• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

5.TAKIM 174. ETAP

ferihann( 92,0 / 91,0 / 1,0 / 1,08 % )
takyon ( 67,0 / 65,2 / 1,8 / 2,68 % )
aresozgur ( 58.8 / 59,0 / -0,2 / -0,34 % )
buebottle ( 58,6 / 58,2 / 0,4 / 0,68 % )
benben ( 65,5 / 65,5 / 0,0 / 0,00 % )
vatan_uğruna ( 71,8 / 71,8 / 0,0 / 0,00 % )
banucan4 ( 85,9 / 85,7 / 0,2 / 0,23 % )

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 499,6 / 496,4 / 3,2 / 0,64 % )

adcim rica etsem kotrol edermisin canım paylaşıma sunayım teşekkür ederim .

kızlar bugunku yediklerim:
sabah: yarım puaca
ara: armut
öglen: elma ve ayran
arada soda ve elma; aksamda: azıcık piav, tavuk, iki kaşık nohut yemegi planlıyorum.
kızlar bu yedıklerım az olmak zorunda bu hafta. cunku ıkı gunu telafi etmem lazım :(

kızlar listemizi paylaşım alanına bıraktım. hayırlı uğurlu olsun.

bu arada bugün 56.5 tum ya. haftaya 55.5 olmak için mücadeleme başlamış bulunuyorum haberiniz ola.
kurban bayramına kadar 53 olmak için elimden geleni yapacağım canlar. gözümün dönmemesi için elimden geleni yapacım. :lepi:
ay ne güzel gaza getirdim kendimi. eyvahedigeldismile inşallah yapabilirim kızlar ya. elimden geleni yapıcam söz veriyorum. ama sizlerdende yediklerime sıkı yorumlar bekliyorum. hadi bakalım haftaya kadar benimle yarışan varmı. aklinialirimsmile

nadidecim,az beslenmişsin hayatım,kesinlikle 2 günü telafi edeceksin bu gidişle.
yarım poğaça yemişsin, olmamış demek istiyorum ama bende bu sabah 1 tane yedim sen bana ne demek istiyorsan de hayatım. ama çok pişmanım. öğle yemeği de henüz yemedim sanırım 1.30 u bulur yine. kurbana kadarda yemicem poğaça. :mymeka:

Selam kardeş takımın güzelleri
kaç zamandır giremiyorum mahcubum size
umarım sağlıklı ve bol kg verdiğiniz bi cuma yarışması olur
ad1cim bizim sayfadada söyledim ama burada da belirteyim
ben sizin listeyi kontrol ettim sorun yok paylaşıma ekleyebilirsiniz
bizim liste de hazır olmak üzereolumunekankayizsmile

ah benbenim daha yeni farkettim yazını. canım çok sağolasın ferihancımda bakmış.çok tatlısınız. mahçubiyet ne demek canım,herzaman fırsat bulamıyoruz gelip gitmeye. her zaman bekleriz hayatım.
inşallah istediğimiz kilolara hayırlısı ile geliriz. sizin takım bu hafta çok iyi tebrik ediyorum hayatım.kesin derecede olursunuz. devamını dilerim canım. olumunekankayizsmile

nasılsınız kızlar
sabah kahvaltım melemen 2dilim ekmek
başım ağrıyoo adet oldum dün onun etkisi sanırımm
dünde akşam arkdaşla yemeğe gittik domates corbası,efes tavuk,salta 1tane karpuz
canım afiyet olsun ayrıca geçmişolsun,bugün daha iyisindir inşallah. arkadaşla yemek iyi gelmiştir biraz olsun hafası dağılıyor insanın. aslında herfırsatta yapmak lazım ama fırsatlar az olunca olmuyor dimi canım.olsun böylesi daha kıymetli olur kanımca. kaydirigubbakcemile5
kimsecikler gelmemişşş
bende bitane maden suyu içtimm
yemek cnm istemiyoo akşamada eşim geliyyoo :)))
hani bizim yazılara cevaplar. :umursamaz: gelip hemen gittin değilmi. ah seni ah. elacım ne yapıyoruz gelen gidene takılmıyoruz. hekesin işi oluyor,sende biliyorsun,her fırsatta gelelim,yediklerimiz yazalım,arkadaşlarada yorumlar yapıp,muhabbete açık kapılar bırakalım. inan ozaman buraya gelip yazmaktan sıkılmazsın hayatım. gerçi bugün birazda rahatsızsın onun rehavetine var üzerinde.olsun senin sayende yine yazmış oldum bende.
ayrıcaaa gözün aydııııın. hihoyyyt
asumaaann çok tatlısınnn :)))))

