Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydınlar hanımlar,

sabahleyin ballı, limonlu suyumu içtim. kahvaltı yapacağım birazdan. hadi bakalım nerelerdesiniz?

günaydın ciciler.

herkesler iyidir inşallah.bende iyiyim şükür. birazcık uykum var.
dün akşam arkadaşta 1 dilim börek,yarım kase makarna salatası yedim. böyle giderse ben 1 kiloyu nasıl veririm bilmiyorum. neyse cumaya daha var ama sayılı gün çabuk geçer dimi bacılar. yan taraftan mis gibi yemek kokuları geliyor,acıktırıyor insanı. dünkü makarnadan dolayı bugün ceza günüm telafi etmeye çalışıcam.inşallah başarılı olabilirim.

günaydın kardeş takımcığım hepinize güzel bir gün geçirmenizi dilerim .

adcim ağrı kesinin iyi gelmesine sevindim canım . bugün daha iyisindir umarım . nişanlılık dönemi fena değil bazı sorunlar yaşansada aşılabildiği takdirde pek problem olmuyor çok büyük sorunlar değil ama küçükte olsa bazen yıpratabiliyor iişte neyse alışıcaz herhalde bu durumada genel anlamda araştırmalarıma göre hemen hemen herkezin yaşadığı şeylermiş o yüzden çok sorun etmemeye çalışıyorum . karbonhidrat diyetine başladım canım bol protein alıyorum dün başladım ama gündüz iyi gitti diyet fakat akşam annemin leziz yemeklerini görünce çıldırdım bozdum malesef sanki yanlış bişey yapmış gibi birde anneme lütfen birdaha yemek yapma annecim dedim . şaşırdı :)) zaten kilo sorunu yaşayan insanlarız ailecek ne gerek var değilmi annelerin yaptığı lezzetli yemekleri yiyip kilo almaya bugün tekrar istikrarımı bozmadan devam ettim ilk gün sayıyorum ve menümü hazırladım inşallah bozmam ve alışma sürecini atlatırım bu cuma kilo verebilirim artık . çok öpüyorum canım seni sende yapabilirsen dene ben çok memnunum bu diyetten .

bu arada aslı ve nur arkadaşlarımız son olarak 24.09 da gelmişler,inşallah bir sıkıntı yoktur.
yada geçerli mazeretler vardır. bu arada dosbada gelince kaptan yardımcılığı seçimi yapalım. bunuda aradan çıkarmış olalım.

günaydın ad,

akşam biraz kaçırmışsın ipin ucunu ama bana yine de iradeni koruyabilmişsin gibi geldi. böyle akşam oturmalarından senin yediğinle kalkabilmek gayet iyi bence. bugün telefi edersin inşallah.

Bir insanla evlilik yoluna girmek kolay değil. Düşünsene kaç insan bunu göze alamadığı için vazgeçiyor. Sen bir karar almışsın ve arada ufak tefek kavgalar olur, bu gayet normal. Sadece bunların ilerde büyük problemlere dönüşmemesi önemli bence.

ferihancım iyi olmana sevindim canım. her beraberlikte mutlaka sorunlar oluyor aşılabilecekse bencede hiç üzme kendini,bu güzel günlerin tadını çıkar hayatım. evlenince arıyor insan.
dün diyeti bozmana üzüldüm canım,güzel başlamıştın.inşallah bugün günüde güzel kapatırsın. bu hafta kendimi takip edeyim önümüzdeki hafta başlayabilirim hayatım. hatta beraber yarışırız. daha cazip olur. ama sen ver kilo da benide gaza getir canımcım. anneciğin bol bol sebze pişirsin,hiç yoktan iyidir. yoksa annelerin lezzetli yemekleri ile başaçıkamayız hayatım. çok öpüyorum seni.kolay gelsin.

haklısın neyneyse küçük problemleri çözüme ulaştırmaya çalışmak bazen zorlu olsada büyük problemlere dönüşmeden çözümlenmeside ayrıca keyif veriyor dediğin gibi evlilik zorlu bir yolculuk bu kararı vermekte çok güçtü en azından aşılabilecek sorunları sabırla aşalımki denenmemiş bişey kalmasın inşallah herkez sevdikleriyle sorunsuz bir hayat paylaşır en azından çözümlenecek sorunlar olur sadece .

canım benim diyetimi bozduğum için bende çok büyük pişmanlık yaşıyorum ama sende araştırdıysan birazcık bu diyeti ilk 15 gün mümkün oldukça az karbonhidrat alınıyor en çok 20 kh kadar ve sonrası yavaş yavaş ekleniyor buda demek oluyorki meyve ve sebzeyi dahi çok az miktarda tüketebiliriz ben ilk bir hafta mümkün oldukça 0 kh almaya çalışarak bu süreci atlatmak istedim bu diyet bana yarıyor çünkü hiç veremediğim kiloları bu diyet sayesinde çok kolay verdim ve geriye o kadar abartmama rağmen hiç almadım buda iyi bişey karbonhidrat diyetini yapmak istersen ben biraz kilo vereyim sanada neler yemen gerektiğni söylerim canım memnuniyetle yarışırız sende bir kez alıştıktan sonra bırakamayacaksın bu diyeti çok öpüyorum canım kolay gelsin sanada görüşmek üzere .

günaydın.
kesinlikle korudum irademi. bol çaya yöneldim artık. birazda canım sıkkındı belki ondandır. bugün kesinlikle telafi edicem,yoksa gerisi gelir.
günaydınlar hanımlar,
sabahleyin ballı, limonlu suyumu içtim. kahvaltı yapacağım birazdan. hadi bakalım nerelerdesiniz?
afiyet olsun.
bol sebzeli birgün.afiyet olsun.
biraz işlerim var halledip döncem :) zaten şimdi ortalık sakin :)
sakin zamana denk gelmeyi başarıyorsun. alkisalkisalkis
oof sinir oldum yaa
cevaplarımı yazdım yazdım son iki cevap kala bilgisayar kapandı..
şimdi tekrar yazayım artık..

