Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bugün yediklerime gelince
biraz detoks gibi olsun istiyorum
sabah 1 elma yedim
öğle 1 dilim ekmek 2 parça köfte ama çok az
1 bardak ayran

şimdi de ara olarak 1 elma yiyorum
akşama çok hafif bişiler yemek istiyorum

merhabalar dosba,

yoğun bir döneme giriyormuşsun Allah yardımcın olsun. hayırlı işlerinizde inşallah sıkıntısız bir şekilde hallolur.

bugünki yediklerin de çok hafif olmuş. bunlarla durabiliyorsan iyi valla :))

oh oh ne güzel.
hayırlı işlerde koşturmayı bende severim. güzel kalabalık. kolay gelsin canım. ablanada hayırlı olsun dilerim.
dosbacım,birkaç kilo alsınlarda akıllarına gelelim diye beddua edelim diyorum,burayı ancak hatırlarlar.
yediklerine gelince,bu saate kadar güzel olmuş hayatım.akşamıda hafif atlatırsan hemen farkedecektir diye düşünüyorum. inşallahda öyle olur canım.

merhabalar,

oğluşu uyuttum. ev içi işlere geçmeden önce kahvaltı sonrası yediklerim:

ara öğün olarak 1 elma, armut ve muz:) biraz abartılı oldu ama meyve olduğu için fazla vicdan azabı duymuyorum.

öğle yemeği 1 tabak pırasa ve 1 bardak ayran.

amin canım saol
tatlı koşturmaca ama düğün yakın olcak ben bu kilolarla strese girdim bile (
yediklerimle durabiliyorum canım ama normalde diyet listem var ona uyuyorum
bugün biraz hafif yersem toparlarım diye düşünüyorum

saol adcım valla koşturacaz artık
yeterki bu güzel dönemde kilo almayayım
inş. yediklerimi bu hafta böyle devam ettiririm
dolapta yaşpasta var ama yemeyeceğim

afiyet olsun canım
öğle yemeğin çok ii olmuş ama sanki meyve biraz fazla :)) ama günde 4 meyve hakkın var akşam sadece 1 tane yersin sorun olmaz canım

düğün yakın olacaksa işler biraz karışıyor. inşallah düğüne istediğin kiloda gidersin.

yaşpasta için de bravo sana alkisalkisalkis

meyve fazla oldu evet. zaten artık istesem de yemem meyve herhalde:) diyet için düzenli olmasa normalde çok meyve arayan biri değilim. diyet sayesinde her hafta eve meyve girer oldu.

öğle yemeği,1 kase çorba,1dilim ekmek
1 saat sonra 1 tabak kabuska yemeği yedim.
aslında saat 5 gibi yerim dedim ama ofisi kapuska kokusu sarınca yemek zorunda kaldım.
çoook uykum var. hiç çalışasım yok açıkçası.
evde bir sürü çamaşır birikti. bu akşam makinayı açmam gerekiyor.
neyse hala buralardayım kızlar.öpüyorum sizi.

Son düzenleme:
Kapuskayı ben bilmiyorum ya, o nasıl bir şey:)

Ondan hariç hafif bir öğünmüş. Mesain bitmiştir belki de şimdi. Sana iyi akşamlar ve kolaylıklar.

yok hayatım hala işyerimdeyim. beyaz lahanaya bizim burada kapuska diyorlar. :))) yemeğine ve dolmasına bayılıyorum. yemek yediğim lokantada iyiki sebze yapıyorlar yoksa halim fenaydı.

mesaim bitmek üzere,artık toparlanmam gerekiyor. neyneyse teşekkürederim. sanada kolay gelsin.

bugün katılımımız çok azdı.yarına umarım daha iyi olur.
herkese iyi akşamlar.

ii akşamlar
akşam yemeğim hafif oldu sanırım
1 dilim ekmek
2 dilim balık(kızartma)
salata
şimdi de ıhlamur içeceğim eşim hasta onun için yapmıştım

yok hayatım hala işyerimdeyim. beyaz lahanaya bizim burada kapuska diyorlar. :))) yemeğine ve dolmasına bayılıyorum. yemek yediğim lokantada iyiki sebze yapıyorlar yoksa halim fenaydı.

hımm, bizde lahanın sadece dolması yapılıyor. aslında düşününce daha önce de muhtemelen duydum ben bu kapuskayı. dolmasını ben de severim. ama sarmasını değil:)) annem sağolsun yaparsa bize de veriyor:)

yurdum geneli et odaklı bir lokanta olmadığı için şanslısın. yediklerin bu kadarla kalıyorsa bence dünü telafi ettin. iyi geceler sana.

ii akşamlar
akşam yemeğim hafif oldu sanırım
1 dilim ekmek
2 dilim balık(kızartma)
salata
şimdi de ıhlamur içeceğim eşim hasta onun için yapmıştım

benim de kaç keredir canım balık çekiyor. şöyle bir denk gelse de alsam da yesem. gerçekten günü gayet hafif geçirdin bence. nazar değmesin. eşine de geçmiş olsun.

Öğleden sonra pırasanın kalanını yoğurtlu kereviz salatası ile birleştirip yedim. Oğlanı dışarı çıkardım. Ona kırdığım cevizlerden biraz ben de yedim. 1 avuç kadar kabak çekirdeği çitledim. Akşam bol salata yine börülceli. Yeşil çayı da biraz önce içtim. Bugün ortalık da sakin olduğuna göre bir daha gelmem herhalde.

Herkese iyi geceler.

günaydıııınnnn a.s.
ayy takımım sabahları gelmeyi çok özlemişim
neyneyse canım eşim için güzel dileklerde bulunmuşsun saol canım
bugün daha ii işe gitti bakalım belki akşama doğru yine gelir

bana gelince sabah kahvaltım
3 tane ceviz
3tane zeytin
3lokma ekmek çay domates

bakalım bugün nasıl geçecek

akşamda 3 porsiyon meyve yedim 1 tane fazla oldu (

günaydınlar kızlr
gelmeye calışcam öğlen sonu işlerimi haledeyimm
makineye sinir oldum temiz bardaklarıda pis çıkarmışş boşalttım elimde yıkıcammmmmm
nedenböyle yapıyo anlamadımm servisimi arasakk ki?

günaydııınnn a.s.
canım bence servis gelsin bi baksın sorunu ne anlamış olursun...
kolay gelsin...alışınca elde yıkamak zor gelio (

günaydııın.

hepinizin iyi olması temennilerimle,güzel bir gün diliyorum.
dün akşam yemekte 2 ad köfte 1 dilim tahıllı ekmek yedim. yatmadan öncede meyve yedim. yalnız bu sabah tartıldım 400 gr fazla çıkıyorum. bugün dahada dikkatli gitmeye çalışacağım. bakalım yarın sabah ne görünecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…