• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın arkadaşlar diyetimde 2.günüm ve hala diyet yapmaktan vazgeçmedim:roflol:
bu sabah yine 1 kk beyaz peynir,1 salatalık,1 domates yedim. birazdanda yeşil çayımı hazırlayacağım. tavsiyeleriniz üzerine yarım çay kaşığı kadar balla tatlandırıyorum. ö.sonra arkadaşlarla toplanacağız,bakalım ordaki basta böreklere nasıl karşı koyacağımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3 şimdi farketim sen antepteymişsin, bir de antepliysen artık zaten oraların yemekleri etsiz olur mu kaydirigubbakcemile3

bu kadar et üçgeninde olmanı şimdi anladım:) arkadaş toplantında inşallah senin iraden konuşura.s

günaydın kızlar gerçi ben hiç uyumadımmm
kızım cok hasta gece uyumadı 4 gibi ateşi cıktıı 7kadar oturdumm başında 4kadarda öksürükten uyuyamadı öğlen sonu dr gitcez bakalımm çok kötüyüm3 gündür toplasan 5 saat uyumamışımdır uyumak için başımı yastığa koyduğumdada uyuyamıyorumm dengem bozulduuu benimde boğazlarım acımaya başladııı off allahım cocuklar hsataolmasınn anneemin kıymetini şimdi daha cok anlıyorımmm
anne oluncadaha cok anlıyosun bazı şeylerii
sabaha 6gibi midem cok kötü yandıı ilaç içtim 1yudum ekmeklee
cnm bişey istemiyoo
ayakta zor duruyomm buğün giremeyebilirim cokk

Yani canım bişey istedeğinde düşünüyorum ne gerek var karnım tok fazladan yiyip kendime neden yük ediyorum diye bırakıyorum geri doğru söylüsunn bu konu da zevk için ben ona hatta karnım tok gözüm aç diyorum :))

şu zevk için yeme olayını biraz azaltsak bencede çok çabuk kilolalrdan kurtulacaz

günaydınlar bayanlar.
günaydın a.s.

günaydın arkadaşlar diyetimde 2.günüm ve hala diyet yapmaktan vazgeçmedim:roflol:
bu sabah yine 1 kk beyaz peynir,1 salatalık,1 domates yedim. birazdanda yeşil çayımı hazırlayacağım. tavsiyeleriniz üzerine yarım çay kaşığı kadar balla tatlandırıyorum. ö.sonra arkadaşlarla toplanacağız,bakalım ordaki basta böreklere nasıl karşı koyacağımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

güzel kararlı bi 2.gün :)) hayırlı olsun günün canım
toplantılar en zor anlar hayatım yarın benimde var ama biz yemekli yapıyoruz bu nedenle çok zorlanmıyorum bol bol salata yiyorum
sende tabağına çokca salata al önce onu ye ve miden bi dolsun :))
sonrada en hafif ne var onu yarım porsiyon tüket
hadi şimdiden kolay gelsin

günaydın. dünkü yazılarını okudum teşekkür ederim.önerilerini dikkate almaya çalışacağım,yalnız sadece salata yeyip nasıl geceyi geçiririm hiç bilmiyorum,deneyip göreceğim.

günaydın a.s.
sadece salata zor olur canım... bence akşamları sebze yemeği tercih edebilirsin
eğer eşinden dolayı yemekleri etli pişiriyorsan sen etlerini yeme eşinin tabağına bırak :))
ama diyette et çok önemli eğer kas kaybetmek istemiyorsan eti eksik etmeyeceksin 1 öğünde muhakkak et tüketmelisi...bunu da öğlen yiyebilirsin

şimdi orada demek istediğim şuydu aslında, öğleyi etli vs bir yemekle geçirirsen akşam yemeğini hafiflet anlamında yazdım ben. çok fazla et yemenin kilo üzerinde ağır bir etkisi var mıdır bilmiyorum ama kalp-damar sağlığı açısından çok iyi olmadığı kesin. eti, sebze veya salata ile dengelemen lazım. sebze ile dengele derken içine et atmadığın bir zeytinyağlıyla mesela:)
veya şöyle de olur: öğle yemeğinde et içermeyen bir zeytinyağlı veya bir çorba yersin. eti de akşam eşinle yemek üzere ertelersin ama yine yanında salata ile ve az porsiyonlar halinde.

