• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

elacım ben senin kalorili gıdalar aldığın için veremediğin düşüncesindeyim hayatım.

dün akşam iftarda
kızarmış tavuk baget
1 dilim pide
3-4 çatal patates
4 tatlı kaşığı pilav yedim.
ahanda bende böyle yersem veremem tabi.

adcım canım özleden mesaja izin vermedi site bi türlü yazdıkların ve desteğin için teşekkür ederim. Ben yarın sabah uyuyor olacağımo nedenle şimdiden bildiriyorum ki kilom 95 oldu yani bir kilo birden aldım yine Ramazan'da düzensizlik beni bitirdi. Orucun bitmesine az kaldı. İnşallah bayramdan sonra bir düzen tutturacağım. Dün iftarda: Mercimek çorbası, 4 köfte,2 kaşık pilav, yarım kase yoğurtum vardı.

Sahurda da iki dilim ekmek domatesli biber kavurması, az peynir, 2 zeytin, 1 yumurta ve çay.

dosbacım bende hayır demekte zorlananlardanım heleki biber kızartması favorimdir.
inşallah düzene girerizde ben kendimden pek ümitli değilim açıkçası baklım ne yapıcaz. 4 tatlı kaşığı pilavda oğlumda arta kalandı öylelikle yedim. tatlı kaşığıyla yiyorda mamalarını. :))) kaydirigubbakcemile5

green canım destek olabildiysem ne mutlu bana. ne yalan söyliyim 1 kilo fena olmuş ama diyoruz ya ramazan sonrası diye bakalım o zaman ne yapacağız. hadi hayırlısı sıkma canını olan olmuş artık.kilonu kaydettim canım. opuyorumnanaktan

dosbacım bende hayır demekte zorlananlardanım heleki biber kızartması favorimdir.
inşallah düzene girerizde ben kendimden pek ümitli değilim açıkçası baklım ne yapıcaz. 4 tatlı kaşığı pilavda oğlumda arta kalandı öylelikle yedim. tatlı kaşığıyla yiyorda mamalarını. :))) kaydirigubbakcemile5

green canım destek olabildiysem ne mutlu bana. ne yalan söyliyim 1 kilo fena olmuş ama diyoruz ya ramazan sonrası diye bakalım o zaman ne yapacağız. hadi hayırlısı sıkma canını olan olmuş artık.kilonu kaydettim canım. opuyorumnanaktan

Valla bu durum benimde hoşuma gitmedi canım ya. Ne hızlı değişen bünyelerimiz var öyle.:kızgın:

adcım oğluşunun kaşığı olduğunu tahmin etmiştim çok hoşuma gitti...ayyy keşke bizde tatlı kaşığıyla yesek belki ağzımıza götürüp getimekten yoruluruz bi de tabaklar küçülür ohhh :))

bana gelince bugün 69.3 gördüm yarına beni böyle kabul et canım...sabah kalkamazsam diye korkuyorum çnk bu sabah erken kalktım yarın uyuyalabilirim

greencim o yüzden çok dikkat etmemiz gerekiyor ama yapmıyoruz malesef. düzene girmemiz lazım ramazan sonrası iyi oluruz diye ümid ediyorum. :uhm:

dosbacım,bize küçük kaşık kar etmez hayatım. onu yemeği kafaya koyunca insan inan yorulmuyor.
yarın bol bol uyuyun oh ne güzel. iyi uykular size. mirmirmirmir
bu akşam birsürüütüm var bitirmek zorundayım.cumartesi misafir alıcam.bu arada dosbacım senin tarifini yaptım geçen hafta ne yalan söyliyim süper oldu. zaten sadece güveç ve 3 renkli börek yetti diğerleri olmasada olurmuş. kaydirigubbakcemile3

greencim o yüzden çok dikkat etmemiz gerekiyor ama yapmıyoruz malesef. düzene girmemiz lazım ramazan sonrası iyi oluruz diye ümid ediyorum. :uhm:

dosbacım,bize küçük kaşık kar etmez hayatım. onu yemeği kafaya koyunca insan inan yorulmuyor.
bu akşam birsürüütüm var bitirmek zorundayım.cumartesi misafir alıcam.bu arada dosbacım senin tarifini yaptım geçen hafta ne yalan söyliyim süper oldu. zaten sadece güveç ve 3 renkli börek yetti diğerleri olmasada olurmuş. kaydirigubbakcemile3

afiyet olsun canım... börek ve güveç çok doyurucu olmuştur
bende çok beğenerek yapıyorum bu yemeği...

Yok canım spora başlayacağım en azından yürüyüşşşş...

