Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzel sayılır canım üzme kendini ama akşam keşke hiç ekmek yemeseydin tam süper olcakmış kaydirigubbakcemile3 bende tereyağ sürmek istiyorum ekmeğimee :gitme: umarım 65 kilo olurum en kısa zamanda, ve bir dilim kızarmış ekmeğin üzerine mis gibi tereyağ sürerek kendimi bir sabah ödüllendiririm kaydirigubbakcemile3bu arada dün öğlen yemeğim,
1 kase çorba,1 dilim ekmek,4 çatal pırasa.
akşam saat 5 gibi.
pırasamın geri kalanını yedim yaklaşık 3 yemek kaşığı,bir dilim ekmek.
akşam da;
1 kase salata,4 yemek kaşığı patlıcan ve kabak türlüsü ve 2 dilm ekmek.
ekmeğim çok olmuş yaa. akşamki yemeği 2 kaşık yapsaydım iyiydi. kötü olmuş dimi kızlar. mafoldumben
sabah kahvaltım yine aynı
1 dilim ekmekle klasik kahvaltı.
ama kahvaltıda yediğim tereyağından vazgeçmem lazım ama yapamıyorum. kaydirigubbakcemile
afiyet olsun aslıcım, yarasın. ama kilo olarak değil zindelik olarak. :))))
boşver hayatım sen en doğrusunu yapıyorsun. ben yiyorumda ne oluyor ki. yakında yağ ölçümü, kolesterol ve şekerime baktırmak için tahliller yaptıracam, ozaman anlarım anyayı konyayı.
bu arada senin ameliyat için ne kadar süre kaldı. inşallah ozamana kadar biraz daha kilo verirsin canım.
günaydınlarrr
nadidee nice yıllara sağlıklı mutlu bir ömür gecirmen dileğiyle
adcım cnm ben lojmandayız spor solonu var cnm ama kreş ayrı ve 2.yaş öncesi almıyoolar bide bez sorunu yani zor cnm eşim malüm evde durmuyo cok pilatese gitcektim ama hayal oldu karşı komsum hocası konuşayımm cd felan varsa alıp calışıyımm barii
uzaktan dünyalı cnm senin kahvaltın ne güzel cnm tek başına mı yapıyosun kahvaltıı ben tek cnm istemiyoo bişeyy
sabah yarım simit yedimm
cnmm iyiyimm napayım eşim buğün aradı 2dk konuştuk ağlıyacaktım nerdeyse 3gündür hiç konuşmamıştık allah yokluğunu göstermesinn eşime hala ilk gün kadar aşığımminşallah bozmaz aslıcım ama yağ durumundan endişeliyim açıkçası, birde açlık kan şekerimden. hayırlısı olur inşallah,sonuçları yazarım.
canım bence verirsin kasıma kadar,bencede daha ne yapabilirsinki. yürüyorsun,dikkatli besleniyorsun.ama seninde kolaykilo alıpgeç veren bir bünyen var anladığım kadarıyla. bende öyleyim o yüzden kaçamağa malesef iznimiz yok,gerçi ben izinsiz çalışıyorum ya neyse.
elacım nasılsın hayatım.kız sen ne sıkıntı ediyon kiii,yahu tadını çıkar yavrunla geçirdiğin zamanın. elinin altında imkanın da var.biraz daha bekler sonra spora başlarsın, bende o imkanlarda yoktu hayatım evdeyken. maddi sıkıntı zaten yavrumla geçirdiğim güzel günleri anlayamayacak kadar yormuştu beni.anlayanım dinleyenim de yoktu. bakma şimdi çalışıyorumda öyle yaparım diyorum,fitnıs mitnıs. eşimde kadrolaştı,maaşlarıda düzeldi çok şükür,yavaş yavaş düzene gireriz nasipse. Rabbim dert keder vermesin dilerim.
cnm kızımı görsen aynı yorumu yapmazsınn:)kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. ısırgan cayı içerisinde nane var, fresh bir tat oluyor. aslında sallama çay oldugu ıcın cok onermıyorum ama ben yatmadan bır bardak ıctım.ad1 ayrıca dıyetın gayet normal olmus.fakat ara ogunde yedıgın ekmek olmamıs. ama ben dunu senın ıcın basarılı olarak değerledırıyorumi tahlılerı hıc dert etme cok ıyı cıkacagına emınım. Ne kadar pozitif düşünürsen o kadar iyi sonuçlar alırsın.
elacım; tek basına spor yapmak zorunda degılsın. bence bebegınıde ıcıne dahıl edebılecegın bır aktıvıte yapıp, kalorilerini yakabiilrisin. buarada kızın kac yasında?
