Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kahvaltı olarak 1 yumurta ve sütle yapılmış omlet(yarısını yedim, yarısı duruyor), 4 zeytin, biraz peynir, 1 lokma helva (canım çekti) ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim. Sonrasında tarçınlı yeşil çay 1 kupa.

Ara öğün 1 elma ve 1 armut. Elmayı oğluma getirmiştim ama yemeyince kendim yedim. Ah bu çocukların yemedikleri yüzünden annelerin yedikleri..

Birazdan öğle yemeği yiyeyeceğim. Henüz acıkmadım.

Herkese güzel günler.

iyi geceler kuzular diyet nasıl gidiyor maalesef en sinir olduğum noktalardan biri edit tuşunun kaldırılmış olması

çok kötü olmuş kaldırılması ya artık bunun anlamı bana ait bir çok anlatım bozukluguna rastlıyacaksınız demek oluyor

guünaydıın :)) tabikii her zaman yazarım. hatta birazdan diyet listemi paylaşayım..
okul yeni başladı canım da erasmus sınavı 2 ay ıcınde var ve benim ingilizce calışmam lazım... ama dersin başına oturmak o kadar zor oluyor ki....

pilatesi deniycem.. keçiörende oturuyoruz yakında da kalaba spor merkezi var komşu kızıyla oraya gitcez :))

benimde uzun süre netim yoktu.. bu nette geçici zaten başta sıkıntı olduda sonra alıştık ya hatta kitap okumamda artış olmuştu. net çoook vakit alıyor.

yediklerinde oldukça iyiymiş canım ama kola işte bozmuş. eskiden severdimde sonra bir bardak şekeri içtiğimi düşününce bırakmıstım heralde bırakalıda yıl olmustur :) soda seviyorm hem yararlıda :)

afiyet olsun canıım :)) Allah kolaylık versin bebişinle diyetinede. kaç yaşında oglun?

kahvaltımı yaptım ara öğün meyvemide yedim geldim :)

1 yk peymez + 2 br su
kahvaltım:
2 kk peynir
2 d ekmek
birazcık patatesli yumurta aşırdım (3-4 çatal ama :) )
domates açık çay

ara öğün: üzüm..

şimdide diyet listemi yazıyorum...

normalde sabah namazından sonra uyumayıp 1 saat kadar yürüyüşüm var ama onun yerine evde egzersizde yapabiliyorum. uyanık kalmak zor oluyor dogru duzgun bunu yapmadım ama bu hafta yapcam inşallah :)))

sabah kalkınca 1 yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi ve 2 bardak ılık su

kahvaltı:
açık çay, 2kk peynir, bol söğüş, 2 dilim ekmek

ara öğün:
1 porsiyon meyve

öğlen:
2 kk peynir, 2 dilim ekmek, bol söğüş
yada
4 köfte/yemek kaşığı et , bol salata

ara öğün:
1 su bardağı süt, 2 porsiyon meyve

akşam:
10 kaşık sebze yemeği, 1 kase yoğurt, 2 kepçe çorba yada 2 dilim ekmek yada 2 köfte kadar et.

gece:
1 adet meyve

günde en az 2 litre su.. akşam bide okul dönüşü yürümeyi seviyorum 1 saat yuruyus.

normal bi diyet listesi...
diyetisyenin en çok önemsediği şey tuvalete rahat cıkmak gunde en az bir kere muhakkak cıkmak gerektiğini söylüyor.
yağ ile ilgili azaltma yapmıyor salataları yağlı yemeyi söylüyor ama tek şart zeytin yağı. bunun çok yararı oldu ramazanda çünkü tuvalete çıkma işi ramazanda aksıyor oldukca..

kabızlık sorunu içinde çok güzel bi önerisi vardı ramazanda bi ara uygulatmıştı
kurukayısıları haslayıp suyunu süzüp cam kavanoza koyup üstünü geçene kadar zeytinyağıyla doldurtmustu ve ramazanda iftardan önce 6 tane yiyordum. işe yarıyordu :) birde melisa çayını söyledi.

her zaman harektli olup mutlaka ama mutlaka saat başı 5 dk egzersiz şartı var. buda ciddi anlamda işe yarıyor.

