• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dosbacımm gecmiş olsun hersey yoluna girer inş cnmm tedavide iyi gidiyomuşş cok sevindimm cnmm

kafamda az cok hazırladığım menüü nasıl sizcee
yoğurt çorbasıı
iftariyelikler(peynir ,zeytin,hurma, fındık ,ceviz ,recell, ball)
3rekli börekk
dolma ,sarma,patlıcan salatasıı,kabak salatasıı, mevsim salata
tavuk sarma mantarlıı garnitürlüü,patates pürüsü,pilav
krem karamel

Valla ben bayıldım canım, bugün mü geliyoruz size :)):dance:sırnaşık şey

kızlar nen geldiiiimmm a.s.
öncelikle hepinize dualarınızdan dolayı teşekkür ederim
dr. bugün çok ümit verdi ameliyat kelimesini kaldırdık gibi :)) tedaviye cevap veriyormuşum çok mutluyum
hareketlerimi ve masajlarımı artırdı...bayramdan sonra kontrolüm var

Canım biliyordum iyi olacağını. Geçmiş olsun tekrardan. Koşacağın günleri de göreceğiz İnşallah yeniden...a.s.

selam canlar ben geldim. bugün biraz yoğunum malesef. dışarıdaydım yeni geldim iş yerime. hemen yazayım istedim.yapacak çok işim var yinede arada gelmeye çalışırım. birazcık geçmişede bakayım.öpüyorum hepinizi.

cnmm afiyet olsunn miktarlar az gibi bide misafirin varmış sen yemeyincede olmamıştır abartmamışsınn pidede cok deil ama kendine verdiğin sözü tutmaya calışşş
dileklerinn için teşekürler inşşş cnmm hep beraber öyle günler geciririzzz

tamam,tutmaya çalışıcam elacım. a.s
amin inşallah hayatım. :Saruboceq:

günaydın ad iyi olmana sevindim, bende iyiyim tşkler buyrunnnnnnnnn bozmamışsın ya üsme kendini, beslenmen çok güzel... güzel dileklerin için teşekkürler bende hepsini senin için diliyorum:1rolleyes:
bugün neler yediğime gelirseeeekk
kahvaltım: bir dilim kepekli ekmek, domates, ve bir k.k. tel peynir
ara: bir buçuk şeftali
akşam iftara davetliyiz ( söz vermiştim gitmicem die demi ama tekrar bi söz veriim gitcem ama yemicem die kaydirigubbakcemile3 ) umarım akşam çok diet geçer. şimdi biras el işimi yapayımm :hulya: görüşürüzzz
ricaederim.sağol hayatım.
afiyet olsun,inşallah iftarın diyet tadında olur. kaydirigubbakcemile5
dr. bugün çok ümit verdi ameliyat kelimesini kaldırdık gibi :)) tedaviye cevap veriyormuşum çok mutluyum
herşey güzel olacak,zaten güzel ama daha güzel olacak inşallah. :teselli:
kafamda az cok hazırladığım menüü nasıl sizcee
yoğurt çorbasıı
iftariyelikler(peynir ,zeytin,hurma, fındık ,ceviz ,recell, ball)
3rekli börekk
dolma ,sarma,patlıcan salatasıı,kabak salatasıı, mevsim salata
tavuk sarma mantarlıı garnitürlüü,patates pürüsü,pilav
krem karamel

ilk olarak 3 renkli börek dicektim ama sen yazmışsın zaten. güzel bir seçim olmuş bence.iftariyeliklerin çeşit olması masayı renklendirir hoş durur. valla bana menün güzel göründü. çok lezzetli. cokacimcoook

ya ben birazcık bu iftarda kaçırdım :((
neyse yarın telafi ederim ama yarın ki ev sahibi antepli :)) ne kadar dayanabilirim bilmiyorum
hııım mis gibi antep yemeği vardır menüde. valla bilemiyorum ki dosbacım,görüntü güzelse muhakkak kaçırırsın. yapacak birşey yok ki hayatım.kaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar adcım gerçekten saldım çayıra mevlam kayıra moduna girdim.nedendir bilmiyorum zaten yemek yapasım yok dışarıda filan yiyvereyim diyorum e o da aburcubur fastfood oluyor e ardından kahve tatlı derken dengem bozuldu.aslında sıkıldım bu durumdan ama elimde değil bazen.annem gelse belki düzelirim hele işe başlayınca kesin.belki de ona güveniyorumdur.

