• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

valla aslıcım,sabah sekizden beri ayaktayım,6 saat olmuş,sanki susuzluk geliyor akabinde başağrısı gelecek diye korkuyorum. 6 saatim daha var. ama Rabbime sığınıyorum,inşallah hayırlısı ile sonlandırırım bugünkü orucumu.

green canım kesinlikle haklısın hayatım.çok teşekkürederim.

ben geldim
nedensiz evde internet yoktu :((sinir oldum
adcım canım çok güzel düşünmüşsün tatil olayını...
bencede oğluşunu annanesine bırak hem orası ona en güzel tatil bence :))
yani 1 yıldır çok yoğun çalışıosun ev iş çocuk sürekli koşturmaca bence hakettin git güzelcee dinlen gençliğini yaşa çok öptüm
dünyalı canım senin şu yürüyüşüne hayranım maşallah
bana gelince dizim iyi ama biraz moralim bozuk kendimi toparlamaya çalışıyorum
dün akşam iftarda kaçırmadım herşey çok dengeliydi
1 güllaç yedim çok güzeldi...haftada 2 defa hakkım var geçen hafta şerbetli yemiştim bu hafta en azından sütlü ile başladım :))

selam arkadaşlar nasılsınız ancak girme fırsatım oldu dosbacım benim de bi süre internetim yoktu sanırım bağlantıdan kaynaklanıyo baya bi süre de gelmedi diyete gelince fena değil ama canım aşırı derecede tatlı istiyo nasıl bastırıcam bu isteği bilmiyorum olmazsa kardeşimi markete yollayım dondurma gibi bişey aldırayım malum çikolalı ve hamurlu tatlılar yasak :(

selam arkadaşlar nasılsınız ancak girme fırsatım oldu dosbacım benim de bi süre internetim yoktu sanırım bağlantıdan kaynaklanıyo baya bi süre de gelmedi diyete gelince fena değil ama canım aşırı derecede tatlı istiyo nasıl bastırıcam bu isteği bilmiyorum olmazsa kardeşimi markete yollayım dondurma gibi bişey aldırayım malum çikolalı ve hamurlu tatlılar yasak :(

canım dondurma ii fikir ...evde başka tatlı bulundurmamak lazım

bugün güzel geçiyor işlenmekten zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bayanssulusmile yemekte serviside ben yaparım hem bahaneyle çok oturmam sofradaa zemuszemus sadece çook susadımmmm su istiorummm suuuuu cokacimcoook
gece gelirim yazarım yediklerimi görüşürüzz güzellerrrr.... :3:
ben geldim
nedensiz evde internet yoktu :((sinir oldum
adcım canım çok güzel düşünmüşsün tatil olayını...
bencede oğluşunu annanesine bırak hem orası ona en güzel tatil bence :))
yani 1 yıldır çok yoğun çalışıosun ev iş çocuk sürekli koşturmaca bence hakettin git güzelcee dinlen gençliğini yaşa çok öptüm
dünyalı canım senin şu yürüyüşüne hayranım maşallah
bana gelince dizim iyi ama biraz moralim bozuk kendimi toparlamaya çalışıyorum
dün akşam iftarda kaçırmadım herşey çok dengeliydi
1 güllaç yedim çok güzeldi...haftada 2 defa hakkım var geçen hafta şerbetli yemiştim bu hafta en azından sütlü ile başladım :))

canımcım bende senin şu dieti hiç bozmadan yapmana hayranım :) dizinin iyi olmasına sevindim moralini bozan herneyse onu kafandan atmaya çalış, üzme kendini hiç bişey için...:teselli:

H.g. canım iyiyim sağol sen nasılsın?

çok şükür canım iyiyim
sadece su istiyorum

bugün güzel geçiyor işlenmekten zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bayanssulusmile yemekte serviside ben yaparım hem bahaneyle çok oturmam sofradaa zemuszemus sadece çook susadımmmm su istiorummm suuuuu cokacimcoook
gece gelirim yazarım yediklerimi görüşürüzz güzellerrrr.... :3:

canımcım bende senin şu dieti hiç bozmadan yapmana hayranım :) dizinin iyi olmasına sevindim moralini bozan herneyse onu kafandan atmaya çalış, üzme kendini hiç bişey için...:teselli:

kolay gelsin sana fıstık
moralim çok şükür şimdi daha iyi....herşey Allah tan geliyor bunu kabul edince zaten rahatlıyorsun derdi veren dermanını da verir inş.

hepinize iyi iftarlar diliyorum
yemeklerim hazır
bi salata yapılacak
öpüyorum hepinizi

slm kızlar nasılsınız 2günddür giremedim misafir vardıı pcin başından kalkmadıı
yediklerimi yazayımm geç olduu yarında iftara davetliyiz kacırmam inşş
buğünn kahvaltıı yokk yapamıyorumbu ara içim almıyooo
öğlen makarnaa 1tabakk
akşam 2tane dolma ekmek yokk
boll bol suuuuu

ben geldim güzelleeeerr opuyorumnanaktan
iftar: yarım kepçe çorba, iki yudum pide, ince bir dilim dalyan köfte, 2 kaşık taze fasulye, 2 kaşık yoğurt.
bolsu içtim... arın görüşmek üzere....:3:

