• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydıınna.s.
herkess iyidir umarımm yerimseniben
ben şimdi kahvaltımı yapıyorumcokacimcoook yediklerimm.. yarım dilim kızarmış ekmek, bir kibrit kutusu ezine keçi peyniri, domates salatalık, kaynama bir yumurtaa,
sabah 6:30da kaltıp bir saat yürüyüş yaptım, ve yürüyüşten sonra bitki çayımı içtim kaydirigubbakcemile5

günaydın canciğer kuzu sarmalarım.
inşallah herkesler iyidir,şükür bende iyiyim.ama oğluşumu alınca dahada iyi olcem inşallah.

nur hoşgeldin canım,kolaygelsin iyi gezmeler.

bu arada kızlar dün akşam biliyorsunuz arkadaştaydık.
gitmeden önce birşeyler yiyelim dedi eşim,çünkü çaya geleriz demişler,ben illaki birşeyler hazırlar dedim ama yinede yemek istedi.
bende eşlik ettim. kumru sandviçi yarı yarıya bölüştük. onun söylediği kumpirden 4 tatlı kaşığı aldım.
arkadaşta tahmin ettiğim gibi yapmış birşeyler ama haliyle yemedim,sadece 1 tane kurabiye aldım.
kötü ama az beslenme oldu. az yedim diye teselli edeyim kendimi napem. :kedi:

bu sabah kahvaltı edemedim. sadece 2 bardak çay içtim. dışarıdan birşey söylemek de istemedim. artık öğlen yemeği yerim. çorba ve varsa sebze yemeği.birde yoğurt söyleyeyim.ne zamandır yemedim.

canlar buralardayım fırsat buldukça yazarım.

Herkese merhabalar şekerler
memleketteyim nete çok giremiyorum ya misafir var ya da biz misafirlikteyiz sakinliği özlemedim desem yalan olur
daha geçmişe bakamadım inş birazdan bakmaya çalışacağım
bildiğiniz gibi KPSS eğitim bilimleri iptal oldu inş hakkımızda hayırlısı budur canlarım sizlerden bol dua istiyorum...
Kiloma gelince 64.5da takılı kaldım inmiyor ama haklıda çok dikkat edemiyorum haliyle sürekli gezmelerdeyim.
canım kpss olayı bence büyük şans sizler için. imkanın olursa biraz çalış derim hayatım.kolay gelsin.
canım haklısın sağlıklı yaşamak için sağlıklı beslenecez başka çözüm yokkaydirigubbakcemile3 ve tek derdimiz bu olsun sonuçtaa bu dert bile sayılmaaz kaydirigubbakcemile5
yediklerime gelirsek sabahtan sonraki ara: bir küçük kase sütlü kabak normal şeker yok içinde tatlandırıcı var azcık
öğle: misafirlikteydik ve en masum, yalancı ve bol lorlu su böreğinden bir dilim ekmek kadar yedim bayanssulusmile
ara bir hurma
akşam: bir kabak dolması yedim
bence bu günü kurtardım kaydirigubbakcemile3 artık yarın için plan yapmak lazım kaydirigubbakcemile3 gece yatmadan bir saat öncede bir su bardağı süt içeceğim yerimseniben
kızlar kimse online değil şimdii bende çıkıyorumm hepinizee ii geceleeerr :3:
aynen öyle aslıcım,ama sen bunu başarıyorsun artık yani sağlıklı beslenmeyi.benimse daha çok yolum var. önce irade kontrolü kursuna gidecem. kaydirigubbakcemile3
bencede günü kurtarmışsın hayatım ama yalancı malancı,su böreğini hüpletmişsin hani.afiyet olsun. cokacimcoook

günaydıınna.s.
herkess iyidir umarımm yerimseniben
ben şimdi kahvaltımı yapıyorumcokacimcoook yediklerimm.. yarım dilim kızarmış ekmek, bir kibrit kutusu ezine keçi peyniri, domates salatalık, kaynama bir yumurtaa,
sabah 6:30da kaltıp bir saat yürüyüş yaptım, ve yürüyüşten sonra bitki çayımı içtim kaydirigubbakcemile5

günaydın canım. güzel başlangıç yaptığın gününü güzel kapatman dileğiyle. alkisalkisalkis

adcim canım çok teşekkürler takıma yazmışsın şükür bende girebildim en sonunda merak etme canım benbene yazdım zaten ilgilenir muhakkak yarın kilo bildirimleriyle zaten bende benbende burayıda kontrol ederiz canım aklın kalmasın birbirimize yardımcı olucaz tabiki öpüyorum canım herkeze bol iradeli ve kilo verilmiş bir gün diliyorum ...

