şişgo boyun kaç cnmm isim neydi
günaydın canım,sanada güzel günler dilerim sağol.kapanişta açılışta benden :))
günaydııııııınnnn :)
rutin kahvaltımı yaptım okula gidiyourm
herkese güzel bir gün diliyorum
görüşmek üzre..
bayılırım sarımsaklı yoğurda. cokacimcoook afiyet olsun canım yine iyisin. alkisalkisalkisYediklerimi de yazayım. Öğleden sonra 1 galeta. Bebişin yemedikleri kontejanından çeyrek ütülmüş mısır, çeyrek bardak kadar ayran. 2 bardak şekersiz çay ve 2.5 ceviz.
Akşam yemeği patlıcanlı, kabaklı zeytinyağlım ve sarımsaklı yoğurt:) Ne kadar çok kokuyorumdur değil mi:))
Son olarak 1 kupa tarçınlı, limonlu, şekersiz yeşil çay. Su içerek günü tamamlıyorum inşallah.
evde ve iş yaptım,akşam üzeri çıktık ama oğlum zehir etti sıpa. vede bacaklarım ağrıdı hemen eve döndük. bekarlığın tadını çıkarın.cumartesi pazar herkes sevdiceğiyle birlikte anlaşılan aahh ahh :)))
6000 mi? ohaoldumsmile amanın. o makineleri biliyorum,hatta çok güzel ve bende istiyorum. ama çok pahalııı senağlama bir sürü aparatı var hepsini alırsanız maliyeti o kadar artıyor sanırım. yani eğer o maknineyse,çoğu aparatı almadan maliyeti düşürebilirsiniz .benim istediğim özellikleriyle 1500-2000 e denk geliyor. ama gerçekten güzel makine.bide dün olanı anlatsam inanmazsınız...
bu ünlü süpürgeler var bilirsiniz gelip tanıtımını yapıyorlar suyun içine pislikleri alıyor güzel kokular veriyor toz alınıyor vs vs falan (marka adı vermıyeyım dedim herkes biliyordur zaten). neyse bizede geldiler dün annemle babamda öylesine adamları dinliyceklerdi hesapta onlar anlatcak ve gideceklerdi. bende odamdan dışarı bile cıkmadım saatler geçti adamlar gitti ve odamdan cıktıgımda bizimkiler 6 bin liralık süpürge almışlardı. hayatımın şokunu yaşadım resmen 6bin miii 6 bin mii deyip durdumsordugumda geri iade imkanıda yok heralde dedi annem falan ki ailem böyle şeylere çabukda kanmaz normalde eğitimli insanlardır bilirler karşısındaki sadece işi gereği bu kadar uğraşıyor. ama nasıl olduysa almışlar işte. ben de erkek kardeşim de şehir dışında okuyan kız kardeşim de büyük bir şok yaşadık (gerçi annem ve babamda şokdaydı nasıl aldıkları konsuunda ) sonra sözleşmeye baktım geri almaları imkanı vardı aradık tekrar adam alırım sorun değil ama önce kızınızada bi tanıtım yapayım demiş (bizimkiler benim kızdıgımı soylemişler ) bir kaç saate tanıtım yapmaya gelecekler. ama o süpürge ağzıyla kuşda tutsa 6 bin lira dünyada verilmeeez :S
gözünaydın pc yapılmış rahatlamışsın,eşinin ellerine sağlık.onun sayesinde bizde senden uzak kalmadık. ayrıca yine uzunmu kalacak hayatım,şimdiden Allah kavuştursun.günaydın kızlar
bilgisayar bozuldu cuma gününden dün geceye kadar yoktuu dün eşim format attı yeniden yükledi felan anca yazabildimmm ay int yokken vakit gecmedi inan hiççç
yeni arkdaşlar gelmiş hoşgelmişşş eşim bu gece gidecek yine buğün fazla bakamadımm pazara alışverişe gideceğiz öğlenden sonradaa yarın artık okurumm yazarımm.
dün neler mi yedimm
kahvaltıda yarım simit,domates,salata,peynir patatesli yumurtaa 1fincan cay
öğlen 2kaşık pilav 1kepçe barbunya
akşamda aynııı hiç ekmek yemedimmm dün bu aradaaaa:)))
akşamda 1kivi,1mandalina
veee 1bardak kola birkaç cips((((
herkes iyidir inşşş
edit tuşu kullanmasını bilmeyen arkadaşlar yüzünden kaldırıldı.onların ceremesini biz çekiyoruz. guclubacismileiyi geceler kuzular diyet nasıl gidiyor maalesef en sinir olduğum noktalardan biri edit tuşunun kaldırılmış olması
sağolasın canımsım. senin sıkıntılarda bitmiyor be bacım. gerçi Rabbim beterlerinden korusun cümlemizi.neyse gelir yazarım size. opuyorumnanaktaniyi geceler kardeş takımcığım ilk kez gece yarısı yazıyorum topiğe hepinize huzurlu geceler .
