iyi geceler kuzular diyet nasıl gidiyor maalesef en sinir olduğum noktalardan biri edit tuşunun kaldırılmış olması
Günaydınlar,
celudar, sen diyetisyenini yazdıklarından bahsedersin biz de biraz kopya çekeriz artık.
daha okul yeni başlamadı mı? sen ne çalışıyorsun bakalım?
pilates oldukça faydalı aslında. özellikle de bölgesel fazlalıklarda. misal işte kalça çalışmak istemiyorsun ama popo çalışmak istiyorsun. hareketler gruplanmış oluyor zaten. belediyenin açtığı yerlerde o kadar özel çalışamazsın tabi ama çoğu özel kurum senin ihtiyaçlarına göre program yapabiliyor. yüzme bence de daha zevkli ama ben havuzda çok cesaret edemiyorum. denizde olabilirdi belki. ama ankarada yok:)
ben gideyim azar azar, kahvaltı yapacağım inşallah.
günaydın kızlar
bilgisayar bozuldu cuma gününden dün geceye kadar yoktuu dün eşim format attı yeniden yükledi felan anca yazabildimmm ay int yokken vakit gecmedi inan hiççç
yeni arkdaşlar gelmiş hoşgelmişşş eşim bu gece gidecek yine buğün fazla bakamadımm pazara alışverişe gideceğiz öğlenden sonradaa yarın artık okurumm yazarımm.
dün neler mi yedimm
kahvaltıda yarım simit,domates,salata,peynir patatesli yumurtaa 1fincan cay
öğlen 2kaşık pilav 1kepçe barbunya
akşamda aynııı hiç ekmek yemedimmm dün bu aradaaaa:)))
akşamda 1kivi,1mandalina
veee 1bardak kola birkaç cips((((
herkes iyidir inşşş
Kahvaltı olarak 1 yumurta ve sütle yapılmış omlet(yarısını yedim, yarısı duruyor), 4 zeytin, biraz peynir, 1 lokma helva (canım çekti) ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim. Sonrasında tarçınlı yeşil çay 1 kupa.
Ara öğün 1 elma ve 1 armut. Elmayı oğluma getirmiştim ama yemeyince kendim yedim. Ah bu çocukların yemedikleri yüzünden annelerin yedikleri..
Birazdan öğle yemeği yiyeyeceğim. Henüz acıkmadım.
Herkese güzel günler.
guünaydıın :)) tabikii her zaman yazarım. hatta birazdan diyet listemi paylaşayım..
okul yeni başladı canım da erasmus sınavı 2 ay ıcınde var ve benim ingilizce calışmam lazım... ama dersin başına oturmak o kadar zor oluyor ki....
pilatesi deniycem.. keçiörende oturuyoruz yakında da kalaba spor merkezi var komşu kızıyla oraya gitcez :))
benimde uzun süre netim yoktu.. bu nette geçici zatenbaşta sıkıntı olduda sonra alıştık ya hatta kitap okumamda artış olmuştu. net çoook vakit alıyor.
afiyet olsun canıım :)) Allah kolaylık versin bebişinle diyetinede. kaç yaşında oglun?
şimdide diyet listemi yazıyorum...
normalde sabah namazından sonra uyumayıp 1 saat kadar yürüyüşüm var ama onun yerine evde egzersizde yapabiliyorum. uyanık kalmak zor oluyor dogru duzgun bunu yapmadım ama bu hafta yapcam inşallah :)))
sabah kalkınca 1 yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi ve 2 bardak ılık su
kahvaltı:
açık çay, 2kk peynir, bol söğüş, 2 dilim ekmek
ara öğün:
1 porsiyon meyve
öğlen:
2 kk peynir, 2 dilim ekmek, bol söğüş
yada
4 köfte/yemek kaşığı et , bol salata
ara öğün:
1 su bardağı süt, 2 porsiyon meyve
akşam:
10 kaşık sebze yemeği, 1 kase yoğurt, 2 kepçe çorba yada 2 dilim ekmek yada 2 köfte kadar et.