yoksa kesinlikle akşamı aç açına geçir demiyorum:) dünkü menün de hem akşam hem de öğle et vardı, o yüzden öyle yazdım.

sana katılıyorum neysecim :))

kaydirigubbakcemile3 şimdi farketim sen antepteymişsin, bir de antepliysen artık zaten oraların yemekleri etsiz olur mu kaydirigubbakcemile3

bu kadar et üçgeninde olmanı şimdi anladım:) arkadaş toplantında inşallah senin iraden konuşura.s
antepli olupta et yemeyen tanımadım :))
bende etçilimdir ama sebzeyi de çok severim

şimdi ara zamanı
1 porsiyon meyve ve 1 çay bardağı yağsız süt var menümde
aslında canım çekmiyor ama araları yapmadığım için yağlanmışım :(( çok üzüldüm zamanım yoktu dedim diyetisyene ama kesinlikle alışveriş merkezlerinde meyveni yiyerek gez dedi bana :)) komik geldi ama artık ihmal etmeyeceğim :))

şimdi orada demek istediğim şuydu aslında, öğleyi etli vs bir yemekle geçirirsen akşam yemeğini hafiflet anlamında yazdım ben. çok fazla et yemenin kilo üzerinde ağır bir etkisi var mıdır bilmiyorum ama kalp-damar sağlığı açısından çok iyi olmadığı kesin. eti, sebze veya salata ile dengelemen lazım. sebze ile dengele derken içine et atmadığın bir zeytinyağlıyla mesela:)

veya şöyle de olur: öğle yemeğinde et içermeyen bir zeytinyağlı veya bir çorba yersin. eti de akşam eşinle yemek üzere ertelersin ama yine yanında salata ile ve az porsiyonlar halinde.

yoksa kesinlikle akşamı aç açına geçir demiyorum:) dünkü menün de hem akşam hem de öğle et vardı, o yüzden öyle yazdım.

:)) antepte etsiz yemek pişmezki,zeytinyağlı diye bi yemek kültürü yok gibidir buralarda. sebze yemekleri bile illa etle pişer.ay ay görseniz buraların yemeklerini insan kendini çok zor tutuyor,hatta tutamıyor.çok kalorili belki ama çokta lezzetli.benim için o fasülye bizim mutfakta bulunabilecek en sebzeli en eti az yemek:1: neyse akşama bi çözüm düşüneyim ben.

kızım cok hasta gece uyumadı 4 gibi ateşi cıktıı 7kadar oturdumm başında 4kadarda öksürükten uyuyamadı öğlen sonu dr gitcez bakalımm çok kötüyüm3 gündür toplasan 5 saat uyumamışımdır uyumak için başımı yastığa koyduğumdada uyuyamıyorumm dengem bozulduuu benimde boğazlarım acımaya başladııı off allahım cocuklar hsataolmasınn anneemin kıymetini şimdi daha cok anlıyorımmm
cnm bişey istemiyoo

geçmiş olsun elacım.kendim hasta olsam bebişimin hastalanmasından iyi derim ben.galiba sende hem yavrun hemde sen hastasın.kıyamam ikinizede dün ad'a da söyledim ateş varsa kesin enfeksiyon var demektir ve antibiyotiksiz iyileşmez.doktora gitmeniz iyi olur.inşallah iyi haberlerinizi alırız.

cnm bişey istemiyoo

Ay çok geçmiş olsun kıyamam yazık ikinize de annesi geçer inşallah hemen sen kendine de dikkat et ama sen de hasta olursan kim bakacak bebişe dimi ama :)

kızlar buarada ad hep geçmi gelir sayfaya.onunda bebişi ateşliydi dün,inşallah iyileşmiştir.geç kalınca merak ettim.