uzaktan dünyalı, kesinlikle kasıma kadar 4 kıloyu rahatlıkla verebilrisin. bıtkı caylarına bıraz agırlık verırısen belkı etkıler. bırde aksam yemegını 18:00 gibi yiyip, o saatten sonra sadece bır kıtkı cayıyla geceyı tamamlarsan yuzde yuz kılo verecegını dusunuorum. tabı herseyden onemlısı saglık
cnmm iyiyimm napayım eşim buğün aradı 2dk konuştuk ağlıyacaktım nerdeyse 3gündür hiç konuşmamıştık allah yokluğunu göstermesinn eşime hala ilk gün kadar aşığımm
ayy cnm bana gelince benzor bu kızla üzülmüyom ama bi kaç kilo versem süper olcakk
cnm seninde herşey gönlünce olur inş madiiyatta maniviyat kadar önemli cnm psikolijikman etkileniyosunn ama sükürler olsun sağlığız yerindee allahtan ne isteyelimm
cnm kızımı görsen aynı yorumu yapmazsınn:)
15 aylık tv8den plates yapayım diyorumm üstüme cıkıyoo ilgilen diyooo
dışarı cıkmak problem evde anca mekik felan ben yürüyüş felan istiyorumm mekik belimi cok zorluyoo sonra 1hafta yatıyorumm.
cnm inan çocuk oluncaa çok farklııı bekarsın sanırımm bende 24 yaşındayımm
canım haklısın sağlıklı yaşamak için sağlıklı beslenecez başka çözüm yokkaydirigubbakcemile3 ve tek derdimiz bu olsun sonuçtaa bu dert bile sayılmaaz kaydirigubbakcemile5inşallah bozmaz aslıcım ama yağ durumundan endişeliyim açıkçası, birde açlık kan şekerimden. hayırlısı olur inşallah,sonuçları yazarım.
canım bence verirsin kasıma kadar,bencede daha ne yapabilirsinki. yürüyorsun,dikkatli besleniyorsun.ama seninde kolaykilo alıpgeç veren bir bünyen var anladığım kadarıyla. bende öyleyim o yüzden kaçamağa malesef iznimiz yok,gerçi ben izinsiz çalışıyorum ya neyse.
elacım nasılsın hayatım.kız sen ne sıkıntı ediyon kiii,yahu tadını çıkar yavrunla geçirdiğin zamanın. elinin altında imkanın da var.biraz daha bekler sonra spora başlarsın, bende o imkanlarda yoktu hayatım evdeyken. maddi sıkıntı zaten yavrumla geçirdiğim güzel günleri anlayamayacak kadar yormuştu beni.anlayanım dinleyenim de yoktu. bakma şimdi çalışıyorumda öyle yaparım diyorum,fitnıs mitnıs. eşimde kadrolaştı,maaşlarıda düzeldi çok şükür,yavaş yavaş düzene gireriz nasipse. Rabbim dert keder vermesin dilerim.
öneriler için teşekkürler canım.... hergün iki bardak yeşil çayı içmeye çalışıyorum şimdi bide sabah yürüyüşten sonra beşi bir yerdeye başladım umarım etkisini görürüm, akşam yemeklerim 6dan sonra olmas zaten bi süt içiyorum işte ara olarak alıştırdım kendimi böyle uzun zamandır yerimsenibenuzaktan dünyalı, kesinlikle kasıma kadar 4 kıloyu rahatlıkla verebilrisin. bıtkı caylarına bıraz agırlık verırısen belkı etkıler. bırde aksam yemegını 18:00 gibi yiyip, o saatten sonra sadece bır kıtkı cayıyla geceyı tamamlarsan yuzde yuz kılo verecegını dusunuorum. tabı herseyden onemlısı saglık
emineee canımmm kızın ne tatlı bişiiyyy yaaaaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan kendide kadar bahtıda güzel olur inş. opuyorumnanaktanbuda benim cadı kızımmm....
ben artık kilo veremeyeceğime inanmaya başladım 2ileri bir geri
olmuyoo neden böyle oluyooo karşı komşum pilates hocasıymış yeni geldi
lojman içinde spor salonu var ders vercekmiş akşamlarıı başlayım dedim eşim ben nöbetçiyken kim bakcak kıza dedi moralimi bozdu artıkk herşeyden soğudumm hiç bir sosyal faliyetim yok manoton geçiyo hayatımm sabah kalk öğlene kadar kahvaltı ev topla kızı doyur temizlik yemek akşam eşim geliyo yemek bulaşık derken hep aynııı hep aynııı
Arkadaşlar kimseyle konuşmaya gerk yok beni gruptan diskalifiye edin, çünkü takıma hiçbir yarar sağlayamadığım gibi zarar sağlıyorum. Bunu tamamen kendim istiyorum, çünkü çok da sorunlarım var bu ara, hayatımda hiçbir şey yolunda gitmiyor. Sizleri kocaman öpüyorum, kalın sağlıcakla...