gece:
1 adet meyve
günde en az 2 litre su.. akşam bide okul dönüşü yürümeyi seviyorum 1 saat yuruyus.
normal bi diyet listesi...
diyetisyenin en çok önemsediği şey tuvalete rahat cıkmak gunde en az bir kere muhakkak cıkmak gerektiğini söylüyor.
yağ ile ilgili azaltma yapmıyor salataları yağlı yemeyi söylüyor ama tek şart zeytin yağı. bunun çok yararı oldu ramazanda çünkü tuvalete çıkma işi ramazanda aksıyor oldukca..
kabızlık sorunu içinde çok güzel bi önerisi vardı ramazanda bi ara uygulatmıştı
kurukayısıları haslayıp suyunu süzüp cam kavanoza koyup üstünü geçene kadar zeytinyağıyla doldurtmustu ve ramazanda iftardan önce 6 tane yiyordum. işe yarıyordu :) birde melisa çayını söyledi.
her zaman harektli olup mutlaka ama mutlaka saat başı 5 dk egzersiz şartı var. buda ciddi anlamda işe yarıyor.
umarım yazdıklarımın sizler için de faydalı olur. :)
bide dün olanı anlatsam inanmazsınız...
bu ünlü süpürgeler var bilirsiniz gelip tanıtımını yapıyorlar suyun içine pislikleri alıyor güzel kokular veriyor toz alınıyor vs vs falan (marka adı vermıyeyım dedim herkes biliyordur zaten). neyse bizede geldiler dün annemle babamda öylesine adamları dinliyceklerdi hesapta onlar anlatcak ve gideceklerdi. bende odamdan dışarı bile cıkmadım saatler geçti adamlar gitti ve odamdan cıktıgımda bizimkiler 6 bin liralık süpürge almışlardı. hayatımın şokunu yaşadım resmen 6bin miii 6 bin mii deyip durdumsordugumda geri iade imkanıda yok heralde dedi annem falan ki ailem böyle şeylere çabukda kanmaz normalde eğitimli insanlardır bilirler karşısındaki sadece işi gereği bu kadar uğraşıyor. ama nasıl olduysa almışlar işte. ben de erkek kardeşim de şehir dışında okuyan kız kardeşim de büyük bir şok yaşadık (gerçi annem ve babamda şokdaydı nasıl aldıkları konsuunda ) sonra sözleşmeye baktım geri almaları imkanı vardı aradık tekrar adam alırım sorun değil ama önce kızınızada bi tanıtım yapayım demiş (bizimkiler benim kızdıgımı soylemişler ) bir kaç saate tanıtım yapmaya gelecekler. ama o süpürge ağzıyla kuşda tutsa 6 bin lira dünyada verilmeeez :S
İlahiyat için de erasmus imkanı olması güzelmiş. Ben olduğunu senden öğrenmiş oldum. İngilizcede sıkıntın olursa yardımcı olabilirim. 1 yıl amerikada yaşadım, evlendikten sonra.
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Bebiş 2 yaşında. Yanımda şimdi. Ekrandaki smileyler çok ilgisini çekiyor.
Çok teşekkürler yazdığın için. Bence kesinlikle aç bırakmayacak bir diyet listesi bu. Egzersizle desteklendiğinde kilo vermek doğal bir şey haline galiyordur. Sana çok çok kolaylıklar dilerim. Allah bol bol irade versin:)
Bu arada pekmezi diyetisyenin mi öneriyor? Bir sebebi var mı bunu önermesinde merak ettim.
Zannedersem sindirim problemlerin oluyor. Doktor da bunu göz önünde bulundurmuş. Çok şükür benimki şimdilik iyi gidiyor. Tahıllı ekmekler, kayısı gerçekten sindirime yardımcı şeyler.
a.s Satıcıyı kutlamak lazım. Asıl mesele almam diyene satabilmektir. Demek ki alttan girdi üstten çıktı, sattı. İade almayı kabul eden bir satıcıya rastlamanıza sevindim. Şahsen 6000 lira bir süpürgeye fazla bence. Eski bir doğan veya şahin araba al o fiyata, okula gider gelirsin. lülülülülülü
Öğle yemeği bol salata + 1,5 köfte. Ondan sonra henüz bir şey yemedim.