oooooo senin sebep belli oldu hayatım,baştan desene. ama o zamana kadar sabit dursan en azından o zaman gelince daha az sıkıntı çekersin. işe başlayıncada yoğunluğun olursa dikkat edemeyebilirsin diye düşünüyorum canım. inşallah diyet olayın yoluna girer :teselli:
iyi geceler kızlar bugün ben de iftarda kaçıranlardanım ananemlerdeydik sağolsun az koy yemiycem gibi kavramlar duymaktan nefret eder kendisi bi de ye kızım ye kızım diye diye bitirtir o tabağı ona yenik düştüm bugün malesef :( ama bi daha kimseye iftara gitmiycem olmuyo böyle yaa verdiğim emeklere acıyorum eylülün 24 ünde bi ablamın düğünü var en azından 70 e yakın bi kilo olsam bari düzgün bişeyler giymek için o yüzden kendime söz verdim asla listemin dışına çıkmıycam ne olursa olsun neyse çenem düştü kızlar bi dokun bin ah işit hesabı ben kaçr kendinize ii bakın yarın görüşürüz......
iftara gitmemeklede olmaz hayatım,bu işin tadı burda gideceksin geleceksin,ramazan ramazan oluyor ozaman.bence çok kasma kendini az az ama çeşit ye, çorbayı fazla tutarsan belki işe yarar. a.s
kızlar merhaba ben döndüm tatilden uzunca bir tatil oldu dinlendik iyi geldi. Umarım herkes iyidir bir yaramazlık yoktur geçmişi okumam mmkün değil 1.5 ay falan oldu. İnternet için vınn almıştık ama çekmedi doğru dürüst çok yavaştı falan kullanmamak daha iyi oldu açıkçası.

kilo durumuma gelince orada çok güzel spor yaptım hergün 2.5 saat yüzme ve 1 saat yürüyüş kilo vermiştim biraz ramazanın ilk günleri yeme düzenim bozulduğu için bayaa şiştim şimdi toparladım iyiyim. 61.3'üm şu an kaçla ayrılmıştım unuttum ama.

herkesi çok öpüyorum yarın işbaşı biaz uyuyayım yediklerimi hazmettim. gelmeye çalışırım yine.
canım hoşgeldin. oh ne güzel pozitif başlıcaksın sezona. uzun güzel ve harekerli bir tatil olmuş.sevindim hayatım. ayrılış kilon 61.5 muş canım.seni bu hafta listeye ekliyorum ozaman.

adcim canım teşekkür ederim güzel dileklerin için uğramışsın takımımıza ne kadar sevindik yoğun çalışıyormuşsun bu sıcaklarda ve ramazan ayında zor olur yoğun olmak Allah kolaylık versin canım herşey güzel gönlünce olsun sağlıcakla kal öpüyorum :))

adcim canım teşekkür ederim güzel dileklerin için uğramışsın takımımıza ne kadar sevindik yoğun çalışıyormuşsun bu sıcaklarda ve ramazan ayında zor olur yoğun olmak Allah kolaylık versin canım herşey güzel gönlünce olsun sağlıcakla kal öpüyorum :))

çok teşekkürederim ferihancım.duygular karşılıklı olunca,dileklerde güzel oluyor. çok öpüyorum cannım sanada kolay gelsin. a.s.

canım takımcım,şimdi çıkmak zorundayım.

mutluluk dolu,huzur dolu,hoş sohbetli,sıcacık sevgi dolu iftar sofraları diliyorum. Rabbim gönlünüzden neşenizi almasın dilerim, herşeye ilaç gibidir. afiyet olsun canlarım.
:1hug: a.s.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

selam arkadaşlar nasılsınız herkes iftarını açmıştır sanırım afiyet olsun ben de akşam evde sebze yemeği yoktu babam kendi elleriyle menemen yaptı bize ondan yedim biraz az da bazlama yedim listemde yoktu ama abarttığımı da düşünmüyorum o yüzden içim rahat şimdiden yapıyorum ama yarının yemeğini çünkü tüm gün kursta olucam eve gelince kaçırmamam lazım yediklerimi
dosbacım tedavinin güzel gitmesine çok sevindim inşallah kısa sürede sağlığına kabuşursun canım
şimdi çıkmam lazım görüşürüz kızlar ii akşamlar.....