günaydıııınnnn a.s
evet biraz geç oldu ama kimse gelmemiş :((
herşey dengeli gidiyor bakalım cuma günü dytsyn var bakalım neler oldu ??
bugün bol bol ütü yaptım inş. bacağımı ağrıtmam
yarın bacağım için dr. gitcem

günaydıııınnnn a.s

günaydın canımm :3: evet kimsecikler yok kii fisfisfis süpersin dosba işleride bitirmişsin ütü yapmak çok terleticii alkisalkisalkis ütü taparken ağrımadıysa ağrımaz artık inş., yarında umarım doktor seni mutlu edecek şeyler söyler kaydirigubbakcemile5

ve diğer güzel kızlaaarr nerelerdesiniiizz? herkes uyuyomu bugün pazar diee :uhm:
dün gece adet olduğum için artık oruçlu değilim ve sahurda bişey yemedim kaydirigubbakcemile3 sabah 7de yürüyüşe çıktım 45 dk yürüdüm ve hemen arkasından 40 dkda spor aletlerinde spor yaptım zemuszemus sonra eve gelince herkes uyuyordu tabi bende duş alıp uzanınca dinleneyim die uyumuş gitmişim kaydirigubbakcemile3 kalktığımda 12:30 duu...
kahvaltım: iki dilim kızarmış kepek ekmeği (üzerine krem penir sürdüm), bir kibrit kutusu kadar tel peynir, domates salatalık, ve bir ceviz
sonrada bir bardak yeşil çayımı içtim kaydirigubbakcemile3
kızlar bişey itiraf etmem lazım :utangac: akşam yemekten bir saat sonra felan bir top dondurma yemiştim onu yazmayı unutmuşum :icecream:

günaydıııınnnn a.s

Dosbacım İnşallah herşey hakkında iyi olur. Ben de az yiyorum gerçekten ama oruçluyken şimdi tek tek sayamıyorum. 100 gr. verebildim ancak. 94,4 kg oldum. Ramazanda kilo vermek değildi hedefim ama haftada 100 - 200 gr. civarında bile giderse benim karıma olacak tabii ki, bu arada bende dağ gibi üyü yaptım oruçluyken hava serin bugün diye ama yine de biraz kurudum sanırım ...

günaydın canımm :3: evet kimsecikler yok kii fisfisfis süpersin dosba işleride bitirmişsin ütü yapmak çok terleticii alkisalkisalkis ütü taparken ağrımadıysa ağrımaz artık inş., yarında umarım doktor seni mutlu edecek şeyler söyler kaydirigubbakcemile5

ve diğer güzel kızlaaarr nerelerdesiniiizz? herkes uyuyomu bugün pazar diee :uhm:
dün gece adet olduğum için artık oruçlu değilim ve sahurda bişey yemedim kaydirigubbakcemile3 sabah 7de yürüyüşe çıktım 45 dk yürüdüm ve hemen arkasından 40 dkda spor aletlerinde spor yaptım zemuszemus sonra eve gelince herkes uyuyordu tabi bende duş alıp uzanınca dinleneyim die uyumuş gitmişim kaydirigubbakcemile3 kalktığımda 12:30 duu...
kahvaltım: iki dilim kızarmış kepek ekmeği (üzerine krem penir sürdüm), bir kibrit kutusu kadar tel peynir, domates salatalık, ve bir ceviz
sonrada bir bardak yeşil çayımı içtim kaydirigubbakcemile3
kızlar bişey itiraf etmem lazım :utangac: akşam yemekten bir saat sonra felan bir top dondurma yemiştim onu yazmayı unutmuşum :icecream:

inş. canım dr. çok ümitliyim

1 top dondurma zaten hakkın
yakında bende sana katılırım oruç tutmam :)) acıkmıyorum ama suuu

Dosbacım İnşallah herşey hakkında iyi olur. Ben de az yiyorum gerçekten ama oruçluyken şimdi tek tek sayamıyorum. 100 gr. verebildim ancak. 94,4 kg oldum. Ramazanda kilo vermek değildi hedefim ama haftada 100 - 200 gr. civarında bile giderse benim karıma olacak tabii ki, bu arada bende dağ gibi üyü yaptım oruçluyken hava serin bugün diye ama yine de biraz kurudum sanırım ...
inş. canım çok saol
ütü bitince bende her iş bitmiştir :))
hiç sevmiyorum bi de oruçluyken bi de sıcak :((
canım bende çok veremedim sanırım geçen hafta iyi gidiyordu bu hafta durdu ...almayalım yeter

kızlar hem yarın hemde salı iftara davetliyim ama ben bu bacakla nasıl bu kadar insanı geri alcam inanın çok merak ediyorum :))
neyse artık bi yerden başlamak lazım dimi:)) yarın dr. ii şeyler sölesin bende misafirlerimi alayım

kızlar hem yarın hemde salı iftara davetliyim ama ben bu bacakla nasıl bu kadar insanı geri alcam inanın çok merak ediyorum :))
neyse artık bi yerden başlamak lazım dimi:)) yarın dr. ii şeyler sölesin bende misafirlerimi alayım

Arkadaşım insanlar durumunu bilmiyorlar mı ya, gönül koymazlar herhalde!

Bendeniz 1. takım cuma zayıflaması üyelerindenim, bogazımı tutamadıgım ve kks ( kıcını kaldıramama sendromuna) yakalandığım için kaptanım tarafından tüm diyet gruplarına itiraf etme cezası almış bulunmaktayım, bilginize...:kedi:

Back