- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
nur merhaba canım. kendi adıma iyiyim sağol,sen nasılsın neler yapıyorsun.
bu arada Allah kavuştursun canım.
.
Merhaba canım çok sağol
valla bende koşturuyorum dün kızımın dr kontrolü vardı ona gidip geldim
bugünde yiğenimi alışveriş merkezine götürecem aslında taksime inecektik ama hava hem soğuk hemde yağışlı
Peki güne kocaman bir günaydınla başlayayım!a.s.
Bugün sahurda bir dilim ekmek kadar pide 2 dilim kavun,çok az tavda yumurta yapmıştım eşime ondan aldım ve çok az da peynir ve çay şeklinde geçiştirdim. Bol su içmeye özen gösteriyorum. Kilo almıyorum şükür ama maalesef veremiyorum da bu aralar. Bayramdan sonra spor düşünüyorum kızlar...
Sanada günaydın canım
seninle çok konuşamadık
kilo vermen durduysa yeme şeklini değiştirip metabolizmanı şaşırtman lazım
Spor çok iyi olur tabiki ama benim yapamadığım tek şey ,
günaydııııınnnnn opuyorumnanaktan
herkesin keyfi yerinde maşallahhh a.s.a.s.
gece yatmadan canım dondurma istedi bende bir top kadar yedim kaydirigubbakcemile3 ara yapmamıştım zaten bozdum sayılmaz
sahur: bir dilim kadar pide, bir k.k. peynir, salatalık domates, iki köfte kadar dalyan köfte, iki dilim kavun iki incir
sabah bir saat yürüyüş bir saat egzersizkaydirigubbakcemile2 çok susadımmmm çook :sinifsinif:
Canım tek kelimeyle süpersin bu azimle sen 50 kiloya bile iner fıstık olursun
iyi akşamlar kızlar bugün benim doğum günümmmmm hihoyyyt bugün kendime izin verdim annem pasta almış yiycem valla ama son kaçamağım olacak çünkü seneye de tombik girmek istemiyorum doğum günüme aklinialirimsmile
Doğum günün kutlu olsun canım
Yeni yaşın sana bütün hayallerini yanında getirsin inş.
Kızlar, biraz rahatsızım, gelemiyorum, kusura bakmayın. Umarım herkes iyidir.
Geçmiş olsun canım
bizleri ihmal etme ama arada gel mutlaka
bana gelince pazartesi misafirlerimi atlattım yorucu ama güzel bir gündüü çok yemedim bişeyy
dündee sabah temizlik yaptım arkdaşlar geldi akşama kadar oturdular yorgunluğumm 2 katlandı çok yorgundumm uykumm vardı eşim geldi kızı bırakıyım uyuyayım dedim o benden önce uyudu yine ben kaldımmm gecede yine gecoldu sabah 7de ayakta çok yorgunummmmm
dün neler yedimm
sabah hatırlamıyomm
öğlen 1dilim börek
akşam 2kaşık pilav,dolma sarmaa,tavuklu püre
Gözün aydın canım yememen güzel
eşine gelince klasik erkek işte bu tür işlerde kaçacak en güzel yolu bulurlar hemen
herkese günaydınnn dün pastamdan doğru düzgün yiyemedim nedense midem bulandı biraz uzandım uyuyakalmışım sabah yedim o yüzden bir dilim pasta
günaydın canım
uzun süre yemediğin için olabilir ama sabah yemişin doğum günü hatırına kaçamak saymayalım hadi