adcim gelmişsin takıma canım teşekkür ederim güzel dilekleirn için evet canım daha önce yüksek tansiyonum vardı düzene girmişti kilo vermemle birlikte şimdi sanırım yine çıktı gerçi biraz morale bağlı bir yüksek tansiyon tabiki kilonunda etkisi çoktur ama bir süredir bu rahatsızlık moralsizlik tansiyonumu çok etkiledi haklı olarak neyse pazartesi bol protein alarak güzel bir diyete başlıyorum inşallah yoğurt peynir süt derken epey güçlenirim sanırım çok öpüyorum canım .
yok yok değil.bura hep boyle sessiz mi ya :S
canım bende saçlarımı hep kısa kestirmek istiyorum ama malesef kafada 2 gül var ve beni sinir ediyorlar,o yüzden en fazla omuzlara kadar kestirebiliyorum.merhabalar tekrar,
gecikmiş öğle yemeğimi yemeden bir uğrayım dedim.
ad, saçlarımı oldukça kısa kestirdim:) bu kadar kısa en son ortaokul veya ilkokulda kesilmiştir herhaldeo zamanlar kısacık keserlerdi ya oğlan gibi:)) saçım çok dökülüyor ve çocukla bakımı zor diye kestirdim gitti. böyle başıma bir rahatlık geldi. sana da tavsiye ederim. çok kısa olmasa bile kestirmek insanı rahatlatıyor.
ara öğünlere dikkat etmeye çalışıyorum. bünyemi fazla aç bırakmak istemiyorum. metabolizmam yavaşlarsa diye ödüm kopmuyor değil.
sporda oldukça yoruldum. malum ramazanda ara vermiştim. çok çok iyi geldi, yorulmama rağmen. inşallah düzenli gidebilirim.
bu arada ad merak ettim ben, senin boyun kaçtı? yani kilon gayet iyi değil mi senin? aklıma takıldı da:) yani motivasyonunu bozmak istemem ama ben senin kilonda olsam o çikolatayı affederdim:) ama tabiki dengeli beslenmeye inanıyorum.
celudar, ben de diyetisyene gitmeyi düşündüm ama çok pahalı gibi. sen ankarada kime gidiyorsun? bu arada ben de ankaradayım.
günaydıın :))) biraz geç bir günaydın oldu gerçi ama :)
diyetisyenime gittim geldim 800 gr vermişim yagdan hepsi... biraz az cunku bu hafta okul acıldı duzen bozuldu bide dogum gunu vardı yakın bir arkadasın malum pastalar
yeni bir haftaya başlıyorum şimdi :))
adcımm oglun annenin yanında başka şehirdeydi değil mi?? arada yanına geldı mı yoksa ben yokken oglun annendemiydi? eger oyleyse cook büyük özlem olmuştur. ama çok şükür sağlıklı sıhhatli yanında şimdi :)
kahvaltı yapıp gelmeye calıscam..
cnm benimde kızım 16 aylık :)
bizimde dişlerdeniştahımız yokk buaralarr
evlilik deilde beimde doğum sonrası yapıştı 5kilo kaldı bi kurtulamadımmmm
ama inş vercez hepberaber
evet evlilik kötü etkiledi beni ama bu kez çok krarlıyım kendime söz verdim artık verdiklerim kolay kolay almıycam tabi önce verebilirsem fakat bu kez hedeflerimi küçülttüm yani ilk hedefim 60 olmak onun için çaba harcayacağım.
daha sonra kısmetse 50 li rakamlarla uğraşcam.:lepi:
bende bulaşıkları makineye dizeyim kız uyanmadan uyanıncada süpürge acarımm işim bitince grşş
bayılırım sarımsaklı yoğurda. cokacimcoook afiyet olsun canım yine iyisin. alkisalkisalkis
evde ve iş yaptım,akşam üzeri çıktık ama oğlum zehir etti sıpa. vede bacaklarım ağrıdı hemen eve döndük. bekarlığın tadını çıkarın.
canım bende saçlarımı hep kısa kestirmek istiyorum ama malesef kafada 2 gül var ve beni sinir ediyorlar,o yüzden en fazla omuzlara kadar kestirebiliyorum.
benim saçlarda doğum sonrası neredeyse 2.5 seneye kadar sürdü.daha yeni yeni azaldı. azaldı diyorum ama normaldede çok dökülür saçlarım. dr gidip tahliller yaptırdım. malesef tamamen psikolojik oldu benimki. önüne geçemiyorum o yüzden.
