günaydın ciciler.
herkesler iyidir inşallah.bende iyiyim şükür. birazcık uykum var.
dün akşam arkadaşta 1 dilim börek,yarım kase makarna salatası yedim. böyle giderse ben 1 kiloyu nasıl veririm bilmiyorum. neyse cumaya daha var ama sayılı gün çabuk geçer dimi bacılar. yan taraftan mis gibi yemek kokuları geliyor,acıktırıyor insanı. dünkü makarnadan dolayı bugün ceza günüm telafi etmeye çalışıcam.inşallah başarılı olabilirim.
günaydın kardeş takımcığım hepinize güzel bir gün geçirmenizi dilerim .
adcim ağrı kesinin iyi gelmesine sevindim canım . bugün daha iyisindir umarım . nişanlılık dönemi fena değil bazı sorunlar yaşansada aşılabildiği takdirde pek problem olmuyor çok büyük sorunlar değil ama küçükte olsa bazen yıpratabiliyor iişte neyse alışıcaz herhalde bu durumada genel anlamda araştırmalarıma göre hemen hemen herkezin yaşadığı şeylermiş o yüzden çok sorun etmemeye çalışıyorum . karbonhidrat diyetine başladım canım bol protein alıyorum dün başladım ama gündüz iyi gitti diyet fakat akşam annemin leziz yemeklerini görünce çıldırdım bozdum malesef sanki yanlış bişey yapmış gibi birde anneme lütfen birdaha yemek yapma annecim dedim . şaşırdı :)) zaten kilo sorunu yaşayan insanlarız ailecek ne gerek var değilmi annelerin yaptığı lezzetli yemekleri yiyip kilo almaya bugün tekrar istikrarımı bozmadan devam ettim ilk gün sayıyorum ve menümü hazırladım inşallah bozmam ve alışma sürecini atlatırım bu cuma kilo verebilirim artık . çok öpüyorum canım seni sende yapabilirsen dene ben çok memnunum bu diyetten .
ferihancım iyi olmana sevindim canım. her beraberlikte mutlaka sorunlar oluyor aşılabilecekse bencede hiç üzme kendini,bu güzel günlerin tadını çıkar hayatım. evlenince arıyor insan.
dün diyeti bozmana üzüldüm canım,güzel başlamıştın.inşallah bugün günüde güzel kapatırsın. bu hafta kendimi takip edeyim önümüzdeki hafta başlayabilirim hayatım. hatta beraber yarışırız. daha cazip olur. ama sen ver kilo da benide gaza getir canımcım. anneciğin bol bol sebze pişirsin,hiç yoktan iyidir. yoksa annelerin lezzetli yemekleri ile başaçıkamayız hayatım. çok öpüyorum seni.kolay gelsin.
günaydın.günaydın ad,
akşam biraz kaçırmışsın ipin ucunu ama bana yine de iradeni koruyabilmişsin gibi geldi. böyle akşam oturmalarından senin yediğinle kalkabilmek gayet iyi bence. bugün telefi edersin inşallah.
Bir insanla evlilik yoluna girmek kolay değil. Düşünsene kaç insan bunu göze alamadığı için vazgeçiyor. Sen bir karar almışsın ve arada ufak tefek kavgalar olur, bu gayet normal. Sadece bunların ilerde büyük problemlere dönüşmemesi önemli bence.
afiyet olsun.günaydınlar hanımlar,
sabahleyin ballı, limonlu suyumu içtim. kahvaltı yapacağım birazdan. hadi bakalım nerelerdesiniz?
bol sebzeli birgün.afiyet olsun.öğleden sonra yoğurtlu kereviz salatası ve çeyrek kadar kepekli ekmek yedim. sabah içmediğim için 1 kupa yeşilçay içtim. oğluş ısıttığım pırasayı yemedi, az bir şeydi zaten. onu da yedim:))
yürüyüşe çıktığımızda da zannediyorum 3 tane ceviz yedim. oğlumu uyuttuktan sonra da nar ekşili börülce salatası yedim, nefisti:) birazdan yeşil çayımı içerim inşallah.
bugünün özeti böyle.
sakin zamana denk gelmeyi başarıyorsun. alkisalkisalkisbiraz işlerim var halledip döncem :) zaten şimdi ortalık sakin :)
oof sinir oldum yaa
cevaplarımı yazdım yazdım son iki cevap kala bilgisayar kapandı..
