Bendeniz 1. takım cuma zayıflaması üyelerindenim, bogazımı tutamadıgım ve kks ( kıcını kaldıramama sendromuna) yakalandığım için kaptanım tarafından tüm diyet gruplarına itiraf etme cezası almış bulunmaktayım, bilginize...:kedi:
tşkler canım sende öylesiiin olumunekankayizsmileArkadaşım tebrikler güzel gidiyorsun.a.s.
inş. canım dr. çok ümitliyim
1 top dondurma zaten hakkın
yakında bende sana katılırım oruç tutmam :)) acıkmıyorum ama suuu
cnmm afiyet olsunn miktarlar az gibi bide misafirin varmış sen yemeyincede olmamıştır abartmamışsınn pidede cok deil ama kendine verdiğin sözü tutmaya calışşşgünaydıııınnn.
dilerim herkesler iyidir.bende iyiyim çok şükür. herşey yolunda. cumartesi günü teyzem ve çocukları geldi yatıya. pazar oruç tutamadım.
cumartesi günü iftarda,çokaz çorba ve çokaz köfteli patates (2 kaşık),2 kaşık yoğurtlu erişte yedim. yine dayanamadım pide yedim. (yemicem dediğimi unutarak)
pazar günü;sabah 1 dilim ekmek klasik kahvaltı.öğlen çeyrek ekmek döner-ayran,akşam 1 tabak tarhana çorbası,2 kaşık köfteli patates, 2 kaşık yoğurtlu erişte,1 dilim ekmek.
otururken kolayı çok abarttım.
hepinize,huzurlu,yalansız,riyasız,edepsizlerden uzak,mutlu günler diliyorum.
cnmm inşş güzel sonuçlarla gelirsinn gelince bekliyoruzz seniiigünaydııınnn a.s.
güzel bi gün olsun hepinize... dr. gidiyorum kızlar gelince yazarım şimdilik yazılanlara cevap yazacak vaktim yokçok öpüyorum
Herkese günaydınlar
Hafta sonu çok az yedim yiyemiyorum biraz sinirli stresli bi hafta sonuydu benim için
Bugünde yiğenim geliyor memleketten kahvaltı için onu bekliyorum
günaydın ad iyi olmana sevindim, bende iyiyim tşkler buyrunnnnnnnnn bozmamışsın ya üsme kendini, beslenmen çok güzel... güzel dileklerin için teşekkürler bende hepsini senin için diliyorum:1rolleyes:günaydıııınnn.
dilerim herkesler iyidir.bende iyiyim çok şükür. herşey yolunda. cumartesi günü teyzem ve çocukları geldi yatıya. pazar oruç tutamadım.
cumartesi günü iftarda,çokaz çorba ve çokaz köfteli patates (2 kaşık),2 kaşık yoğurtlu erişte yedim. yine dayanamadım pide yedim. (yemicem dediğimi unutarak)
pazar günü;sabah 1 dilim ekmek klasik kahvaltı.öğlen çeyrek ekmek döner-ayran,akşam 1 tabak tarhana çorbası,2 kaşık köfteli patates, 2 kaşık yoğurtlu erişte,1 dilim ekmek.
otururken kolayı çok abarttım.
hepinize,huzurlu,yalansız,riyasız,edepsizlerden uzak,mutlu günler diliyorum.
günaydın dosbaa a.s. senden iyi haberler bekliyorumm kaydirigubbakcemile5günaydııınnn a.s.
güzel bi gün olsun hepinize... dr. gidiyorum kızlar gelince yazarım şimdilik yazılanlara cevap yazacak vaktim yokçok öpüyorum
günaydın nur a.s. umarım şimdi herşe yolundadır, az yemen güzel bişey ama biraz daha kontrollu daha güzel olur sankikaydirigubbakcemile5Herkese günaydınlar
Hafta sonu çok az yedim yiyemiyorum biraz sinirli stresli bi hafta sonuydu benim için
Bugünde yiğenim geliyor memleketten kahvaltı için onu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?