güzel beslenmişsin canımm alkisalkisalkisben menümü yaazıyımm
sabah 1dilim ekmek 1parca kaşar
ara türk kahvesi küççük browni
öğlen mercimek corbaası yarım dilim ekmek
yeşil cay cubuk kreaker kızımın yarımıı
akşam 1kk kadar tavuk gögsü haşlama
1kase şehriye corbası tavukluu rokaa
yeşil cayımı içtimm
kızlar bu hafta birinci oalaım artık sonuncu oluyoruz hadi bira hareket hadi kısın boğazları bakalımmm cıtır olcaz cıtırrrrr
kızlar bu hafta birinci oalaım artık sonuncu oluyoruz hadi bira hareket hadi kısın boğazları bakalımmm cıtır olcaz cıtırrrrr
ben aslında ev hanımıyım. babamın işyeri var bazen ona yardıma gidiyorum ama hergün değil.ben iş bulamadığım için çok sıkılınca oraya takılıyorumbi minik oğlum var 3 yaşında.hayatım boyunca hiç kilo problemim olmadı desem yeridir ama bu hamilelik ve doğum tüm dengelerimi değiştirdi.1.66 boyum 67.7 kilom.hedefimde doğumöncesi kilom olan 57e tekrar dönmek. buarada biraz grip olmuşum,ilaç alıp uyudum.ondan ancak kendimi tanıtabiliyorum,ilk günden geç kalmalar başladı:). bugün ne yediklerimi yazayım:
sabah :1 dilim kepekli ekmek,salatalık,domates,1 bardak yarım küp şekerli çay
öğle : 2 dilim kepekli ekmek, 1 tabak etli taze fasülye, yoğurt
ikindi : 1 kocaman elma
sabahla öğle arası 1 bardak yeşil çay,şimdide yeşil çay yapıyorum kendime onu içeceğim. yalnız çok zorlanıyorum bunu içerken,tarçın falan koydum yinede çok kötü.sizce1 çay kaşığı ballamı tatlandırayım yoksa yarım şekerlemi?
buarada inanılmaz et düşkünü yemek yemeğe bayılan bi eşim var,ben hep gün boyu diyet yapıyorum ama akşam onla sofraya oturunca yada dışarı çıkınca diyet falan kalmıyorbunu napcam bilmiyorum...
yerim ben onu yaa. canım benim. ozaman soğuğu öyle aldın canımsen. öneriler inşallah işe yarar,biz genelde öyle yapıyoruz. aradada olsa işe yarıyor. sanırım şiddetine göre değişiyor.
ah canım gel beraber yiyelimdicem aama olmicekki. 1 kaşığını senin için yiyeyim ben.
inşallah kaçırmam akşamı böyle atlatırsam inan çok mutlu olurum.
haklısın hayatım. ama genelde okuduğumda herhangi birkaçamağına denk gelmedim sanırım. ssomon balığı ve kabak halkaları pek fiyakalı geldi bana.anladım sende marifetli hatunsun. cokacimcoook daha neler çıkar senden Allah bilir.
akşam yemeğinden sonra çok acıkmazsın dimi hayatıım. az görünüyor. ama ara öğün yaparsın boşver yedik ne oldu sanki. şimdiden afiyet olsun sana canım.
bu arada ben çıkıyorum.hepinize iyi akşamlar canlar öpüldünü.z
kızlaar ben geldimm ne çok paylşımlı bir gurup olduuk maşallah maşalllahh kaydirigubbakcemile3
bugün süperdiii günde sadece bir kase salata yedimmm
ara yoktu malesef eve geldim yürüyüşümü yaptım sonrada akşam yemeğimi yedim akşam: 3 kaşık sebze yemeği ve 2 tane ızgara köfte, yarım su bardağı ayran
gece ytmadan bir saat önce bir bardak süt içerim yerimseniben
şimdi ikinci yeşil çayımı içiyorum bugün güzeldi :lepi:
neyneyse evet havalar birden bozdu helede geceleri baya soğuk oluyor gece felan üşütmüş olabilirsin, umarım şimdi iyisindir, sıkma canınııı olumunekankayizsmile
günaydııınnn
güzel bi gün olsun inş.
diyet listeme tam uyacağıma söz veriyorum (sadece c.tesi nişan pastasının tadına bakarım )
sabah kahvaltım
7adet altın çilek 2 bardak su 10dk ara
1 dilim peynir
2 dilim kepek ekmek
3 zeytin 1tk reçel(doğal tatlandırılmış)
aslında 1 de yumurta vardı ama evde kalmamış( bugün eksikleri telafi ederim artık
şimdilik buralardayım öpüyorum kızlar
Günaydın arkadaşlar,
Fazladan yemek yemediğimiz bir gün olur inşallah bu ara bunla mutlu oluyoruz sadece :))
Kahvaltım 1 domates 1 salatalık 5 zeytin bir dilim penir 2 dilim ekmek, şimdide suyumu içiyorum sadece :)
önceden yediklerim hiç fazla gelmezdi fakat şimdi uyumak için başımı yastığa koyduğumda yediklermi düşünüyom ve aman allahım ne çok geliyo bünyeme ne kadar eziyet ediyomuşum bunu şimdi anlıyom.
ayrıca hiç aç kalmıyom diyet yaparken peki neden okadar pis boğazlıkkötükedihüso
şişgocum aslında aç kaldığımız için değil zevk almak için yiyoruz...yani ben mutluluğu yemekle eşit tutuyorum...önemli olan beynimizi inandırmak...önemli olan yemek yemenin sadece ihtiyaç olduğunu kabul etmek...ama biz ne yapıyoruz hep zevk almak adına güzel lezztler tadıyoruz :)) eee sonuç?? işte benim gibi bi dosba(
günaydınlar bayanlar.
günaydın. dünkü yazılarını okudum teşekkür ederim.önerilerini dikkate almaya çalışacağım,yalnız sadece salata yeyip nasıl geceyi geçiririm hiç bilmiyorum,deneyip göreceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?