• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nur merhaba canım. kendi adıma iyiyim sağol,sen nasılsın neler yapıyorsun.
bu arada Allah kavuştursun canım.

.

Merhaba canım çok sağol
valla bende koşturuyorum dün kızımın dr kontrolü vardı ona gidip geldim
bugünde yiğenimi alışveriş merkezine götürecem aslında taksime inecektik ama hava hem soğuk hemde yağışlı

Peki güne kocaman bir günaydınla başlayayım!a.s.

Bugün sahurda bir dilim ekmek kadar pide 2 dilim kavun,çok az tavda yumurta yapmıştım eşime ondan aldım ve çok az da peynir ve çay şeklinde geçiştirdim. Bol su içmeye özen gösteriyorum. Kilo almıyorum şükür ama maalesef veremiyorum da bu aralar. Bayramdan sonra spor düşünüyorum kızlar...

Sanada günaydın canım
seninle çok konuşamadık
kilo vermen durduysa yeme şeklini değiştirip metabolizmanı şaşırtman lazım
Spor çok iyi olur tabiki ama benim yapamadığım tek şey ,

günaydııııınnnnn opuyorumnanaktan
herkesin keyfi yerinde maşallahhh a.s.a.s.
gece yatmadan canım dondurma istedi bende bir top kadar yedim kaydirigubbakcemile3 ara yapmamıştım zaten bozdum sayılmaz :utangac:
sahur: bir dilim kadar pide, bir k.k. peynir, salatalık domates, iki köfte kadar dalyan köfte, iki dilim kavun iki incir
sabah bir saat yürüyüş bir saat egzersizkaydirigubbakcemile2 çok susadımmmm çook :sinifsinif:

Canım tek kelimeyle süpersin bu azimle sen 50 kiloya bile iner fıstık olursun

iyi akşamlar kızlar bugün benim doğum günümmmmm hihoyyyt bugün kendime izin verdim annem pasta almış yiycem valla ama son kaçamağım olacak çünkü seneye de tombik girmek istemiyorum doğum günüme aklinialirimsmile

Doğum günün kutlu olsun canım
Yeni yaşın sana bütün hayallerini yanında getirsin inş.

Kızlar, biraz rahatsızım, gelemiyorum, kusura bakmayın. Umarım herkes iyidir.

Geçmiş olsun canım
bizleri ihmal etme ama arada gel mutlaka

bana gelince pazartesi misafirlerimi atlattım yorucu ama güzel bir gündüü çok yemedim bişeyy
dündee sabah temizlik yaptım arkdaşlar geldi akşama kadar oturdular yorgunluğumm 2 katlandı çok yorgundumm uykumm vardı eşim geldi kızı bırakıyım uyuyayım dedim o benden önce uyudu yine ben kaldımmm gecede yine gecoldu sabah 7de ayakta çok yorgunummmmm
dün neler yedimm
sabah hatırlamıyomm
öğlen 1dilim börek
akşam 2kaşık pilav,dolma sarmaa,tavuklu püre

Gözün aydın canım yememen güzel
eşine gelince klasik erkek işte bu tür işlerde kaçacak en güzel yolu bulurlar hemen

herkese günaydınnn dün pastamdan doğru düzgün yiyemedim nedense midem bulandı biraz uzandım uyuyakalmışım sabah yedim o yüzden bir dilim pasta :(

günaydın canım
uzun süre yemediğin için olabilir ama sabah yemişin doğum günü hatırına kaçamak saymayalım hadi

adcım hepimizde ramazan rehaveti var sen işlerine bak...yoksa tatilde bi de geride kalanları düşünmek zorunda kalırsın...
alabalık kavurmayı sormuşsun bende ilk defa yedim ve çok beğendim
şöyleydi balık güveçlerinde değilde yuvarlak güveçlerde yapılmıştı
alabalıklar kılçıksız hale getirilip iri kuşbaşı şeklinde doğranmıştı içinde mantar domates biber vardı
tadını tarif edemeyeceğim güzel bi sosu vardı ve ben alabalığı çok sevmememe rağmen çok beğendim

baharcım senin pasta benim son zamanlarda yediğim tatlıların yanında çok masum kalır :)) afiyet olsun canım
elacım afiyet olsun hafif olmuş...bende mi akşama melemen yapsam ??
nurcum burda da hava açıp kapıyo ama yağış yok

bana gelince kalktığımdan beri 1 hurma ve 1 elma yedim
şimdi akşamın yemeğine başlayacağım
hadi görüşürüz

mutlu yıllar canım,yeni yaşında kpss den istediğin puanı almış bir memur olmanı dilerim.
afiyet ollsun. a.s.

