• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Elacım yapmamaya çalışıyorum ama ne yapayım, bazen terazi şaşıyor işte. Tamamen ruhani dengelerle alakalı bu iş...

kızlar kandiliniz kutlamamışım yazdım sanıyodumm
buğün neler yedim yazyımda kızın bana
sabah melemen 3kaşık 1dilim ekmek
öğlen corba 1dilim ekmek
akşam 3tane çiğ börek yaptımm yanında 2bardak ayrannn:((
yarın giremeyebilirim
sağlık ocağına gideceğim spral knt için korkuyorum 1sene oldubakalımm
kızıma bayramlık bakcaz
kendimede bakarım belki bulursam burdada secenek yok hiç küçük yer oluncaa
nese cok konuştum yarın eşimde evde fazla giremem belkii
iyi geceler herkesee

ii geceler canlarım
dreemcim yediklerine üzülme...yemişsin bitmiş...o duygularla o gerekliydi onu yaptın ama bi daha ki duygusal krize kendini hazırla...yemeni engelleyecek nedenler bulmaya çaılış

elacım sana ii gezmeler...şimdi ne tatlı olur cadı...

bana gelince akşam çok kaçırmadım şimdi de bişiler yiyecek gibi değilim
sabah giremem dışarda işlerim var hepinizi öpüyorum

günaydın kardeş takımcığım bir süredir uğrayamadım takımınıza işlerimden dolayı birde ramazan rehaveti malum artık daha sık uğramaya çalışırım . herkeze bol kilo verilen sağlıklı huzurlu güzel bir hafta dilerim .

slm kızlar inşallah herkesler iyidir,bende iyiyim çok şükür.herşey yolunda sayılır.
sağı solu kontrol edip geliyorum.

ben geldim kimsecikler gelmemiş
herkes bayram temizliğinde mi :)) bugün dışarı işlerimi hallettim ama çarşambaya da sarktı :((
akşama ne yemek yapcam bilmiyorum :(( hafif bişiler bulsam artık eşimde çok yemiyor...ramazanın ilk günleri çok zorlanıyordu :))

