• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu arada dün öğlen yemeğim,
1 kase çorba,1 dilim ekmek,4 çatal pırasa.
akşam saat 5 gibi.
pırasamın geri kalanını yedim yaklaşık 3 yemek kaşığı,bir dilim ekmek.
akşam da;
1 kase salata,4 yemek kaşığı patlıcan ve kabak türlüsü ve 2 dilm ekmek.

ekmeğim çok olmuş yaa. akşamki yemeği 2 kaşık yapsaydım iyiydi. kötü olmuş dimi kızlar. mafoldumben

sabah kahvaltım yine aynı
1 dilim ekmekle klasik kahvaltı.
ama kahvaltıda yediğim tereyağından vazgeçmem lazım ama yapamıyorum. kaydirigubbakcemile
güzel sayılır canım üzme kendini ama akşam keşke hiç ekmek yemeseydin tam süper olcakmış kaydirigubbakcemile3 bende tereyağ sürmek istiyorum ekmeğimee :gitme: umarım 65 kilo olurum en kısa zamanda, ve bir dilim kızarmış ekmeğin üzerine mis gibi tereyağ sürerek kendimi bir sabah ödüllendiririm kaydirigubbakcemile3

boşver hayatım sen en doğrusunu yapıyorsun. ben yiyorumda ne oluyor ki. yakında yağ ölçümü, kolesterol ve şekerime baktırmak için tahliller yaptıracam, ozaman anlarım anyayı konyayı.
bu arada senin ameliyat için ne kadar süre kaldı. inşallah ozamana kadar biraz daha kilo verirsin canım.

günaydınlarrr
nadidee nice yıllara sağlıklı mutlu bir ömür gecirmen dileğiyle
adcım cnm ben lojmandayız spor solonu var cnm ama kreş ayrı ve 2.yaş öncesi almıyoolar bide bez sorunu yani zor cnm eşim malüm evde durmuyo cok pilatese gitcektim ama hayal oldu karşı komsum hocası konuşayımm cd felan varsa alıp calışıyımm barii
uzaktan dünyalı cnm senin kahvaltın ne güzel cnm tek başına mı yapıyosun kahvaltıı ben tek cnm istemiyoo bişeyy
sabah yarım simit yedimm

boşver hayatım sen en doğrusunu yapıyorsun. ben yiyorumda ne oluyor ki. yakında yağ ölçümü, kolesterol ve şekerime baktırmak için tahliller yaptıracam, ozaman anlarım anyayı konyayı.
bu arada senin ameliyat için ne kadar süre kaldı. inşallah ozamana kadar biraz daha kilo verirsin canım.

umarım tahlillerin moralini bozmaz zaten ben eminim bozmaz bozmaz opuyorumnanaktan
ayağım için olacağım ameliyatı kasım ayında olmam gerkeiyor işte bayramdan önce olucam inş. kaydirigubbakcemile5 daha ne yapabilirim kilo vermek için bilmiyorum kibilmiyorumkismile sporda yapıyorum diette umarım bir buçuk aya kadar 5-6 kilo veririm CADIARZU

günaydınlarrr
nadidee nice yıllara sağlıklı mutlu bir ömür gecirmen dileğiyle
adcım cnm ben lojmandayız spor solonu var cnm ama kreş ayrı ve 2.yaş öncesi almıyoolar bide bez sorunu yani zor cnm eşim malüm evde durmuyo cok pilatese gitcektim ama hayal oldu karşı komsum hocası konuşayımm cd felan varsa alıp calışıyımm barii
uzaktan dünyalı cnm senin kahvaltın ne güzel cnm tek başına mı yapıyosun kahvaltıı ben tek cnm istemiyoo bişeyy
sabah yarım simit yedimm

eminecim annemle ikimiz yaşıyoruz, ben diet yapıyorum die, annemde işte bana ayak uyduruyor kaydirigubbakcemile3

