• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben menümü yaazıyımm
sabah 1dilim ekmek 1parca kaşar
ara türk kahvesi küççük browni
öğlen mercimek corbaası yarım dilim ekmek
yeşil cay cubuk kreaker kızımın yarımıı
akşam 1kk kadar tavuk gögsü haşlama
1kase şehriye corbası tavukluu rokaa
yeşil cayımı içtimm
güzel beslenmişsin canımm alkisalkisalkis
kızlar bu hafta birinci oalaım artık sonuncu oluyoruz hadi bira hareket hadi kısın boğazları bakalımmm cıtır olcaz cıtırrrrr

kaydirigubbakcemile3 ben şahsen elimden geleni yapıyorum kaydirigubbakcemile3 sen birinci yapcan bizim gurubu bu hafta inş. :lepi:

kızlar bu hafta birinci oalaım artık sonuncu oluyoruz hadi bira hareket hadi kısın boğazları bakalımmm cıtır olcaz cıtırrrrr

hadi inşallah belkide ayağım uğurlu gelir ilk haftamda birinci oluruz,negüzel olurdu:dance:
buarada ben akşam yine 1 tabak etli taze fasülye 2 dilim kepekli ekmek
gecede 1 avuç kadar beyaz leblebi ve 1 armut yedim.
ilk gün için beğendim kendimi bir de şu ekmekleri 1 dilime indirebilsem,azda salata eklesem tam olacak

baye hoşgeldin cnmm takımaa
inş uğurlu gelir yeni arkdaşlar takımaa
çok birinci oldkta buara herkes izinli genelderamazandan sonrada toplanamadıkk:))
bende toplanmaya calışıyorummm

ben aslında ev hanımıyım. babamın işyeri var bazen ona yardıma gidiyorum ama hergün değil.ben iş bulamadığım için çok sıkılınca oraya takılıyorum:( bi minik oğlum var 3 yaşında.hayatım boyunca hiç kilo problemim olmadı desem yeridir ama bu hamilelik ve doğum tüm dengelerimi değiştirdi.1.66 boyum 67.7 kilom.hedefimde doğumöncesi kilom olan 57e tekrar dönmek. buarada biraz grip olmuşum,ilaç alıp uyudum.ondan ancak kendimi tanıtabiliyorum,ilk günden geç kalmalar başladı:). bugün ne yediklerimi yazayım:
sabah :1 dilim kepekli ekmek,salatalık,domates,1 bardak yarım küp şekerli çay
öğle : 2 dilim kepekli ekmek, 1 tabak etli taze fasülye, yoğurt
ikindi : 1 kocaman elma
sabahla öğle arası 1 bardak yeşil çay,şimdide yeşil çay yapıyorum kendime onu içeceğim. yalnız çok zorlanıyorum bunu içerken,tarçın falan koydum yinede çok kötü.sizce1 çay kaşığı ballamı tatlandırayım yoksa yarım şekerlemi?
buarada inanılmaz et düşkünü yemek yemeğe bayılan bi eşim var,ben hep gün boyu diyet yapıyorum ama akşam onla sofraya oturunca yada dışarı çıkınca diyet falan kalmıyor:( bunu napcam bilmiyorum...

tekrar hoşgeldin canım. ete düşkün bir eşin olması biraz dezavantaj. akşamları o yese de salata ile geçiştirmeni tavsiye ederim. etli taze fasulye hem et hem sebze içeriği ile fazla geldi bana. diğer arkadaşlar ne düşünür bilemiyorum. en azından etli yemeği öğlen yersen akşama kadar sindirebilirsin. ekmek miktarları azalmalı bence ve yeşil çaya şeker olmaz canım. çok çok kötü içemiyorum dersen bal olur. ben öyle okumuştum bir yerde.

yerim ben onu yaa. canım benim. ozaman soğuğu öyle aldın canımsen. öneriler inşallah işe yarar,biz genelde öyle yapıyoruz. aradada olsa işe yarıyor. sanırım şiddetine göre değişiyor.
ah canım gel beraber yiyelimdicem aama olmicekki. 1 kaşığını senin için yiyeyim ben.
inşallah kaçırmam akşamı böyle atlatırsam inan çok mutlu olurum.

haklısın hayatım. ama genelde okuduğumda herhangi birkaçamağına denk gelmedim sanırım. ssomon balığı ve kabak halkaları pek fiyakalı geldi bana.anladım sende marifetli hatunsun. cokacimcoook daha neler çıkar senden Allah bilir.
akşam yemeğinden sonra çok acıkmazsın dimi hayatıım. az görünüyor. ama ara öğün yaparsın boşver yedik ne oldu sanki. şimdiden afiyet olsun sana canım.

