• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Öğleden sonra yediklerimi de yazayım.

Öğleden sonraki ara öğünde 1 tane armut yedim. Akşam üzeri açlık hissettiğimden pırasanın kalanını sarımsaklı yoğurtla yedim. Sarımsaklı yoğurt seviyorum da biraz:)

Sonra oğlumu dışarı çıkardım. Kuaföre gittik. Saçımı kestirdim. Eve gelince 1 elma yedim. Oğlumu uyuttum. Son olarak salata yedim. 1 fincan yeşil çay içerek günü tamamladım. Şekersiz içiyorum. Kahvaltı hariç ekmek yok.

Bence peformans fena değil:)

İyi geceler herkese.

Geceyi ben kapattım, sabah da açılış benden olacak herhalde:)

7.30 kalkış. Sabah 1 bardak limon+bal karışımı

Kahvaltı, 1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, 1 dilimden az fazla çavdar ekmeği ve şekersiz açık çay.

Saat 11 gibi spora gideceğim inşallah.

günaydın kardeş takımın güzelleri herkeze mutlu huzurlu sağlıklı bir haftasonu diliyorum . Allah kimseyi sağlığından etmesin çok kötü en küçük bir rahatsızlık yaşamak bile hepinizi öpüyorum mutlu ve esen kalın .

yeni arkadaşlarada kendimi tanıtayım..
adım asiye ankarada yaşıyorum 1 ay sonra 21 yasında olcam. ilahiyat öğrencisiyim 3. sınıftayım.
boyum 1,66
kk dan önce 93 kiloydum 85,9da ayrılmıstım üstüne biraz aldım şimdi yine 85,9 um bi aya kadar biraz daha vermiş olur gruba dönme niyetindeyım.
hep birlikte başaracagımıza inanıyorum helede güzel örnekleri görünce kendime olan güvenimde grubumuza olan güvenimde artıyor :)
şimdilik bu kadar. sizlerinde haberlerini bekliyorum :)
tekrar memnun olduuk canımcım. olumunekankayizsmile hayırlısı ile bekliyoruz canım. seni tekrar aramızda görmek bizi mutlu eder. canım listelerde ayrıldığın kilon 86 olarak kaydedilmiş. geldiğinde hesabı ona göre yaparız.
Öğleden sonra yediklerimi de yazayım.
Öğleden sonraki ara öğünde 1 tane armut yedim. Akşam üzeri açlık hissettiğimden pırasanın kalanını sarımsaklı yoğurtla yedim. Sarımsaklı yoğurt seviyorum da biraz:)
Sonra oğlumu dışarı çıkardım. Kuaföre gittik. Saçımı kestirdim. Eve gelince 1 elma yedim. Oğlumu uyuttum. Son olarak salata yedim. 1 fincan yeşil çay içerek günü tamamladım. Şekersiz içiyorum. Kahvaltı hariç ekmek yok.
Bence peformans fena değil:)
İyi geceler herkese.
ara öğünlerini hiç aksatmıyorsun ne güzel. benim bir eksiğimde bu malesef.
saçlarını güle güle uzat hayatım. çokmu kısa kestirdin ? birazcık yıprandı diye bende kestirecektim ama sonra vazgeçtim. uzasın istiyorum. arada bakımınıda yaptırırsam eski sağlığına kavuşur dedi kuaför. bakalım ne olcek. yediklerin gayet iyi olmuş hayatım ölçülü ve dengeli tebrik ediyorum seni.
Geceyi ben kapattım, sabah da açılış benden olacak herhalde:)

7.30 kalkış. Sabah 1 bardak limon+bal karışımı

Kahvaltı, 1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, 1 dilimden az fazla çavdar ekmeği ve şekersiz açık çay.

Saat 11 gibi spora gideceğim inşallah.
kocamn günaydın sana canım. güzel başlangıç,herzaman böyle olmasını dilerim. sporda bol kalori yakman dileğiyle.
günaydın kardeş takımın güzelleri herkeze mutlu huzurlu sağlıklı bir haftasonu diliyorum . Allah kimseyi sağlığından etmesin çok kötü en küçük bir rahatsızlık yaşamak bile hepinizi öpüyorum mutlu ve esen kalın .