sporunu umarım bırakmazsın ve dilerim bende başlarım. canım boyum 1.55.
hamile kalmadan önce 54 kiloydum tekrar 54 sonrasında da 52 gibi bir rakama geleyim diyorum ama henüz başaramadım malesef,gerçi başardım ama nefsime yenik düştüm. tekrar başarmaya çalışıyorum. :çok üzgünüm:
yemek yiyip gelicem kızlar. öptüm.
sorma canım,onlarsız kesinlikle olmuyor,özelliklede anneler için,ama insanı çokda yoruyorlar. hergüzelin bir kursuru var bu olsa gerek.ah bu çocuklar yok mu? hem evimizin neşesi oluyorlar hem de ne plan yapıldıysa oyunbozan olabiliyorlar:)
başarırsın inşallah canım. doğum öncesine kilona dönebilmişsin ne güzel.
afiyet olsun.
güzel bir seçim. çok hafif. a.sakşam menüsü : sebze yemeği ve salata düşünüyorum
canım kilo çizelgesi bölümü var oraya baktınmı bilmiyorum ama orada güzel bir şekilde tarifleri var,istersen dene hayatım.kızlar çizelge nasıl yapılıyor ya saatlerdir deniyorum olmuyo
çok teşekür ederim canım. kedimi kısaca anlatayım
68.1 le 14,ünde hafta başladım şuan 65,2 üm .
daha öncede 13.takımdaydım ve 5-6 ay gibi bi sürede 65 ten 53 e düştüm ama boğazıma sahip olmadığım için bu kez 68 i gördüm bunda evlenmemmeim payı çok evlendim ve kocam çok zayıf habire yedik o halen zayıf ben ise aştım kendimi .ama şimdi çok kaarlıyım bu kez aynı hatayı yapmıycam.
bu hafta izinliyim giremeyebilirim nete fatkat cuma sabah ayda perşembe akşam mutlak girer kilo bildirimi yaparım. tekrar teşekürler aranıza aldığınız için
sabah yediklerim
sabah bi dilim kepek ekmek ve bi dilim peynir ve yeşil çay
ara yarım armut
öğlen bi but derisiz +3 kaşık çorba
ben sürerli netteyim sabah 8 akşam 5 durmadan paylaşım yaparım sıkılmayın benden (bu hafta hariç)
opuyorumnanaktan
bu arada kızlar,öğle yemeğim 1 tabak ıspanak yemeği,1 dilim ekmek, ve sonrası 1 bardak normal çay. birazlardan yeşil çay hüpletem bari. sahi ben ondan niye içmedimki ya.
kaydirigubbakcemile3
bende yeşil çayı işe başlamadan önce evdeyken sürekli tüketirdim. sabah kahvaltılarda bile o vardı hayatımda.ama işe başladıktan sonra uzaklaştım. tekrar başlarım herhalde. ne bileyim bana çok zevk vermiyor belkide o yüzden bu kadar uzak kaldım, ama tekrar denicem.
şişgocum 55.2 ile 26 haziran 2009 da mezun olmuşsun canım.epey kilo almışsın ama 13 gündede 2.9 kg vermişsin tebrik ediyorum seni. çok fazla sürmez seni yine mezun ederiz.
yalnız 1.takım geçen hafta bildirim yapmadı. o yüzden onların listelerine giriş yapamadın. o yüzden yeni üye olarak 65.2 kg dan girişini yapıcam. karışıklık olmaması gerekiyor.sonra kızıyorlar hayatım. eyvahedigeldismile
bu arada canlar
bilgi paylaşımı ;
nadide arkadaşımız paylaşımı iyi olduğu için geçen haftaki listeye eklenildi. neyneyse arkadaşımızında paylaşımı şuan için iyi o yüzden bu hafta oda listemizde olacak. şişgo arkadaşımında paylaşımı iyi olursa bu hafta onuda listeye almakta sakınca görmüyorum.
canım beraber aynı takımdaydık,ozaman mezuniyet karnesi almışmıydın hatırlamıyorum.ozaman bildiğim bekardın,ne zaman evlendin hayatım hayırlı olsun. sen kocana bakma hayatım. o zayıf metabolizma hızlı tabi.gerçi metabolizma işi yapıyla alakalı,öyle insnlar kilo almazlar.ablamdan biliyorum. seni tekrar aramızda görmekten mutluyum. bu arada çok önemli biir soru,1.takıma ayrılacağını bildirdinmi,diğer bir soruda 68.1 kg 1.takıma başladığın kg değilmi canım. seni yeni üye değilde,1.takımdan transfer diye göstereceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?