Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canlarım günaydın,inşallah herkes iyidir. bende iyiyim şükür olsun ama sol kasığım biraz ağrıyor. sebebide bağırsaklarımdan kaynaklanıyor. neyse ağrı kesici aldım şimdi daha iyi. birkaçgündür wc ye gidemeyince böyle olyor malesef.
bugün pazartesi yoğun birgün.geçmişe de az göz atayım.buralarda olucam hepinizi öpüyorum.

günaydın kardeş takımın güzelleri . herkeze sağlıklı huzurlu bol kilo verilecek güzel bir hafta dilerim . öpüyorum hepinizi .

adcim geçmiş olsun canım inşallah ağrın sızın geçer wc problemi çok zor su içiyormusun canım içmiyorsan içmeye çalış bende içmiyorum su doğru dürüst bir hafta içmesem aramam aslında çok kötü bişey zorlayarak bile olsa içmek gerek inşallah geçer bir an önce ağrın canım öpüyorum .

KIZLAR 1. Takımın üyesiyim benim gruba üye olma amacım paylaşımlarla diyetimi desteklemekti fakat grup arkadaşlarım çeşitli sebeplerle gündüz aktif olamıyolar ve bu benim için bi fayda sağlamıyo eski 13. takım üyesiyim mezun olmuştum tekrar takıma girmek istiyorum mümkün mü

cnm az olmuş sanırımm biraz ekmek yokk muuu??
bebişin küçükmü atlamışımm sanırımm

cnm pilav iyide sanki köfte mi fazla olmuşş sporla eritirrsin inşş

kapanişta açılışta benden :))

günaydııııııınnnn :)

rutin kahvaltımı yaptım okula gidiyourm

herkese güzel bir gün diliyorum

görüşmek üzre..
hadi iyi dersler cnmm bende özledimm okul ev hayatı sıkıyo bir müdet sonra

iyi cnm sen? cnm yediklerinden mi acaba zor wcye cıkamamak karın ağrısı yapıyoo meyve suyu felan bol su iç cnmmm

günaydın kardeş takımm sizede güzel zayıf olacağımız haftalar diliyorummm:dance:

bana gelince nelermi yaptım dün öğlen sonrası pazara gittik ama oda ne fiyatlar uçmuş domates 3lira kışlık koycaklarım vardı kaldı fasülye 5liraa cok pahalıydıı neyse kızıma alıncaklar vardı aldık akşama yemeği felan eşim gitti carşambaya kadar yine yokk
neler yedim dün
sabah kahvaltıda tost yedim
öğlen dışardaydık malüm pizza orta
akşam ciğer,makarna 5kaşık salata:)
buğünnnnn
sabah kahvaltım
2dilim ekmek peynir
öğlen 5ksşık makarnaa
akşama çorba içeceğim sebze corbasııı yaptımm
ay temizlik beni bekliyoda cnm istemiyo ama yapmam lazımm hadi grş kızlarr:)))

ferihan,güzel dileklerin için teşekkürler hayatım,su olayı bendede büyük eksiklik,gidermeye çalışıyorum ama pekde başarılı olduğum söylenemez.
neysecim,elacım sağolun canlar,şimdi daha iyiyim.iyiki ağrı kesici aldım.ama wc ye gitmezsem yeniden başlıcaktır. opuyorumnanaktan
elacım kış geliyor,yazın bereketi bitmek üzere.artık hep pahalı olacak herşey. yaz mevsimi gibisi yok hayatım. beslenmende dünkü yediklerin olmamış balım. :teselli: 2 puan veriyorum oda salatanın hatrına. ama bugün iyi gidiyor gibisin,az az yemişsin. dünü telafi edeceksin sanırım. inşallah ggüzel bir kapanış yaparsın. opuyorumnanaktan

şişgocum merhaba canım.takımımızda yerimiz var gelmek istersen bekleriz. a.s

kızlar,kusura bakmayın hemen yazamıyorum. durumumu sizlerede açıklayayım. çalışıyorum başımda 2 patron ve arada gelip karşımda oturup gazete okuyan babaları oluyor. burda sayfayı sürekli açık tutuyorum.aynı sayfada birkaç sekme açıyorum ozaman anlaşılmıyor. yazdıklarınızı görünce imkanım varsahemen yazarım. sizlerede belirteyim istedim. ayrıcaevde pc arızalı,henüz yaptırmadık.yaptırmak istemiypruz aslında çünkü epey eskidi,yenilenmesi gerekiyor. mazeretim bunlar. opuyorumnanaktan

ad cnm dünn evet pizza kaçtı ama akşam biraz iyidi
cnm burası cok pahalı turistlik ver diyee 1aydır düşer diyorumm ama yok cnm ilk cıktındada öyleydi ay ne biliyim güzel hoşta çok pahalı bir yerr gercekten