neyse kızlar yine uğrerım

ben geldiiimmm
bugün çok sıkıldığımın farkına vardım ve saolsun eşim hadi çıkalım dedi ... eee bu sıcak ve oruçta avm'ler kaçınılmaz oluyor :))
sonra market alışverişi için girdim veee eşim tatlı reyonuna koştu....ayyy anlatamam tatlıların güzelliğini :))) ama ben ne yaptım ....almadım aldırmadım :))) zafer benim kızlar...kendimle gurur duydum çnk en sevdiğim tatlılardan vardı :))
neyse tatlı parasının üzerine biraz koyalım istediğim çaydanlığı alalım dedim :)) çok pratiğimdir :))
sonra hamur işleri kısmında da aynı şekilde aldırmadım :))
elimizde pidemiz ve bazı ihtiyaçlarla eve dönmenin mutluluğunu yaşıyorum
ve bu arada su kaybettim tabii ki de ama baskülde çok güzel bi rakam gördüm bu cumaya kadar böle olabilsem keşke :))
canım hoşgeldin,tatlı olurda güzel olmamı hiç dosbacım.ama tebrik ediyorum seni arkadaşım. çaydanlığında hayırlı olsun,güle güle kullan. kaydirigubbakcemile5
adcım bebiş dileğin için saol...Rabbim seni de eşinle ve oğlunla hep beraber ve mutlu yaşamanı dilerim
şimdi sen misafir için koşturuyorsundur kolay gelsin
ricaederim hayatım,sende çok sağol,bugüzel dilekleri Rabbim cümlemize nasip eylesin inşallah.
günaydın kızlar... herkes iyidir umarım..
ben çok kötüyüm ya sinirlerim bozuldu resmen... bu haftaki kilo bildirimim facia zaten, o kadar çabalayıp spor yapıyorum e görüyorsunuz diyette yapıyorum ama sonuç tam bir rezalet verdiğim kilo 0 ya senağlama gelde şimdi diyet yapmak gelsin içinden alsanaalsanasmile ben biraz izine ayrılayım yoksa buraya yazıp yazıp birşey vermediğimi görünce iiyice hasta oluyorum bu cuma bildirim yapmayayım, mesela bayramdan sonraki hafta yaparım işte olurmu asumancım?...
aslıcım bu hafta bildirim yok,rahat ol canım.haftaya bildirim yapıyorz aksi olursa yazarım.
ramazan hepimizi bozdu:(( bende bu sabah yine baskülle kavga ediyordum...dünki halimden eser kalmamış :((
ramazan sonrası çok dikkat edeceğim inş.
dr. yürüyüşe belki izin vermez ama bacağıma zarar vermeyecek bazı hareketleri çalışabilirim
akşama pilav ve kuru fasülye var... inanın en az 3-4 aydır yemiyorum inş. bugün ipin ucu kaçmaz
ah mübarek ramazan geldin gidiyorsun. kilo vericez derdine seni yaşayamadık bile,sıkıntı oldun diyoruz.bakalım senden sonra neyi bahane edicez. ama dur koskoca kış geliyor yaaaa. kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
Günaydın arkadaşlarım,
Herkese hayırlı kandiller.
Ben dün akşam ne var ne yoksa yedim, sinirlerim bozuldu. Çok gergin durumlarım vardı ve kendimi tutamadım, yiyerek rahatlattım yine kendimi, hiç sevmiyorum sonrasındaki bu iç hesaplaşmaları alsanaalsanasmile
canım çok sağol,senin ve tüm arkadaşlarımın kadir gecesi mübarek olsun dualarımız kabul olur inşallah.
slm kızlar nasılsınız
dünn neler yedimm nelerr
sabah kahvaltıda peynir ekmek
öğlen mercimek corbası
aralarda fındıkk
akşam balıkk,kola
2dilim pastaaa:)))
kola tekrarr
sabah kalktımm 500 gram gitmiş hayratler içerisindeyimm yemediğim zaman gram oynamıyoo dün yediklerimden sonra verebildiğime inanmıyorumm
canım,inşallah yanılmıyorsundur. hadi gözün aydın.
Elacım yapmamaya çalışıyorum ama ne yapayım, bazen terazi şaşıyor işte. Tamamen ruhani dengelerle alakalı bu iş...
psikolojik olarak hazır olmak gerekiyor,oda bizde zor gibi.
kızlar kandiliniz kutlamamışım yazdım sanıyodumm
buğün neler yedim yazyımda kızın bana
sabah melemen 3kaşık 1dilim ekmek
öğlen corba 1dilim ekmek
akşam 3tane çiğ börek yaptımm yanında 2bardak ayrannn:((
yarın giremeyebilirim
sağlık ocağına gideceğim spral knt için korkuyorum 1sene oldubakalımm
kızıma bayramlık bakcaz
kendimede bakarım belki bulursam burdada secenek yok hiç küçük yer oluncaa
nese cok konuştum yarın eşimde evde fazla giremem belkii
iyi geceler herkesee
sağol canım seninde kandilin mübarek olsun. ben kandil olduğunu pazar günü mesajlar gelince anladım.
verdiğin 500 gr alma çabasındasın anlaşılan.
cicileriniz şimdiden hayırlı olsun güle güle giyin inşallah.
ii geceler canlarım
dreemcim yediklerine üzülme...yemişsin bitmiş...o duygularla o gerekliydi onu yaptın ama bi daha ki duygusal krize kendini hazırla...yemeni engelleyecek nedenler bulmaya çaılış
elacım sana ii gezmeler...şimdi ne tatlı olur cadı...
bana gelince akşam çok kaçırmadım şimdi de bişiler yiyecek gibi değilim
sabah giremem dışarda işlerim var hepinizi öpüyorum
kolay gelsin canım.
günaydın kardeş takımcığım bir süredir uğrayamadım takımınıza işlerimden dolayı birde ramazan rehaveti malum artık daha sık uğramaya çalışırım . herkeze bol kilo verilen sağlıklı huzurlu güzel bir hafta dilerim .

günaydın canım.bende uğrayamadım size gelirim birazdan.

bu arada kızlar bu hafta bayram sebebi ile kilo bildirimi olmıcak. haftaya olacak. 17.09.2010 haftayada ben yokum biliyorsunuz aksilik olmazsa tatile gidiyorum,gerçi içimde gidemicekmişim gibi bir his var ama bekleyip görecez.
en önemlisi sonuç listelerini hazırlama sırası da aksi gibi bizde.
bende nachtgall den rica ettim o gün bir aksilik çıkmazsa hem takım listemizi hemde sonuç listelerini o hazırlıcak. gereken özeni gösterip yardımcı olursanız vede sonuçlar hazırlanana kadar topiğimizi sürekli kontrol ederseniz sevinirim. yani sadece kilonuzu yazıp gitmeyin lütfen. belki birşey sormak isteyebilir.
kardeş takımımızdan da yardım isticem. sanırım ferihancım kırmaz oda yardımcı olur. sonuç listelerini hazırlamak gerçekten çok takip istiyor kızlar neredeyse insanın 1 gününü alıyor. paylaşım alanında gerekli bilgileri alayım.bir değişiklik varmı öğreneyim. gelip yazarım size.

