Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
genellikle herkes takma isim kullanıyor diye sordum canım ama sende neredeyse kendi ismini kullananlardansın. benim ismim asuman. şirkette sistem kurma esnasında deneme ismi olarak programa ad1 ismi vermiştik bende onu kullandım. ozamanlar buraya bu kadar takılacağımı bilmiyordum.Nickim aslında ismimden cıktı. sizinle paylaştan sorun duymuyorum. adım nadide. fakat yurtdısında ünide okurken arkadaşlarım adımı nadid diye okuyorlardı. ve sonra oyle kaldı. şimdi arkadaşlarımda nadid demeye başladı. bende baya benimsedim sanıyorum yerimseniben.seninde söylediğin gibi kilom normal aslında. ama benim sorunum şu. daha önce 80 kgları gördüğüm için şimdi 1 kg alınca psikoljim bozuluyor. kızlar 80 kg iken çok mutuzdum ve zayıfladıkça kendi mutlu hissettim. kendime güvenim arttı resmen duruşum değişti. onun için tüm arkadaşları destekliyorum. hepimiz incecik ve güzel olucaz. kesinlikle oluyr. ben tecrübeyle sabitledim opuyorumnanaktan
buarada ad1 gözünden hiçbir sey kaçmıyor. tebrik ederim. atlamışım dün öğle aramda biraz antep fıstıgıda yemıstım. 10 tane kadar :)
yokbe hayatım,öyle aklımda kalmış işte. afiyet olsun canım.kızlar burada bugün;
sabah: 1 dilim kepekli ekmek, peynir, kuru domates
ara: 2 şekerli nescafe ( 2 gündür hiç kahve içmedim, dayanamdım, ara öğün yerine içtim :))))
öğlen: armut ve soda ( şu anda armudumu yiyorum size yazarken :) )
ah sorma canım.çok abartmşım dimi. bende 1 er kaşık diye ne kadar az yedim diyorum. 1porsiyon kebap yesem daha masum olurdu sanırım. kaydirigubbakcemile ama bugün dikkat etme günüm bakalım ne olacak. eyvahedigeldismilead1 buarada sen gece ne yapmıssın oyle. karbonhidratla doldurmussun mideni. Kızartma, pilav, ekmek, baklava, kola. neyse arada kaçar ama bugün dikkat edersen sıfırlarsın onları. eminim bugünkü menuyle gün sonunda kendini tebrik edeceksinolumunekankayizsmile
gerçekten öyle aslıcım,bazen vakit kalmıyor bile. fitneesı çok istiyorum,hevesliyim ama genelde hevesim kursağımda kalır inşallah bu sefer öyle olmaz. şartları zorlıcam ama şartlar beni zorlayınca olmuyor malesef. :çok üzgünüm: kesinlikle kaçırmayacağına emininm kolay gelsin canım.canımm hayatta sorumlulukların çoğaldıkça kendine ayırdığın zaman malesef azalıyor... olsun sen ayarlıcan inş. fitnees olayınıı kaydirigubbakcemile5
:lepi:
nadide güsel beslenmişsin olumunekankayizsmile ama hem nescafe hemidee şekerliiii sempatiksalakcinni
canımlarımm benim bugün günüm var ama yediklerime dikkat etcemm size söz veriyorummmmm:lepi: şimdi ara olarak 12 tane üzüm ve 2 tane ceviz yedimm
gelince girerim yinee netee görüşürüzz
sebzeni ihmal etme hayatım, dengeleyebilirsen sıkıntı yok. afiyetolsun.kızlar buarada bana armut ve sodayla ogle yemegı olmaz dıyeceksınız bılıyorum. ama musterım gelıcek yurt dısından, cıkamıyorum ondan yemege. ama 15 gibi bir sebze yemegı yıyecegım :)
uzaktan dunyalı bugün gün sonrası kesınlılkle yedıklerının lıstesını ıstıyoruz haberın olsun vereliniortak.
kendıne hakım olucagından emınım :)))
zorlada olsa biraz zorr ne cümlee cnm kızdan cnm çıkıyoo akşam eşim gelince yemek cay felan eşimde ilgi bekliyoo otur ne işin var diyooo yani zor anca kız büyücek beraber gitcez şimdi bebek arabasıylaa anca yoksa kendi başını alıp gidiyoo dinlemiyooogünaydııınnn a.s.
eminecim bende zorluyorumda yürüyorum yoksa bayılmıyorum yanii yürüyüş yapcam dieee alsanaalsanasmile sen üzme kendini yürüyemiyorum diee ama fırsat buldukça yürüsen süper olur tabiii olumunekankayizsmile
veee bana dönelimm
sabah bir saat yürüyüş,
kahvaltı: 6-7 küçük galeta, 5 çatal maydanozlu lor, salatalık domates, şimdi çay keyfi yapıyorumm opuyorumnanaktan
cnm oğlun nerde benim haberim yok evde deilmi anane bakmıyomuydu anlamadımmgünaydııın güzeller.
inşallah herkes iyidir. bende iyiyim şükür olsun,ama oğluma kavuşursam daha güzel olacak,onada Rabbimin izniyle az kaldı.
