kafamda az cok hazırladığım menüü nasıl sizcee
yoğurt çorbasıı
iftariyelikler(peynir ,zeytin,hurma, fındık ,ceviz ,recell, ball)
3rekli börekk
dolma ,sarma,patlıcan salatasıı,kabak salatasıı, mevsim salata
tavuk sarma mantarlıı garnitürlüü,patates pürüsü,pilav
krem karamel
kızlar nen geldiiiimmm a.s.
öncelikle hepinize dualarınızdan dolayı teşekkür ederim
dr. bugün çok ümit verdi ameliyat kelimesini kaldırdık gibi :)) tedaviye cevap veriyormuşum çok mutluyum
hareketlerimi ve masajlarımı artırdı...bayramdan sonra kontrolüm var
cnmm afiyet olsunn miktarlar az gibi bide misafirin varmış sen yemeyincede olmamıştır abartmamışsınn pidede cok deil ama kendine verdiğin sözü tutmaya calışşş
dileklerinn için teşekürler inşşş cnmm hep beraber öyle günler geciririzzz
ricaederim.sağol hayatım.günaydın ad iyi olmana sevindim, bende iyiyim tşkler buyrunnnnnnnnn bozmamışsın ya üsme kendini, beslenmen çok güzel... güzel dileklerin için teşekkürler bende hepsini senin için diliyorum:1rolleyes:
bugün neler yediğime gelirseeeekk
kahvaltım: bir dilim kepekli ekmek, domates, ve bir k.k. tel peynir
ara: bir buçuk şeftali
akşam iftara davetliyiz ( söz vermiştim gitmicem die demi ama tekrar bi söz veriim gitcem ama yemicem die kaydirigubbakcemile3 ) umarım akşam çok diet geçer. şimdi biras el işimi yapayımm :hulya: görüşürüzzz
herşey güzel olacak,zaten güzel ama daha güzel olacak inşallah. :teselli:kızlar nen geldiiiimmm a.s.
dr. bugün çok ümit verdi ameliyat kelimesini kaldırdık gibi :)) tedaviye cevap veriyormuşum çok mutluyum
kafamda az cok hazırladığım menüü nasıl sizcee
yoğurt çorbasıı
iftariyelikler(peynir ,zeytin,hurma, fındık ,ceviz ,recell, ball)
3rekli börekk
dolma ,sarma,patlıcan salatasıı,kabak salatasıı, mevsim salata
tavuk sarma mantarlıı garnitürlüü,patates pürüsü,pilav
krem karamel
hııım mis gibi antep yemeği vardır menüde. valla bilemiyorum ki dosbacım,görüntü güzelse muhakkak kaçırırsın. yapacak birşey yok ki hayatım.kaydirigubbakcemile3ya ben birazcık bu iftarda kaçırdım(
neyse yarın telafi ederim ama yarın ki ev sahibi antepli :)) ne kadar dayanabilirim bilmiyorum
iyi akşamlar adcım gerçekten saldım çayıra mevlam kayıra moduna girdim.nedendir bilmiyorum zaten yemek yapasım yok dışarıda filan yiyvereyim diyorum e o da aburcubur fastfood oluyor e ardından kahve tatlı derken dengem bozuldu.aslında sıkıldım bu durumdan ama elimde değil bazen.annem gelse belki düzelirim hele işe başlayınca kesin.belki de ona güveniyorumdur.
iftara gitmemeklede olmaz hayatım,bu işin tadı burda gideceksin geleceksin,ramazan ramazan oluyor ozaman.bence çok kasma kendini az az ama çeşit ye, çorbayı fazla tutarsan belki işe yarar. a.siyi geceler kızlar bugün ben de iftarda kaçıranlardanım ananemlerdeydik sağolsun az koy yemiycem gibi kavramlar duymaktan nefret eder kendisi bi de ye kızım ye kızım diye diye bitirtir o tabağı ona yenik düştüm bugün malesefama bi daha kimseye iftara gitmiycem olmuyo böyle yaa verdiğim emeklere acıyorum eylülün 24 ünde bi ablamın düğünü var en azından 70 e yakın bi kilo olsam bari düzgün bişeyler giymek için o yüzden kendime söz verdim asla listemin dışına çıkmıycam ne olursa olsun neyse çenem düştü kızlar bi dokun bin ah işit hesabı ben kaçr kendinize ii bakın yarın görüşürüz......
canım hoşgeldin. oh ne güzel pozitif başlıcaksın sezona. uzun güzel ve harekerli bir tatil olmuş.sevindim hayatım. ayrılış kilon 61.5 muş canım.seni bu hafta listeye ekliyorum ozaman.kızlar merhaba ben döndüm tatilden uzunca bir tatil oldu dinlendik iyi geldi. Umarım herkes iyidir bir yaramazlık yoktur geçmişi okumam mmkün değil 1.5 ay falan oldu. İnternet için vınn almıştık ama çekmedi doğru dürüst çok yavaştı falan kullanmamak daha iyi oldu açıkçası.
kilo durumuma gelince orada çok güzel spor yaptım hergün 2.5 saat yüzme ve 1 saat yürüyüş kilo vermiştim biraz ramazanın ilk günleri yeme düzenim bozulduğu için bayaa şiştim şimdi toparladım iyiyim. 61.3'üm şu an kaçla ayrılmıştım unuttum ama.
herkesi çok öpüyorum yarın işbaşı biaz uyuyayım yediklerimi hazmettim. gelmeye çalışırım yine.
adcim canım teşekkür ederim güzel dileklerin için uğramışsın takımımıza ne kadar sevindik yoğun çalışıyormuşsun bu sıcaklarda ve ramazan ayında zor olur yoğun olmak Allah kolaylık versin canım herşey güzel gönlünce olsun sağlıcakla kal öpüyorum :))
kızlar nen geldiiiimmm a.s.
Herkese günaydın
Dosbam gözün aydın canım inş. en kısa sürede tedavinde bitecek
Ben çok uykusuz ve yorgunum kızım hasta oldu sürekli öksürüyor geceden beride burnu akmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?