Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kapanişta açılışta benden :))
günaydııııııınnnn :)
rutin kahvaltımı yaptım okula gidiyourm
herkese güzel bir gün diliyorum
görüşmek üzre..
günaydın canım,sanada güzel günler dilerim sağol.
bayılırım sarımsaklı yoğurda. cokacimcoook afiyet olsun canım yine iyisin. alkisalkisalkis
cumartesi pazar herkes sevdiceğiyle birlikte anlaşılan aahh ahh :)))
evde ve iş yaptım,akşam üzeri çıktık ama oğlum zehir etti sıpa. vede bacaklarım ağrıdı hemen eve döndük. bekarlığın tadını çıkarın.
6000 mi? ohaoldumsmile amanın. o makineleri biliyorum,hatta çok güzel ve bende istiyorum. ama çok pahalııı senağlama bir sürü aparatı var hepsini alırsanız maliyeti o kadar artıyor sanırım. yani eğer o maknineyse,çoğu aparatı almadan maliyeti düşürebilirsiniz .benim istediğim özellikleriyle 1500-2000 e denk geliyor. ama gerçekten güzel makine.
gözünaydın pc yapılmış rahatlamışsın,eşinin ellerine sağlık.onun sayesinde bizde senden uzak kalmadık. ayrıca yine uzunmu kalacak hayatım,şimdiden Allah kavuştursun.
kahvaltıda peynir patatesli yumurta fazla olmuş canım. gerçi ölçüsü yazmıyor ama lezzetli olmuştur sen onu hüpletmişsindir. kaydirigubbakcemile3 afiyet olsun.
iyi geceler kuzular diyet nasıl gidiyor maalesef en sinir olduğum noktalardan biri edit tuşunun kaldırılmış olması
edit tuşu kullanmasını bilmeyen arkadaşlar yüzünden kaldırıldı.onların ceremesini biz çekiyoruz. guclubacismile
sağolasın canımsım. senin sıkıntılarda bitmiyor be bacım. gerçi Rabbim beterlerinden korusun cümlemizi.neyse gelir yazarım size. opuyorumnanaktan
bura hep boyle sessiz mi ya :S
yok yok değil.
canım bende saçlarımı hep kısa kestirmek istiyorum ama malesef kafada 2 gül var ve beni sinir ediyorlar,o yüzden en fazla omuzlara kadar kestirebiliyorum.
benim saçlarda doğum sonrası neredeyse 2.5 seneye kadar sürdü.daha yeni yeni azaldı. azaldı diyorum ama normaldede çok dökülür saçlarım. dr gidip tahliller yaptırdım. malesef tamamen psikolojik oldu benimki. önüne geçemiyorum o yüzden.
sporunu umarım bırakmazsın ve dilerim bende başlarım. canım boyum 1.55.
hamile kalmadan önce 54 kiloydum tekrar 54 sonrasında da 52 gibi bir rakama geleyim diyorum ama henüz başaramadım malesef,gerçi başardım ama nefsime yenik düştüm. tekrar başarmaya çalışıyorum. :çok üzgünüm:

800 gr yağ. ohaoldumsmile valla tebrikler. alkisalkisalkis
canım annemle aramızda 1 saat var. 13 eylülde tatile giderken anneme bıraktık. döndükten sonra babannesi rahatsız olunca 1 hafta daha kalsın dedik. (babannesi bakıyor normalde)2 hafta gibi bir süre ayrı kaldık. tatil dönüşü görmeye gittik ama birşey anlamadık tabi.çok özlemiştik çünkü. gerçi şimdi 2 haftanın acısını alıyor bizden. gırcem çenesini.kaydirigubbakcemile3

cnm benimde kızım 16 aylık :)
bizimde dişlerdeniştahımız yokk buaralarr
evlilik deilde beimde doğum sonrası yapıştı 5kilo kaldı bi kurtulamadımmmm
ama inş vercez hepberaber

Allah bağışlasın kızını. Seninki de artık büyümüş maşallah. Ne hareketlidir o şimdi. Dişler de tez zamanda çıkar da kurtulu inşallah bebişin.

Allah yardımcın olsun. İradeye hakim olursak başarırız gibi geliyor bana.

bende bulaşıkları makineye dizeyim kız uyanmadan uyanıncada süpürge acarımm işim bitince grşş

Sana kolay gelsin. Ben çamaşırı hallettim. Daha da canım bir şey istemiyor. Spordan sonra yoruluyorum.

ah bu çocuklar yok mu? hem evimizin neşesi oluyorlar hem de ne plan yapıldıysa oyunbozan olabiliyorlar:)

başarırsın inşallah canım. doğum öncesine kilona dönebilmişsin ne güzel.

yemek yiyip gelicem kızlar. öptüm.

afiyet olsun.

ah bu çocuklar yok mu? hem evimizin neşesi oluyorlar hem de ne plan yapıldıysa oyunbozan olabiliyorlar:)
başarırsın inşallah canım. doğum öncesine kilona dönebilmişsin ne güzel.
afiyet olsun.
sorma canım,onlarsız kesinlikle olmuyor,özelliklede anneler için,ama insanı çokda yoruyorlar. hergüzelin bir kursuru var bu olsa gerek.
eski kiloma tekrar dönebilmeyi çok istiyorum. inşallah başarırım canım.
yemeğide yedim hafifde oldu çok şükür. sağol canım.
akşam menüsü : sebze yemeği ve salata düşünüyorum
güzel bir seçim. çok hafif. a.s
kızlar çizelge nasıl yapılıyor ya saatlerdir deniyorum olmuyo
canım kilo çizelgesi bölümü var oraya baktınmı bilmiyorum ama orada güzel bir şekilde tarifleri var,istersen dene hayatım.