umarım yazdıklarımın sizler için de faydalı olur. :)

bide dün olanı anlatsam inanmazsınız...
bu ünlü süpürgeler var bilirsiniz gelip tanıtımını yapıyorlar suyun içine pislikleri alıyor güzel kokular veriyor toz alınıyor vs vs falan (marka adı vermıyeyım dedim herkes biliyordur zaten). neyse bizede geldiler dün annemle babamda öylesine adamları dinliyceklerdi hesapta onlar anlatcak ve gideceklerdi. bende odamdan dışarı bile cıkmadım saatler geçti adamlar gitti ve odamdan cıktıgımda bizimkiler 6 bin liralık süpürge almışlardı. hayatımın şokunu yaşadım resmen 6bin miii 6 bin mii deyip durdum sordugumda geri iade imkanıda yok heralde dedi annem falan ki ailem böyle şeylere çabukda kanmaz normalde eğitimli insanlardır bilirler karşısındaki sadece işi gereği bu kadar uğraşıyor. ama nasıl olduysa almışlar işte. ben de erkek kardeşim de şehir dışında okuyan kız kardeşim de büyük bir şok yaşadık (gerçi annem ve babamda şokdaydı nasıl aldıkları konsuunda ) sonra sözleşmeye baktım geri almaları imkanı vardı aradık tekrar adam alırım sorun değil ama önce kızınızada bi tanıtım yapayım demiş (bizimkiler benim kızdıgımı soylemişler ) bir kaç saate tanıtım yapmaya gelecekler. ama o süpürge ağzıyla kuşda tutsa 6 bin lira dünyada verilmeeez :S

İlahiyat için de erasmus imkanı olması güzelmiş. Ben olduğunu senden öğrenmiş oldum. İngilizcede sıkıntın olursa yardımcı olabilirim. 1 yıl amerikada yaşadım, evlendikten sonra.

Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Bebiş 2 yaşında. Yanımda şimdi. Ekrandaki smileyler çok ilgisini çekiyor.

Çok teşekkürler yazdığın için. Bence kesinlikle aç bırakmayacak bir diyet listesi bu. Egzersizle desteklendiğinde kilo vermek doğal bir şey haline galiyordur. Sana çok çok kolaylıklar dilerim. Allah bol bol irade versin:)

Bu arada pekmezi diyetisyenin mi öneriyor? Bir sebebi var mı bunu önermesinde merak ettim.

Zannedersem sindirim problemlerin oluyor. Doktor da bunu göz önünde bulundurmuş. Çok şükür benimki şimdilik iyi gidiyor. Tahıllı ekmekler, kayısı gerçekten sindirime yardımcı şeyler.

a.s Satıcıyı kutlamak lazım. Asıl mesele almam diyene satabilmektir. Demek ki alttan girdi üstten çıktı, sattı. İade almayı kabul eden bir satıcıya rastlamanıza sevindim. Şahsen 6000 lira bir süpürgeye fazla bence. Eski bir doğan veya şahin araba al o fiyata, okula gider gelirsin. lülülülülülü

selçuk ilahiyattaydım orada pek ilgilenen olmadığı için erasmusda yoktu :) ankara ilahiyatta ilgi fazla erasmusa ama kontenjan az. yaz stajı istiyorum 3 aylık londra ve kontenjan 1 kişilik bi taraftan kontenjanı arttırmaya calısıyoruz bi taraftanda ingilizceyle ugrasıyoruz. gecen yıl tömer e gidiyordum bu yılda devam etcem 2 kurum kaldı fena değil sanıyorum ingilizcem ama takılıp kaldıgım yer olmuyor değil oyle durumda artık rahatsız ederim :)) teşekkürler

bi bebişin en tatlı olduğu yaştaymış ayy maşallah :)) bi ara resminide koyarsın gormus oluruz bebişide :)

diyetimde hiç aç kaldığım olmadı hatta bazen çok aşırı yemişim gibi hissediyorum :))
pekmezi okul başladıktan sonra ekledi sanırım dinç olmam için.
normalde bnim bagırsak problemım yok şükür ama ramazanda sorun oluyordu neyseki bitti :)

süpürge işide halloldu nihayet zaten sözleşmede sebeb belirtmemize gerek olmadan geri iade şartı var. bende bizimkilere dedim araba alırım ona yurt dışına giderim dedim. zaten babamda dun pişman olmuştu bi fakire ver deseler bu kadar parayı asla vermeyız diyordu.. yemektede bize teşekkür etti cocuklarımın her görüşünü dinlemem gerektiğinin önemini bir kere daha anladım dedi cok mutlu oldum :)

Öğle yemeği bol salata + 1,5 köfte. Ondan sonra henüz bir şey yemedim.

salata bolsa çok güzel bir öğün olmuş canım afiyet olsun :)

Selçuk ilahiyattan yatay geçiş yaptın herhalde. Maşallah bayağı başarılısın demektir bu:)

Erasmusun güzel bir fırsat olduğunu düşünüyorum ama kontenjan çok azmış(

Tömer'e devam ediyorsan Allahın izniyle iyi bir ingilizceye sahip olursun. Bol bol ingilizce kitap okumanı tavsiye ederim. Yardımcı olabilirsem de mutluluk duyarım. Bu kadar aktif bir öğrenci olman çok güzel.