Dosbikçim sen bana şu altın çilek olayını bi anlatmadın ya ne faydası var bunun sen diyetisyen kontrolün de mi diyet yapıyorsun

Günaydın arkadaşlar,
Fazladan yemek yemediğimiz bir gün olur inşallah bu ara bunla mutlu oluyoruz sadece :))
Kahvaltım 1 domates 1 salatalık 5 zeytin bir dilim penir 2 dilim ekmek, şimdide suyumu içiyorum sadece :)
günaydınn .) kahvaltın süper olmuş hulk :lepi:
günaydııınnn
güzel bi gün olsun inş.
diyet listeme tam uyacağıma söz veriyorum (sadece c.tesi nişan pastasının tadına bakarım )
sabah kahvaltım
7adet altın çilek 2 bardak su 10dk ara
1 dilim peynir
2 dilim kepek ekmek
3 zeytin 1tk reçel(doğal tatlandırılmış)
aslında 1 de yumurta vardı ama evde kalmamış :(( bugün eksikleri telafi ederim artık

şimdilik buralardayım öpüyorum kızlar
günaydın dosbaam, listene tam uyacağına eminim ben zaten ve kahvaltın baya zenginmiş yumurta peynir zeytin reçel ne yapmış bu doktor yaw kaydirigubbakcemile3
şişgocum aslında aç kaldığımız için değil zevk almak için yiyoruz...yani ben mutluluğu yemekle eşit tutuyorum...önemli olan beynimizi inandırmak...önemli olan yemek yemenin sadece ihtiyaç olduğunu kabul etmek...ama biz ne yapıyoruz hep zevk almak adına güzel lezztler tadıyoruz :)) eee sonuç?? işte benim gibi bi dosba :((
kaydirigubbakcemile3 bende artık şöyle düşünüyorum yersem 5 dk (yani yerken mutlu olucam ) yemessem bütün gün kaydirigubbakcemile3
günaydınlar bayanlar.
günaydınn güzel bayan :3:
günaydın baye :3: kahvaltın fevkalade kaydirigubbakcemile3 ve sayma bence günlerii sayınca zor geçiyoo :kedi:
ii geceler
gitmeyeceğim dedim ama gittim diyetisyene :)) moralim biraz bozuldu ama çok gaza geldim...1kilo vermişim ama yağdan değil :(( bu nedenle yanlış yaptığım yerleri anlattı zaten biliyordum ama bu defa tavsiyelerde bulundu...vee listemi çok daha keyifli hazırladı
bakalım bu defa başarabilcek miyim ??
başarcan tabi dostumolumunekankayizsmile sen zaten hatalarını farketmişsindir hem doktorda sana süper bi liste hazırlamış, yapmassan ayıp olur vallaa kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar dün yediklerim
sabah kliasik kahvaltı( kk ve 2 etimek+ yeşil çay)
ara bir adet etiform
öğlen çorba ve 4 kaşık z.barbunya
ara yok vaktim olmadı
akşam mercimek çorbası+ salata
sonrada 1 bardak yeşil çay
ve 3 lt su.
günaydın şişgoo kaydirigubbakcemile5 dünü çok diet geçirmişsin tebrikler alkisalkisalkis
cnm bişey istemiyoo
elacım sanada kızınada çok gçmiş olsun canım, çok haklısın anne olmak böyle bişiy heralde olumunekankayizsmile

Dosbikçim sen bana şu altın çilek olayını bi anlatmadın ya ne faydası var bunun sen diyetisyen kontrolün de mi diyet yapıyorsun

canım çok pardon ben çok koptum geldiğimde de geçmişe bakamıyorum atlamışım kusura bakma canım

altın çilek kurusu veya yaşı farketmez çok önemli c vitamini deposu ve çok lifli bi meyve
biliyorsun c vitamini yağ yakımını hızlandırıyor
lif ise bağırsak çalıştırıyor
dolaşıma faydası var
benim bağırsak problemim yok ama diyetisyenim yağ oranım fazla diye yazıyor
sabahları aç karnına 7 tane yiyorum ve üzerine 2 bardak ılık su içiyorum 10dk ara veriyorum sonra kahvaltı yapyorum
çok faydası var antioksidan,zayıflamaya yardımcı...ben bazı sitelerden araştırıp baktım lezzeti de güzel tavsiye ederim