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben yorgunluktan ölüyorum sabah 9 akşam 6 dersim vardı eve geleli daha 1 saat oldu mahvoldum sınava kadar da bu yoğunluğum devam edecek..
dosbacım yalnız değilsin ben de 1 kilo almış görünüyorum tatlıdan doğum günü kaçamakları hemen yansıdı tartıya :(
adcım sınava kadar ben izinli olmak istiyorum canım yaa paylaşımım az, daha da azalacak şu günlerde sınavı atlatayım hemen aranızdayım diyeti bırakmıycam merak etmeyin inşallah güzel kilo vermiş şekilde gelirim tekrar takıma fırsat buldukça uğramaya bi selam vermeye çalışırım herkesi çok öpüyorum iyi akşamlar görüşürüz.......

günaydınn kızlarr
kilomuu yazayımm 61 azda olsa vermisim ama bu hafta değiştircem beslenme seklimii inş çünkü biryerde yanlış yapıyorum yürüyüşe başlıyorummm bu haftaa
kola ,cips,kızartma,sucuk,salam, yasak bundan sonra arada kaçıyoduu çünküü

Herkese merhabalar şekerlerim ben memleketteyim dün geldik feci bir yolculuktu üniversite kayıtları başlamış o yüzden konyadan otobüs bulamadık tam 3 saat otogarda oturduk mahvoldum resmen kızımda rezil oldu.
Akşamda iftara davetliydik ben
1 kase çorba
3 tane sarma ve 1 kase komposto
1adette lokma tatlısı onuda zorla yedim
birazdanda kahvaltı yapacaz kızımla
kilomuda söyleyeyim dün sabah gelirken tartılmıştım burdada tartıldım 64.9 um

Herkese merhabalar şekerlerim ben memleketteyim dün geldik feci bir yolculuktu üniversite kayıtları başlamış o yüzden konyadan otobüs bulamadık tam 3 saat otogarda oturduk mahvoldum resmen kızımda rezil oldu.
Akşamda iftara davetliydik ben
1 kase çorba
3 tane sarma ve 1 kase komposto
1adette lokma tatlısı onuda zorla yedim
birazdanda kahvaltı yapacaz kızımla
kilomuda söyleyeyim dün sabah gelirken tartılmıştım burdada tartıldım 64.9 um

Günaydın canım afiyet olsun!

herkese günaydın

inşallah iyisinizdir.bende iyiyim çok şükür.
kilo bildirmeyen nur ve aslı var inşallah zamanında gelirler.
nurda umarım greenin düştüğü hataya düşüp izinliyim diye bildirimde bulunmama yapmaz.

herkese günaydın

inşallah iyisinizdir.bende iyiyim çok şükür.
kilo bildirmeyen nur ve aslı var inşallah zamanında gelirler.
nurda umarım greenin düştüğü hataya düşüp izinliyim diye bildirimde bulunmama yapmaz.

Adcım canım be n dün söyledim yine söyleyeyim 95.

canlar gördüm nur bildirim yapmış ama inanın o yazıyı yazmadan önce sayfayı yeniledim ve nur yoktu. geçen haftada öyle oldu.ama hata bende bir yazıyı yazarken başıma gelen giden çok oluyor o yüzden bekliyorum. mesela bu yazıyı 10 dk ancak yazabildim.o aradada yazılmış oluyor.neyse artık daha dikkatli olucam şu kaptan yardımcılığını sizinde izninizle tatilden gelince halledelim.gerçi haftaya listeleri biz hazırlıcaz haftayada bayram nasıl olacak bilmiyorum ama püsküüt le konuşmam gerekiyor.

asuman canım çok özür dilerim yatılı misafirlerimiz var pc onların odasında kalmış daha şimdi alma fırsatım oldu :kedi: kilom aynı yani 74 şimdi çıkmam lazım sonra uzun uzun yazarım...

13.TAKIM 172 ETAP

Ad1 (55.8 / 55.8 / 0.0 / 0.00 %)
Bhr.87 (78.7 / 79.7 / -1.0 / -1.27 %)
Dosba (69.0 / 69.3 / -0.3 / -0.43 %)
ela26yeni (61.4 / 61.0 / 0.4 / 0.61 %)
Greendreams (94.0 / 95.0 / -1.0 / -1.06 %)
nur_84 ( 66.0 / 64.9 / 0.5 / 0.76 %) geçen hafta bildirimde bulunmadı diye ceza olarak izinli yazıldı ama bildirimde bulunmuş ve farketmemişim. geçen haftaki kilosu 65.4 başlangıç kilosu olarak hesabı yapıldı.
Uzaktandunyalı (74.0 / 74.0 / 0.0 / 0.00 %)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 498.3 / 499.7 / -1.40 / -0.28 %)

kızlar paylaşım alanında şöyle bir soru var. haftaya bayram olduğu için bildirim olsunmu olmasınmı diyorlar.çoğunluk olmasın 2 haftalık bildirim yaparız diyorlar. sizler içinde uygunsa bayramdan sonraki hafta bildirim olsun diyorum

Back