• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet canım bayramda yapamayız 2 haftalık olsun
bu arada adcım nur 700gr vermiş olmalı sen 500 yazmışsın... sanırım hata var bi bakıver
bu arada takımımı ramazan çok etkiledi :((

pardon canım ya ben yandaki notu daha başka okumuşum :)) doğru hesaplamışsın...kusura bakma eğer geri dönüp baktrıysan....

bu arada günaydıııınnnnn a.s.
evet çok geç oldu ama iyi bi uyku değildi...akşam duş alıp yatmışstım sonra boynum tutulmuş...çok zor yatıp kalkıyom...robot gibiyim ama inş. uzun sürmez

akşam çok şükür kaçamak yapmadım darısı bu akşama ve bu haftaya :)) hatta az bile yedim çnk artık midem alıştı...hemen herşeyi mideme indirmeyeceğim
zaten yemek miktarlarında sorun yaşamıyorum sadece yemekten sonra çayın yanında tatlııııı :((
neyse artık regli de değilim tatlı istememem lazım :))

altın çileği sonunda buldum :)) aslında kızılayda her yerde bulunabilir ama benim gözüm kesmiyordu...neyse eşim dün bizim semtte bulmuş
kurusunu bekliyordum ama taze meyve şeklinde almış...
tariflere göre çok ekşi diye duymuştum yok o kadar ekşi değil ilk başka yabancı bi lezzet ama yedikçe hoşuma gitmeye başladı... bakalım yardımcı olacak mı bana...

13.TAKIM 172 ETAP

Ad1 (55.8 / 55.8 / 0.0 / 0.00 %)
Bhr.87 (78.7 / 79.7 / -1.0 / -1.27 %)
Dosba (69.0 / 69.3 / -0.3 / -0.43 %)
ela26yeni (61.4 / 61.0 / 0.4 / 0.61% ) canım ben 0,65 % olarak hesapladım istersen kontrol et .
Greendreams (94.0 / 95.0 / -1.0 / -1.06 %)
nur_84 ( 66.0 / 64.9 / 0.5 / 0.76 %) geçen hafta bildirimde bulunmadı diye ceza olarak izinli yazıldı ama bildirimde bulunmuş ve farketmemişim. geçen haftaki kilosu 65.4 başlangıç kilosu olarak hesabı yapıldı.
Uzaktandunyalı (74.0 / 74.0 / 0.0 / 0.00 %)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 498.3 / 499.7 / -1.40 / -0.28 %)

canım bir kontrol et istersen bir yerde benmi yanlış hesapladım yoksa senmi sorun olmasın . yazdım yanına diğerleri doğru canım .

5.TAKIM 172.ETAP

ferihann( 91.0 / 91,0 / 0,0 / 0,00 % )
takyon ( 68,0 / 67,0 / 1,0/ 1,47 % )
aresozgur ( 59.0 / 58,8 / 0,2 / 0,34 % )
buebottle ( 59.0 / 59,5 / -0,5 / -0,85 % )
benben ( 65,5 / 65.5 / 0.0 / 0.00% )
vatan_uğruna ( 72.1 / 72,1 / 0,0 / 0,00 % ) ( 2 takımdan ayrılarak takımımıza girdi .)

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 414,6 / 413,9 / 0,7/ 0,17 % )

canım listemizi müsait olduğunda kontrol edebilirsen sevinirim teşekkürler .

13.TAKIM 172 ETAP

Ad1 (55.8 / 55.8 / 0.0 / 0.00 %)
Bhr.87 (78.7 / 79.7 / -1.0 / -1.27 %)
Dosba (69.0 / 69.3 / -0.3 / -0.43 %)
ela26yeni (61.4 / 61.0 / 0.4 / 0.65 %)
Greendreams (94.0 / 95.0 / -1.0 / -1.06 %)
nur_84 ( 66.0 / 64.9 / 0.5 / 0.76 %) geçen hafta bildirimde bulunmadı diye ceza olarak izinli yazıldı ama bildirimde bulunmuş ve farketmemişim. geçen haftaki kilosu 65.4 başlangıç kilosu olarak hesabı yapıldı.
Uzaktandunyalı (74.0 / 74.0 / 0.0 / 0.00 %)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 498.3 / 499.7 / -1.40 / -0.28 %)

kızlar birşey sorucam yazdığınız yazılarda düzelt butonu varmı benimkinde nedense yok,çıldırıcam şimdi.

