• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydııın.

hepinizin iyi olması temennilerimle,güzel bir gün diliyorum.
dün akşam yemekte 2 ad köfte 1 dilim tahıllı ekmek yedim. yatmadan öncede meyve yedim. yalnız bu sabah tartıldım 400 gr fazla çıkıyorum. bugün dahada dikkatli gitmeye çalışacağım. bakalım yarın sabah ne görünecek.

günaydın canım a.s. seninde günün güzel geçsin
belki ödem olmuştur takma kafana
bende de dün hafif beslenmeme rağmen değişen bişi yok :((
bugünde böyle az yesem diyorum bakalım

Günaydınlar bayanlar,

günaydıııınnnn a.s.
ayy takımım sabahları gelmeyi çok özlemişim
neyneyse canım eşim için güzel dileklerde bulunmuşsun saol canım
bugün daha ii işe gitti bakalım belki akşama doğru yine gelir

İnşallah daha da iyileşmiş olarak gelir. İnşallah hastalanınca nazlanan eşlerden değildir eşin:)

bana gelince sabah kahvaltım
3 tane ceviz
3tane zeytin
3lokma ekmek çay domates

bakalım bugün nasıl geçecek

akşamda 3 porsiyon meyve yedim 1 tane fazla oldu :((

Süper bir kahvaltı yapmışsın. Dün meyve günü oldu herhalde bizim takım için:)

günaydınlar kızlr
gelmeye calışcam öğlen sonu işlerimi haledeyimm
makineye sinir oldum temiz bardaklarıda pis çıkarmışş boşalttım elimde yıkıcammmmmm
nedenböyle yapıyo anlamadımm servisimi arasakk ki?

Servisi arayabilirsin. Bir de hani makineyle gelen kağıtlar oluyor. İşte makine şöyle yaptıysa sebebi şudur gibi ona bakabilirsin. Makine temizleyici kullanmanı da tavsiye ederim. Ben düzenli kullanıyorum. Önceden kullanmıyordum, bende de kirli çıktığı oluyordu.

günaydııın.

hepinizin iyi olması temennilerimle,güzel bir gün diliyorum.
dün akşam yemekte 2 ad köfte 1 dilim tahıllı ekmek yedim. yatmadan öncede meyve yedim. yalnız bu sabah tartıldım 400 gr fazla çıkıyorum. bugün dahada dikkatli gitmeye çalışacağım. bakalım yarın sabah ne görünecek.

Akşam yemeğinde zararlı bir şey yok. Bence de ödem olabilir. Yoksa sen şu akşam oturması hariç iyi gidiyorsun.

Kahvaltım biraz abartılı oldu yaw benim. Annem bizdeydi, patates salatası yapmış. Yeşil soğan vs ile. Birkaç tabak yeme durumu oldu ama ekmeksiz. Gün içerisinde dikkat etmeye çalışacağım. Şimdi yeşil çay zamanı:)

günaydınlar kızlr
gelmeye calışcam öğlen sonu işlerimi haledeyimm
makineye sinir oldum temiz bardaklarıda pis çıkarmışş boşalttım elimde yıkıcammmmmm
nedenböyle yapıyo anlamadımm servisimi arasakk ki?
günaydın canım. makineler için temizleme deterjanları var arada ondan kallan hayatım. ayrıca suların az akıyorsa yada o sırada su hızı azalmışsa etkilemişdir. yaşadığım şeylerdi paylaşayım istedim.
bana gelince sabah kahvaltım
3 tane ceviz
3tane zeytin
3lokma ekmek çay domates

bakalım bugün nasıl geçecek

akşamda 3 porsiyon meyve yedim 1 tane fazla oldu :((
günaydın canım afiyet olsun.
ii akşamlar
akşam yemeğim hafif oldu sanırım
1 dilim ekmek
2 dilim balık(kızartma)
salata
şimdi de ıhlamur içeceğim eşim hasta onun için yapmıştım
hafif bir öğün olmuş. tebrikederim canım. eşinede geçmişolsun hayatım.
hımm, bizde lahanın sadece dolması yapılıyor. aslında düşününce daha önce de muhtemelen duydum ben bu kapuskayı. dolmasını ben de severim. ama sarmasını değil:)) annem sağolsun yaparsa bize de veriyor:)

yurdum geneli et odaklı bir lokanta olmadığı için şanslısın. yediklerin bu kadarla kalıyorsa bence dünü telafi ettin. iyi geceler sana.