inşallah bozmaz aslıcım ama yağ durumundan endişeliyim açıkçası, birde açlık kan şekerimden. hayırlısı olur inşallah,sonuçları yazarım.
canım bence verirsin kasıma kadar,bencede daha ne yapabilirsinki. yürüyorsun,dikkatli besleniyorsun.ama seninde kolaykilo alıpgeç veren bir bünyen var anladığım kadarıyla. bende öyleyim o yüzden kaçamağa malesef iznimiz yok,gerçi ben izinsiz çalışıyorum ya neyse.
elacım nasılsın hayatım.kız sen ne sıkıntı ediyon kiii,yahu tadını çıkar yavrunla geçirdiğin zamanın. elinin altında imkanın da var.biraz daha bekler sonra spora başlarsın, bende o imkanlarda yoktu hayatım evdeyken. maddi sıkıntı zaten yavrumla geçirdiğim güzel günleri anlayamayacak kadar yormuştu beni.anlayanım dinleyenim de yoktu. bakma şimdi çalışıyorumda öyle yaparım diyorum,fitnıs mitnıs. eşimde kadrolaştı,maaşlarıda düzeldi çok şükür,yavaş yavaş düzene gireriz nasipse. Rabbim dert keder vermesin dilerim.

kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. ısırgan cayı içerisinde nane var, fresh bir tat oluyor. aslında sallama çay oldugu ıcın cok onermıyorum ama ben yatmadan bır bardak ıctım.ad1 ayrıca dıyetın gayet normal olmus.fakat ara ogunde yedıgın ekmek olmamıs. ama ben dunu senın ıcın basarılı olarak değerledırıyorumi tahlılerı hıc dert etme cok ıyı cıkacagına emınım. Ne kadar pozitif düşünürsen o kadar iyi sonuçlar alırsın.
elacım; tek basına spor yapmak zorunda degılsın. bence bebegınıde ıcıne dahıl edebılecegın bır aktıvıte yapıp, kalorilerini yakabiilrisin. buarada kızın kac yasında?
uzaktan dünyalı, kesinlikle kasıma kadar 4 kıloyu rahatlıkla verebilrisin. bıtkı caylarına bıraz agırlık verırısen belkı etkıler. bırde aksam yemegını 18:00 gibi yiyip, o saatten sonra sadece bır kıtkı cayıyla geceyı tamamlarsan yuzde yuz kılo verecegını dusunuorum. tabı herseyden onemlısı saglık ;)

inşallah bozmaz aslıcım ama yağ durumundan endişeliyim açıkçası, birde açlık kan şekerimden. hayırlısı olur inşallah,sonuçları yazarım.
canım bence verirsin kasıma kadar,bencede daha ne yapabilirsinki. yürüyorsun,dikkatli besleniyorsun.ama seninde kolaykilo alıpgeç veren bir bünyen var anladığım kadarıyla. bende öyleyim o yüzden kaçamağa malesef iznimiz yok,gerçi ben izinsiz çalışıyorum ya neyse.
elacım nasılsın hayatım.kız sen ne sıkıntı ediyon kiii,yahu tadını çıkar yavrunla geçirdiğin zamanın. elinin altında imkanın da var.biraz daha bekler sonra spora başlarsın, bende o imkanlarda yoktu hayatım evdeyken. maddi sıkıntı zaten yavrumla geçirdiğim güzel günleri anlayamayacak kadar yormuştu beni.anlayanım dinleyenim de yoktu. bakma şimdi çalışıyorumda öyle yaparım diyorum,fitnıs mitnıs. eşimde kadrolaştı,maaşlarıda düzeldi çok şükür,yavaş yavaş düzene gireriz nasipse. Rabbim dert keder vermesin dilerim.
cnmm iyiyimm napayım eşim buğün aradı 2dk konuştuk ağlıyacaktım nerdeyse 3gündür hiç konuşmamıştık allah yokluğunu göstermesinn eşime hala ilk gün kadar aşığımm
ayy cnm bana gelince benzor bu kızla üzülmüyom ama bi kaç kilo versem süper olcakk
cnm seninde herşey gönlünce olur inş madiiyatta maniviyat kadar önemli cnm psikolijikman etkileniyosunn ama sükürler olsun sağlığız yerindee allahtan ne isteyelimm

kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. ısırgan cayı içerisinde nane var, fresh bir tat oluyor. aslında sallama çay oldugu ıcın cok onermıyorum ama ben yatmadan bır bardak ıctım.ad1 ayrıca dıyetın gayet normal olmus.fakat ara ogunde yedıgın ekmek olmamıs. ama ben dunu senın ıcın basarılı olarak değerledırıyorumi tahlılerı hıc dert etme cok ıyı cıkacagına emınım. Ne kadar pozitif düşünürsen o kadar iyi sonuçlar alırsın.
elacım; tek basına spor yapmak zorunda degılsın. bence bebegınıde ıcıne dahıl edebılecegın bır aktıvıte yapıp, kalorilerini yakabiilrisin. buarada kızın kac yasında?
uzaktan dünyalı, kesinlikle kasıma kadar 4 kıloyu rahatlıkla verebilrisin. bıtkı caylarına bıraz agırlık verırısen belkı etkıler. bırde aksam yemegını 18:00 gibi yiyip, o saatten sonra sadece bır kıtkı cayıyla geceyı tamamlarsan yuzde yuz kılo verecegını dusunuorum. tabı herseyden onemlısı saglık ;)
cnm kızımı görsen aynı yorumu yapmazsınn:)
15 aylık tv8den plates yapayım diyorumm üstüme cıkıyoo ilgilen diyooo
dışarı cıkmak problem evde anca mekik felan ben yürüyüş felan istiyorumm mekik belimi cok zorluyoo sonra 1hafta yatıyorumm.
cnm inan çocuk oluncaa çok farklııı bekarsın sanırımm bende 24 yaşındayımm

ed520f9a.jpg
[/URL][/IMG]
dc30d8c1.jpg
[/URL][/IMG]

cnmm iyiyimm napayım eşim buğün aradı 2dk konuştuk ağlıyacaktım nerdeyse 3gündür hiç konuşmamıştık allah yokluğunu göstermesinn eşime hala ilk gün kadar aşığımm
ayy cnm bana gelince benzor bu kızla üzülmüyom ama bi kaç kilo versem süper olcakk
cnm seninde herşey gönlünce olur inş madiiyatta maniviyat kadar önemli cnm psikolijikman etkileniyosunn ama sükürler olsun sağlığız yerindee allahtan ne isteyelimm
dışarı cıkmak problem evde anca mekik felan ben yürüyüş felan istiyorumm mekik belimi cok zorluyoo sonra 1hafta yatıyorumm.

ah kıyamam ben sana ya. canım benim Allah mutluluğunuzu daim etsin dilerim.
bende üstüme yapışan 4-5 kiloyu atamıyorum hayatım. gerçi çokda mücadele ettğim söylenemez ama hep stresimin kurbanı oluyorum,moralim bozuk olunca yeme isteğim artıyor malesef. onun haricinde iradesiz bir insanım yani yeme konusunda. sevdiğim birşey olunca dayanamayıp yiyorum.
ayrıca o prensesi yerim ben.haylaz şey ne olacak.duvarların hakkından geliyor anlaşılan. maşallah kuzucuğuna hayatım.dünya tatlısı bir yavrun var. Allah bağışlasın. opuyorumnanaktan

elacım kızını arabasına oturtup sbahaalrı birlikte yürüseniz, durmaz mı dersın? buarada Allah bağışlasın, maşallah cok sevimli. bende 23 yasındayım buarada :). kızlar sızınle sunu paylasmak ıstıyorum. ben 10 gundur dıyet yapıyorum asagı yukarı. ve 15 gun once bır arkadasımla gorustuk, ben agladım kılo alıyorum, durmuyor dıye. o gıttıkten 5 gun sonra dedım kı zayıflıcam. sadece 1.5 kılo vermeme ragmen arkadasım resmen sıstın, sonmussun dıye yorum yaptı. kılo vermek tamamne psıkolojık. zayıf oldugunu dusunursen ve yedıklerıne dıkkat edersen cok sey degısıyor. Bu yuzden ad1 cim emınım kı senın ıcı 3-4 kılo hıc mı hıc sorun olmayacaktır.

