Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canım benim çok şükür artık daha iyiyim...selamlar kardes takim.. dosba güzel haberler almissin doktordan.. cok sevindim canim. allah saglik afiyet versin hepinize hayirli aksamlar..
dosbam çokk sevimdiim işte heryeş yoluna giriyor... tedaviye cevap vermen süper bişey, umarım herşey doktorun tahmin ettiğinden çok çok daha kısa sürede olumlu bir şekilde ilerler... bugün yediklerin çok değil kii, mutlusun bugün azcık tadını çıkarr yemeğindee zemuszemus
yediklerim: ara: 5 tane çubuk kraker
iftar: bir kepçe çorba, 3 kaşık fırında tavuklu mantar, salata, bir porsiyon üzüm, ve bir hurma
gece ara yapmadım zaten meyvayıda sofrada yemiştim tatlıdan canım çekmesin die kaydirigubbakcemile3 bende ara yerine uzun uzun çay içtim
bugün bol su içtim ve sabahta 2 saat yürüyüş yaptım...
şimdi uyku zamanımirmirmirmirı yarın görüşürüz inş..
Herkese günaydın
Dosbam gözün aydın canım inş. en kısa sürede tedavinde bitecek
Ben çok uykusuz ve yorgunum kızım hasta oldu sürekli öksürüyor geceden beride burnu akmaya başladı
günaydınnn
nurcum gecmiş olsunn kuzuma inş biran önce gecerr
adcım günaydınn cnmm güzell günler diliyorumm
uzaktan dünyalısanada günaydın cnmm kendinden bahsedermisin seninn başladığında ben yoktumm tanışma fırsatımız olmadıı
bana gelincee dün yediklerimii yazyımm
sabah 1yumurta 1dilim ekmekk
akşamm 1kepce yoğurt corbasıı,bamyaa yemeğii 1bardak kola(
dondurmaa 2kaşıkk
günaydııınnn a.s.
evet geç oldu sanırım :))
hemen adcığımın sorusuna cevap kuzu kuşbaşı 30-40dk pişer ama yağsız olsun dersen dana kuşbaşı kullanacaksındır ve 1 saat hatta etine göre 1.10dk pişer canım belki yetişmez bence sen akşamdan etini pişir garentiye al
şu küçük çanak güveçlerin varsa biraz ağır ama pratik bi yemek tarifi verebilirim etli türlü:))
ayy şimdiden afiyet olsun :))
bana gelince hastalığımdan dolayı hiç ev işlerine bakmadım bayağı aksadı...
saolsun eşim sildi süpürdü ama sadece haftasonları ve erkek işte :)) yine de saolsun
eee şimdi dr. artık biraz eğilme hareketi çalış dedi zorlamadan ...
bende bugünden itibaren bi temizliğe başlarım artık yavaş yavaş ...
haftaya kadar eşim misafir istemio biraz daha zorlama diyo sanırım haklı bu hafta evi düzenleyeyim haftaya misafir alırım artık...
bugün dolaba birazcık yaprak sarıp atsam fena olmayacak elimde hazır olur
iş çok kızlar bende akşama iftar var ve ramazan geldiğinden beri ilk defa kilo almış görünüyorum hemen telafi etmem lazım
cnm anneme sordum zatenn bendee kaç dk pişer diye 30 dedii:)
yinede başka fikrii olan varsa bilmiyomm
neler yapcaksınn
benim misafir pazartesiye kaldı tatilmişş kıza babası bakarr:)))
Tünaydın kızlar, ancak gelebildim, hayırdır yemek tarifleri havada uçuşuyor...
greencim merhaba canım. hayırdır diyet kötü gidiyor sanırım. neler yapıyorsun,nasıl gidiyor ramazan,birşeyler yaz bize hayatım. a.s
annemin hiç ihtiyacı yok ki kilo vermeyee ben hiç ona çekmemişim hiiiiçç kaydirigubbakcemile3 hani şu yeni nesil zayıflama aleti varya tv de reklamları çıkan işte o burda indirime girmişti bende bi aliim dedim, işe yarıyormu bilmiyorum daha bir haftadır kullanıyorum ki zemuszemus ama umarım işe yarar hatta zayıflatmaz eritiiiiirrrkaydirigubbakcemile3Allah iyilik sağlık versin aslıcım,ricaederim.
yemek konusunda o zaman sen git annen gelsin bacım,yada takıma üye olmak istemezmiki bi sorsana. kaydirigubbakcemile3
geçç oldu ama sanırım sende masaj aleti var. hangisinden kullanıyorsun ve işe yarıyormu.
afiyet olsuuun.