geliyorum yanınıza hayatım. opuyorumnanaktan

günaydın yol arkadaşlarım.
hepinize sağlık dolu, huzurlu, mutlu, içinizi ısıtan bir gün diliyorum.
bugün biliyorsunuz yarım gün çalışıyorum. hala işyerindeyim. oğlum nihayet evine döndü.dün akşam iş çıkışı alıp geldik. bizi görünce çok mutlu oldu,tabi bizde aynı şekilde. babaanneyi çok özlemiş. gelmek istemedi eve eşşek sıpası. gece uyumak bilmedi. ananesi geç yatırıp geç kaldırınca olacağı budur. biran önce eski düzenine kavuşması gerekiyor biraz yorulacaz ama ne yapalım,idare edicez artık. yarın pazar sabah köründe ayağa dikeyimde onu görsün gününü. gece yatmak bilmedi bizimde yatmamızı istemedi. alışmış dediği olmayınca hemen masum masum ağlayıp kendini acındırıyor. birde dün eşime sinirlendim söylenmeye başladım. oğlumda kızdığımı anladı başladı ağlamaya. yanıma gelip önce bana vurmaya başladı sonrada annecim diye ağlamaya başladı. o hareketi görünce şokoldum. hemen sustum,öyle bağırmıyordumda ama yüz ifademden kızdığımı anlıyor tabi. artık yanında eşimle tartışamıcazda.
dünkü yediklerimide yazayım kimse gelmeden.
sabah ve öğleyi yazmıştım
akşam sat 5 gibi kalan 1 kase çorbamı 1 dilim ekmeği ve kalan 50 gr yoğurdumu yedim.
ama oğlumu almaya giderken çok acıktığımı farkettim. ve bir çikolata yedim.
neyse gidip gelesiye birşeyler hazırlayasıya kadar saat 10 oldu herkes de açtı. oğlum için ananesinin el emeği tarhana çorbası ve patates kızartması yaptım. onun yediklerinden çok az tırtıkladım açıkçası. ama yine toplasanız 1 tabak yemek yapar,yani biraz çorba ve biraz kızartma.
kızlar bende şöyle bir sorun var. aç kaldığım zaman boynuumdan itibaren başıma doğru ağrı giriyor ve midem bulanıyor bunu sebebide tansiyonumun düşmesi. anladığım kadarıyla açlık kan şekerim düşüyor. aslında bugün gidip baktırsam fena olmaz. şekerimden şüpheleniyorum. fırsat bulursam giderim artık.
neyse şimdilik buralardayım görüşürüz.

günaydıın :))) biraz geç bir günaydın oldu gerçi ama :)

diyetisyenime gittim geldim 800 gr vermişim yagdan hepsi... biraz az cunku bu hafta okul acıldı duzen bozuldu bide dogum gunu vardı yakın bir arkadasın malum pastalar :P

yeni bir haftaya başlıyorum şimdi :))

adcımm oglun annenin yanında başka şehirdeydi değil mi?? arada yanına geldı mı yoksa ben yokken oglun annendemiydi? eger oyleyse cook büyük özlem olmuştur. ama çok şükür sağlıklı sıhhatli yanında şimdi :)

kahvaltı yapıp gelmeye calıscam..

merhabalar tekrar,

gecikmiş öğle yemeğimi yemeden bir uğrayım dedim.

ad, saçlarımı oldukça kısa kestirdim:) bu kadar kısa en son ortaokul veya ilkokulda kesilmiştir herhalde:p o zamanlar kısacık keserlerdi ya oğlan gibi:)) saçım çok dökülüyor ve çocukla bakımı zor diye kestirdim gitti. böyle başıma bir rahatlık geldi. sana da tavsiye ederim. çok kısa olmasa bile kestirmek insanı rahatlatıyor.

ara öğünlere dikkat etmeye çalışıyorum. bünyemi fazla aç bırakmak istemiyorum. metabolizmam yavaşlarsa diye ödüm kopmuyor değil.

sporda oldukça yoruldum. malum ramazanda ara vermiştim. çok çok iyi geldi, yorulmama rağmen. inşallah düzenli gidebilirim.

bu arada ad merak ettim ben, senin boyun kaçtı? yani kilon gayet iyi değil mi senin? aklıma takıldı da:) yani motivasyonunu bozmak istemem ama ben senin kilonda olsam o çikolatayı affederdim:) ama tabiki dengeli beslenmeye inanıyorum.

celudar, ben de diyetisyene gitmeyi düşündüm ama çok pahalı gibi. sen ankarada kime gidiyorsun? bu arada ben de ankaradayım.

Bir de bu vakte kadar ne yediklerimi yazayım.

Kahvaltıdan sonra içine küçük bir kabuk tarçık atılmış 1 fincan yeşil çay.