nadidecimi,bana lazım olan birazcık irade ve kesinlikle spor. 2.bir çocuk dünyaya getirmeden önce kesinlikle sıkılaşmam gerekiyor. yoksa göbeğime göbek katmış olurum. kimi insanda kilo çok çabuk farkediliyor. kimi insan 5 kiloda verse anlaşılmaz. biz bu konuda şanslıyız sanırım. diyet yaparken kesinlikle stres olmaması gerekiyor diye düşünüyorum ki bu böyle zaten, dediğin gibi psikolojik açıdan rahat olmak gerekiyor. ama nerdeee hayatım bende sıkıntı bitmez,herkesle üstüste yaşayınca olmuyor malesef. ama yavaş yavaş sıyrılıyorum bazı şeylerden,artık bana değer verene değr vermeye çalışıyorum,hayatta çocuğum ve eşimden ziyade kimseyi kaale almamayı öğreniyorum çok şükür.
a.s

kızlar,bugün öğle yemeği olarak saat 2.15 gibi 1 kase çorba ve 1 dilim ekmek yedim. çorbamın yanında kabak sotemde vardı ama onu 5 gibi yersem iyi olurdiye düşündüm ama başağrım buna müsade etmedi.1saat sonrada açlığım gitmediği için ve buna bağlı olarak başım ağrıdığı için kabak sote ve 1dilim ekmek daha yedim.
akşama bir arkadaşa oturmaya gideceğiz,muhakkak birşeyler hazırlar,çok acıkmazsam sorun yok ama birşekilde frenlicem kendimi en azından tatlı yemem. neyse gidince bakıcaz duruma.
canlar ben şimdi kaçıyorum. bu arada ne kadar azaldık, ela,aslı,nadide ve ben varız. dosba,bahar ve nur izinli bakalım ne zaman gelecekler. yeni arakadaşlar davet edicem ama katılım sayfasına fazla başvuru olmuyor eskisi gibi.neyse hersabah şansımı denerim. bu arada kızlar iyiki varsınızçok teşekkürediyorum. a.s.
nadidecim normalde bu hafta deneme haftan ama sen paylaşım konusunda çok iyisin.bu hafta listedeki yerini alırsın hayatım olurmu. a.s kaydirigubbakcemile5

Herkese merhabalar şekerler
memleketteyim nete çok giremiyorum ya misafir var ya da biz misafirlikteyiz sakinliği özlemedim desem yalan olur
daha geçmişe bakamadım inş birazdan bakmaya çalışacağım
bildiğiniz gibi KPSS eğitim bilimleri iptal oldu inş hakkımızda hayırlısı budur canlarım sizlerden bol dua istiyorum...
Kiloma gelince 64.5da takılı kaldım inmiyor ama haklıda çok dikkat edemiyorum haliyle sürekli gezmelerdeyim.