kahvaltıdan sonraki aram: bir şeftali bir incir .)
öğle: bir küçük kase şekersiz sütlü kabak .)
yedim ama başka ara yok birazdan akşam yemeğini yicezzz yiyeceklerim
akşam: iki kepçe çorba, bir kabak dolması
gece de bir elma yerim ve birde maden suyu içerim diyorumm ekstra bi durum olursa yazarım illaki ;)
sengözlerimebaksanab
yarın kilom ne olacak çok merak ediyorumm :utangac: bu gece erken yatayımda bari de sabah çabuk olsun delikafaduldenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3delikafadulden
aslıcım seeennndeeee delikafadulden
sütlü kabak hiç yemedim nasıl oluyorki hayatım,sakıncası yoksa tarif isterim.
yemekler ölçülü özellikle akşam yemeğin ölçülü olması çok iyi. afiyet olsun canım. kaydirigubbakcemile5
akşam yemeğinde yazdıklarımın dışında bide 4 tane üzüm yedim .)
akşam yemeğinden sonra bir saat yürüyüş yaptım, ve şimdi 2.yeşil çayımı içiyorum ;)
kimseler yine yook şekerleerr aahh ahh neredesinizz yahuuu :mymeka:

elma ve maden suyu dışında extra bir durum oldumu hayatım.
valla ben evdeydiim,arkadaşlar vardı fatmagülü izledik. aman üzüldüm yine dün akşam diziye. bakalım gelişmeleri nasıl olacak.

slm cnm nasılsınn neler yapıyosun kayboldun gittin

canıım :))) sizleri çok özledim. tekrar döncem gibi bakalım :)))

asiyecim hoşgeldin hayatım nasılsın. sınavlar bittimi. kilo durumun ne alemde. herşey yolundadır inşallah canım.öpüyorum.

hoşbulduk adcım :)

yaz okulum vardı bide fazla ders almıstım onla ugrastım. sonrada internetim yoktu kızlar ya :( şimdide yok zaten evde internetim. burayı bıraktıktan sonra biraz kilo aldım ama sonra coook iyi bi diyetisyen buldum cok şükür ve iyi gidiyor gibiyiz. tekrar gruba donmeyi çok istiyorum :( nach ununu elemiş eleğini asmış anlaşılan :) toylor da maşallah yaa hayranım ona :)) yeni arkadaşarımızda olmus cok güzel ya :)
sizler neler yapıyorsunuz nasılsınız??

ad1 cm sabah sabha götürmüşüz puacaları :). bende cok pısmanım ama, sabah işe geç kalmamak için hemen tıkıştırdım ağzıma :).
uzakttan dünyalı dunü ne guzel gecırmıssın, spor, yeşil çay... diyette iyi. valla bende spor yapsam super olucak. benımde bu haftaki ghedefim 58. umarım haftaya cuma 58 haberını sıze vereceğim :)

celudar canım,diyetisyen eşliğinde,birazda azimle çok güzel kilolar vereceğine inanıyorum. inşallah başarılı olursun.
nachticim mezun oldu ama mezuniyet istemedi. şimdi kilosunu koruyor
taylorda sağolsun her hafta fırsat buldukça bmı lerimizi hazırlıyor.
dosbacım da diyetisyene gidiyor,ama biraz düzensiz gitti. almanyadan habersiz gelen misafirleri var onlarla cebelleşiyor.izinli o yüzden.
bhr cım da iptal olan kpss sınavlarında eline geçen fırsatı değerlendirip yılmadan çalışmaya devam ediyor.şimdilik oda izinli.
ela,nur,,aslı(uzaktandünyalı) ve yeni üyemiz nadid le ve de ben bizler burdayız canım.