benim de kaç keredir canım balık çekiyor. şöyle bir denk gelse de alsam da yesem. gerçekten günü gayet hafif geçirdin bence. nazar değmesin. eşine de geçmiş olsun.
dolmasına bayılıyorum. ilk evlendiğim zamanlarda birkaç sefer yaptım. epeydir yapmamıştım. akşam yemeğinde yine atıştırdım,dururmu hiç boğazım.
adcım kapuska deyince ablamıda ereğliye verdik artık sizin yemekleri de öğreniriz

kapuska buraların yemeğimi bilmiyorum ama ablan evlenince burdamı oturacak dosbacım.

günaydın canım a.s. seninde günün güzel geçsin
belki ödem olmuştur takma kafana
bende de dün hafif beslenmeme rağmen değişen bişi yok :((
bugünde böyle az yesem diyorum bakalım
sağol canım. inşallah öyledir dosbacım,bende ödem diyorum ama midemde şişkinlikte var.gerçi wc olayımda sıkıntılı bu sıralar. :çok üzgünüm:
bugünde az yersen kesinlikle farkedecektir hayatım. a.s
Günaydınlar bayanlar,
İnşallah daha da iyileşmiş olarak gelir. İnşallah hastalanınca nazlanan eşlerden değildir eşin:)
Süper bir kahvaltı yapmışsın. Dün meyve günü oldu herhalde bizim takım için:)
Servisi arayabilirsin. Bir de hani makineyle gelen kağıtlar oluyor. İşte makine şöyle yaptıysa sebebi şudur gibi ona bakabilirsin. Makine temizleyici kullanmanı da tavsiye ederim. Ben düzenli kullanıyorum. Önceden kullanmıyordum, bende de kirli çıktığı oluyordu.
Akşam yemeğinde zararlı bir şey yok. Bence de ödem olabilir. Yoksa sen şu akşam oturması hariç iyi gidiyorsun.
günaydın canım. ödem olması ihtimali ve wc sıkıntısından dolayıolma ihtimali yüksek ama yinede kolay kilo alabilen bir bünyeye sahibim,korkmuyorda değilim. cumaya kadar hem bu kiloyu hemde haricinde vermiş olabilmeyi diliyorum. :Saruboceq:
Kahvaltım biraz abartılı oldu yaw benim. Annem bizdeydi, patates salatası yapmış. Yeşil soğan vs ile. Birkaç tabak yeme durumu oldu ama ekmeksiz. Gün içerisinde dikkat etmeye çalışacağım. Şimdi yeşil çay zamanı:)

bayılırım patates salatasına.cokacimcoook
biraz abartmışsın canım,ama saat daha çoook erken,akşama kadar gider onlar eminim. a.s

adcım evet ablam 3 yıl kadar orda kalacak sonra ya bodrum yada istanbul düşünüyorlar hayırlısı bakalım

bende çok severim ve nezamandır yemiyorum :((

bende şimdi bi yeşil çay içeyim belki ödemim vardır

enişte ne iş yapıyor dosbacım. ailesi ereğlidenmi. hani belki tanıdık çıkarlar. :))) bu arada ablan inşallah ereğliyi sever. gerçi sevilmeyecek bir yanı yok.burası güzel bir ilçe. tek kusuru nem oranı çoktur. ayrıca belki ablanla tanışma imkanımız da olur. hemen kendime pay çıkardım görüyormusun. kaydirigubbakcemile4

ay biraz soluklanayım dedimm anca bulaşıkları hallettim kızı uyuttum kalkar birazdan
buzdolabı ve mutfak dolaplarım düzenlencekk iş cokta buğün bitirmem lazım dinleneyim

dosba gelmniş cnmm nasılsınn yoğunmuşsun sanırımmm
ad cnm wc sorunundan dolayı olabilirr şişliktir ooo
neyse neyse cnm sabah sabah patates salatası maşşalahh cnm miden almışş ben sabahları yiyemiyomm akşamı hafif atlat barii
bana gelince dün ark gittim 1tane börek ve makarna salatası yedimm az az
ama asıl bomba evde oldu eşimm de börek istedii yaptımm bide kremalı patatess
yanii dün fenaydıı anlayacağınızzz inşş kiloya yansımaz

sabahta kızıma değişik bişey yapayım dedim yemiyoo çünkübu ara sigara böreği yaptımm 2tane yedimm 5dk öncede 5,6 fındıkk :)))
sabahları yürümek istiyorum eşim yarından sonra evde sabah işe gitmeden 7kalksam 8kadar yü
rüsem süper olur bakalımm in yürürümm