kızlar moralim cok bozuk annemin gögsünde kist varmış yarın genel cerahiye gitcekler bakalımm inş kötü bişey cıkmaz
canıııım çok geçmişolsun inşallah kötü birşey çıkmaz hayatım.gönlünü ferah tut balım,dua edicem sizin için. :teselli:
altın çileği sonunda buldum :)) aslında kızılayda her yerde bulunabilir ama benim gözüm kesmiyordu...neyse eşim dün bizim semtte bulmuş
kurusunu bekliyordum ama taze meyve şeklinde almış...
tariflere göre çok ekşi diye duymuştum yok o kadar ekşi değil ilk başka yabancı bi lezzet ama yedikçe hoşuma gitmeye başladı... bakalım yardımcı olacak mı bana...
hadi gözünaydın.inşallah faydasını göreceksin dosbam.yoksa niye versin sana bu meyveyi. boynun için geçmişolsun sıcak havlu kompresi iyi gelebilir hayatım. yemek sonrası tatlı olayı bendede var bende adet olucam bugün yarın bekliyorum. tatlı isteği tavan yaptı. eyvahedigeldismile

selam arkadaşlar adcım beni izinli yaz demiştin kilomu geçmişsin sınav sonrasına kadar izinli olayım demiştim ama dikkat etmedin sanırım canım

oooffff yaaaa bhr ım kusura bakma hayatım.inan şeşbeş oldum 3 grup arasında bakmaktan.kardeş takım,paylaşım alanı derken gözlerim dönüyor. neyse bu seferlik böyle olsun. yazınıda okudum üstelik. ramazan rehavetine verin,oruç dokunuyor herhalde. :mymeka:

haklısın elacım sitede sorun var sanırım. bildirim günüde çok sıkıntı oldu,meğer ne kadar önemliymiş düzelt butonu. kıymetini bilememişim. kaydirigubbakcemile3 gelsin gözümün önünden ayırmıcam ama ya gelmezse. eyvahedigeldismile

bu arada kızlar aslında kilo almış görünüyordum.56.2 düm. ama bu sabah tartıldım yine eski kilodaydım. kaydirigubbakcemile2

elacım geçmiş olsun canım ...pozitif düşünün kötü şeyleri aklınıza getirmeyin... inş. hemencecik sağlığına kavuşur

adcım düzelt butanu yok bende sinirlendim
önce mesaj yazdım sonra yanlış bakmışım döndüm sileyim diye ama yok :)) neyse dün site bakımdaydı belki geri gelir

kızlar resmen işkence gibiydi :(( eşim puding istedi yaptım ama resmen kokusundan oruç gitti :)) ben akşama napcam
aslında haftada 2 defa sütlü tatlı var ama ben sütlü değil hatta şerbetli yeim... ayyy bu kadarı da yüzsüzlük oluyor :((

bu arada kızlar aslında kilo almış görünüyordum.56.2 düm. ama bu sabah tartıldım yine eski kilodaydım. kaydirigubbakcemile2

bende ramazanın ilk haftası 67.7yi görmüştüm şimdi halime bak :((
ne güzel sen eski kilonu görmüşsün bende görmek istiyorum...en azından geçen hafta 68.5 idi onu görsem

ramazan sonrası dr. izin isteyip yürüyüşe başlayacağım yoksa evde otur otur nereye kara dimi ama :(( zaten bacağım da ağrı kalmadı...

dosbacım eski kiloyu gördüm ama biliyorum ki bu tamamiyle ramazan aldatmacası. ramazandan sonra dikkat etmezsem kesinlikle coşarım biliyorum. tatlısız ramazan olmuyor hayatım kim ne derse desin. kendimi bildim bileli böyle alıştık,sütlü tatlı en hafifi dediğin gibi ondan yesek ne ala ama şerbetliden ona sıra gelmiyor malesef. senin bacak iyileştim diye sana yalan söyliyebilir canım gerçi dr un gerekli kontrolden sonra gereğini dicektir ama ne bileyim aynı sıkıntıyı yaşamanı istemem canım.

dosbacım eski kiloyu gördüm ama biliyorum ki bu tamamiyle ramazan aldatmacası. ramazandan sonra dikkat etmezsem kesinlikle coşarım biliyorum. tatlısız ramazan olmuyor hayatım kim ne derse desin. kendimi bildim bileli böyle alıştık,sütlü tatlı en hafifi dediğin gibi ondan yesek ne ala ama şerbetliden ona sıra gelmiyor malesef. senin bacak iyileştim diye sana yalan söyliyebilir canım gerçi dr un gerekli kontrolden sonra gereğini dicektir ama ne bileyim aynı sıkıntıyı yaşamanı istemem canım.

biliyorum canım çok yüzeysel bi iyileşme ama ümit ediyorum ki tempolu olmasada yürüyüşe izin verecek... hem büssürü bacak hareketi verdi ve artık hepsini yapabiliyorum
ümidim artık daha fazlasını yapabilmek...bakalım bayramdan sonra kontrol var ne diyecek

Back