evet cnm benden başka gelen 1 sen varsın dosbada yokk ad zaten yokk grenn nerde oda yokk nurda yokk topikk bomboşşş
cnm kahvaltıda muz olmamışşş en tehlikeli meyvee
lahmacuna az olmuşş güzell
balıkta güzel afiyet olsunnn
sık sık uğra cnmmm topiği ayakta tutmamız lazıımmmmm
iyi pazarlar herkeseeee
eşim nöbetçii cumadan bu yana yarında seyir varr cuma gelcek hafta sonu yine gidecek 10gün yok gibii 2si gitti 8 kaldıı yanlızlık cok zor allahtan kızım varrr
dün neler mi yedim
sabah karışık tostt
öğlen çorba
akşama 2tabak makarnaa((( küçükt
buğünkü kahvaltımm melemen 3dilim ekmekkkbilmiyorumki
ya stresten karnım açıkıyooo eşim olunca daha düzenli yiyorumm
buralardayımmm......
Merhabalar kızlar,
Cuma günü yanınızda olunca eski alışkanlıklarım, sizlerle yazışma isteğim depreşti :)))
Ben de sizlere neler yediğimi yazayım: sabahtan beri 1 lt su. 1 menemen, 1 simit ve 2 ceviz yedim. Regl olacağım, olamıyorum. Bundan mütevellit şimdi kahvemin yanına çok küçük bir parça çikolata yiyeceğim
Nur'cum, KPSS eğitim sınavı iptal olmuş. Umuyorum canım, bu iptal işi sana yaramıştır
1 ela 22.8
2 ad 22.9
3 nur 23.4
4 Dosba 25.5
5 Uzaktandunyalı 28.5
18.5'tan az olursa: Zayıf
18.5-24.9 arası: Normal
25-29.9 arası: Fazla kilolu
30-39.9 arası: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez
Sıralamada değişiklik yok. Ama bu hafta ela kilo aldığı için ela ile ad arasındaki fark bayağı azalmış.
öncelikle ben bu forumu yeni buldum. 24 yasındayım, bir firmamada ihracat sorumlusuyum. ama asıl nokta son 4 yıldır kilomla başım belada. ben 1.69 boyunda 60 kiloyum. belki bunu yazdığımda bazı arkadaşlar, deli misin, bu kilo normal diyebilirler. ama asıl sorun şu: ben 4 yıl once 55 kilodan 80 kiloya çıktım. buarada uniye başalmıstım, yurtdısında kaldım derken bu tempoda 80 oluvermısım, hiç anlamadım. sonra birgun artık yeter dedı. karar verdım zayıflamaya. 1 yıl içinde 52 kıloya dustum.tabı her gıyıdıgım super duruyor falan derken. unı bıttı ve 7 aydır calısıyorum. kızlar bu 7 ayda 8 kılo aldım. daha once 80 kılo olmamda boyle baslamıstı. eskı halıme donmek ıstemıyorum. ve bu forumu bulunca burda yazmaya basladım. sizinle paylasmak ısterım diyet gunlugumu ve tabı sızın yaptıklarınzada yorum yapmaktan mmenun olurum. 1 hjaftadır rejimdeyim. .şimdilik herşey yolunda :)
slmlarrr buğün girmeme rahmen yazamadımm sitede problem vvardı sanırımm
adcımm hoş geldin tatilin güzel gecmiştir umarımm
dosbacım ilginç tanıdıkmıydı cnm bari gelenlerrr daha almanyadan haber verilmez mi ya çok kızarım habersiz gelenlereee
ay ben ipin ucunu kaçırmak üzereyim yarın kendime dur diyerek başlıcammmmmm
5günde 5kilo diyetine başlıyorum sok etkisi yapsın yoksa uyaramıyorum kaçtıkca kaçıyooo
patatesle başlayayım yarın bakalım eşimde yok daha kolay olurrr cnm isteme olayıda olmaz
buarada bugün benım dogum gunum, araya biraz pasta kacabılır. izin var mı:)
cnmm iyiyimm napayım eşim buğün aradı 2dk konuştuk ağlıyacaktım nerdeyse 3gündür hiç konuşmamıştık allah yokluğunu göstermesinn eşime hala ilk gün kadar aşığımm
ayy cnm bana gelince benzor bu kızla üzülmüyom ama bi kaç kilo versem süper olcakk
cnm seninde herşey gönlünce olur inş madiiyatta maniviyat kadar önemli cnm psikolijikman etkileniyosunn ama sükürler olsun sağlığız yerindee allahtan ne isteyelimm
cnm kızımı görsen aynı yorumu yapmazsınn:)
15 aylık tv8den plates yapayım diyorumm üstüme cıkıyoo ilgilen diyooo
dışarı cıkmak problem evde anca mekik felan ben yürüyüş felan istiyorumm mekik belimi cok zorluyoo sonra 1hafta yatıyorumm.
cnm inan çocuk oluncaa çok farklııı bekarsın sanırımm bende 24 yaşındayımm
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]