günaydınn bahar a.s.
günaydın melis interneti ayarlanama ve tatiliniin güzel geçmesine sevindim a.s.
günaydın ela a.s. bir kaç menü yazayım ben sana kaydirigubbakcemile3
1. domatesli şehriye çorbası, imam bayıldı, nohutlu pilav, cacık ve baklava
2. brokoli çorbası, arnavut ciğeri, zeytin yağlı semizotu, domates salatası ve keşkül
3. ezogelin çorbası, fırında sebzeli tavuk,şehriyeli pilav,çoban salatası ve güllaç
4.yayla çorbası,türlü,bademli pilav, mevsim salatası ve meyvalı tart
5. mercimek çorbası,kabak dolması, patatesli kol böreği, cacık ve revani
AfiyeT OlsuN cokacimcoook
günaydıııınnn.
dilerim herkesler iyidir.bende iyiyim çok şükür. herşey yolunda. cumartesi günü teyzem ve çocukları geldi yatıya. pazar oruç tutamadım.
cumartesi günü iftarda,çokaz çorba ve çokaz köfteli patates (2 kaşık),2 kaşık yoğurtlu erişte yedim. yine dayanamadım pide yedim. (yemicem dediğimi unutarak)
pazar günü;sabah 1 dilim ekmek klasik kahvaltı.öğlen çeyrek ekmek döner-ayran,akşam 1 tabak tarhana çorbası,2 kaşık köfteli patates, 2 kaşık yoğurtlu erişte,1 dilim ekmek.
otururken kolayı çok abarttım.
hepinize,huzurlu,yalansız,riyasız,edepsizlerden uzak,mutlu günler diliyorum.
günaydın ad iyi olmana sevindim, bende iyiyim tşkler buyrunnnnnnnnn bozmamışsın ya üsme kendini, beslenmen çok güzel... güzel dileklerin için teşekkürler bende hepsini senin için diliyorum:1rolleyes:
günaydııınnn a.s.
güzel bi gün olsun hepinize... dr. gidiyorum kızlar gelince yazarım şimdilik yazılanlara cevap yazacak vaktim yok
çok öpüyorum
günaydın dosbaa a.s. senden iyi haberler bekliyorumm kaydirigubbakcemile5
Herkese günaydınlar
Hafta sonu çok az yedim yiyemiyorum biraz sinirli stresli bi hafta sonuydu benim için
Bugünde yiğenim geliyor memleketten kahvaltı için onu bekliyorum
günaydın nur a.s. umarım şimdi herşe yolundadır, az yemen güzel bişey ama biraz daha kontrollu daha güzel olur sankikaydirigubbakcemile5
bugün neler yediğime gelirseeeekk
kahvaltım: bir dilim kepekli ekmek, domates, ve bir k.k. tel peynir
ara: bir buçuk şeftali
akşam iftara davetliyiz ( söz vermiştim gitmicem die demi ama tekrar bi söz veriim gitcem ama yemicem die kaydirigubbakcemile3 ) umarım akşam çok diet geçer. şimdi biras el işimi yapayımm :hulya: görüşürüzzz