sabah yürüyüş yaptım bir saat
kahvaltım: bir buçuk dilim kızarmış ekmek, salatalık, domates, bir kaynama yumurta, yarım k.k. peynir
şimdi çay keyfi yapıyorum,kaydirigubbakcemile3

dünyalı canım listem çok güzel bu defa :))
tam kafama göre hatta fazla bile :))
sabah doğal tatlandırılmış reçel marmelat yazdı ama inan bana çok ii geliyor
bi de ceviz istedim seviyorum diye...
kendisi çorba yazdı en çok bu hoşuma gitti...zaten listeme genelde hiç çorba vermiyordu bende en çok çorba severim :)) şimdi bu seni çok gaza getirecek dedi...bakalım
sen nasılsın...yürüyüşe devam ediyor musun?? diyet nasıl

sabah yürüyüş yaptım bir saat
kahvaltım: bir buçuk dilim kızarmış ekmek, salatalık, domates, bir kaynama yumurta, yarım k.k. peynir
şimdi çay keyfi yapıyorum,kaydirigubbakcemile3

:lepi: alkisalkisalkis soruma cevap önce gelmiş
tebrik ederim canım a.s. gerçekten azmine hayranım
hadi ben şimdi bi ara yapıp geleyim

günaydın. dünkü yazılarını okudum teşekkür ederim.önerilerini dikkate almaya çalışacağım,yalnız sadece salata yeyip nasıl geceyi geçiririm hiç bilmiyorum,deneyip göreceğim.
canım akşam yemeğinden sonra,çok acıkırsan 1 kase yoğurt yada meyve ile ara yapabilirsin iyi gelecektir.
günaydın, tebrikederim canım. öğleden sonrası için sana tavsiyem,tatlılara sakın dokunma hayatım,evden çıkmadan öncede öğününü muhakak ye. illa gelen tabaktan birşeyler yiceksin,gözüne en hafif görüneni belirleyip bol çayla beraber onu tüketmendir. şimdiden afiyetolsun.
günaydınlar bayanlar.
günaydııın.
Gerçekten ya ben şimdi bir dilim ekmeği yiyorum ikinci dilimi yerken bile çok mu acaba fazla mı oluyo bu diye durup düşünüyorum eskiden düşünmezdim valla hiç :) Ya inşallah ideal kilolarımıza ulaşıp aman ne günlerdi diye bugünleri de düşünür güleriz:)))
takım ruhu sorumluluğuna hoşgeldin. inşallah hep böyle hissedersin.
dileklerine can-ı gönülden katılıyorum.
şişgocum aslında aç kaldığımız için değil zevk almak için yiyoruz...yani ben mutluluğu yemekle eşit tutuyorum...önemli olan beynimizi inandırmak...önemli olan yemek yemenin sadece ihtiyaç olduğunu kabul etmek...ama biz ne yapıyoruz hep zevk almak adına güzel lezztler tadıyoruz :)) eee sonuç?? işte benim gibi bi dosba :((
kesinlikle öyle dosbacım çok haklısın.bende öyleyim,aç olduğum için değil zevkli geldiği için yiyorum genelde. yedikçe mutlu oluyorum.ama kendimi şartlandırınca hiçbirşey olmuyor. kendine haksızlık etme,o dosba zamanında neler başardı,hala daha tüm olumsuzluklara rağmen mücedele ediyor. :nazar:
Canım afiyet olsun güzel bi kahvaltı olmuş bu altın çileğin etkisi nedir ? Merak ettim de var mı bir faydası zayıflamaya
altın çileği bendedenicem.şeklini bilmiyorum ama tabletleriini bile yapmışlar. herkesin dilinde. merakımı gidereceğim.
Günaydın arkadaşlar,
Fazladan yemek yemediğimiz bir gün olur inşallah bu ara bunla mutlu oluyoruz sadece :))