kızlar hepinizin güzel dilekelri için teşekkür ederim çok saolun
akşama gelince kaçtı gibi
mercimek çorba yarım kase
antepe özel sulu köfte patatesli falan çok lezzetliydi
hasanpaşa köfte ve pilav az aldım salata ayran
üzerine baklava vardı ama bıçak istedim kestim mincik yedim
en kötüsü 1 bardak kola içtim :((
neyse artık yatayım yada biraz hareket edeyim
ii geceler

dosbam çokk sevimdiim işte heryeş yoluna giriyor... tedaviye cevap vermen süper bişey, umarım herşey doktorun tahmin ettiğinden çok çok daha kısa sürede olumlu bir şekilde ilerler... bugün yediklerin çok değil kii, mutlusun bugün azcık tadını çıkarr yemeğindee zemuszemus

yediklerim: ara: 5 tane çubuk kraker
iftar: bir kepçe çorba, 3 kaşık fırında tavuklu mantar, salata, bir porsiyon üzüm, ve bir hurma
gece ara yapmadım zaten meyvayıda sofrada yemiştim tatlıdan canım çekmesin die kaydirigubbakcemile3 bende ara yerine uzun uzun çay içtim
bugün bol su içtim ve sabahta 2 saat yürüyüş yaptım...
şimdi uyku zamanımirmirmirmirı yarın görüşürüz inş.. :3:

Herkese günaydın
Dosbam gözün aydın canım inş. en kısa sürede tedavinde bitecek
Ben çok uykusuz ve yorgunum kızım hasta oldu sürekli öksürüyor geceden beride burnu akmaya başladı

günaydın

inşallah herkesler iyidir,bende iyiyim çok şükür ama ne hikmetse çok uykum var.
nur canım geçmişolsun prensese,inşallah hayırlısı ile iyileşir.

bu arada birşey sormak istiyorum kızlar. kuşbaşı eti,bu akşamdan haşlasam yarında sote olarak pişirsem nasıl olur sizce. yada düdüklü tencerede kuşbaşı et kaç dk. pişer bilen varsa acil cevaplarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.yarına misafir almayı düşünüyorum,yabancı değiller gerçi yakın arkadaşlarım.ana yemek olarak sebzeli et sote yapıcam. pratik olduğunu düşünüyorum. iş çıkışı eve gider gitmez hemen pişirmeye başlasam 1.5 saatte hazır edebilirmiyim sizce. hadi yazın bana.

Herkese günaydın
Dosbam gözün aydın canım inş. en kısa sürede tedavinde bitecek
Ben çok uykusuz ve yorgunum kızım hasta oldu sürekli öksürüyor geceden beride burnu akmaya başladı

günaydın nurcumm :3: geçmiş olsun canım, umarım çabucak iyileşirsiniz....

asumancım günaydın :3: iyi olmana sevindim, bende iimm teşekkürler.... benimde uykum vaaaarmirmirmirmir yemeğin konusunda hiç bi fikrim yok, evde yemekleri annem yapaar kaydirigubbakcemile3

bugün sabah 1 saat yürüyüş yaptım ve hemen ardından 45 dk egzersiz eve gelip duş aldıktan sonrada yarım saat masaj:lepi:
sabah: bir dilim ekmek, 5 tane siyah zeytin, domates salatalık, bir tane biber, ve bir bardak şekersiz limonata
ara: bir bardak yeşil çay, iki tane bisküvi
içtiğim su ii gidioo şimdiden bir kiloyu geçti opuyorumnanaktan

Allah iyilik sağlık versin aslıcım,ricaederim.
yemek konusunda o zaman sen git annen gelsin bacım,yada takıma üye olmak istemezmiki bi sorsana. kaydirigubbakcemile3
geçç oldu ama sanırım sende masaj aleti var. hangisinden kullanıyorsun ve işe yarıyormu.
afiyet olsuuun.

günaydınnn
nurcum gecmiş olsunn kuzuma inş biran önce gecerr
adcım günaydınn cnmm güzell günler diliyorumm
uzaktan dünyalısanada günaydın cnmm kendinden bahsedermisin seninn başladığında ben yoktumm tanışma fırsatımız olmadıı
bana gelincee dün yediklerimii yazyımm
sabah 1yumurta 1dilim ekmekk
akşamm 1kepce yoğurt corbasıı,bamyaa yemeğii 1bardak kola:((
dondurmaa 2kaşıkk

adcım cnmm 30dk düdüklüde olur cnmm bende cok korkuyodumm en pahalısını aldıkk mesur markadan yeni yeni kullanıyomm rahatmışş patlıcak diye cok korkardımm ama:))))

elacım bendeki eski tip marka tencere ama fena değil. bende çok korkuyorum,gerçi biraz alıştım. 30 dk da pişerse iyi ozaman. akşamdan pişirmeme gerek kalmaz. birçok malzememi akşamdan hazırlıcam. ertesi güne sadece karıştırıp pişirmek kalır 1.5 saattete olur sanırım.

diğer fikri ve bilgisi olan yorumlarıda bekliyorum kızlar. a.s.

Back