nasılsınız kızlar
sabah kahvaltım melemen 2dilim ekmek
başım ağrıyoo adet oldum dün onun etkisi sanırımm
dünde akşam arkdaşla yemeğe gittik domates corbası,efes tavuk,salta 1tane karpuz

asumaaann çok tatlısınnn :)))))

kahvaltıdan sonraki aram: bir şeftali bir incir .)
öğle: bir küçük kase şekersiz sütlü kabak .)
yedim ama başka ara yok birazdan akşam yemeğini yicezzz yiyeceklerim
akşam: iki kepçe çorba, bir kabak dolması
gece de bir elma yerim ve birde maden suyu içerim diyorumm ekstra bi durum olursa yazarım illaki ;)
sengözlerimebaksanab
yarın kilom ne olacak çok merak ediyorumm :utangac: bu gece erken yatayımda bari de sabah çabuk olsun delikafaduldenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3delikafadulden

akşam yemeğinde yazdıklarımın dışında bide 4 tane üzüm yedim .)
akşam yemeğinden sonra bir saat yürüyüş yaptım, ve şimdi 2.yeşil çayımı içiyorum ;)
kimseler yine yook şekerleerr aahh ahh neredesinizz yahuuu :mymeka:

kızlar günaydın :). dün şehir dışındaydım o yüzden yorum yazmadımi. ama genel olarak herkes dıyetine uymuş sanıyorum. okudugum kadarıyla pek olumsuz bir şey yoktu. bana gelince, dün işlerimi yürüttüğüm acenteleri ziyaret için izmirdeydim, akşamınada arkas holdingin kuruluş yemeğine katılınca. malum benim rejim patladı. yediklerimi yazmıyorum bile okurken bu liste ne diye baya bir fırca yiyeceğimi düsünüyorum :) birde biliyorsunuz bir gün öncede doğum günümdü,bu hafta iki günüm fiyasko oldu yani :( .ama bugun telafi edeceğim. ayrıca 1 kılo vermısım. 59 kg'yim :).

günaydııınnnn .:emir_bebek:a.s.
keyfim yerindee ho hoooyy bir kilo verimişimmmmopuyorumnanaktan
kaptaann kilom 72
yürüyüşten geldim bir saat oluyo tabii, şimdi kahvaltıyı hazırlıcamm sonra yine gelirim sohbeteee ama tahminen yiyeceklerim şöyle
kahvaltı: ince iki dilimin arasına bir kibrit kutusu kadar peynirden tost sositososito annem içinde simit aldım belki onun ucundanda bir yudum alırım:kedi: salatalık domates vee çayy keyfii opuyorumnanaktan görüşürüzz kızlarr başş baaşş :3:

günaydın yol arkadaşlarım benim. inşallah herkesler iyidir. oh oh kilolarda verilmiş.
aslıcım nadidecim tebrik ederim canlarım. bende 57.5 tan 56.5 olmuşum,aslında verdim ama almış görünecem malesef. listeleri hazırlayayım buralarda olucam. opuyorumnanaktan

günaydın kardeş takımcığım hepinize bol kilo verilmiş güzel huzurlu sağlıklı bir gün dilerim .

adcim canım internetimde inşallah bir sorun olmazsa buralardayım ben sorun yaşasam bile benben idare edecektir . kolay gelsin canım . öpüyorum .

13 .TAKIM 174. ETAP

Ad1 ( 55.8 / 56.5 / -0.7 / -1.25%) (eski üye geri döndü)
Dosba ( 69.5/ / / %)
ela26yeni ( 62.2 / / / %)
nanid ( 60.0 / 59.0 / 1.0 / 1.67 %) (yeni üye)
nur_84 ( 64.5/ 64.5 / 0.0 / 0.00%)
Uzaktandunyalı ( 73.0 / 72.0 / 1.0 / 1.37%)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 385 //0,0 / 0,00 %)

elacım kolay gelsin canım.

nadidecim sağol hayatım. sizlerde harikasınız,inşallah haftayada takımdaki herkes en az 1 kilo vermiş oluruz kaydirigubbakcemile2

13 .TAKIM 174. ETAP

Ad1 ( 55.8 / 56.5 / -0.7 / -1.25%) (eski üye geri döndü)
Dosba ( 69.5/ / / %) geri dönmek üzere ayrıldı.
ela26yeni ( 62.2 / 62.2 / 0.0 / 0.00%)
nanid ( 60.0 / 59.0 / 1.0 / 1.67 %) (yeni üye)
nur_84 ( 64.5/ 64.5 / 0.0 / 0.00%)
Uzaktandunyalı ( 73.0 / 72.0 / 1.0 / 1.37%)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 315.5 / 314.2 / 1.30 / 0,41 %)

Selam kardeş takımın güzelleri
kaç zamandır giremiyorum mahcubum size
umarım sağlıklı ve bol kg verdiğiniz bi cuma yarışması olur
ad1cim bizim sayfadada söyledim ama burada da belirteyim
ben sizin listeyi kontrol ettim sorun yok paylaşıma ekleyebilirsiniz
bizim liste de hazır olmak üzereolumunekankayizsmile

Back