bu arada ben çıkıyorum.hepinize iyi akşamlar canlar öpüldünü.z

iyi geceler asumancım. oğluşla kabus bir akşam geçirdim. balığını yemediği için ben de sütünü vermedim. yatana kadar bana direndi. çok zor dayandım ama balığını yemediği için süt de içemeyeceğini kesin bir şekilde ifade ettim. şimdi uyudu. yarın yine balık faslımız olacak, hayırlısı.

akşamları salata düzenine alıştım canım, bol büyük bir kase yapıyorum ben:) midem lif yumağına döndüği için acıktım diyemiyor:)

ara öğün de yapamadım pek. elma ve arnut vardı dışarı çıkarken yanıma aldığım. elmayı oğlum yedi. sonra da üşüdüm canım armut istemedi.

bu arada ne marifeti yaw:)) geçen bahçeden kabak topladık durup duruyor. bir deney yapayım dedim:) marifetten ziyade deney yapmayı severim ben mutfakta. oğluş olmadan daha çok vakit geçirirdim ama şimdi yetişmiyor.

iyi geceler canım.

kızlaar ben geldimm ne çok paylşımlı bir gurup olduuk maşallah maşalllahh kaydirigubbakcemile3
bugün süperdiii günde sadece bir kase salata yedimmm
ara yoktu malesef eve geldim yürüyüşümü yaptım sonrada akşam yemeğimi yedim akşam: 3 kaşık sebze yemeği ve 2 tane ızgara köfte, yarım su bardağı ayran
gece ytmadan bir saat önce bir bardak süt içerim yerimseniben
şimdi ikinci yeşil çayımı içiyorum bugün güzeldi :lepi:

neyneyse evet havalar birden bozdu helede geceleri baya soğuk oluyor gece felan üşütmüş olabilirsin, umarım şimdi iyisindir, sıkma canınııı olumunekankayizsmile

biraz daha iyiyim. birazdan sıcak havlu koyucam canım. bir de patiklerimi giymeye başladım:)

bu arada bugün kaçamaksız güzel beslenmişsin, kutlarım:)

ii geceler
gitmeyeceğim dedim ama gittim diyetisyene :)) moralim biraz bozuldu ama çok gaza geldim...1kilo vermişim ama yağdan değil :(( bu nedenle yanlış yaptığım yerleri anlattı zaten biliyordum ama bu defa tavsiyelerde bulundu...vee listemi çok daha keyifli hazırladı
bakalım bu defa başarabilcek miyim ??

kızlar merhaba bu takımlara girmek için ne yapıyoruz
yani kurallar neler nasıl birinci ve sonuncu olunuyor
bilgi verirmisiniz

günaydın kızlar dün yediklerim
sabah kliasik kahvaltı( kk ve 2 etimek+ yeşil çay)
ara bir adet etiform
öğlen çorba ve 4 kaşık z.barbunya
ara yok vaktim olmadı
akşam mercimek çorbası+ salata
sonrada 1 bardak yeşil çay
ve 3 lt su.

günaydııınnn
güzel bi gün olsun inş.
diyet listeme tam uyacağıma söz veriyorum (sadece c.tesi nişan pastasının tadına bakarım )
sabah kahvaltım
7adet altın çilek 2 bardak su 10dk ara
1 dilim peynir
2 dilim kepek ekmek
3 zeytin 1tk reçel(doğal tatlandırılmış)
aslında 1 de yumurta vardı ama evde kalmamış :(( bugün eksikleri telafi ederim artık

şimdilik buralardayım öpüyorum kızlar

Günaydın arkadaşlar,
Fazladan yemek yemediğimiz bir gün olur inşallah bu ara bunla mutlu oluyoruz sadece :))
Kahvaltım 1 domates 1 salatalık 5 zeytin bir dilim penir 2 dilim ekmek, şimdide suyumu içiyorum sadece :)

günaydııınnn
güzel bi gün olsun inş.
diyet listeme tam uyacağıma söz veriyorum (sadece c.tesi nişan pastasının tadına bakarım )
sabah kahvaltım
7adet altın çilek 2 bardak su 10dk ara
1 dilim peynir
2 dilim kepek ekmek
3 zeytin 1tk reçel(doğal tatlandırılmış)
aslında 1 de yumurta vardı ama evde kalmamış :(( bugün eksikleri telafi ederim artık