Doğum günün kutlu olsun canım
Yeni yaşın sana bütün hayallerini yanında getirsin inş.

teşekkür ederim kızlar inşallahhh :))

baharcım senin pasta benim son zamanlarda yediğim tatlıların yanında çok masum kalır :)) afiyet olsun canım

hadi görüşürüz

yok canım yaaa pasta da baya ağır bi kaçamak ama her zaman da olmuyo napalım arada bir olacak o kadarcık kaçamak :))

canlar günaydın.

inşallah herkes iyidir ve herşey yolundadır. bende iyiyim çok şükür sıkıntı yok ama bayram öncesi yoğunluğum var bayrama kadar bütün işlerimi halletmem elimde iş biriktirmemem gerekiyor,biliyorsunuz ki bayram sonrası nasipse tatildeyim. ben yokken sıkıntı yaşansın istemiyorum.

.

Günaydın canım iyiyiz şükür. Sizleri şimdiden uyarmak isterim ki arkadaşlarım bi hafta sonra artık siz yazacak bir bilgisayarım kalmayabilir. Oradan buradan girip yazmaya çalışırım yine de... Adcım sende inşallah yoğunluğunu rayına oturtursun.

günaydıııınnnn a.s.
güzel bi gün olsun inş.

elacım çok olmamış afiyet olsun...

bana gelince dün akşam 1kase çorba
1 alabalık kavurma (çok güzeldi)
salata bol yeşillik
üzerinede 2-3 tane minik lokma tatlısı... hergünkine bakarak hafifti :))
minicikte pide yedim
ortam güzeldi...
uzun zamandır evde yemek yapmıyorum :)) bugün diyete uygun bişeyler hazırlayayım

Günaydın canım şu altın çilek olayını ben de merak ediyorum. Nasıl bir şey acaba?

Sanada günaydın canım
seninle çok konuşamadık
kilo vermen durduysa yeme şeklini değiştirip metabolizmanı şaşırtman lazım
Spor çok iyi olur tabiki ama benim yapamadığım tek şey ,

Valla Nur'cum pek konuşamadık, kilo vermem dursa iyi bu sabah bir tartıldım gözlerim yvalarından çıktı. Tekrar 95 olmuşum ya bu ne iki ileri bi geri, offffffffffffffff...

Sahurda yediklerim: Pide(bugün kaçırdım biraz), tavada yumurta 1 adet, birkaç kaşık sade makarna, 2 dilim peynir, çay.

Günaydın canım iyiyiz şükür. Sizleri şimdiden uyarmak isterim ki arkadaşlarım bi hafta sonra artık siz yazacak bir bilgisayarım kalmayabilir. Oradan buradan girip yazmaya çalışırım yine de... Adcım sende inşallah yoğunluğunu rayına oturtursun.
Günaydın canım şu altın çilek olayını ben de merak ediyorum. Nasıl bir şey acaba?
Valla Nur'cum pek konuşamadık, kilo vermem dursa iyi bu sabah bir tartıldım gözlerim yvalarından çıktı. Tekrar 95 olmuşum ya bu ne iki ileri bi geri, offffffffffffffff...
Sahurda yediklerim: Pide(bugün kaçırdım biraz), tavada yumurta 1 adet, birkaç kaşık sade makarna, 2 dilim peynir, çay.
iyi olmana sevindim canım,ama hayırdır pc nereye gidiyor,desene paylaşımın dahada azalacak,kaydirigubbakcemile3 ama sen bir yolunu bulup bize bol bol yazarsın hayatım. hepimiz biliyoruzki paylaşım+motivasyon= kilo kaybı. :lepi:
hadi görüşürüz
valla adet dönemindeyim az kaldı sanırım o yüzdendirki çılgınca yemek yiyesim var. ama olasıya kadar orucumu tutarsam az zararla atlatırım bu dönemi sanırım.
adcım hepimizde ramazan rehaveti var sen işlerine bak...yoksa tatilde bi de geride kalanları düşünmek zorunda kalırsın...
alabalık kavurmayı sormuşsun bende ilk defa yedim ve çok beğendim
şöyleydi balık güveçlerinde değilde yuvarlak güveçlerde yapılmıştı
alabalıklar kılçıksız hale getirilip iri kuşbaşı şeklinde doğranmıştı içinde mantar domates biber vardı
tadını tarif edemeyeceğim güzel bi sosu vardı ve ben alabalığı çok sevmememe rağmen çok beğendim
kesinlikle ramazan rehaveti dosbacım. mirmirmirmir yakında geçer sanırım ramazan bitiyor nede çabuk geçti. :gitme: hayatımda ilk defa tatile gideceğim ve tam bir tatil olsun istiyorum,yani kafamda oğlum haric birşey kalmasın,oğlumu istesem de çıkaramam malum, ama hergün annemle görüşürüz artık. mafoldumben bu alabalık işini mümkünse yapmak isterim acaba nette tarifi varmiki bi bakmak lazım,afiyet olsun canım. cokacimcoook
sabah kahvaltıdaa 1parça pide melemenn
yeşil cayy
benimde canım menemen istedi akşama yapsakmıki anacım oda çok ekmek yediriyor bana. cokacimcoook
başım felaket ağrıyooo uykusuzluktan sanırımm
canım geçmişolsun,kesinlikle uykusuzluktandır. malum çok yoruldun dinlenemedin. şuanda umarım dinleniyorsundur prensesle beraber. :teselli:
Merhaba canım çok sağol
valla bende koşturuyorum dün kızımın dr kontrolü vardı ona gidip geldim
bugünde yiğenimi alışveriş merkezine götürecem aslında taksime inecektik ama hava hem soğuk hemde yağışlı