nadidecim,valla sorma hayatım keşke yemeseydim poğaçayı. neyse oldu bitti artık.önümüzdeki maçlara bakıcaz. bu arada öğle yemeği yedim.
1 tabak taze fazulye (susuz)
1 dilim ekmek
200 gr yoğurdun 150 gr nı yedim.
gelen yemeğimden
1 kase çorbamı 1 dilim ekmeğimi ve geri kalan 50 gr yoğurdumu işten çıkmadan önce yemeyi düşünüyorum.
aslında önce çorbayı yesem iyi gibiydi ama canım istemedi.

Merhabalar,

Davet için teşekkürler. Yediklerimizi her gün yazıyoruz buraya zannedersem değil mi?

Sabah 8.30'da kalktım. Oğlum sağolsun kaldırdı naniknanik

1 bardak suya yarım limon sıktım ve 1 tatlı kaşığı bal attım. Önce onu içtim. 20 dk bir şey içmedim ve yemedim.

Kahvaltı olarak 4 zeytin, biraz peynir, domates ve 2 dilim çavdar ekmeği + 1 bardak yeşil çay.

Ara öğün, 1 dilim elma ve biraz muz.

Öğle, 1 tabak zaytinyağlı pırasa ve 1 bardak ayran. Ekmek yok.

Şimdilik böyle kızlar.

kızlar biraz çalışmam gerekiyor. buralardayım. gerçi yine dayanamam yazarım.işleri çok aksatıyorum aslında. neyse biraz çalışayımda kafam rahatlasın.

neyneyse cim hoşgeldin canım.
evet burada hergün yediğimizi,içtiğimizi yaptığımız aktiviteleri paylaşıyoruz.

takım olarak,öncelikli kuralımız bol paylaşımdır. kendi yediklerimizi yazdıktan sonra,diğer arkadaşlarımızın yazdıklarınada cevaplar yazmaktır. malum hepimiz motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. bunuda birbirimizin yazdıklarına cevaplar yazarak, sohbetler açarak sağlayabiliriz.
senden ricam bize kendini tanıtmandır. kaç kilosun yaşın kaç,boyun kaç,nasıl kilo aldın. neler yapıyorsun,şuan bir diyet uyguluyormusun canım.

Hoşbuldum ad. Selamlar herkese.

82 kiloyum. 27 yaşındayım. Boyum da 1.66. Kiloların bir kısmını evlendikten sonra kalanını da hamilelikle beraber aldım. O arayı çok net takip edemedim :) Şimdi 2 yaşında bir oğlum var. Emzirme vs çoktan geride kaldı :)

Çalışmıyorum, evde oğlumla ilgileniyorum. Haftada 3 gün spor yapıyorum aile yaşam merkezinde. 2 gün aerobik ve 1 gün pilates. Her gün akşama doğru da oğlumu dışarı çıkarıyorum. Bana da yürüyüş oluyor.

Diyet yapıyorum ama öyle monti vs tarzı değil. Bana o tarz bir şeyi takip etmek zor geliyor. Şimdilik yediklerimi azalttım. Porsiyonlarımı azalttım. Uzun zamandır diyet yapmamış biri olarak irademi güçlendirmeye çalışıyorum. Sizlerin de desteğiyle başaracağıma inanıyorum.

Hoşbuldum ad. Selamlar herkese.

82 kiloyum. 27 yaşındayım. Boyum da 1.66. Kiloların bir kısmını evlendikten sonra kalanını da hamilelikle beraber aldım. O arayı çok net takip edemedim :) Şimdi 2 yaşında bir oğlum var. Emzirme vs çoktan geride kaldı :)

Çalışmıyorum, evde oğlumla ilgileniyorum. Haftada 3 gün spor yapıyorum aile yaşam merkezinde. 2 gün aerobik ve 1 gün pilates. Her gün akşama doğru da oğlumu dışarı çıkarıyorum. Bana da yürüyüş oluyor.