bu arada kızlar,öğle yemeğim 1 tabak ıspanak yemeği,1 dilim ekmek, ve sonrası 1 bardak normal çay. birazlardan yeşil çay hüpletem bari. sahi ben ondan niye içmedimki ya.
kaydirigubbakcemile3

öncelikle nadide, neyneyse ve şişgo arkadaşımız,sonra diğer arkadaşlar için kuralları paylaşıyorum kızlar,dikkatle okunması ricaolunur.
13. TAKIM GENEL KURALLAR.
1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz

yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği
cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir.

7) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.

Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım. Hepimize bol şans diliyorum.

canım beraber aynı takımdaydık,ozaman mezuniyet karnesi almışmıydın hatırlamıyorum.ozaman bildiğim bekardın,ne zaman evlendin hayatım hayırlı olsun. sen kocana bakma hayatım. o zayıf metabolizma hızlı tabi.gerçi metabolizma işi yapıyla alakalı,öyle insnlar kilo almazlar.ablamdan biliyorum. seni tekrar aramızda görmekten mutluyum. bu arada çok önemli biir soru,1.takıma ayrılacağını bildirdinmi,diğer bir soruda 68.1 kg 1.takıma başladığın kg değilmi canım. seni yeni üye değilde,1.takımdan transfer diye göstereceğim.

bu arada kızlar,öğle yemeğim 1 tabak ıspanak yemeği,1 dilim ekmek, ve sonrası 1 bardak normal çay. birazlardan yeşil çay hüpletem bari. sahi ben ondan niye içmedimki ya.
kaydirigubbakcemile3

hafif ve güzel bir yemek olmuş. yeşil çay beni çok rahatlatıyor. kilo verdirmesinden önce içmeyi de seviyorum. bundan sonra da siyah çaydan ziyade yeşil çay tercih etmeyi düşünüyorum. günde 2 fincan içmeye çalış bence.

Kuralları da okudum. Zaten yapamayacağım bir şey olursa gelir yazarım.

şişgocum 55.2 ile 26 haziran 2009 da mezun olmuşsun canım.epey kilo almışsın ama 13 gündede 2.9 kg vermişsin tebrik ediyorum seni. çok fazla sürmez seni yine mezun ederiz.
yalnız 1.takım geçen hafta bildirim yapmadı. o yüzden onların listelerine giriş yapamadın. o yüzden yeni üye olarak 65.2 kg dan girişini yapıcam. karışıklık olmaması gerekiyor.sonra kızıyorlar hayatım. eyvahedigeldismile
bu arada canlar
bilgi paylaşımı ;
nadide arkadaşımız paylaşımı iyi olduğu için geçen haftaki listeye eklenildi. neyneyse arkadaşımızında paylaşımı şuan için iyi o yüzden bu hafta oda listemizde olacak. şişgo arkadaşımında paylaşımı iyi olursa bu hafta onuda listeye almakta sakınca görmüyorum.

bende yeşil çayı işe başlamadan önce evdeyken sürekli tüketirdim. sabah kahvaltılarda bile o vardı hayatımda.ama işe başladıktan sonra uzaklaştım. tekrar başlarım herhalde. ne bileyim bana çok zevk vermiyor belkide o yüzden bu kadar uzak kaldım, ama tekrar denicem.

yeşil çayı renklendirebilirsin biraz. limon işe yarıyor bence. kabuk tarçınlı da sevdim ben. annem karanfil tercih ediyor. biraz oynamak lazım sanırım.

tamam canım nasıl istersen öle önemli olan takımda olmam. inşlaah canım veririm bu kiloyu.:Saruboceq:

evet canım bildirdim ayrılacaımı. evet aynı takımdakdık tabi mezun oldum karnemide aldım ama uzun sürmedi. 3 ay önce evlendim tatlım.

şişgocum hayırlı olsun hayatım.ömür boyu beraber mutlu olmanızı dilerim.
canlar birazdan çıkacağım.. bu akşam arkadaşa oturmaya gideceğiz. epey kalabalık olacak zannediyorum. çok fala yememeye çalışırım.ama durun yaa.öğle yemeğimden kalan çorbamı yemedim çıkmadan onuda yiyeyim. bu arada celudar bu hafta listeye senide alalım hayatım olurmu.

herkese iyi akşamlar çok öpüldünüz.

oof sinir oldum yaa
cevaplarımı yazdım yazdım son iki cevap kala bilgisayar kapandı..
şimdi tekrar yazayım artık..

öğleden sonra yoğurtlu kereviz salatası ve çeyrek kadar kepekli ekmek yedim. sabah içmediğim için 1 kupa yeşilçay içtim. oğluş ısıttığım pırasayı yemedi, az bir şeydi zaten. onu da yedim:))

yürüyüşe çıktığımızda da zannediyorum 3 tane ceviz yedim. oğlumu uyuttuktan sonra da nar ekşili börülce salatası yedim, nefisti:) birazdan yeşil çayımı içerim inşallah.

bugünün özeti böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…