Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kardeş takımın güzelleri
kaç zamandır giremiyorum mahcubum size
umarım sağlıklı ve bol kg verdiğiniz bi cuma yarışması olur
ad1cim bizim sayfadada söyledim ama burada da belirteyim
ben sizin listeyi kontrol ettim sorun yok paylaşıma ekleyebilirsiniz
bizim liste de hazır olmak üzereolumunekankayizsmile
canım afiyet olsun ayrıca geçmişolsun,bugün daha iyisindir inşallah. arkadaşla yemek iyi gelmiştir biraz olsun hafası dağılıyor insanın. aslında herfırsatta yapmak lazım ama fırsatlar az olunca olmuyor dimi canım.olsun böylesi daha kıymetli olur kanımca. kaydirigubbakcemile5nasılsınız kızlar
sabah kahvaltım melemen 2dilim ekmek
başım ağrıyoo adet oldum dün onun etkisi sanırımm
dünde akşam arkdaşla yemeğe gittik domates corbası,efes tavuk,salta 1tane karpuz
hani bizim yazılara cevaplar. :umursamaz: gelip hemen gittin değilmi. ah seni ah. elacım ne yapıyoruz gelen gidene takılmıyoruz. hekesin işi oluyor,sende biliyorsun,her fırsatta gelelim,yediklerimiz yazalım,arkadaşlarada yorumlar yapıp,muhabbete açık kapılar bırakalım. inan ozaman buraya gelip yazmaktan sıkılmazsın hayatım. gerçi bugün birazda rahatsızsın onun rehavetine var üzerinde.olsun senin sayende yine yazmış oldum bende.kimsecikler gelmemişşş
bende bitane maden suyu içtimm
yemek cnm istemiyoo akşamada eşim geliyyoo :)))
aslıcım seeennndeeee delikafaduldenasumaaann çok tatlısınnn :)))))
kahvaltıdan sonraki aram: bir şeftali bir incir .)
öğle: bir küçük kase şekersiz sütlü kabak .)
yedim ama başka ara yok birazdan akşam yemeğini yicezzz yiyeceklerim
akşam: iki kepçe çorba, bir kabak dolması
gece de bir elma yerim ve birde maden suyu içerim diyorumm ekstra bi durum olursa yazarım illaki
sengözlerimebaksanab
yarın kilom ne olacak çok merak ediyorumm bu gece erken yatayımda bari de sabah çabuk olsun delikafaduldenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3delikafadulden
akşam yemeğinde yazdıklarımın dışında bide 4 tane üzüm yedim .)
akşam yemeğinden sonra bir saat yürüyüş yaptım, ve şimdi 2.yeşil çayımı içiyorum
kimseler yine yook şekerleerr aahh ahh neredesinizz yahuuu :mymeka:
slm cnm nasılsınn neler yapıyosun kayboldun gittin
asiyecim hoşgeldin hayatım nasılsın. sınavlar bittimi. kilo durumun ne alemde. herşey yolundadır inşallah canım.öpüyorum.
Hoşbuldum ad. Selamlar herkese.
82 kiloyum. 27 yaşındayım. Boyum da 1.66. Kiloların bir kısmını evlendikten sonra kalanını da hamilelikle beraber aldım. O arayı çok net takip edemedim :) Şimdi 2 yaşında bir oğlum var. Emzirme vs çoktan geride kaldı :)
Çalışmıyorum, evde oğlumla ilgileniyorum. Haftada 3 gün spor yapıyorum aile yaşam merkezinde. 2 gün aerobik ve 1 gün pilates. Her gün akşama doğru da oğlumu dışarı çıkarıyorum. Bana da yürüyüş oluyor.
Diyet yapıyorum ama öyle monti vs tarzı değil. Bana o tarz bir şeyi takip etmek zor geliyor. Şimdilik yediklerimi azalttım. Porsiyonlarımı azalttım. Uzun zamandır diyet yapmamış biri olarak irademi güçlendirmeye çalışıyorum. Sizlerin de desteğiyle başaracağıma inanıyorum.
neyneyse aramıza hosgeldın
Eminimki kilolarını en kısa zamanda kaybedıp, eski formunu yakalayacaksın.
kızlar buarada 2 haftadır bir firmanın kendıne ait marketlerde satılması için ürettiği karısık tahıllı ekmegı tuketiyorum. Ciddi anlamda sındırım sıstemımı hızlandırdı. sindirim problemı ceken arkadaslara '' KARISIK TAHILLI '' ekmek öneriyorum. cok etkılı oluyor.