şimdilik buralardayım öpüyorum kızlar

Canım afiyet olsun güzel bi kahvaltı olmuş bu altın çileğin etkisi nedir ? Merak ettim de var mı bir faydası zayıflamaya

Günaydın arkadaşlar,
Fazladan yemek yemediğimiz bir gün olur inşallah bu ara bunla mutlu oluyoruz sadece :))
Kahvaltım 1 domates 1 salatalık 5 zeytin bir dilim penir 2 dilim ekmek, şimdide suyumu içiyorum sadece :)

önceden yediklerim hiç fazla gelmezdi fakat şimdi uyumak için başımı yastığa koyduğumda yediklermi düşünüyom ve aman allahım ne çok geliyo bünyeme ne kadar eziyet ediyomuşum bunu şimdi anlıyom.
ayrıca hiç aç kalmıyom diyet yaparken peki neden okadar pis boğazlıkkötükedihüso

şişgocum aslında aç kaldığımız için değil zevk almak için yiyoruz...yani ben mutluluğu yemekle eşit tutuyorum...önemli olan beynimizi inandırmak...önemli olan yemek yemenin sadece ihtiyaç olduğunu kabul etmek...ama biz ne yapıyoruz hep zevk almak adına güzel lezztler tadıyoruz :)) eee sonuç?? işte benim gibi bi dosba :((

önceden yediklerim hiç fazla gelmezdi fakat şimdi uyumak için başımı yastığa koyduğumda yediklermi düşünüyom ve aman allahım ne çok geliyo bünyeme ne kadar eziyet ediyomuşum bunu şimdi anlıyom.
ayrıca hiç aç kalmıyom diyet yaparken peki neden okadar pis boğazlıkkötükedihüso

Gerçekten ya ben şimdi bir dilim ekmeği yiyorum ikinci dilimi yerken bile çok mu acaba fazla mı oluyo bu diye durup düşünüyorum eskiden düşünmezdim valla hiç :) Ya inşallah ideal kilolarımıza ulaşıp aman ne günlerdi diye bugünleri de düşünür güleriz:)))

şişgocum aslında aç kaldığımız için değil zevk almak için yiyoruz...yani ben mutluluğu yemekle eşit tutuyorum...önemli olan beynimizi inandırmak...önemli olan yemek yemenin sadece ihtiyaç olduğunu kabul etmek...ama biz ne yapıyoruz hep zevk almak adına güzel lezztler tadıyoruz :)) eee sonuç?? işte benim gibi bi dosba :((

Yani canım bişey istedeğinde düşünüyorum ne gerek var karnım tok fazladan yiyip kendime neden yük ediyorum diye bırakıyorum geri doğru söylüsunn bu konu da zevk için ben ona hatta karnım tok gözüm aç diyorum :))

günaydın arkadaşlar diyetimde 2.günüm ve hala diyet yapmaktan vazgeçmedim:roflol:
bu sabah yine 1 kk beyaz peynir,1 salatalık,1 domates yedim. birazdanda yeşil çayımı hazırlayacağım. tavsiyeleriniz üzerine yarım çay kaşığı kadar balla tatlandırıyorum. ö.sonra arkadaşlarla toplanacağız,bakalım ordaki basta böreklere nasıl karşı koyacağımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

günaydın. dünkü yazılarını okudum teşekkür ederim.önerilerini dikkate almaya çalışacağım,yalnız sadece salata yeyip nasıl geceyi geçiririm hiç bilmiyorum,deneyip göreceğim.

şimdi orada demek istediğim şuydu aslında, öğleyi etli vs bir yemekle geçirirsen akşam yemeğini hafiflet anlamında yazdım ben. çok fazla et yemenin kilo üzerinde ağır bir etkisi var mıdır bilmiyorum ama kalp-damar sağlığı açısından çok iyi olmadığı kesin. eti, sebze veya salata ile dengelemen lazım. sebze ile dengele derken içine et atmadığın bir zeytinyağlıyla mesela:)

veya şöyle de olur: öğle yemeğinde et içermeyen bir zeytinyağlı veya bir çorba yersin. eti de akşam eşinle yemek üzere ertelersin ama yine yanında salata ile ve az porsiyonlar halinde.

yoksa kesinlikle akşamı aç açına geçir demiyorum:) dünkü menün de hem akşam hem de öğle et vardı, o yüzden öyle yazdım.

Back