişolsun canım.
şişgocum dakika 1 gol 1. listeye girdikten sonrada böyle olmaz dimi hayatım. bilmiyorumkismile
Ben de bugün biraz yoğun olucam sanırım. Bir sağlık raporu vs alıcam, bir şey için gerekti. Bir de halk eğitim merkezinde arapça kursu varmış. Onu araştırmam lazım. Fırsat olunca gelirim inşallah.

arapçayı bende istemişimdir ama nasip olmadı.inşallah birgün olur. işlerinde kolay gelsin canım.

canım gördüğüm kadarıyla sitede yenisin. bence en doğru yerdesin. diyetgruplarıında bizim takımda yer almak istersen,bol paylaşım yaparım dersen gel buyur yerimiz var. ama önce kendini tanıtmanı ricaederim.

günaydınnn
adcımm bizde uyumadık sabaha kadar allahtan eteş yoktuu ama burnumuz tıkandığı için devamlıuyandı 10dk bi en son ayaklarımda sallarken bende uyumuşummm
gecmiş olsun cnmm tekrardannn

kızlar bende akşam bozmadım diyetiii
sabah 1dilim ekmekk 1parca kaşar
10gibi komsuya kahveye gittik güne başladık bkalım her hafta olcakk:))
türk kahvesi ve küçüçük bir brovni en miniklerindenn
birazdanda yeşil cayımı içeceğimm tarrtı sabah beni sevindirdii inş devam ederimm:))

hoşgeldin. peki öyle olsun,kaldığın yerden devam şeker. vereliniortak

çok teşekkrüedrim kızlar. hala toparlanamadı,sonunda grip oldu yavrum. rabia aynen öyle oldu sanırım canım. dr gitmedik,ateşi sebepsiz devam etseydi,dün akşam acile gidecektik ama grip olduğunu görünce gitmedik. evdeki ilaçlarıyla devam ediyoruz.
elacım senin fıstık nasıl oldu inşallah iyidir.geçmişolsun canım.
şişgocum dakika 1 gol 1. listeye girdikten sonrada böyle olmaz dimi hayatım. bilmiyorumkismile

arapçayı bende istemişimdir ama nasip olmadı.inşallah birgün olur. işlerinde kolay gelsin canım.

evet ya haklısınız ama dedimya geeçn hafta aksiliklerle doluydu.
artık düzenli paylaşımda bulunucam.eyvahedigeldismile

Back