Spora kadar bir şey yemedim. Su içtim. 11.30'da sporu yaptım. Spordan sonra ayran içtim. Dilim damağıma yapışmıştı:))

Eve geldiğimde yemek yoktu. 1 tane armut yiyerek açlığımı bastırdım. Sonrasında çocuğu yatır, duş muş vs derken öğle yemeğimi şimdi yiyorum. Sebzelikjte kalmış 2 patlıcan ve 1 kabağı zeytinyağlı domatesli pişirdim. Sarımsaklı yoğurt eşliğinde yiyorum:)

merhabalar tekrar,

gecikmiş öğle yemeğimi yemeden bir uğrayım dedim.

ad, saçlarımı oldukça kısa kestirdim:) bu kadar kısa en son ortaokul veya ilkokulda kesilmiştir herhalde:p o zamanlar kısacık keserlerdi ya oğlan gibi:)) saçım çok dökülüyor ve çocukla bakımı zor diye kestirdim gitti. böyle başıma bir rahatlık geldi. sana da tavsiye ederim. çok kısa olmasa bile kestirmek insanı rahatlatıyor.

ara öğünlere dikkat etmeye çalışıyorum. bünyemi fazla aç bırakmak istemiyorum. metabolizmam yavaşlarsa diye ödüm kopmuyor değil.

sporda oldukça yoruldum. malum ramazanda ara vermiştim. çok çok iyi geldi, yorulmama rağmen. inşallah düzenli gidebilirim.

bu arada ad merak ettim ben, senin boyun kaçtı? yani kilon gayet iyi değil mi senin? aklıma takıldı da:) yani motivasyonunu bozmak istemem ama ben senin kilonda olsam o çikolatayı affederdim:) ama tabiki dengeli beslenmeye inanıyorum.

celudar, ben de diyetisyene gitmeyi düşündüm ama çok pahalı gibi. sen ankarada kime gidiyorsun? bu arada ben de ankaradayım.

canıım aramıza hoşgeldin öncelikle :))

bende bır kaç diyetisyene gittim ankarada ilk gittiğim kişi bayan iyi bir diyetisyendi ama sağlık durumlarından dolayı işi bırakmıştı.. şimdi aynur altınsoy a gidiyorm etlikte. kırıkkaleden bile gelen hastaları var ayrıcada ciddi anlamda ilgileniyor yapmam gereken egzersizleri bile ayaga kalktı kac kere gosterdi birlikte yaptık falan. istediğin an arayabiliyorsun yani kısacası işini iyi yapan bir bayan.. fiyatına gelince ayda 130 lira 4 kere gitme hakkın var parayı başta alıyor (ki bu bana cok mantıklı geldi böylece gitmek istemesen bile sırf parayı verdiği için gidiyor insan :P)
ayrıca eger gerek gorurse o 4 ana gorusmenın arasınada gorusmeler koyuyor takipde olmak için. ilk defa bir diyetisyenden bu kadar memnun kaldım..

hahah kaydirigubbakcemile3 iyi reklam yapmış gibi hissettim kendimi bi dahaki ayın ödemesinden düşeyim reklam ucretini :P

Bir de bu vakte kadar ne yediklerimi yazayım.

Kahvaltıdan sonra içine küçük bir kabuk tarçık atılmış 1 fincan yeşil çay.

Spora kadar bir şey yemedim. Su içtim. 11.30'da sporu yaptım. Spordan sonra ayran içtim. Dilim damağıma yapışmıştı:))

Eve geldiğimde yemek yoktu. 1 tane armut yiyerek açlığımı bastırdım. Sonrasında çocuğu yatır, duş muş vs derken öğle yemeğimi şimdi yiyorum. Sebzelikjte kalmış 2 patlıcan ve 1 kabağı zeytinyağlı domatesli pişirdim. Sarımsaklı yoğurt eşliğinde yiyorum:)

hımm güzel başlanılmış bir gün umarım iyi devam eder :))

spor olarak ne yapıyorsun??

a aaaa yazdıgımız msj ı değiştiremiyor muyuz??? :S eskiden yapabiliyorduk sanki. ben mi yerini bulamadım acaba?? anlatım bozukluğu yapmışımda epey :P

bu arada bende diyetisyenden gelince 1 elma yiyip soda içtim sonra kahvaltı yaptım
kahvaltıdan önce 1 kaşık pekmez ve 2 bardak suyum içtim kahvaltıya gelince menemen 1 kk kadar peynir 2 dilim ekmek çay..