eveeett biz tanışamadık halaa kaydirigubbakcemile5 ben aslı 26 yaşındaım ve berakarım, çalışmıyorum... ve şişmanımkaydirigubbakcemile3 kendimi bildim bileli ben tontişim ya, tek üzüldüğüm şey benim hiç zayıf resmim yok bebekken bile tontişmişim kaydirigubbakcemile3 bi rahatsızlığımın olmadığını sadece diet yaparsam zayıflayabileceğimi söyledi doktorlar bunu için yıllardır uğraşıyorum ve birazda verdim ama şimdi daha hızlı ve ciddi bir şekilde bunu başarmam gerkiyor... onun içinde buradayım, tek başıma diyet yaparken bir kere bozunca bütün başarma inancım yok oluyordu, buraya geldiğimden beri bozsam bile ipin ucu yine bende bunu öğrendim yani başarmak için burdayım... ve arkadaşları çoook seviyorum hemende kaynaştık :içelim: bende seni tanıyamadım tam bizde yatılı misafirler varken girmiştin guruba sende biraz kendinden bahsedermisin ela :uhm:uzaktan dünyalısanada günaydın cnmm kendinden bahsedermisin seninn başladığında ben yoktumm tanışma fırsatımız olmadıı
dosbaamm ne güzel işte hareketli hareketli geçircen günlerinii kaydirigubbakcemile5 senin ipin ucu kaçmaz ben bunu ii anladım, bozdum desende sen onu toparlarsınnn kaydirigubbakcemile3 kola içmek tamam bozuyorda diet koladamı bozuyor, öyle felan içsen bari?saol canım iyiyim hatta hareketlerimi çoğalttı dr.
bomba gibiyim çnk ev beni bekliooooo
yediklerine gelince azmine hayranım ben 2 gündür ipin ucunu kaçırdım bu akşam ki iftarda asla kola içmeyeceğim size de burda söz veriyorum
cnmm bircok sey yapacaksınn cnmm maşşalah calışanbir bayan için normal cnmm ebim kızda cok fena arkadaşlar aldı mecbur kaldımm çok severim aslındaa yemeğe almayıı ama ela hanımdann iş yemek kalıyooo heppp şimdiden kolay gelsinnnntamam canım teşekkürederim.
elacım ben hep pratiğe kaçacağım malesef,gelenlerde benim dengim olunca sorun olmıcaktır sanırım.
kıymalı tarhana çorbası yada mercimek kararsızım.
sarma yapmayı düşünüyorum. domateş soslu patlıcan ve biber kızartma.
et sote,pilav, komposto,tatlıyı hazır alıcam.
2 çeşit gül böreği kıymalı ve ıspanak-havuçlu.
mevsim salatası.
oooo bir sürü şey. hafta sonuna alsam iyi ama bu hafta sonuna geç saatlere kadar oturacağım arkadaşları alıcam. bu sefer gelecek olanlar uzakta oturdukları için erken kalkacaklardır. bir sonraki haftada başka arkadaşları alıcam. evdeyken döktürme şansım fazla oluyordu haliyle ama çalışınca nerde pratik orda ben. kaydirigubbakcemile3
cnm tarif içinn teşekürlerr güzelmişş deneyimm bendee cnmmmadcım tarif kolay ama biraz bize ters :)) ama ben bu sene misafirlerime bunu yapmayı düşünüyorum
öncelikle etini pişir ...dana ve yağsız olması tavsiye
diğer tarafta patates patlıcan kabak biber hepsini küp küp doğra ve kızart... havlu kağıda al yağını almaya çalış :))
eti ve sebzeleri bi kapta karıştı ve güveçlere koy
bi tarftan da domates sosu hazırla... güveçlerin üzerine gezdir 10 dk fırına at sonra kaşar rendele bi 5 dk da erimesi için fırında kalsın sonra servis yap :))
bu tarif biraz daha görsellik açısından güveçte ama emin ol çok lezzetli afiyet olsun
cnm geçmişolsun migrenmii yoksa benimde ağrıyoo buğünn migren tutcak sanırımmbaş ağrısıyla mücadele ediyorum.çıkıyorum hepinize hayırlı akşamlar.
sanada cnmmm afiyet olsunnn neler yapıyosun cnmmherkese ii iftarlaarrrr afiyet olsun cokacimcoook
kızzlaaaaar ben ne zaman kimseler girmiyor die girmesem herkes burda kaynatıyor yaaakaydirigubbakcemile3 benim girmememi mi bekliyorsunuzz yoksaa kaydirigubbakcemile3
bugün yediklerim kahvaltıyı sonraki arayı yazmıştım..