şimdi tekrar yazayım artık..
kereviz salataı bayılırım ya sabah abah cnm istedii yeşil cayda güzel olmuşş mayonez yoktu inş salatada akşamıda inş hafif alatmışındıröğleden sonra yoğurtlu kereviz salatası ve çeyrek kadar kepekli ekmek yedim. sabah içmediğim için 1 kupa yeşilçay içtim. oğluş ısıttığım pırasayı yemedi, az bir şeydi zaten. onu da yedim:))
yürüyüşe çıktığımızda da zannediyorum 3 tane ceviz yedim. oğlumu uyuttuktan sonra da nar ekşili börülce salatası yedim, nefisti:) birazdan yeşil çayımı içerim inşallah.
bugünün özeti böyle.
afiyet olsun cnm iş güç temizlik var birazdan:)))günaydınlar hanımlar,
sabahleyin ballı, limonlu suyumu içtim. kahvaltı yapacağım birazdan. hadi bakalım nerelerdesiniz?
günaydın ciciler.
herkesler iyidir inşallah.bende iyiyim şükür. birazcık uykum var.
dün akşam arkadaşta 1 dilim börek,yarım kase makarna salatası yedim. böyle giderse ben 1 kiloyu nasıl veririm bilmiyorum. neyse cumaya daha var ama sayılı gün çabuk geçer dimi bacılar. yan taraftan mis gibi yemek kokuları geliyor,acıktırıyor insanı. dünkü makarnadan dolayı bugün ceza günüm telafi etmeye çalışıcam.inşallah başarılı olabilirim.[/QUOTE
iyi dielim iyi olalım cnm cnm akşam yemediysen iyide yediysen kötü olmuşşş
haklısın neyneyse küçük problemleri çözüme ulaştırmaya çalışmak bazen zorlu olsada büyük problemlere dönüşmeden çözümlenmeside ayrıca keyif veriyor dediğin gibi evlilik zorlu bir yolculuk bu kararı vermekte çok güçtü en azından aşılabilecek sorunları sabırla aşalımki denenmemiş bişey kalmasın inşallah herkez sevdikleriyle sorunsuz bir hayat paylaşır en azından çözümlenecek sorunlar olur sadece .[/QUOTE
evlilik zor ama bir o kadarda güzellllllzemuszemus
kereviz salataı bayılırım ya sabah abah cnm istedii yeşil cayda güzel olmuşş mayonez yoktu inş salatada akşamıda inş hafif alatmışındır
afiyet olsun cnm iş güç temizlik var birazdan:)))
evlilik zor ama bir o kadarda güzellllllzemuszemus
günaydınnnnnn
bende akşam hafif kapadım sayılır 4kaşık bamya yemeğii
2dilim ekmek
kahvaltı daha yapmadım hiçte cnm istemiyoo
dün yapamamıştım buğün temizlik yapcam öğlen sonra arkadaşa gitcemm inş kaçırmam
afiyet olsuun.Kahvaltı olarak 4 zeytin, peynir ve 1 tatlı kaşığı reçel. Yanında yarım kepekli yuvarlak ekmek. Şimdi ise limonlu, tarçınlı yeşil çay.
dosbacım,hoşgeldin.
nasılsın arkadaşım,ama anladığım kadaryla şükür ki iyisin.sevindim canım.
bune yoğunluk.herkes kendini bu ayamı saklamış ne. bacağın konusunda dikkatli ol lütfen,tekrar üzülmeni istemiyorum canım. ayrıca yokluğun belli oluyor inan. özledim,ne yalan söyliyim nachtimi,melzeyiti,melisi hep özledim. gelmeleri için beddua edicem artık. :)))
canım yaz sürekli yaz. sen nasıl istersen hayatım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?