unutmadan hemen yediklerimi yazayım.
dün akşam yemeğinde
1 kepçe mercimek çorbası
1kaşık pırasa yemeği
1 kaşık karışık kızartma
1 kaşık pilav
1 dilim ekmek
ilerleyen saatlarde 1 dilim baklava ve yarım bardak kola.
amanın yaaaaa... az yedim diyordum öküz gibi yemişim.ne bu yaa.
sabahda,1 dilim ekmekle beraber klasik kahvaltımı yaptım.
ezin beni kızlar, valla bu gidişe dur demem lazım. bakalım bugün ne yapıcam.
hemen kendimi yavaş ve az yemek yiyen firstlady moduna sokuyorum. göğüs dekolteli,beli korseyle incelmiş,yerlerde sürünen prenses elbisemle vede kabarık peruğumla,pc başında oturmuş,öğle yemeğine kadar hanım hanım çalışıcam. :roflol: nasıl ama bakalım bu modu yatasıya kadar sürdürebilecekmiyim. kızlar fırsat buldukça geçmişi okuyup cevap yazıcam.malum burdada işler birikti. çok verimli olamayabilirim.
hepinizi öpüyor,güzel sağlıklı ve düzenli beslenmeli gün diliyorum.
bende bende evden uzaklaşmak istiyorumm başımm dönüyo hergün aynı tempoooaslıcım günaydın canım,valla senin gibi yürüyüş yapabilsem keşke ama çalışınca v de evli vede çocuklu olunca olmuyor. yürüyüş yapmaktansa evde biraz iş yapıp,çocukla ilgilenmek işime geliyor. o yüzden benim evden uzaklaşmam lazım. bakalım ekimde fitnees olayını gerçekleştirebilecekmiyim.
kahvaltı olayında çok iyi. maydonozlu lor,salatalık,domates,bunları kahvaltı olarak alıştırmışsın kendine. inşallah bende böyle kahvaltılar yapabilirim.
günü güzel kapatman dileğiyle.
sende nescafesiz yapamayanlardansın sanırım cnmmkızlar burada bugün;
sabah: 1 dilim kepekli ekmek, peynir, kuru domates
ara: 2 şekerli nescafe ( 2 gündür hiç kahve içmedim, dayanamdım, ara öğün yerine içtim :))))
öğlen: armut ve soda ( şu anda armudumu yiyorum size yazarken :) )
kızlar buarada bana armut ve sodayla ogle yemegı olmaz dıyeceksınız bılıyorum. ama musterım gelıcek yurt dısından, cıkamıyorum ondan yemege. ama 15 gibi bir sebze yemegı yıyecegım :)
cnm kendini iyi hissetmen en önemlisiikaydirigubbakcemile2aslında ben kılo verdiğim zaman ekstra bir spor yapmadım ama mumkun olan her yere yuruyerek gıttım. ve asumancim kesinlikle sunu soyleyebılırım ayda ort. 2 kg gibi falan verdiğim için vucudum hıc deforme olmadı. arada bir cidden ipin ucu kaçıyor. aslıyıda iradesinden dolayı tebrik ediyorum. buarada şunu söylemem lazım, bende senin gibi düsünüyordum bir forumda ne kadar zaman gecirebilirim ki diye. ama sizlerle yazısmaya basladıgımdan berı sureklı mailleri kontrol etmek ıstıyorum. ayrıca bir sey sormak istiyorum, cuma günlerimi ne adar kilo kaybettıgımızı belirlıyoruz? ebn foruma cok hakım degılın ondan bunu sorma ihtiyacı hissettım .
slm cnm nasılsınn neler yapıyosun kayboldun gittinbeni burada hatırlayacak olan kimse var mıı?? :))
bana gelince kızcaksınız ama ben diyeti unuttum sabah
tost yaptım sözle patates haşlıcaktımm 2dilimden kaşarlı tost yedimm
sabah kahvaltı yapmadan 1kupa yeşil cayy
ara 5tane fındık
öğlen taze fasülye 5kaşıkk
maydonuz suyu 1bardak
yatmadan 1bardak daha içem iyib olcakkkk
bu arada başım felaket dercede ağrıyooo hemen miğren ilacımı içeyimmmm((
yoksa kötü olcak gibi eşimde yokkk çok zorlanırımm
akşam çorba 1dilim ekmekk
MUTLU YILLAR NADİDEEEEE delikafadulden kafamçokkarıştıbuarada bugün benım dogum gunum, araya biraz pasta kacabılır. izin var mı:)
çokgüzeeel. afiyet olsun canım. buarada ısırgan çayının tadı nasıl. bilmiyorumkismiledunku yedıklerım soyleydı:
sabah: 1 kalın dılım kepeklı ekmek, 1 dılım peynır, kuru domates
ara: 3'ü birarada
öğlen: yarım armut, soda.
ara: türlü ( 2 yemek kasıgı ), cacık
bunlardan 1 saat sonra 1 bardak ayran içtim :)
aksam: 3 yemek kasıgı barbunya, salata, armut
yatmadan önce ısırgan cayı.