Kahvaltım 1 domates 1 salatalık 5 zeytin bir dilim penir 2 dilim ekmek, şimdide suyumu içiyorum sadece :)
günaydın canım.amin inşallah öyle olur canım.sağol (ama benim için değil)
günaydııınnn
güzel bi gün olsun inş.
diyet listeme tam uyacağıma söz veriyorum (sadece c.tesi nişan pastasının tadına bakarım )
sabah kahvaltım
7adet altın çilek 2 bardak su 10dk ara
1 dilim peynir
2 dilim kepek ekmek
3 zeytin 1tk reçel(doğal tatlandırılmış)
aslında 1 de yumurta vardı ama evde kalmamış :(( bugün eksikleri telafi ederim artık
şimdilik buralardayım öpüyorum kızlar
günaydın,inşallah canım seninde. afiyet olsun.sözünü tutacağına eminim canım. sahi bu altın çilek neydi dosbam ya.birara yine yazdın ama unuttum malesef.
günaydın kızlar dün yediklerim
sabah kliasik kahvaltı( kk ve 2 etimek+ yeşil çay)
ara bir adet etiform
öğlen çorba ve 4 kaşık z.barbunya
ara yok vaktim olmadı
akşam mercimek çorbası+ salata
sonrada 1 bardak yeşil çay
ve 3 lt su.
günaydın canım. afiyet olsun.öğünlerin çok güzel tebrik ederim.
ii geceler
gitmeyeceğim dedim ama gittim diyetisyene :)) moralim biraz bozuldu ama çok gaza geldim...1kilo vermişim ama yağdan değil :(( bu nedenle yanlış yaptığım yerleri anlattı zaten biliyordum ama bu defa tavsiyelerde bulundu...vee listemi çok daha keyifli hazırladı
bakalım bu defa başarabilcek miyim ??
yeni listen hayılı olsun,güzel sonuçlar alman dileğiyleee..
ben 1tane yumurta kırdım yedim 1dilimde ekmekk:((((((((
niye üzülüyorsun elacım. afiyet olsun.
iyi geceler asumancım. oğluşla kabus bir akşam geçirdim. balığını yemediği için ben de sütünü vermedim. yatana kadar bana direndi. çok zor dayandım ama balığını yemediği için süt de içemeyeceğini kesin bir şekilde ifade ettim. şimdi uyudu. yarın yine balık faslımız olacak, hayırlısı.
akşamları salata düzenine alıştım canım, bol büyük bir kase yapıyorum ben:) midem lif yumağına döndüği için acıktım diyemiyor:)
ara öğün de yapamadım pek. elma ve arnut vardı dışarı çıkarken yanıma aldığım. elmayı oğlum yedi. sonra da üşüdüm canım armut istemedi.
bu arada ne marifeti yaw:)) geçen bahçeden kabak topladık durup duruyor. bir deney yapayım dedim:) marifetten ziyade deney yapmayı severim ben mutfakta. oğluş olmadan daha çok vakit geçirirdim ama şimdi yetişmiyor.
iyi geceler canım.
biraz daha iyiyim. birazdan sıcak havlu koyucam canım. bir de patiklerimi giymeye başladım:) bu arada bugün kaçamaksız güzel beslenmişsin, kutlarım:)
valla iyi yapmışsın canım,yemek yemesi için bu tür disiplin şart. kesinlikle doğru yapmışsın.sonuçta buda onun iyiliği için. inşallah bugün güzel yemeğini yer. salata olayını bende oturtayım diyorum ama akşam 5 den sonra birşey yemicem artık kararımı verdim.
evde olupta marifetli olmamak mümkünmü vardır sendede birşeyler.
ayrıca daha iyi olmana sevindim,valla tehlikeli havalar.nasılda soğudu inanın burnumun ucu buz gibi.