Selçuk ilahiyattan yatay geçiş yaptın herhalde. Maşallah bayağı başarılısın demektir bu:)
Erasmusun güzel bir fırsat olduğunu düşünüyorum ama kontenjan çok azmış(
Tömer'e devam ediyorsan Allahın izniyle iyi bir ingilizceye sahip olursun. Bol bol ingilizce kitap okumanı tavsiye ederim. Yardımcı olabilirsem de mutluluk duyarım. Bu kadar aktif bir öğrenci olman çok güzel.
Ankara ilahiyatta zamanında arkadaşlarım vardı ama çoktaan mezun oldular:) Ankara ilahiyat güzeldir bilirim.
Süpürgenin hallolmasına sevindim. Bazen insan yaptığı işi niye yaptığını bilemiyor. Zararın neresinden dönülse iyi..
Sevdiceğiyle olamayanlar mı burda diyorsun:))
ben sevdiceği olmadığı için onunle birlikte olanmiyanlardanım kaydirigubbakcemile3
o yüzden cumartesi pazar en boş gün bana :)))
öss ye tekrar girip ankara ilahiyatı yazdım oyle geldim :)) biraz farklı bi yol oldu ama işe yaradı :)) tömer için geldim zaten öss de ilk 2000 e girene ücretsizdi tömer başarabilirsem o şekilde gelecektim çok şükür olduda bende tömerin hatrına geldim :) arkadaş ortamım daha iyi burda cunku liseden beri aynı arkadaşlarla birlikteyiz üni.dede
kız kardeşimde karabükte mühendislik okuyor şimdi. siz nerden mezunsunuz?
hahah güzel ifade olmuş:) Allah hayırlı bir "sevdicek" nasip eder inşallah.
Tebrik ederim seni, akademik olarak başarılısın maşallah. Karabükte bilgisayar mühendisliği mi kardeşin? Abla, kardeş okuyorsunuz ne güzel. Ben de çankaya üniv. mezunuyum. Bilgisayar benimki de. Çalışmıyorum şimdi. Pek kariyer insanı olamadım:))
Yediklerimi de yazayım. Öğleden sonra 1 galeta. Bebişin yemedikleri kontejanından çeyrek ütülmüş mısır, çeyrek bardak kadar ayran. 2 bardak şekersiz çay ve 2.5 ceviz.
Akşam yemeği patlıcanlı, kabaklı zeytinyağlım ve sarımsaklı yoğurt:) Ne kadar çok kokuyorumdur değil mi:))
Son olarak 1 kupa tarçınlı, limonlu, şekersiz yeşil çay. Su içerek günü tamamlıyorum inşallah.
amin saol canım :)) zayıflıyayım da önce yakışıklı biri olsun yanımdakide hehehe
kız kardeşim endüstri müh. okuyor. hep ankaradaymışsın ne güzel. ben seviyorum burayı hele konyada daha bi özlemiştim
afiyet olsun canımm
bana az gibi geldi sanki ya :S
akşam hiç ekmek yemedin mi? pilav falan?
ağır olmayan seyler yemişsin güzel olmus :)
hadi bugünüde atlattık hepimize geçmiş olsuun :))
bende hafta sonları ana yemek saatlerimi geciriyorum hepo yüzden öğle ve akşam birlikte olmuş oluyor
2 kasık sebzeli pilav 4 köfte kadar et 5 kasık kadar sebze ayran salata ve corba
bunları yiyince epeeey bi sistim tabi hahah pek diyet yemegı olmadı... artık önümüzdeki günlere bakcaz.. hafta içileri seviyorum :)
kapanişta açılışta benden :))
günaydııııııınnnn :)
rutin kahvaltımı yaptım okula gidiyourm
herkese güzel bir gün diliyorum
görüşmek üzre..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?