canım,yavrunu büyütmenin tadını çıkar hiç sıkıntı yapma. çokçabuk büyüyorlar,her anını yaşa derim.zorlada olsa biraz zorr ne cümlee cnm kızdan cnm çıkıyoo akşam eşim gelince yemek cay felan eşimde ilgi bekliyoo otur ne işin var diyooo yani zor anca kız büyücek beraber gitcez şimdi bebek arabasıylaa anca yoksa kendi başını alıp gidiyoo dinlemiyooo
cnm oğlun nerde benim haberim yok evde deilmi anane bakmıyomuydu anlamadımm
akşam kaçmış birazz ama kahvaltı güzell
bende bende evden uzaklaşmak istiyorumm başımm dönüyo hergün aynı tempooo
tost olayı yine olmamış,ama akşamda çorba yemişsiin sanırım dengelendi.zaten öğünler arasında en önemlisi akşam yemeği biliyorsun. onu hafif atlattıkmı sorun yok,tabi diğer öğünleride abartmamak kaydıyla. diğer besinler güzel olmuş hayatım afiyet olsun.bana gelince kızcaksınız ama ben diyeti unuttum sabah
tost yaptım sözle patates haşlıcaktımm 2dilimden kaşarlı tost yedimm
sabah kahvaltı yapmadan 1kupa yeşil cayy
ara 5tane fındık
öğlen taze fasülye 5kaşıkk
maydonuz suyu 1bardak
yatmadan 1bardak daha içem iyib olcakkkk
bu arada başım felaket dercede ağrıyooo hemen miğren ilacımı içeyimmmm((
yoksa kötü olcak gibi eşimde yokkk çok zorlanırımm
akşam çorba 1dilim ekmekk
asiyecim hoşgeldin hayatım nasılsın. sınavlar bittimi. kilo durumun ne alemde. herşey yolundadır inşallah canım.öpüyorum.beni burada hatırlayacak olan kimse var mıı?? :))
canım ozaaman seni birkez daha tebrikediyorum . aylık verilmesi gereken en ideal kiloyla işi başarmışsın. tekrar başarabilirsin.aslında senden öğrenmemiz gereken çok bilgi vardır.gerçi artık diyetisyen olcez hepimiz ama sen yinede bilgilerini aktar hayatım,bilmediklerimiz muhakkak olacaktır.seve seve dinleriz.aslında ben kılo verdiğim zaman ekstra bir spor yapmadım ama mumkun olan her yere yuruyerek gıttım. ve asumancim kesinlikle sunu soyleyebılırım ayda ort. 2 kg gibi falan verdiğim için vucudum hıc deforme olmadı. arada bir cidden ipin ucu kaçıyor. aslıyıda iradesinden dolayı tebrik ediyorum. buarada şunu söylemem lazım, bende senin gibi düsünüyordum bir forumda ne kadar zaman gecirebilirim ki diye. ama sizlerle yazısmaya basladıgımdan berı sureklı mailleri kontrol etmek ıstıyorum. ayrıca bir sey sormak istiyorum, cuma günlerimi ne adar kilo kaybettıgımızı belirlıyoruz? ebn foruma cok hakım degılın ondan bunu sorma ihtiyacı hissettım .
selam kardeş takım biraz göz gezdirdim maşallah çok güzel gidiyorsunuz hepinize sağlıklı zayıf günler dilerim
geldimm oleyyy kaydirigubbakcemile3 asuman canım dediğin gibi nedir bu sitenin sorunlarıı ohaoldumsmile dün bozmadım dietiiii kaydirigubbakcemile5 günümde iki kaşık sebzeli şehriye pilavı yedim, akşam: balık, salata, bir dilim ekmek
gece girmeye çalıştım siteye ama giremedim akannehir dün bi kiloma bakayım dedim tahmin ettiğim gibi kilo vermişimdir dedim ama baktım bişi vermemişim:gitme: kiloma baktıktan sonrada adet olmuşum kaydirigubbakcemile3 bu hafta iki kilo veririm kesin diodum kaydirigubbakcemile3 çok büyük konuşmuşum yineee kaydirigubbakcemile3 neyseee
bugün güzel başladıı sabah erken kalkıp bir saat yürüyüş yaptım yürüyüşten sonra sallama çay 5i 1 yerde içtim kaydirigubbakcemile3 bir saat sonrada kahvaltı yaptık
kahvaltım: klasik kahvaltım işte kaydirigubbakcemile3 benim sabah ne yediğimi hepiniz ezberlemişsinizdir bencekaydirigubbakcemile3
buarada bugün benım dogum gunum, araya biraz pasta kacabılır. izin var mı:)
hoşgeldiiin aslıcım.
yakında sitedeki sorunlar düzelir inşallah. öyle ümid ediyorum.
seni tebrik ediyorum,gerçi tahmin ettiğim gibi olmuş,şaşırmadım desem yeridir.
afiyet olsun hayatım.
kahvaltın neydi? dur bakem ! CADIARZU
maydonozlu lor peynir, domates salatalık,bazen marul,bazen biber, ve çay.
doğrumudur hayatım. a.s