Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

güzelmiş kaydirigubbakcemile3 teodesa kaptanını üzmesenee hem bak bu durum sana sonra çok daha acı bir sonuç olarak geri dönebilirr kilo felan alırsın yazık emeklerinee böylee olmass saldım çayıra mevlam kayıraa sengözlerimebaksanab ama çok tatlısınn, umarım bu k.k.sendromundan kabucak kurtulursun

yediklerime gelirsek: ara: bir dilim kavun ve iki tane erik
akşam: iki kepçe çorba, iki ince dilim dalyan köfte, bir kaşık yoğurt
ara: bir şeftali
yatmadan bir bardak süt içmeyi planlıyorum

Arkadaşım tebrikler güzel gidiyorsun.a.s.
tşkler canım sende öylesiiin olumunekankayizsmile

inş. canım dr. çok ümitliyim

1 top dondurma zaten hakkın
yakında bende sana katılırım oruç tutmam :)) acıkmıyorum ama suuu

iiya annem bazen dondurma yiyelim diyo bende hep olmas diom arada dayanamıom işte, hem birlikte yiyince daha tatlı oluyo :icecream: ii ii ikimis daha çok yazarız o zaman, böyle kimsecikler girmiyor ramazan die heralde kaydirigubbakcemile3 bende pek acıkmıyormuşum ama sofrada bir sürü çeşit görünce dayanamıyordum oruçluykeenn kaydirigubbakcemile3

ya ben birazcık bu iftarda kaçırdım (
neyse yarın telafi ederim ama yarın ki ev sahibi antepli :)) ne kadar dayanabilirim bilmiyorum

iyi akşamlar adcım gerçekten saldım çayıra mevlam kayıra moduna girdim.nedendir bilmiyorum zaten yemek yapasım yok dışarıda filan yiyvereyim diyorum e o da aburcubur fastfood oluyor e ardından kahve tatlı derken dengem bozuldu.aslında sıkıldım bu durumdan ama elimde değil bazen.annem gelse belki düzelirim hele işe başlayınca kesin.belki de ona güveniyorumdur.

iyi geceler kızlar bugün ben de iftarda kaçıranlardanım ananemlerdeydik sağolsun az koy yemiycem gibi kavramlar duymaktan nefret eder kendisi bi de ye kızım ye kızım diye diye bitirtir o tabağı ona yenik düştüm bugün malesef ama bi daha kimseye iftara gitmiycem olmuyo böyle yaa verdiğim emeklere acıyorum eylülün 24 ünde bi ablamın düğünü var en azından 70 e yakın bi kilo olsam bari düzgün bişeyler giymek için o yüzden kendime söz verdim asla listemin dışına çıkmıycam ne olursa olsun neyse çenem düştü kızlar bi dokun bin ah işit hesabı ben kaçr kendinize ii bakın yarın görüşürüz......

kızlar merhaba ben döndüm tatilden uzunca bir tatil oldu dinlendik iyi geldi. Umarım herkes iyidir bir yaramazlık yoktur geçmişi okumam mmkün değil 1.5 ay falan oldu. İnternet için vınn almıştık ama çekmedi doğru dürüst çok yavaştı falan kullanmamak daha iyi oldu açıkçası.

kilo durumuma gelince orada çok güzel spor yaptım hergün 2.5 saat yüzme ve 1 saat yürüyüş kilo vermiştim biraz ramazanın ilk günleri yeme düzenim bozulduğu için bayaa şiştim şimdi toparladım iyiyim. 61.3'üm şu an kaçla ayrılmıştım unuttum ama.

herkesi çok öpüyorum yarın işbaşı biaz uyuyayım yediklerimi hazmettim. gelmeye çalışırım yine.

günaydınn kızlarr
dün iftardaydıkk kaçırdımm ama gün içindebişey yememiştimm fazla dengeledimm sanırımm
sabahh tost
akşamm mercimek corba ,pacanga,sarmaa 2tane,1kaşık amerikan salata,islim kebabı1tane ,1kaşık pilav
3tanemantar,güllaç
kızlar azzama ceşit cok olduu
bu arada arkadaşlar aldıı bana fazla secenek kalmadıı bende bu hafta davet etmeyi düşünüyorum
örnek menü verebilirmisinizzz iftarlıkk

günaydıııınnn.