ara: bir domates
ara : bir su bardağı süt
akşam. bir yudum pide, iki kepçe çorba, iki kaşık taze fasulye, bir küçük kase cacık, 3 yudum kavun
birazdan ikinci yeşil çayımı içeceğimm opuyorumnanaktan
annemin hiç ihtiyacı yok ki kilo vermeyee ben hiç ona çekmemişim hiiiiçç kaydirigubbakcemile3 hani şu yeni nesil zayıflama aleti varya tv de reklamları çıkan işte o burda indirime girmişti bende bi aliim dedim, işe yarıyormu bilmiyorum daha bir haftadır kullanıyorum ki zemuszemus ama umarım işe yarar hatta zayıflatmaz eritiiiiirrrkaydirigubbakcemile3
eveeett biz tanışamadık halaa kaydirigubbakcemile5 ben aslı 26 yaşındaım ve berakarım, çalışmıyorum... ve şişmanımkaydirigubbakcemile3 kendimi bildim bileli ben tontişim ya, tek üzüldüğüm şey benim hiç zayıf resmim yok bebekken bile tontişmişim kaydirigubbakcemile3 bi rahatsızlığımın olmadığını sadece diet yaparsam zayıflayabileceğimi söyledi doktorlar bunu için yıllardır uğraşıyorum ve birazda verdim ama şimdi daha hızlı ve ciddi bir şekilde bunu başarmam gerkiyor... onun içinde buradayım, tek başıma diyet yaparken bir kere bozunca bütün başarma inancım yok oluyordu, buraya geldiğimden beri bozsam bile ipin ucu yine bende bunu öğrendim yani başarmak için burdayım... ve arkadaşları çoook seviyorum hemende kaynaştık :içelim: bende seni tanıyamadım tam bizde yatılı misafirler varken girmiştin guruba sende biraz kendinden bahsedermisin ela :uhm:
cnm benim ismim emine 24 yaşındayımm
ev hanımıyımm şimdilikk 14 aylık bir kızım var adı ela onunla uğraşıyorumm anaokulu öğrtmeniyimm
doğum sonrasıı kiloları veremedimm kıştan bu yana gruptayımm
60 kadar düştüm ama yazınn misafirim cok geldii bende kaçırdımm kısa bir süre izine ayrılmıştımm
şimdi yine toparlamaya calışıyorumm hedeff 55 kiloo boyum 165 inş eski kiloma geri dönerimm
sende cnmm inşşş zayıflarsınn çıtır olacağız inşş cnm:teytey:
ethoş canım,düzenini sağladıktan sonra gelirsin canım,kafan bi rahatlasın.şimdilik diyet olayınada canını sıkma hayatım,ama herzaman burdayız unutma.izinliyim diye gelmemezlik yapma emi hayatım. kendine dikkat et. opuyorumnanaktaniyi geceler.adcım ben bir kaç hafta izinli olmak istiyrum.çünkü diyete devam edemiyorum herşey çok karmakarışık.kafam dolu düzenim bozuk.fazla düzenli netede giremiyorum.kendimi suçlu hissediyorum böyle.şu kafamdakileri bir çözeyim düzenimi kurayım tekrar başlarım tabi kabul ederseniz.ama şimdi ara vermek istiyorum.
ben geldim kızlar
iftarlar bana yaramıyor kola içmedim ama :))
tatlı 2 çeşitti bizde götürmüştük ama ben sadece 1 dilim sütlü tatlı yedim
yemek şöleydi
1 kase çorba salata
2yk taze fasülye
3yk pilav+güveç
1 baget (çok geldi ama ev sahibi çok ısrar etti)
1 dilim kavun
tatlı olarakta süt tatlısı
bana çok gelio ...yarın çok şükür evdeyim ve düzen kurmam lazım çnk cuma günü dytsyene gitcem (
cnmm bircok sey yapacaksınn cnmm maşşalah calışanbir bayan için normal cnmm ebim kızda cok fena arkadaşlar aldı mecbur kaldımm çok severim aslındaa yemeğe almayıı ama ela hanımdann iş yemek kalıyooo heppp şimdiden kolay gelsinnnn
cnm geçmişolsun migrenmii yoksa benimde ağrıyoo buğünn migren tutcak sanırımm
yeşil çay olayını epeydir ihmal ettim.ramazandan sonra inşallah. anneciğine çekmemen yazık olmuş,benimde anneme çekmem yazık olmuş. ama aksi olsaydı şuan burda beraber olamazdık.güzel yanı bu diyerek teselli ediyorum kendimi kaydirigubbakcemile3kızzlaaaaar ben ne zaman kimseler girmiyor die girmesem herkes burda kaynatıyor yaaakaydirigubbakcemile3 benim girmememi mi bekliyorsunuzz yoksaa kaydirigubbakcemile3
bugün yediklerim kahvaltıyı sonraki arayı yazmıştım..
ara: bir domates
ara : bir su bardağı süt
akşam. bir yudum pide, iki kepçe çorba, iki kaşık taze fasulye, bir küçük kase cacık, 3 yudum kavun
birazdan ikinci yeşil çayımı içeceğimm opuyorumnanaktan
annemin hiç ihtiyacı yok ki kilo vermeyee ben hiç ona çekmemişim hiiiiçç kaydirigubbakcemile3 hani şu yeni nesil zayıflama aleti varya tv de reklamları çıkan işte o burda indirime girmişti bende bi aliim dedim, işe yarıyormu bilmiyorum daha bir haftadır kullanıyorum ki zemuszemus ama umarım işe yarar hatta zayıflatmaz eritiiiiirrrkaydirigubbakcemile3
bhrcım nasılsın hayatım. malum güne az kaldı,neler yaptın.herkese ii iftarlaarrrr afiyet olsun cokacimcoook