prensessin değerleri nasıldı annesi,bir sıkıntı yoktur dilerim. gerçi resimlerinden gördüğüm kadarıyla maşallahı var. :nazar: :nazar: :nazar:
buradada hava resmen soğudu,yağış devam ediyor.hele sabah öyle gökgürlemesi ve şimşek olduki,evin sigotalarını bile attırdı. oğluşum epey korktu. ben bile korktum çocuk ne yapsın. eyvahedigeldismile

BİLGİSAYAR'IN CİNSİYETİ :)
Amerika'da kadınlar ve erkekler bilgisayarın dişi mi yoksa erkek mi olduğunu tar...tışıyorlarmış...

Kadınlar bu aletin erkek olduğunu savunmuşlar:
"Cünkü" demişler, "bilgisayarlar aslında sorunları çözmek için yaratılmış olmalarına rağmen ömürlerinin dörtte üçünü sorun yaratarak geçirirler... Daha da önemlisi, bunlardan bir tane aldığınız an, biraz daha sabretmiş olsaydınız çok daha gelişmiş bir modeline sahip olabileceğinizi görüp pişman olursunuz...."

Erkekler tabii tam ters görüşte...
"Bilgisayar dişidir" diyorlar, "çünkü onun mantığını yaratıcısından başka hiç kimsenin anlaması mümkün değildir, bu bir. Yaptığınız en küçük hatayı bile derhal hafızasına kaydedip tekrar tekrar önünüze koyar bu ikiii... Ve bir bilgisayar aldıktan kısa bir süre sonra fark edersiniz ki, bir o kadar daha parayı ona gereken aksesuarlar için harcamaktasınız, bu da üüüççç..."Devamını Gör
:roflol: :roflol: :roflol:

BAKMAK
‎.

Genç bir çift, yeni bir mahalledeki yeni evlerine taşınmışlar. Sabah kahvaltı ...yaparlarken, komşu da camaşırları asıyormuş. Kadın kocasına "Bak, çamaşırları yeterince temiz değil, çamaşır yıkamayı bilmiyor, belki de doğru sabunu kullanmıyor." demiş. Kocası ona bakmış, hiçbir şey söylememiş, kahvaltısına devam etmiş.

Kadın, komşusunun çamaşır astığını gördüğü her sabah aynı yorumu yapmaya devam etmiş.

Bir ay kadar sonra, bir sabah, komşusunun çamaşırlarının tertemiz olduğunu gören kadın çok şaşırmış "Bak" demiş kocasına "Çamaşır yıkamayı öğrendi sonunda, merak ediyorum, kim öğretti acaba ?'"

"Ben bu sabah biraz erken kalkıp penceremizi sildim" diye cevap vermiş kocası.

Hayatta da böyle değil midir?

Başkalarını izlerken gördüklerimiz, baktığımız pencerenin ne kadar temiz olduğuna bağlıdır. Birini eleştirmeden ve hemen yargılamaya başlamadan önce zihin durumumuza bakmak ve "iyi" olanı görmeye hazır olup olmadığımızı farketmek güzel bir fikir olabilir...