canım haklısın sağlıklı yaşamak için sağlıklı beslenecez başka çözüm yokkaydirigubbakcemile3 ve tek derdimiz bu olsun sonuçtaa bu dert bile sayılmaaz kaydirigubbakcemile5
öneriler için teşekkürler canım.... hergün iki bardak yeşil çayı içmeye çalışıyorum şimdi bide sabah yürüyüşten sonra beşi bir yerdeye başladım umarım etkisini görürüm, akşam yemeklerim 6dan sonra olmas zaten bi süt içiyorum işte ara olarak alıştırdım kendimi böyle uzun zamandır yerimseniben
buda benim cadı kızımmm....
emineee canımmm kızın ne tatlı bişiiyyy yaaaaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan kendide kadar bahtıda güzel olur inş. opuyorumnanaktan

yediklerime gelirsek sabahtan sonraki ara: bir küçük kase sütlü kabak normal şeker yok içinde tatlandırıcı var azcık
öğle: misafirlikteydik ve en masum, yalancı ve bol lorlu su böreğinden bir dilim ekmek kadar yedim bayanssulusmile
ara bir hurma
akşam: bir kabak dolması yedim
bence bu günü kurtardım kaydirigubbakcemile3 artık yarın için plan yapmak lazım kaydirigubbakcemile3 gece yatmadan bir saat öncede bir su bardağı süt içeceğim yerimseniben

kızlar kimse online değil şimdii bende çıkıyorumm hepinizee ii geceleeerr :3:

ben artık kilo veremeyeceğime inanmaya başladım 2ileri bir geri
olmuyoo neden böyle oluyooo karşı komşum pilates hocasıymış yeni geldi
lojman içinde spor salonu var ders vercekmiş akşamlarıı başlayım dedim eşim ben nöbetçiyken kim bakcak kıza dedi moralimi bozdu artıkk herşeyden soğudumm hiç bir sosyal faliyetim yok manoton geçiyo hayatımm sabah kalk öğlene kadar kahvaltı ev topla kızı doyur temizlik yemek akşam eşim geliyo yemek bulaşık derken hep aynııı hep aynııı

Canım böyle umutsuzluğa kapılma hiçbir zaman
erkeklere gelince hepsi aynı canım sen istediğin kadar yırtın bu düzen değişmeyecek hep böyle...

Arkadaşlar kimseyle konuşmaya gerk yok beni gruptan diskalifiye edin, çünkü takıma hiçbir yarar sağlayamadığım gibi zarar sağlıyorum. Bunu tamamen kendim istiyorum, çünkü çok da sorunlarım var bu ara, hayatımda hiçbir şey yolunda gitmiyor. Sizleri kocaman öpüyorum, kalın sağlıcakla...

Canım benim biz iyisiyle kötüsüyle bi takımız o yüzden bu şekilde ayrılmanı kendi adıma ben istemem
sorunlarım var demişin paylaşmak istersen her zaman dinlemeye elimden geldiğince çözmeye çalışırım

evet cnm benden başka gelen 1 sen varsın dosbada yokk ad zaten yokk grenn nerde oda yokk nurda yokk topikk bomboşşş
cnm kahvaltıda muz olmamışşş en tehlikeli meyvee
lahmacuna az olmuşş güzell
balıkta güzel afiyet olsunnn
sık sık uğra cnmmm topiği ayakta tutmamız lazıımmmmm

iyi pazarlar herkeseeee
eşim nöbetçii cumadan bu yana yarında seyir varr cuma gelcek hafta sonu yine gidecek 10gün yok gibii 2si gitti 8 kaldıı yanlızlık cok zor allahtan kızım varrr
dün neler mi yedim
sabah karışık tostt
öğlen çorba
akşama 2tabak makarnaa:(((( küçükt

buğünkü kahvaltımm melemen 3dilim ekmekkkbilmiyorumki
ya stresten karnım açıkıyooo eşim olunca daha düzenli yiyorumm
buralardayımmm......

allah kavuştursun canım
seni en iyi ben anlarım bu durumda benim eşimde arefe günü geldi bayramın 4. günü tekrar gitti dört gözle bekliyoruz gelişini

Merhabalar kızlar,
Cuma günü yanınızda olunca eski alışkanlıklarım, sizlerle yazışma isteğim depreşti :)))

Ben de sizlere neler yediğimi yazayım: sabahtan beri 1 lt su. 1 menemen, 1 simit ve 2 ceviz yedim. Regl olacağım, olamıyorum. Bundan mütevellit şimdi kahvemin yanına çok küçük bir parça çikolata yiyeceğim
Nur'cum, KPSS eğitim sınavı iptal olmuş. Umuyorum canım, bu iptal işi sana yaramıştır

Nasılsın canım çok özlemiştim seni
sınava tekrar gireceğim inş bu sefer rabbim yüzümü güldürür...