hadi inşallah belkide ayağım uğurlu gelir ilk haftamda birinci oluruz,negüzel olurdu:dance:
buarada ben akşam yine 1 tabak etli taze fasülye 2 dilim kepekli ekmek
gecede 1 avuç kadar beyaz leblebi ve 1 armut yedim.
ilk gün için beğendim kendimi bir de şu ekmekleri 1 dilime indirebilsem,azda salata eklesem tam olacak
valla süper olur bayecim. inşallah öyle olur. birinciliği unuttuk neredeyse.
öğünlerin güzel bencede günü güzel bitirdin,tebrikederim.
ah keşke cnm da benle olmuyooo işte yada senle biz bir grubuz silkelenin kızlar atın fazlalıklarııııı:Ç))))
attım gittiii.
güzel beslenmişsin canımm alkisalkisalkis
kaydirigubbakcemile3 ben şahsen elimden geleni yapıyorum kaydirigubbakcemile3 sen birinci yapcan bizim gurubu bu hafta inş. :lepi:
valla kesinlikle yapıyorsun aslıcım,ben şahidim.
ben menümü yaazıyımm
sabah 1dilim ekmek 1parca kaşar
ara türk kahvesi küççük browni
öğlen mercimek corbaası yarım dilim ekmek
yeşil cay cubuk kreaker kızımın yarımıı
akşam 1kk kadar tavuk gögsü haşlama
1kase şehriye corbası tavukluu rokaa
yeşil cayımı içtimm
afiyeet olsuun.güzel öğünlerr. gayette az yemişsin.browniyi ben görmedim.
kaptan süper geçmiş günün :lepi: söz verince bozamıyorum bende bu söz verme olayı hoşuma gidiyor kaydirigubbakcemile3 eminim sözünü tutmuşsunduur bu günüde dietle geçirdik gurupça hiç kimse kaçamak yapmamışşş olumunekankayizsmile herkesi tebrik ediyorum harikasınız kızlarr kaydirigubbakcemile2
canım sözümü tuttum ama yinede ufak değişiklik oldu. 2 kaşık makarna yemedim ama patatesli tavuk soteyi 3 kaşık yaptım.ve bol salata bir fincan yeşil çay.
kızlaar ben geldimm ne çok paylşımlı bir gurup olduuk maşallah maşalllahh kaydirigubbakcemile3
bugün süperdiii günde sadece bir kase salata yedimmm
ara yoktu malesef eve geldim yürüyüşümü yaptım sonrada akşam yemeğimi yedim akşam: 3 kaşık sebze yemeği ve 2 tane ızgara köfte, yarım su bardağı ayran
gece ytmadan bir saat önce bir bardak süt içerim yerimseniben
şimdi ikinci yeşil çayımı içiyorum bugün güzeldi :lepi:
hoşgeldin.evet canım çokgüzel oluyor grubumuz hareketleniyor.nerde hareket orda bereket.
günde kaçırmayacağına emindim yanılmadım,daha doğrusu yanıltmadın tebrik ederimcanım. afiyet olsuun.
Yok çok şükür kötü bişey de grip olmuş ama işe gidemedi biz de gittik en azından bi ilaç filan yazdırdık muayene oldu.
Sizin bebiş nasıl oldu inşallah iyileşmiştir annesi :))
Akşam yemeğimi yazıyım çorba, 4 kaşık bulgur pilavı ve cacık ekmek yok bu kadar bugün sporada yazıldım haftaya pazartesi başlıyorum bakalım etki eder umarım iyi akşamlar kızlarr :)))
sevindim aman olmasın canım. geçmişolsun.
oğlumun burnu tıkalı ateşi eskisinden daha iyiçok şükür,burun tıkanıklığınıda aşınca tamamdır. bugün dr unu arıcam. burun tıkanıklığı için birşeyler isticem.
akşam yemeğin hafif olmuş yalnız bulgur çok şişkinlik yapar canım.heleki üzerine bol su içersen. afiyetolsun.

dünyalı canım listem çok güzel bu defa :))
tam kafama göre hatta fazla bile :))
sabah doğal tatlandırılmış reçel marmelat yazdı ama inan bana çok ii geliyor
bi de ceviz istedim seviyorum diye...
kendisi çorba yazdı en çok bu hoşuma gitti...zaten listeme genelde hiç çorba vermiyordu bende en çok çorba severim :)) şimdi bu seni çok gaza getirecek dedi...bakalım
sen nasılsın...yürüyüşe devam ediyor musun?? diyet nasıl

listen tam sana göre olmuş süpermişş kaydirigubbakcemile5
bende herşey aynı, sabah akşam devam yürüyüşlere, diyette süper hiç bozmadım... 5 gündürde yemeklerden yarım saat önce zayıflamaya yardımcı olan bir çay içiyorum umarım etkisini görürüm kaydirigubbakcemile2 içim dışın çay oldu kaydirigubbakcemile3

Back