çok teşekür ederim canım. kedimi kısaca anlatayım
68.1 le 14,ünde hafta başladım şuan 65,2 üm .
daha öncede 13.takımdaydım ve 5-6 ay gibi bi sürede 65 ten 53 e düştüm ama boğazıma sahip olmadığım için bu kez 68 i gördüm bunda evlenmemmeim payı çok evlendim ve kocam çok zayıf habire yedik o halen zayıf ben ise aştım kendimi .ama şimdi çok kaarlıyım bu kez aynı hatayı yapmıycam.
bu hafta izinliyim giremeyebilirim nete fatkat cuma sabah ayda perşembe akşam mutlak girer kilo bildirimi yaparım. tekrar teşekürler aranıza aldığınız için
sabah yediklerim
sabah bi dilim kepek ekmek ve bi dilim peynir ve yeşil çay
ara yarım armut
öğlen bi but derisiz +3 kaşık çorba
ben sürerli netteyim sabah 8 akşam 5 durmadan paylaşım yaparım sıkılmayın benden (bu hafta hariç)
opuyorumnanaktan

cnm az olmuş sanırımm biraz ekmek yokk muuu??
bebişin küçükmü atlamışımm sanırımm

günaydın kardeş takımm sizede güzel zayıf olacağımız haftalar diliyorummm:dance:

merhabalar ela,

akşam yemeğinde çeyrek kepekli yuvarlak ekmek vardı, unutmuşum. spor vs olmadığı için az gibi hissetmedim ben. ama bugün spora gittiğim için şu anda aç hissediyorum:))

bebiş 2 yaşında. iştahı sıfıra yakın. biraz da cırcır olmuş. 2 gündür uğraşıyorum bakalım.

beni de çamaşır bekliyor ama buraya vakit ayırdım birazcık:) az sonra gidip asacağım çamaşırları.

dün ipin ucu birazcık kaçmış. ama bugün iyi gidiyorsun bence. nazar değmesin.

ad, su olmadan olmaz. hatta eğer imkanın varsa kuru kayısı, şu günkurusu olanlardan al ve biraz atıştır. hem de ara öğün olur.

bence takım oldukça aktif. başındaki o kadar kişiye rağmen iyi yetişiyorsun canım:) Allah işlerinde kolaylık versin.

merhaba şişgo, hoşgeldin. ah bu evlilik:) direk kilo yapıyor. ben düğünden önce epey zayıflamıştım. eşim çok da uyardı bak evlendikten sonra kilo alınır diye ama dinlemedim:) eşim benden dikkatlidir yedikleri konusunda.

yine de bizim kilolara göre iyisin sen. bence biraz gayretle başarırsın. hepimiz başarırız inşallah.

ben de yediklerimi yazayım.

sabah 1 kase k-flakes + yağsız süt. amma velakin süt midemi bulandırdı ve sütü kaldı. kendisini yedim sadece. bir daha yoğurtla deniycem. sabah spora yetişmem gerekiyordu, ondan kahvaltı yerine k-flakes tercih ettim.

spor sonrası 1 elma.

eve geldim. 12 suları, 1 tabak pirinçli pırasa yemeği. 1 ceviz.

biraz önce 1 bardak ayran içtim.

dün gece oğlumu gece bezlemeyi bıraktım. faciayı tahmin edersiniz. gece 4 kere alt taraf değiştirildi. odada hala idrar kokuyor sanki:) birkaç gece bu konuyla uğraşacağım sanırım. inşallah gece bezlemeyi de bırakabilirim. gündüz bezlemeyi bıraktık zaten. ee gecenin zayıatı bir sürü çamaşır var. 1 parti yıkandı asılacak. ben kaçar.

hoşgeldin cnm aramızaa cnmm
kaç yaşındasınn cocuk felan varmıı neler yaparsınn
yediklerin güzel cnmm bol paylaşım iyii olur cnmm süpersinn:)))

cnm benimde kızım 16 aylık :)
bizimde dişlerdeniştahımız yokk buaralarr
evlilik deilde beimde doğum sonrası yapıştı 5kilo kaldı bi kurtulamadımmmm
ama inş vercez hepberaber

evet evlilik kötü etkiledi beni ama bu kez çok krarlıyım kendime söz verdim artık verdiklerim kolay kolay almıycam tabi önce verebilirsem fakat bu kez hedeflerimi küçülttüm yani ilk hedefim 60 olmak onun için çaba harcayacağım.
daha sonra kısmetse 50 li rakamlarla uğraşcam.:lepi:

28 yaşındayım çocuk yok daha yeni evliyim.
benim tek sıkıntım hafta içi spor ypamamak ama cumartesi pazar bolca yürüyorum sadece 2 gün buda çok az.
yediklerimi gün gün yazcağım hepinizin yorumlarına ve tavsiyelerine ihtiyacım var.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…