1 ela 22.8
2 ad 22.9
3 nur 23.4
4 Dosba 25.5
5 Uzaktandunyalı 28.5

18.5'tan az olursa: Zayıf
18.5-24.9 arası: Normal
25-29.9 arası: Fazla kilolu
30-39.9 arası: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez

Sıralamada değişiklik yok. Ama bu hafta ela kilo aldığı için ela ile ad arasındaki fark bayağı azalmış.

Canım hoşgeldin en son hastaydın nasıl oldun sık sık uğramaya çalış

öncelikle ben bu forumu yeni buldum. 24 yasındayım, bir firmamada ihracat sorumlusuyum. ama asıl nokta son 4 yıldır kilomla başım belada. ben 1.69 boyunda 60 kiloyum. belki bunu yazdığımda bazı arkadaşlar, deli misin, bu kilo normal diyebilirler. ama asıl sorun şu: ben 4 yıl once 55 kilodan 80 kiloya çıktım. buarada uniye başalmıstım, yurtdısında kaldım derken bu tempoda 80 oluvermısım, hiç anlamadım. sonra birgun artık yeter dedı. karar verdım zayıflamaya. 1 yıl içinde 52 kıloya dustum.tabı her gıyıdıgım super duruyor falan derken. unı bıttı ve 7 aydır calısıyorum. kızlar bu 7 ayda 8 kılo aldım. daha once 80 kılo olmamda boyle baslamıstı. eskı halıme donmek ıstemıyorum. ve bu forumu bulunca burda yazmaya basladım. sizinle paylasmak ısterım diyet gunlugumu ve tabı sızın yaptıklarınzada yorum yapmaktan mmenun olurum. 1 hjaftadır rejimdeyim. .şimdilik herşey yolunda :)

Hoşgeldin canım aramıza
inş sağlıklı şekilde istediğin kiloya ulaşırsın

slmlarrr buğün girmeme rahmen yazamadımm sitede problem vvardı sanırımm
adcımm hoş geldin tatilin güzel gecmiştir umarımm
dosbacım ilginç tanıdıkmıydı cnm bari gelenlerrr daha almanyadan haber verilmez mi ya çok kızarım habersiz gelenlereee
ay ben ipin ucunu kaçırmak üzereyim yarın kendime dur diyerek başlıcammmmmm
5günde 5kilo diyetine başlıyorum sok etkisi yapsın yoksa uyaramıyorum kaçtıkca kaçıyooo
patatesle başlayayım yarın bakalım eşimde yok daha kolay olurrr cnm isteme olayıda olmaz

Canım bu diyeti yaparken kendine çok dikkat et halsiz kalma bide eloşun var peşinde koşacağın

buarada bugün benım dogum gunum, araya biraz pasta kacabılır. izin var mı:)

Canım niice nice mutlu ve sağlıklı yıllara sevdiklerinle beraber inş.

ayy kıyamam ben size bende aynıyım canım eşim yurt dışında telefon çok pahalı olduğu için konuşamıyoruz
kızım desen babasına küsüyor adını söyleyince odayı terkediyor bazende uykudan kalkınca baba diye ağlıyor
Allahım kimseyi ayırmasın
Spor konusunda elada iloş gibi desene spor hayal bizim için

ed520f9a.jpg
[/URL][/IMG]
dc30d8c1.jpg
[/URL][/IMG]

ay yerim ben seni nasılda tatlıı çıkmış
Annesi benim için öp kuzunu

Back