dilerim herkesler iyidir.bende iyiyim çok şükür. herşey yolunda. cumartesi günü teyzem ve çocukları geldi yatıya. pazar oruç tutamadım.
cumartesi günü iftarda,çokaz çorba ve çokaz köfteli patates (2 kaşık),2 kaşık yoğurtlu erişte yedim. yine dayanamadım pide yedim. (yemicem dediğimi unutarak)
pazar günü;sabah 1 dilim ekmek klasik kahvaltı.öğlen çeyrek ekmek döner-ayran,akşam 1 tabak tarhana çorbası,2 kaşık köfteli patates, 2 kaşık yoğurtlu erişte,1 dilim ekmek.
otururken kolayı çok abarttım.
hepinize,huzurlu,yalansız,riyasız,edepsizlerden uzak,mutlu günler diliyorum.

günaydııınnn a.s.
güzel bi gün olsun hepinize... dr. gidiyorum kızlar gelince yazarım şimdilik yazılanlara cevap yazacak vaktim yok çok öpüyorum

Herkese günaydınlar
Hafta sonu çok az yedim yiyemiyorum biraz sinirli stresli bi hafta sonuydu benim için
Bugünde yiğenim geliyor memleketten kahvaltı için onu bekliyorum

cnmm afiyet olsunn miktarlar az gibi bide misafirin varmış sen yemeyincede olmamıştır abartmamışsınn pidede cok deil ama kendine verdiğin sözü tutmaya calışşş
dileklerinn için teşekürler inşşş cnmm hep beraber öyle günler geciririzzz
günaydııınnn a.s.
güzel bi gün olsun hepinize... dr. gidiyorum kızlar gelince yazarım şimdilik yazılanlara cevap yazacak vaktim yok çok öpüyorum
cnmm inşş güzel sonuçlarla gelirsinn gelince bekliyoruzz seniii
Herkese günaydınlar
Hafta sonu çok az yedim yiyemiyorum biraz sinirli stresli bi hafta sonuydu benim için

cnm aynı sorun bendede var senin yediklerine bakıyorum ben gibi sabah cnm istemiyoo tost felan yapıyorumm genelde yada hiç yiyemiyorumm kahvaltıı akşma kadar ac dolaşıyoumm ama yinede açıkmıyorumm sanırım havalrdann
sinir stres hep var cnmm:))zemuszemus

günaydınn bahar a.s.
günaydın melis interneti ayarlanama ve tatiliniin güzel geçmesine sevindim a.s.
günaydın ela a.s. bir kaç menü yazayım ben sana kaydirigubbakcemile3
1. domatesli şehriye çorbası, imam bayıldı, nohutlu pilav, cacık ve baklava
2. brokoli çorbası, arnavut ciğeri, zeytin yağlı semizotu, domates salatası ve keşkül
3. ezogelin çorbası, fırında sebzeli tavuk,şehriyeli pilav,çoban salatası ve güllaç
4.yayla çorbası,türlü,bademli pilav, mevsim salatası ve meyvalı tart
5. mercimek çorbası,kabak dolması, patatesli kol böreği, cacık ve revani
AfiyeT OlsuN cokacimcoook

günaydın ad iyi olmana sevindim, bende iyiyim tşkler buyrunnnnnnnnn bozmamışsın ya üsme kendini, beslenmen çok güzel... güzel dileklerin için teşekkürler bende hepsini senin için diliyorum:1rolleyes:
günaydııınnn a.s.
günaydın dosbaa a.s. senden iyi haberler bekliyorumm kaydirigubbakcemile5
Herkese günaydınlar
günaydın nur a.s. umarım şimdi herşe yolundadır, az yemen güzel bişey ama biraz daha kontrollu daha güzel olur sankikaydirigubbakcemile5

bugün neler yediğime gelirseeeekk
kahvaltım: bir dilim kepekli ekmek, domates, ve bir k.k. tel peynir
ara: bir buçuk şeftali
akşam iftara davetliyiz ( söz vermiştim gitmicem die demi ama tekrar bi söz veriim gitcem ama yemicem die kaydirigubbakcemile3 ) umarım akşam çok diet geçer. şimdi biras el işimi yapayımm :hulya: görüşürüzzz

Son düzenleme:
kızlar nen geldiiiimmm a.s.
öncelikle hepinize dualarınızdan dolayı teşekkür ederim
dr. bugün çok ümit verdi ameliyat kelimesini kaldırdık gibi :)) tedaviye cevap veriyormuşum çok mutluyum
hareketlerimi ve masajlarımı artırdı...bayramdan sonra kontrolüm var

kafamda az cok hazırladığım menüü nasıl sizcee
yoğurt çorbasıı
iftariyelikler(peynir ,zeytin,hurma, fındık ,ceviz ,recell, ball)
3rekli börekk
dolma ,sarma,patlıcan salatasıı,kabak salatasıı, mevsim salata
tavuk sarma mantarlıı garnitürlüü,patates pürüsü,pilav
krem karamel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…