Kızlar selam akşama 12 kişilik dev bir yemekli misafir kadrom var, paçalar tutuşmuş haldeyim, bugün ancak gece girebilirim. Hepinizi öpüyorummmm

adcim merhaba canım takıma yazmışsın şimdi gördüm .cuma bildirimi haftaya olacak diye biliyorum canım ama netleştirmek için paylaşım alanına sordum fakat kimse bişey yazmadı bu haafta bayram olduğu için zaten kimse ilgilenmez büyük ihtimal haftaya olacak bildirim. tatile gidecekmişsin canım hem listeler için hemde kilo bildirimi için bende buralarda olur kontrol ederim aklın kalmasın el birliğiyle yaparız sen kafanı yorma için rahat şekilde gezip tatilin keyfini çıkar haberleşiriz zaten o zamana kadar yine görüşürüz canım öpüyorum seni .

green canım Allah kolaylık versin. işin zor be bacım. ama yardımcı varsa sıkıntı yok.

adcım tam olarak ne yapılıo bilmiyorum :)) ayy 2 yıldır burdayım utandım şimdi :))
ama formülü bulur hesaplamayı yaparım canım... kardeş takımda yardım eder hallederiz merak etme....sen rahat rahat dinlenmene bak canım
sadece paylaşım alanındaki sıralamayı bilmiyorum onu da bi bilene sorarız o gün :))

greencim kolay gelsin canım ben bu sene rahatsızlığımdan dolayı kimsecikleri yemeğe almadım
ama bayram sonrası telafi ederim artık

takım çok sessizleşti...13 eylülden sonra hareketlenir umarım... melzeyitim uğramaz oldu :((
nac kayboldu :((
neyse kızlar şimdilik bende kaçıyorum

merhaba kizlar mideme endoskopi yapildi birsey cikmadi ama midem de hala gecmedi ne yapacam bilmiyorum bulaniuyordu bugün agrida basladi cok kötü ya
sizler nasilsiniz buraya da giremez oldum isler yogun iscinin birisi izinde isler bana kaldi yeni isten geldim yemek yapacagim

kızlar bu akşam görümceme iftara gidiyoruz. çok kaçırmam diye tahmin ediyorum.
karamanlım canım hoş geldin. ama karşılaşamadık.kendine dikkat hayatımm. yalnız şunu söylemek isterim. bir keresinde ablam sırtım ağrıyor deyip duruyordu,dedik dr git baktır.birsürü tahlil falan derken birşey çıkmadı,son gittiği dr midene bakalım demişti.meğer küçük çaplı mide kanamaları geçiriyormuş. yani demek istediğim midendeki rahatsızlığın yediklerinden değilse(yağlı,tuzlu) başka sebepleri olabilr. bence diğer ayrıntılarada baktır hayatım.sadece miden için gitme. çok geçmişolsun öpüyorum.

nihayet yazabiliyorum :)) sanırım sizde de aynı sorun vardı kimseye yazma şansı tanımadılar

umarım hepiniz iyisinizdir... ben iftarı yaptım haffim yatana kadar kaçamak yapmam inş.

Herkese merhabalar kaç gündür giremiyorum memleketteyim bi türlü müsait olamadım
ama anladığım kadarıyla kimse yazamamış

Kızlar ben de iki gündür yazamıyordum ama bu öğlen de denedim bazı arkadaşlar yazabilmiş benimse daha yeni açıldı. İki gündür çok kaçırıyorum ipin ucu kaçtı. Size söz bayram dönüşü hemen spor artı diyettt:oklava:

Arkadaşlar adcım yazamıyormuş topiğe sizlere haber vermemi istedi
Kilo bildirimleri haftaya yapılacak bu arada
Herkese iyi bayramlar

Back