tekrar memnun olduuk canımcım. olumunekankayizsmile hayırlısı ile bekliyoruz canım. seni tekrar aramızda görmek bizi mutlu eder. canım listelerde ayrıldığın kilon 86 olarak kaydedilmiş. geldiğinde hesabı ona göre yaparız.yeni arkadaşlarada kendimi tanıtayım..
adım asiye ankarada yaşıyorum 1 ay sonra 21 yasında olcam. ilahiyat öğrencisiyim 3. sınıftayım.
boyum 1,66
kk dan önce 93 kiloydum 85,9da ayrılmıstım üstüne biraz aldım şimdi yine 85,9 um bi aya kadar biraz daha vermiş olur gruba dönme niyetindeyım.
hep birlikte başaracagımıza inanıyorum helede güzel örnekleri görünce kendime olan güvenimde grubumuza olan güvenimde artıyor :)
şimdilik bu kadar. sizlerinde haberlerini bekliyorum :)
ara öğünlerini hiç aksatmıyorsun ne güzel. benim bir eksiğimde bu malesef.Öğleden sonra yediklerimi de yazayım.
Öğleden sonraki ara öğünde 1 tane armut yedim. Akşam üzeri açlık hissettiğimden pırasanın kalanını sarımsaklı yoğurtla yedim. Sarımsaklı yoğurt seviyorum da biraz:)
Sonra oğlumu dışarı çıkardım. Kuaföre gittik. Saçımı kestirdim. Eve gelince 1 elma yedim. Oğlumu uyuttum. Son olarak salata yedim. 1 fincan yeşil çay içerek günü tamamladım. Şekersiz içiyorum. Kahvaltı hariç ekmek yok.
Bence peformans fena değil:)
İyi geceler herkese.
kocamn günaydın sana canım. güzel başlangıç,herzaman böyle olmasını dilerim. sporda bol kalori yakman dileğiyle.Geceyi ben kapattım, sabah da açılış benden olacak herhalde:)
7.30 kalkış. Sabah 1 bardak limon+bal karışımı
Kahvaltı, 1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, 1 dilimden az fazla çavdar ekmeği ve şekersiz açık çay.
Saat 11 gibi spora gideceğim inşallah.
günaydın kardeş takımın güzelleri herkeze mutlu huzurlu sağlıklı bir haftasonu diliyorum . Allah kimseyi sağlığından etmesin çok kötü en küçük bir rahatsızlık yaşamak bile hepinizi öpüyorum mutlu ve esen kalın .
merhabalar tekrar,
gecikmiş öğle yemeğimi yemeden bir uğrayım dedim.
ad, saçlarımı oldukça kısa kestirdim:) bu kadar kısa en son ortaokul veya ilkokulda kesilmiştir herhaldeo zamanlar kısacık keserlerdi ya oğlan gibi:)) saçım çok dökülüyor ve çocukla bakımı zor diye kestirdim gitti. böyle başıma bir rahatlık geldi. sana da tavsiye ederim. çok kısa olmasa bile kestirmek insanı rahatlatıyor.
ara öğünlere dikkat etmeye çalışıyorum. bünyemi fazla aç bırakmak istemiyorum. metabolizmam yavaşlarsa diye ödüm kopmuyor değil.
sporda oldukça yoruldum. malum ramazanda ara vermiştim. çok çok iyi geldi, yorulmama rağmen. inşallah düzenli gidebilirim.
bu arada ad merak ettim ben, senin boyun kaçtı? yani kilon gayet iyi değil mi senin? aklıma takıldı da:) yani motivasyonunu bozmak istemem ama ben senin kilonda olsam o çikolatayı affederdim:) ama tabiki dengeli beslenmeye inanıyorum.
celudar, ben de diyetisyene gitmeyi düşündüm ama çok pahalı gibi. sen ankarada kime gidiyorsun? bu arada ben de ankaradayım.
Bir de bu vakte kadar ne yediklerimi yazayım.
Kahvaltıdan sonra içine küçük bir kabuk tarçık atılmış 1 fincan yeşil çay.
Spora kadar bir şey yemedim. Su içtim. 11.30'da sporu yaptım. Spordan sonra ayran içtim. Dilim damağıma yapışmıştı:))
Eve geldiğimde yemek yoktu. 1 tane armut yiyerek açlığımı bastırdım. Sonrasında çocuğu yatır, duş muş vs derken öğle yemeğimi şimdi yiyorum. Sebzelikjte kalmış 2 patlıcan ve 1 kabağı zeytinyağlı domatesli pişirdim. Sarımsaklı yoğurt eşliğinde yiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?