merhaba arkadaşlar nasılsınız ne zamandır yazamadım biliyosunuz sınav tarihleri falan ertelendi resmen bi boşluğa düştük o belirsiz olduğu süreçte kafa falan kalmadı yani biraz da serdik ama yeni yeni toparlıyorum kendimi kursum da bitti 1 hafta oluyo kurs bittiğinden beri diyet güzel gidio aldıklarımı da verdim 77.8 kilom :) spor işine de yavaştan başlıyo gibiyim artık hadi bakalım yerimseniben
sizler nasılsınız geçmiş çok fazla olduğu için okuyamadım umarım herkesler iidir yeni arkadaşlar katılmış aranıza onlara da hoşgeldin diyorum şimdilik ben kaçar tekrar girmeye çalışırım görüşürüzzzzzzz :)

neyse neyse cnm sabah sabah patates salatası maşşalahh cnm miden almışş ben sabahları yiyemiyomm akşamı hafif atlat barii

sabahta kızıma değişik bişey yapayım dedim yemiyoo çünkübu ara sigara böreği yaptımm 2tane yedimm 5dk öncede 5,6 fındıkk :)))
sabahları yürümek istiyorum eşim yarından sonra evde sabah işe gitmeden 7kalksam 8kadar yü
rüsem süper olur bakalımm in yürürümm

ya ben bayılırım patates salatasına:)) her öğün midem alır yani. ama fazla oldu biliyorum. öyleki bu saat oldu acıkmadım:) fazla olduğu ordan da belli. arada da 40 dk pilates vardı benim bugün.

börekler, kremalı patatesler, sigara böreği:))) ne yaptın yaw ela? bence sen güzel bir yürüyüşle nötrleştirmeye çalış bu yediklerini. evde cd vs alarak da spor yapabilirsin aslında.

merhaba arkadaşlar nasılsınız ne zamandır yazamadım biliyosunuz sınav tarihleri falan ertelendi resmen bi boşluğa düştük o belirsiz olduğu süreçte kafa falan kalmadı yani biraz da serdik ama yeni yeni toparlıyorum kendimi kursum da bitti 1 hafta oluyo kurs bittiğinden beri diyet güzel gidio aldıklarımı da verdim 77.8 kilom :) spor işine de yavaştan başlıyo gibiyim artık hadi bakalım yerimseniben
sizler nasılsınız geçmiş çok fazla olduğu için okuyamadım umarım herkesler iidir yeni arkadaşlar katılmış aranıza onlara da hoşgeldin diyorum şimdilik ben kaçar tekrar girmeye çalışırım görüşürüzzzzzzz :)

hoşbulduk bahar. kpss hazırlıkları mı vardı? malum bu aralar sınavlar patladı resmen.

ad,

wc sorunu için doktora gittin mi hiç. şöyle büyük bir şişe suyu masana koysan ve aklına geldikçe içsen. belki faydası olur.

ay biraz soluklanayım dedimm anca bulaşıkları hallettim kızı uyuttum kalkar birazdan
buzdolabı ve mutfak dolaplarım düzenlencekk iş cokta buğün bitirmem lazım dinleneyim
aslında benimde temizliğe başlamam lazım. kurban bayramına saklıyorum kendimi.
çok fazla yorma kendini hayatım. ela kızar sonra. :)))
dosba gelmniş cnmm nasılsınn yoğunmuşsun sanırımmm
ad cnm wc sorunundan dolayı olabilirr şişliktir ooo
sabahları yürümek istiyorum eşim yarından sonra evde sabah işe gitmeden 7kalksam 8kadar yürüsem süper olur bakalımm in yürürümm
elacım öyle olmasını ümid ediyorum.zira göbeğimi görseniz 5 aylık hamileyim sanırsınız. inşallah akşama rahatlarım.
elacım üstüste hamurişleri fena olmuş canım.telafi için bugün çok istikrarlı gitmen lazım diye düşünüyorum. yürüme işini inşallah halledersin canım.iyi gelecektir sana. lolumunekankayizsmile

canım hoşgeldin. sınavların ertelenmesinişans olarak düşün hayatım ve çok çalış. şimdi sıkıntısını çekersin,kaymağını da yersin inşallah. güzel yerlere gelmeni dilerim canım. kendine çok iyi bak sınavlardan sonra bekliyoruz,yada önce ne zaman hazır hissedersen.
kilolarıda sıraya sokmuş yavaş yavaş atıyorsun,tebrik ederim,inşallah kısa sürede bu hedefine ulaşırsın.öpüyorum şeker. opuyorumnanaktan

ad,

wc sorunu için doktora gittin mi hiç. şöyle büyük bir şişe suyu masana koysan ve aklına geldikçe içsen. belki faydası olur.