Son düzenleme:
adcım cnm yap cnm melemen elada yedii melemen sevindimm
baş ağrısı uykusuzluktan ve yorgunluktan buğünde bieşyb yapamadım zaten ama uyumadımda
ay bu ara cok yoğunumm cuma ark aradı oğlunun sünet eğlencesi varmış kınası aynı gün üst komşuma gidilcekmişş hangisine yetişcem bilmiyorum ark gitmesem olmazz gelirim dedimm komşuda 2.ye davet ediyoo ayrılmıyım diyorumm ne yapcam bakalım ilk komşuyo sonra eğlenceye giderimm allahtan lojman içinde ikisidee öğlen yoğurt corbası içtimm seftali yedimm arada akşamada ciğeryapcamm

iyi geceler kızlar nasılsınız ben düzene girmeye çalışıyorum bir an önce dönmek istiyorum.geçmişi okumadım bir merhaba deyip gidiyorum.güzel ve kalıcı kilo vermeniz dileğiyle

daha kimsecikler gelmemiş
kızlaaarrr kilo aldııımmmm :((
ay diyetisyene giderken kilo alan benim sadece :((
ama kaçamaklarımın sonucunu görüyorum
bu hafta sıfır kaçakla yola devam edeceğim ama yarınki baskül beni korkutuyor
reglim bitti ve ben ii değerlendiremediğim için kilo aldım :(( bugün orucum diyete kaldığım yerden devam ediyorum

kızlar selam
umarım herkesler iyidir,bende iyiyim bugün oruçluyum şükür.
midemde dün akşam yediğim yeşil soğandan dolayı bir rahatsızlık var ama bu beni akşama kadar götürür şimdilik sıkıntı yok. dosbacım bende almış görünüyorum,çok dikkat etmemiz lazım,bi düzen oturtamadık malesef.
biraz işlerim var toparlayıp buradayım. öpüyorum.

merhaba kızlaaarr
dün giremedim yediklerim güzeldi dieti bozcak bi durum yoktu yani :D
bugün yedikelerimi yazayım: sahur. bir buçuk tost, salatalık domates,iki hurma, 3 zeytin ve bir erik,
sabah bir saat yürüyüş, 45 dk egzersiz yaptım ve sonra uyudum uyudum uyudum daha şimdi kalktım :))))

elacım ben senin kalorili gıdalar aldığın için veremediğin düşüncesindeyim hayatım.

dün akşam iftarda
kızarmış tavuk baget
1 dilim pide
3-4 çatal patates
4 tatlı kaşığı pilav yedim.
ahanda bende böyle yersem veremem tabi.

kızlar selam
umarım herkesler iyidir,bende iyiyim bugün oruçluyum şükür.
midemde dün akşam yediğim yeşil soğandan dolayı bir rahatsızlık var ama bu beni akşama kadar götürür şimdilik sıkıntı yok. dosbacım bende almış görünüyorum,çok dikkat etmemiz lazım,bi düzen oturtamadık malesef.
biraz işlerim var toparlayıp buradayım. öpüyorum.

bende almış görünüyuorum acaba akşamdan kilo bildirimi yapsam mı??

nasılsınız kızlarr bende bişey yiyemiyorumm ama kiloda oynama yokk nedenn yaa

canım oruç tutmuyorsun sanırım... bence aralarını düzenli yap...eğer araları düzenli yaparsan hem ana öğünde az yersin hemde metabolizman hızlanır

merhaba kızlaaarr
dün giremedim yediklerim güzeldi dieti bozcak bi durum yoktu yani :D
bugün yedikelerimi yazayım: sahur. bir buçuk tost, salatalık domates,iki hurma, 3 zeytin ve bir erik,
sabah bir saat yürüyüş, 45 dk egzersiz yaptım ve sonra uyudum uyudum uyudum daha şimdi kalktım :))))

afiyet olsun
güzel beslenmiş güzel uyumuşsun
bu hafta da senden umutluyum :))
eee bizim aldıklarımızı biri dengelesin dimi ama ??

elacım ben senin kalorili gıdalar aldığın için veremediğin düşüncesindeyim hayatım.

dün akşam iftarda
kızarmış tavuk baget
1 dilim pide
3-4 çatal patates
4 tatlı kaşığı pilav yedim.
ahanda bende böyle yersem veremem tabi.

canım 4 tatlı kaşığı pilava çok güldüm :)) ayyy ondan nolcak :))
sende benim gibi kızartma sevenlerdensin...benimde problemim yağlı gıdalar...
yoksa herşeyi düzenli miktarda tüketiyorum ama kalorili bazı şeyleri zor reddediyorum :((
neyse ramazan sonrası düzene gireriz artık

Back