:uhm:

kereviz salataı bayılırım ya sabah abah cnm istedii yeşil cayda güzel olmuşş mayonez yoktu inş salatada akşamıda inş hafif alatmışındır

günaydınlar hanımlar,

afiyet olsun cnm iş güç temizlik var birazdan:)))

günaydınnnnnn
bende akşam hafif kapadım sayılır 4kaşık bamya yemeğii
2dilim ekmek
kahvaltı daha yapmadım hiçte cnm istemiyoo
dün yapamamıştım buğün temizlik yapcam öğlen sonra arkadaşa gitcemm inş kaçırmam

kereviz zaten öyle bir sebze ki ya çok sevenle karşılaşıyorum ya da hiç sevmeyen:) ben de bayılırım. kokusu en başta beni bayıltıyor:) mayonez yoktu canım içinde. yoğurtlu yapıyoruz biz ve hiç mayonezi aratmıyor. akşamı hafif atlattığıma inanıyorum. bir ara dolaptaki pırasayı da götürmeyi istedi canım ama onu bugüne sakladım. hepsini 1 günde yemektense 2 güne bölsek daha iyi değil mi?

akşamın güzel olmuş. hatta belki az bile diyebilirdim ama bamya yemeği yağlı olabiliyor bazen. eğer yağı fazlaysa 4 kaşık yeterli.

kahvaltıyı lütfen ihmal etme. atladığın bir öğün daha fazla açlık çekmene sebep olabilir. ayrıca metabolizmanın en hızlı olduğu dönem sabahları ve sen sabahları krallar gibi yiyebilirsin:)

Kahvaltı olarak 4 zeytin, peynir ve 1 tatlı kaşığı reçel. Yanında yarım kepekli yuvarlak ekmek. Şimdi ise limonlu, tarçınlı yeşil çay.

günaydın elacım.
sanırım akşam yemeğini soruyorsun. akşam yemeği olarak işten çıkmadan önce saat 17.30 gibi1 kase çorba,1 dilim ekmek yemiştim. arkadaşta yediğimde saat 9 a geliyordu. başka bir arkadaşı beklediğimiz için saati hatırlayabiliyorum. neyse senin akşamın hafif olmuş tebrikederim. bende kahvaltı öğünlerini atlamamanı tavsiye ederim. kolay gelsin.

Kahvaltı olarak 4 zeytin, peynir ve 1 tatlı kaşığı reçel. Yanında yarım kepekli yuvarlak ekmek. Şimdi ise limonlu, tarçınlı yeşil çay.
afiyet olsuun.

Son düzenleme:
neyi ne zaman yaşadım ianaın bende hatırlamıyorum
off anlatmaya bile gücüm yok canlarım
ama herşey çok güzel
çok misafirli
çok mutlu
ii geçio
ama olan benim bacağıma oluyorda ben farkında değilim

kısaca şöle söleyeyim bugün misfirim yok
yarın yada birgün temizlik yaptıracam
c.tesinden sonra full misafirim var
yani dönüp dönmemekte kararsızım

bu arada kilo aldım verdim aldım verdim
şimdi de çok ii halde değilim
bu cuma bildirimde bulanilirim ama diğer cuma saanırım gelemem
bu nedenle bi gir bi çık olsun istemiyorum
buraya takılayım ama izinli olayım diyorum kaptancım sen ne dersin ?? bi mahsuru var mı??

dosbacım,hoşgeldin.

nasılsın arkadaşım,ama anladığım kadaryla şükür ki iyisin.sevindim canım.
bune yoğunluk.herkes kendini bu ayamı saklamış ne. bacağın konusunda dikkatli ol lütfen,tekrar üzülmeni istemiyorum canım. ayrıca yokluğun belli oluyor inan. özledim,ne yalan söyliyim nachtimi,melzeyiti,melisi hep özledim. gelmeleri için beddua edicem artık. :)))
canım yaz sürekli yaz. sen nasıl istersen hayatım.

canım valla bende özledim
ablam bile diyo ben gelince kk'ya girerdin bu defa vaktin yok diyo:))
aslında hepsi ani misafir... geçen hafta almanyadan gelen misafirlerimin ankarada kimsesi yoktu ve evimde bi nişan oldu :)) daha doğrusu karşı taraf anne baba geliriz dediler ama 35 kişi geldi en son gece 2 de kahve yaptığımı hatırlıyorum :))
onlar 3 gün kaldı ertesi gün ablam geldi... ve ablamı verdik :)) nasıl bi anlatım şekliyse artık :)) bu hafta hep onun işlerine koşturduk
dün yüzükte giyeceği elbiseyi verdik hazır bulamadık c.tesi provası var o gelecek
pazaretsi damat bey gelecek 2 gün alışveriş işleri var eee malum yemek falan yapmam lazım
dışarda da yeriz eminim tüm düzenim bozuldu ama hayırlı işler beni hep mutlu ediyor
bi evimi temizletmem lazım...yani bu ara burayı ihmal edeceğim

bu arada beddua etmeyelim ama arada hatta sık sık gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…