Ankara ilahiyatta zamanında arkadaşlarım vardı ama çoktaan mezun oldular:) Ankara ilahiyat güzeldir bilirim.

Süpürgenin hallolmasına sevindim. Bazen insan yaptığı işi niye yaptığını bilemiyor. Zararın neresinden dönülse iyi..

Sevdiceğiyle olamayanlar mı burda diyorsun:))

öss ye tekrar girip ankara ilahiyatı yazdım oyle geldim :)) biraz farklı bi yol oldu ama işe yaradı :)) tömer için geldim zaten öss de ilk 2000 e girene ücretsizdi tömer başarabilirsem o şekilde gelecektim çok şükür olduda bende tömerin hatrına geldim :) arkadaş ortamım daha iyi burda cunku liseden beri aynı arkadaşlarla birlikteyiz üni.dede

kız kardeşimde karabükte mühendislik okuyor şimdi. siz nerden mezunsunuz?

ben sevdiceği olmadığı için onunle birlikte olanmiyanlardanım kaydirigubbakcemile3
o yüzden cumartesi pazar en boş gün bana :)))

ben sevdiceği olmadığı için onunle birlikte olanmiyanlardanım kaydirigubbakcemile3
o yüzden cumartesi pazar en boş gün bana :)))

hahah güzel ifade olmuş:) Allah hayırlı bir "sevdicek" nasip eder inşallah.

Tebrik ederim seni, akademik olarak başarılısın maşallah. Karabükte bilgisayar mühendisliği mi kardeşin? Abla, kardeş okuyorsunuz ne güzel. Ben de çankaya üniv. mezunuyum. Bilgisayar benimki de. Çalışmıyorum şimdi. Pek kariyer insanı olamadım:))

Yediklerimi de yazayım. Öğleden sonra 1 galeta. Bebişin yemedikleri kontejanından çeyrek ütülmüş mısır, çeyrek bardak kadar ayran. 2 bardak şekersiz çay ve 2.5 ceviz.

Akşam yemeği patlıcanlı, kabaklı zeytinyağlım ve sarımsaklı yoğurt:) Ne kadar çok kokuyorumdur değil mi:))

Son olarak 1 kupa tarçınlı, limonlu, şekersiz yeşil çay. Su içerek günü tamamlıyorum inşallah.

amin saol canım :)) zayıflıyayım da önce yakışıklı biri olsun yanımdakide hehehe

kız kardeşim endüstri müh. okuyor. hep ankaradaymışsın ne güzel. ben seviyorum burayı hele konyada daha bi özlemiştim

afiyet olsun canımm
bana az gibi geldi sanki ya :S
akşam hiç ekmek yemedin mi? pilav falan?
ağır olmayan seyler yemişsin güzel olmus :)

hadi bugünüde atlattık hepimize geçmiş olsuun :))

bende hafta sonları ana yemek saatlerimi geciriyorum hep o yüzden öğle ve akşam birlikte olmuş oluyor
2 kasık sebzeli pilav 4 köfte kadar et 5 kasık kadar sebze ayran salata ve corba

bunları yiyince epeeey bi sistim tabi hahah pek diyet yemegı olmadı... artık önümüzdeki günlere bakcaz.. hafta içileri seviyorum :)

kapanişta açılışta benden :))

günaydııııııınnnn :)

rutin kahvaltımı yaptım okula gidiyourm

herkese güzel bir gün diliyorum

görüşmek üzre..

kızlar bir süre sehir dışında olacağımdan paylaşım yapamayacağım. yaklaşık 1 hafta süre ile yokum. hepinizi öpüyorum. zayıf kalın :)))

merak etme ya senin gibi başarılı, gayretli birininki yakışıklı olur bence:)

ankaradan bir tek yurt dışı için ayrıldım. ben de bu kadar uzun yıllar ankarada yaşayacağımı düşünmezdim. ben de ankaranın sakinliğini severim.

az gibi gözüküyor ama doyuyorum açıkçası. yani 1 tabak falan yemek doyuruyor. açlık hissetsem devam ederdim. bir de benim durum şöyle, çocuğu uyutmak falan derken akşam yemeğim geç bir saate geliyor. çok yüklenmek istemiyorum.

senin günlük yediklerin de gayet dengeli oldu. yani böyle bir beslenmeyi yaşam biçimi haline getirebilirsin. akşam yemeğin de çok gözükse de zararlı bir şey yok bence. sadece belki 2 kısımda yenebilirdi. telafi edersin sen yerimseniben

kapanişta açılışta benden :))

günaydııııııınnnn :)

rutin kahvaltımı yaptım okula gidiyourm

herkese güzel bir gün diliyorum

görüşmek üzre..

hadi hayırlı dersler sana. güzel bir gün geçir inşallah. ben de spora gideceğim.

herkese günaydınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…