şimdi ılık su içiyorum. birazdan da ders çalışmaya başlıycam akşam arkadaşla spora giderim yada evde spor yaparım diye dusunuyorum

ha bidee kızlaar diyetisyenim saat başı 5 dk lık egzersizler yapmamı istiyor. hatta şimdi önce onu yapayım :))

sen de hoşgeldin celudar, ara vermişsin sanırım.

ben sincan tarafındayım, yoksa bahsettiğin diyetisyeni düşünebilirdim. fiyatı makul bence. aylık 250-300leri duyunca ürkmüştüm:) inşallah sana bol bol faydası olur.

sporu ben aile yaşam merkezinde yapıyorum, belediyenin açtığı yerler.. haftada 3 gün. 2 gün aerobik ve 1 gün pilates. 2 senedir falan devam ediyorum aslında ama daha önceden maalesef yediklerime dikkat etmedim. kilo vermesem de vücudumun şekli açısından faydalı oldu sanırım:)

bu arada 1 kaşık pekmez iyi fikir aslında. kansızlık vs için de iyi oluyordur herhalde.

canııım hiç sorun değiil ben her zaman diyetisyenimin dediklerinide yazarım buraya sizde kendinize göre olanları uygularsınız :))
çok güzel bi spor programı olmus hemde devamlı cok güzel tebrikler :)) pilatesi denemek istiyorum çok faydalı olduğunu söyleniyor hep ama sanki yapamam gibi geliyor :P yüzme en cok cazib gelen aslında :) bugun diyetisyenim bir de holihop muydu ne eskiden vardı epey cocukların ellerinde bellerinde falan ceviriyorlardı onu yap dedi ama benim pek karın cevrem yok popom cok :( ona göre calısıyorum bende.

birazdan öğle yemeğimi yiycem.. sonrasında düzgünce oturup ders çalışmak istiyorum artık :P

iyi geceler kardeş takımcığım ilk kez gece yarısı yazıyorum topiğe hepinize huzurlu geceler .

adcim gelmişsin takıma canım teşekkür ederim güzel dilekleirn için evet canım daha önce yüksek tansiyonum vardı düzene girmişti kilo vermemle birlikte şimdi sanırım yine çıktı gerçi biraz morale bağlı bir yüksek tansiyon tabiki kilonunda etkisi çoktur ama bir süredir bu rahatsızlık moralsizlik tansiyonumu çok etkiledi haklı olarak neyse pazartesi bol protein alarak güzel bir diyete başlıyorum inşallah yoğurt peynir süt derken epey güçlenirim sanırım çok öpüyorum canım .

iyi geceler kuzular diyet nasıl gidiyor maalesef en sinir olduğum noktalardan biri edit tuşunun kaldırılmış olması

Günaydınlar,

celudar, sen diyetisyenini yazdıklarından bahsedersin biz de biraz kopya çekeriz artık.

daha okul yeni başlamadı mı? sen ne çalışıyorsun bakalım?

pilates oldukça faydalı aslında. özellikle de bölgesel fazlalıklarda. misal işte kalça çalışmak istemiyorsun ama popo çalışmak istiyorsun. hareketler gruplanmış oluyor zaten. belediyenin açtığı yerlerde o kadar özel çalışamazsın tabi ama çoğu özel kurum senin ihtiyaçlarına göre program yapabiliyor. yüzme bence de daha zevkli ama ben havuzda çok cesaret edemiyorum. denizde olabilirdi belki. ama ankarada yok:)

ben gideyim azar azar, kahvaltı yapacağım inşallah.

günaydın kızlar
bilgisayar bozuldu cuma gününden dün geceye kadar yoktuu dün eşim format attı yeniden yükledi felan anca yazabildimmm ay int yokken vakit gecmedi inan hiççç
yeni arkdaşlar gelmiş hoşgelmişşş eşim bu gece gidecek yine buğün fazla bakamadımm pazara alışverişe gideceğiz öğlenden sonradaa yarın artık okurumm yazarımm.
dün neler mi yedimm
kahvaltıda yarım simit,domates,salata,peynir patatesli yumurtaa 1fincan cay
öğlen 2kaşık pilav 1kepçe barbunya
akşamda aynııı hiç ekmek yemedimmm dün bu aradaaaa:)))
akşamda 1kivi,1mandalina
veee 1bardak kola birkaç cips:(((((
herkes iyidir inşşş

merhabalar ela,

internete ve bilgisayara bu kadar alışınca herhangi bir aksaklıkta ben de yapacak bir şey yokmuş gibi hissediyorum:)

akşamkş kola biraz bozmuş senin diyeti. ben uzun bir süredir kola içmediğim için zorluk çekmiyorum ama alışkanlığı olan veya kola içmeyi sevenler için bırakması zor olsa gerek. kola içmesem de çamlıca gazoza bayıldığımı söylemem gerek yok herhalde:) tek çareyi kendisini eve hiç katmamakta buldum:)

Back