gittim hayatım gittim tamamiyle psikolojik. saç dökülmem,nefes darlığım hepsi psikolojik.
ama bazen üşüüttüğüm zamanlardada böyle oluyor,birkaçgün çekiyorum. suyu işyerinde çok fazla içemiyorum,ama akşam evde epey tüketiyorum bu sıralar.

bu arada bugün yediklerim.
sabah yarım dilim ekmek beyaz peynir,reçel 1 bardak çay,yarım yumurta.
işyerimde 250 gr kadar siyah üzüm yedim.
daha sonra tamamen sıkıntı kaynaklı,çikolatalı göfret yedim.
saat 14 de 1 dilim ekmek ve 1 tabak kabak sote yedim.
şimdi işten çıkmadan elma yada armut sonrasında da öğle yemeğimde gelen kenara ayırdığım salatamı yicem.
ama şimdi nescafe zamanı.

gittim hayatım gittim tamamiyle psikolojik. saç dökülmem,nefes darlığım hepsi psikolojik.
ama bazen üşüüttüğüm zamanlardada böyle oluyor,birkaçgün çekiyorum. suyu işyerinde çok fazla içemiyorum,ama akşam evde epey tüketiyorum bu sıralar.

üzüldüm ya, psikolojik deyince el kol bağlanıyor. umarım aşarsın bu sorunu. fiziksel olarak önerilecek şeyleri zaten biliyorsundur: sudur, tahıldır vs. ama altta yatan neden çözülmeyince geçmiyordur.

bu arada bugün yediklerim.
sabah yarım dilim ekmek beyaz peynir,reçel 1 bardak çay,yarım yumurta.
işyerimde 250 gr kadar siyah üzüm yedim.
daha sonra tamamen sıkıntı kaynaklı,çikolatalı göfret yedim.
saat 14 de 1 dilim ekmek ve 1 tabak kabak sote yedim.
şimdi işten çıkmadan elma yada armut sonrasında da öğle yemeğimde gelen kenara ayırdığım salatamı yicem.
ama şimdi nescafe zamanı.

çikolatalı gofret haricinde süper. böyle baktın elin tatlıya yanaşıyor yanında bir kabuk tarçın bulundur:) onu ya kahvene at, ya çayına.. şeker isteğini hafifletiyor. normalde 1 tane muzun üzerine tarçın sepiştirin diyorlar ama sende wc sorunu olunca muz mantıklı değil:)

üzüldüm ya, psikolojik deyince el kol bağlanıyor. umarım aşarsın bu sorunu. fiziksel olarak önerilecek şeyleri zaten biliyorsundur: sudur, tahıldır vs. ama altta yatan neden çözülmeyince geçmiyordur.
çikolatalı gofret haricinde süper. böyle baktın elin tatlıya yanaşıyor yanında bir kabuk tarçın bulundur:) onu ya kahvene at, ya çayına.. şeker isteğini hafifletiyor. normalde 1 tane muzun üzerine tarçın sepiştirin diyorlar ama sende wc sorunu olunca muz mantıklı değil:)
sağol canım,inşallah aşarım. tatlı konusunda aslında çikolatalı gofret dünden vardı,arkadaş getirdi.yemicem dedim attım kenara,bugünde çok bunaldım,saldıracak biryer ararken onu gördüm,ööyle oldu yani. :kedi: bol meyveye saldırayım diyorum belki tatlı ihtiyacını azaltır.
birkaç kere denedim ama sanırım tarçını ssevmiyorum. :çok üzgünüm:
kızlaaar ben geldim
geçmişe bakayım biraz :)
canım,pc olmadığını biliyorum ama geldiğindede en azından senden bol paylaşım,diğer arkadaşlara cevaplar bekliyoruz. a.s
bu arada aslı nur ne oluyor kızlar sıkıntı yoktur inşallah. yoksa kaçamakların dibinemi vuruyorsunuz. şişgo motivasyon aradı ama verme taraftarı değil sanırım,inşallah onunda sıkıntısı yoktur. nadid hadi1 haftaşehir dışında mazeretini bildirdi. neyse başım ağrıdı yine. :umursamaz:
hoşgeldin:)

ben oğlanı dışarı çıkaracağım, akşama görüşürüz bayanlar.

kendine iyi bak ,iyi akşamlar.

Back