Diyet yapıyorum ama öyle monti vs tarzı değil. Bana o tarz bir şeyi takip etmek zor geliyor. Şimdilik yediklerimi azalttım. Porsiyonlarımı azalttım. Uzun zamandır diyet yapmamış biri olarak irademi güçlendirmeye çalışıyorum. Sizlerin de desteğiyle başaracağıma inanıyorum.

selam canım. ah bu evlilik ve en önemlisi doğum.bende malesef doğumdan sonra düzeltemedim yani hala eski kiloma gelemedim gerçi çok birşey kalmadı ama kilo az olunca vermeside zor oluyor.
Allah bağışlasın canım yavrunu. benimde 2.5 yaşında bir oğlum var.
spor konusunda ne güzel ayarlamışsın kendini.benim o eksiğim çok fazla ama bakalım nasipse ekimde spora başlamayı düşünüyorum.
diyet konusunda haklısın bende sadık kalamıyanlardanım. porsiyonları azaltmak az ama sık yemek sorununu çözünce kilolarıda vermiş oluruz kanımca. neyse sen gayet başarılı gidiyorsun anladığım kadarıyla. 82 kg başlangıç kilon olarak kaydediyorum hayatım.
aklında olsun canım.cuma günleri saat 11.30 yada bilemedin 12 ye kadar kilolarımızı bildiriyoruz. değerlendirmeyi paylaşım üzerinden yapıyorum. paylaşımın yeteri kadar olursa cuma günü listemizde yerini alacaksın hayatım.
bizlere işlerinden ve yavrundan fırsat buldukça yaz hayatım,yediğini içtiği yaptıklarını,sadece diyet değil her konunu paylaşabilirsin seve seve dinleriz canım. kaydirigubbakcemile5

neyneyse aramıza hosgeldın ;)
Eminimki kilolarını en kısa zamanda kaybedıp, eski formunu yakalayacaksın.
kızlar buarada 2 haftadır bir firmanın kendıne ait marketlerde satılması için ürettiği karısık tahıllı ekmegı tuketiyorum. Ciddi anlamda sındırım sıstemımı hızlandırdı. sindirim problemı ceken arkadaslara '' KARISIK TAHILLI '' ekmek öneriyorum. cok etkılı oluyor.

adcim canım çok teşekkür ederim en ihtiyacım olduğu an hızır gibi yetişip listeyi paylaşıma sunmuşsun yine koptu internet niye oluyor sadece bendemi bu sorun oluyor bilmiyorum neyse canım inşallah bir daha olmaz çok öpüyorum tekrar teşekkür ederim canım .

yazdıgım yazım iletilmemiş :( neyse tekrar yazayım.. geri dönüş hazırlıkları içindeyim hep birlikte cok daha iyisini yapcaz diye umud ediyorum :)) hepinizi ciddi anlamda özledim :)

yeni arkadaşlarada merabaa :))

yarından itibaren yediklerimi yazma niyetindeyim kızlar sizleride takip etcem :))

görüşürüz...

yeni arkadaşlarada kendimi tanıtayım..
adım asiye ankarada yaşıyorum 1 ay sonra 21 yasında olcam. ilahiyat öğrencisiyim 3. sınıftayım.
boyum 1,66
kk dan önce 93 kiloydum 85,9da ayrılmıstım üstüne biraz aldım şimdi yine 85,9 um bi aya kadar biraz daha vermiş olur gruba dönme niyetindeyım.
hep birlikte başaracagımıza inanıyorum helede güzel örnekleri görünce kendime olan güvenimde grubumuza olan güvenimde artıyor :)
şimdilik bu kadar. sizlerinde haberlerini bekliyorum :)

neyneyse aramıza hosgeldın ;)
Eminimki kilolarını en kısa zamanda kaybedıp, eski formunu yakalayacaksın.
kızlar buarada 2 haftadır bir firmanın kendıne ait marketlerde satılması için ürettiği karısık tahıllı ekmegı tuketiyorum. Ciddi anlamda sındırım sıstemımı hızlandırdı. sindirim problemı ceken arkadaslara '' KARISIK TAHILLI '' ekmek öneriyorum. cok etkılı oluyor.

merhabalar nadid, hoşbuldum. umutluyum ben de, inşallah gidecek bu kilolar.

Back